Maziausi dazniai apie 19-21Hz, bet cia silumos siurbliams iki 10Kw silumines galios. Ir ne visi gamintojai dar iki tiek mazai leidzia moduliuoti. Kas virs 10Kw nezinau kokia maziausia riba.
Vaiki, kalbėjai apie tepimą. Kur apie tai daugiau info paskaityti, pagal ką suprasti, jog tepimas prastas?
Tai labai geros naujienos. Jei ir maniškis galėtų dirbti iki 20Hz (4kW) būtų iš vis jėga, bet net ir 30Hz per akis tenkina mano norus. Taip kad reikės daugiau info šia tema.
Vaiki, kalbėjai apie tepimą. Kur apie tai daugiau info paskaityti, pagal ką suprasti, jog tepimas prastas?
Kazkokiam straipsnyje googlindamas uzskaiciau, neberandu taip greitai. Gal saldymo koks geras technikas zinotu konkreciau, juolab jie ir taiso iranga
Tai kad nepažįstu tokių. Paskutinis, su kuriuo bendravau, tai kai buvau atsivežęs pas save freono papildymui, tai kol pildė išsiklausinėjau visko. Nekviesiu gi naujai, smulkmenų visokių išsiklausinėti, o kad per telefoną kas tokiais niuansais nepažįstamą asmenį konsultuotų, labai abejoju.
Tai kad nepažįstu tokių. Paskutinis, su kuriuo bendravau, tai kai buvau atsivežęs pas save freono papildymui, tai kol pildė išsiklausinėjau visko. Nekviesiu gi naujai, smulkmenų visokių išsiklausinėti, o kad per telefoną kas tokiais niuansais nepažįstamą asmenį konsultuotų, labai abejoju.
Jei normalus manau kalbes
Pabandžiau paieškoti, tai eilinį kartą patvirtinau, kad internetinės paieškos sistemos ne man, randa viską tik ne tai, ko konkrečiai ieškai, nors tarp daugybės rastos info teku surasti atitinkantį mano paiešką straipsnį.
http://ovanter.ru/pr...ogo-nasosa.html
Tai vis tik ne apie auksarankių patirtį, bet komersantų siūlymas dažnių keitiklio statymui prie ŠS kompresoriaus. Akivaizdu, jog jei nebūtų praktikos, tai ir komersantai nesiūlytų, bet kaip tą praktiką surast .
va radau vienam rusų forume vienas dalyvis rašo, kad start/stop kompresoriui geriau neduoti mažiau 40Hz, nes gali sutrikti kompresoriaus tepimas .
Na, 40Hz tai ir taip tikėjausi, vat dėl 30Hz abejojau.
Jeigu paskaičiuotas poreikis >9kW, tai ir imkite >9kW