Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

Bet tai taip tylu, niekas nieko nerašo rolleyes.gif jau visos išsirinko, jau viskas visom aišku ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 02 09, 23:24)
Bet tai taip tylu, niekas nieko nerašo  rolleyes.gif  jau visos išsirinko, jau viskas visom aišku ? biggrin.gif

Laukia zmones dabar jau turbut pavasariniu nuolaidu rolleyes.gif
Isankstiniai,parodos jau pasibaige, tai nelabai gal surmuliuot yra priezasciu ax.gif
O jus kazka renkates?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 09 vasario 2017 - 23:38
QUOTE(gabileja @ 2017 02 04, 08:20)
Tada klausimas dėl vandens kalnelų. Jei teisingai supratau tai baseinas su kalneliais yra bendras kelių viešbučių. Tai norint nusileisti vaikams ten eilės blink.gif  ko gero atkris mums šis senza inn

Nepainiokit viešbučių mirksiukas.gif Senza The Inn akvaparkas priklauso tik to viešbučio gyventojams.
O pvz. EFTALIA SPLASH, turi du akvaparkus: vienas prie viešbučio, o kitas - saloje prie jūros. Būtent tos salos akvaparku ir naudojasi trijų Eftalia tinklo viešbučių gyventojai.

QUOTE(Vaka @ 2017 02 08, 14:30)
Anisteja kartu atostogausime Sapfire smile.gif
ech kaip jau laukiu atostogu, vis foto internete pavartau pavartau  biggrin.gif

Teks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 02 10, 00:37)
Laukia zmones dabar jau turbut pavasariniu nuolaidu  rolleyes.gif
Isankstiniai,parodos jau pasibaige, tai nelabai gal surmuliuot yra priezasciu  ax.gif
O jus kazka renkates?

Bet stebint tendencijas, tai viltys ne kazka pas mane. Nei isankstiniu nebuvo nuolaidu (kelis viesbucius pasiule, kaip supratau).. o per parododa nebuvo jokiu nuolaidu, net panasaus.

Atsakyti
Su tom kainom,tai kaip jau pataikysi...prieš kelis metus pirkdavom vasario mėnesiais,pernai -per išankstinius,bet parodos metu pagavom mažesnę kainą,tai keitėm sutartį ( tam pačiam viešbučiui) ,šiemet -vėl per išankstinius,bet iki šios dienos,kaina nebuvo ne tik ,kad nukritus,bet ir tokia pati...tik brango
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 10 vasario 2017 - 08:33
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 02 10, 09:33)
Su tom kainom,tai kaip jau pataikysi...prieš kelis metus pirkdavom vasario mėnesiais,pernai -per išankstinius,bet parodos metu pagavom mažesnę kainą,tai keitėm sutartį ( tam pačiam viešbučiui) ,šiemet -vėl per išankstinius,bet iki šios dienos,kaina nebuvo ne tik ,kad nukritus,bet ir tokia pati...tik brango

O jus gera kaina gavot per isankstinius?

Nes as jau rasiau, kad ne i viena mano norima viesbuti nebuvo geros kainos. Nei i viena!
Kaina tokia, kaip pernai per visa sezona laikesi (vidutiniska).
Net balandziui, kur buvo maziausia kaina, cia gi nares sake, kad nieko panasaus i gera kaina. O tai buvo isankstiniu kainos!!! Nes vel gi pasikartosiu, tiem isankstiniams toli grazu ne visi viesbuciai pasiule mazesne kaina. Jau nesneku apie maza kaina, o bent mazesne...

Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 02 09, 23:37)
Laukia zmones dabar jau turbut pavasariniu nuolaidu  rolleyes.gif
Isankstiniai,parodos jau pasibaige, tai nelabai gal surmuliuot yra priezasciu  ax.gif
O jus kazka renkates?

Mes užsisakėm limak arcadia, bet vis stebiu gal ką gero dar išmes ir galėsim keisti.
Atsakyti
Sveiki, mes per parodą pirkome kelionę į Turkiją, skrisime pirmą kartą, bet man taip neramu, pernai skridome į Bulgariją, nusipirkome kelionę ir ramiai laukėme, o šiais metais vis dar dairausi gal kur gera kaina atsiras į kitas kryptis ax.gif
Ar realu sulauktį geresnių kainų, pavasarinių nuolaidų?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 02 10, 08:47)
O jus gera kaina gavot per isankstinius?

Nes as jau rasiau, kad ne i viena mano norima viesbuti nebuvo geros kainos. Nei i viena!
Kaina tokia, kaip pernai per visa sezona laikesi (vidutiniska).
Net balandziui, kur buvo maziausia kaina, cia gi nares sake, kad nieko panasaus i gera kaina. O tai buvo isankstiniu kainos!!! Nes vel gi pasikartosiu, tiem isankstiniams toli grazu ne visi viesbuciai pasiule mazesne kaina. Jau nesneku apie maza kaina, o bent mazesne...

Na,mano akimis,visai neblogą smile.gif 2+2 ,8 naktims tiksli kaina- 2320 €,dar prisidės vietos lėktuve mokestis( papidomai vietai kojoms), tai gausis ir 2400 €. Aš jau apvalinu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 10 vasario 2017 - 10:11
QUOTE(Vėja_vakarė @ 2017 02 10, 09:57)
Sveiki, mes per parodą pirkome kelionę į Turkiją, skrisime pirmą kartą, bet man taip neramu, pernai skridome į Bulgariją, nusipirkome kelionę ir ramiai laukėme, o šiais metais vis dar dairausi gal kur gera kaina atsiras į kitas kryptis  ax.gif
Ar realu sulauktį geresnių kainų, pavasarinių nuolaidų?

Geriausiai nesiblaskyti o dziaugtis busimomis atostogomis. Man laukimas irgi malonus. Su vyru paziurejom youtube vaizdelius is musu viesbucio wub.gif . Leiskit sau atsipalaiduoti, juk ne i Stambula skrisit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2017 02 10, 11:11)
Na,mano akimis,visai neblogą smile.gif  2+2 ,8 naktims tiksli kaina- 2320 €,dar prisidės vietos  lėktuve mokestis( papidomai vietai kojoms), tai gausis ir 2400 €. Aš jau apvalinu smile.gif

Per isankstinius pirkau 5* AI, spalio menesiui 2+2, 10 n. 1500 eur. Dabar net nera galimybes pasiimti 10 n. O trumpiau kainuoja virs 2000. Taigi siai dienai as manau laimejau.
Atsakyti
Kemal bey 12 naktu viskas iskaiciuota 2+2 tik 319eu.zmogui. Liepos pradzia. Kelioniu panorama. Gaila, kad liepa, man su 2m vaiku per karsta verysad.gif

Pries valanda paskelbe, jau nebera verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainyte: 10 vasario 2017 - 16:39