QUOTE(Udrius @ 2017 02 11, 13:46)
Neisižeisk, bet... Manau kelių tūkstančių agentų nuomonė yra tikslesnė nei Tavo
Palygink pastatus, infrastruktūra ir t.t. Šiuo atveju žmonės važiuoja sportuoti, užsiimti joga ir kitais lietuviui nesuprantamais užsiėmimais
Tu dekui pasakytum, kad tave apsvieciau, tavo darbas juk ne SM gincytis, o pasiulyti zmogui kuo geresni varianta
Bendravau pernai su zmogumi, kuris uzsiima tarpininkavimu tarp viesbuciu ir organizatoriu Goceke, na ir prabangiu nekilnojamu turtu nuo Alanijos iki Fetijos, todel info bent jau pernai rudeniui buvo tokia. Man aktualu buvo tikra info, o ne tai, kas patiekiama masiniam klientui, kaip galutinis variantas sutarciu tarp viesbuciu ir organizatoriu.
Agentu nuomone yra saliska. tarsi mes nezinom, kaip viskas vyksta visuose versluose - kuo prekiaujam, ta ir stumiam i prieki topuose, konkursuose, reklamose ir pan. joga, sporta ir t.t., siulomi visur. Mano isvardintuose viesbuciuose taip pat. Del vietoviu, tai vienareiksmiskai geriau ten, kur as parasiau, cia jau net nepasigincysi, Ekskliuzyvams dar ir jachtu uostai yra, kas butina tokiais atvejais - klietai juk irgi rinktiniai. Pastatai? pavadinimai ideti, kam idomu, tas pasismalsauti ir spresti gali pats - skonio reikalas juk.
Jogos centrai yra Cirali. Seminarai, jogos mokyklos vasara ir pan. Cia info tavo bendram isprusimui, gal bus klientas, kuriam to reikes, tai bent jau zinosi kur pasiusti
Del lietuviu uzsiemimu: ka neiprasto lietuviams veikete Turkijoje?
NEs naujas sezonas, ziuri, kad si karta padaugeje norinciu kazka nuveikti daugiau, nei tik pasigulineti, tai galetum papasakoti apie savo veiklos patirti turkijoje, manau labai paverstu visiems.
as ne tik is pasiskaitymu zinau. Bendravau su zmogumi, kuris uzsiima tarpininkavimu tarp viesbuciu ir organizatoriu. Man aktualu buvo tikra info, o ne tai, kas patiekiama masiniam klientui, kaip galutinis variantas sutarciu tarp viesbuciu ir organizatoriu.