Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Udrius @ 2017 02 14, 23:27)
Keistos moterytes... Diskutavo kokios kainos kelionems i turkija is skirtingu saliu. Surasiau kainas palyginimui. Ne netinka... Lygtai ir i tema buvo postas

I mano klausima tamsta taip ir nesugebejote atsakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 02 16, 22:26)
I mano klausima tamsta taip ir nesugebejote atsakyti  ax.gif

Nerandu klausimo...
Atsakyti
Aš šiandien konstatavau faktą smile.gif, jei ir toliau lėksiu tokiais tempais,atostogų nesulauksiu biggrin.gif
O kai žinau,kad nuo kito mėnesio darbo dar padaugės,tai norisi slėptis po lapais ax.gif
PASIGUODŽIAU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 02 17, 19:08)
Aš šiandien konstatavau faktą smile.gif, jei ir toliau lėksiu tokiais tempais,atostogų nesulauksiu biggrin.gif
O kai žinau,kad nuo kito mėnesio darbo dar padaugės,tai norisi slėptis po lapais ax.gif
PASIGUODŽIAU smile.gif

Laikykis! Vardan atostogų! 4u.gif sokiai.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 02 17, 18:17)
Laikykis! Vardan atostogų!  4u.gif  sokiai.gif  friends.gif

4u.gif kad belieka smile.gif
Nors yra ir pliusų-taip laikas lekia beprotiškai greitai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 17 vasario 2017 - 18:46
Kažkaip tylu čia temoj labai... Dairaus vis į kelionių pasiūlymus ir plaukai šiaušias, kai matai, kaip nesveikai kainos užkeltos. Labai norisi tikėt, kad tema aptilus, nes nieks tokiom užkeltom kainom neperka ir laukia, kol agentūros antkainius numuš...
Planavom važiuot ir mes į Turkiją šiemet, bet dabar jau nebežinau, ar visai nevažiuosim, ar kokį ekonominį variantą iš Kidy tour reik imt. unsure.gif Vyras kažkaip labai užsidegęs, nenori laukt, kalbina užsisakinėt dabar kokį Eftalia Village - birželio mėn. 11 naktų už 1840 kažkur gaunas važiuojant 2+2 g.gif netraukia kažko manęs į tą pusę, noriu prie kalnų... wub.gif Bet galvoju, gal be reikalo toks išankstinis nusistatymas?
Gal buvot kas tam viešbuty? Pagirkit/atkalbėkit ten važiuot biggrin.gif Ir jei važiuot - ar verta tokiam ilgam laikui, jei neplanuojam rimtesnių ekskursijų, o tik viešbuty būt, ar pakaktų ir 7 dienų varianto? Ar yra ką veikt vaikams 8-9 metų, be baseinų?
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 02 18, 19:03)
Kažkaip tylu čia temoj labai...

Ramink vyra ir dar menesi laiko ramiai lauk. Nebus dar blogiau, manau. Gal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 18, 20:08)
Ramink vyra ir dar menesi laiko ramiai lauk. Nebus dar blogiau, manau. Gal biggrin.gif

Cha, taip pat sakei, ir kai į Avantgarde už 1760 norėjau pirkt prieš mėnesį biggrin.gif daba lygiai ta pati kelionė Teztoure kainuoja 2900... doh.gif
tai va ir mąstau, kiek realu, kad kainos grįš į proto ribas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 18, 19:08)

Bus ar nebus-čia būrimas iš kavos tirščių smile.gif
Jei šiai dienai kelionės neturėtume-pirkčiau dabar,bet rinkčiausi kitą,pigesnį variantą,nes mūsiškis šiai dienai piniginę pratuštintu visu 1000 pinigų daugiau....Aš nerizikuočiau,laukdama...( čia tik mano asmeninė nuomonė)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 18 vasario 2017 - 19:53
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 02 18, 19:53)
Bus ar nebus-čia būrimas iš kavos tirščių smile.gif
Jei šiai dienai kelionės neturėtume-pirkčiau dabar,bet rinkčiausi kitą,pigesnį variantą,nes mūsiškis šiai dienai piniginę pratuštintu visu 1000 pinigų daugiau....Aš nerizikuočiau,laukdama...( čia tik mano asmeninė nuomonė)

As tai dar palaukciau. Pernai balandzio men. atpigo keliones. Bet aisku cia pernai... Na bet manau kad dabar kainos pike unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2017 02 18, 22:07)
As tai dar palaukciau. Pernai balandzio men. atpigo keliones. Bet aisku cia pernai... Na bet manau kad dabar kainos pike  unsure.gif

Va aš irgi dar linkus palaukt, surizikuot, tik vyras vis ranybes neduoda ir vis is veziu ismusa. Dar tikiuos gal atsiras buvusiu Eftalia Village. Gal tikrai ten faina visai. Tripadvisor labai jau skirtingi atsiliepimai :/
Atsakyti
QUOTE(Hastalavista @ 2017 02 18, 21:53)
Va aš irgi dar linkus palaukt, surizikuot, tik vyras vis ranybes neduoda ir vis is veziu ismusa. Dar tikiuos gal atsiras buvusiu Eftalia Village. Gal tikrai ten faina visai. Tripadvisor labai jau skirtingi atsiliepimai :/

na mes pirkom iš tezų su galimybe vieną kartą keisti tiek kryptį tiek viešbutį. Tai dabar stebim, kol kas brangsta.
Atsakyti