QUOTE(cibulis @ 2019 02 02, 13:59)
Kaip man patinka tavo vartymai. Tiesiog tobulas demagogas esi. Aš pradžioje parašiau
tai. Tada paklausiau, ką rodo
oras-vanduo. Taigi man buvo įdomu palyginti skirtingų įrenginių COP.
Džiugu, kad tave domino tik COP parodymai, bet tuomet, paaiškink, kuo susijęs tavo šis postas su COP`u?
QUOTE(cibulis @ 2019 02 02, 12:18)
Tikėtina, kad geoterminis per visą šildymo sezoną tau sutaupytų apie 1000 kWh elektros. Tai išeina apie 130 eurų. Per maždaug 15-20 metų skirtumą sutaupoma apie 2000-2500 eurų.
Taigi demagoge, gal tu ir apie COP`ą kalbėjai, bet kai tavo galvelėje kalba apie COP`ą pasiskuka iki žemiau pacituotos, tai jau ne apie COP`ą kalbama, ir aš ne į tavo sapaliones apie COP`ą atrašiau, o konkrečiai į antrąjį pacituotą postą, kur aiškinama, kiek geoterma leistų sutaupyti. Taigi, mano poste buvo kalbama ne apie COP`us, bet atsakymas į tavo 2019 02 02, 12:18 dėl apsimokėjimo išlaidauti ant geotermos.
Kaip tu sugebi sukioti, tai tipo apie COP`ą kalba eina ir taip netyčia "paaiškini" kad kaip neapsimoka įsigyti orinukų, nes geoterma net 100 viršaus per sezoną leidžia sutaupyti, bet kai tau kas nors paprieštarauja, dėl konkrečiai sutaupomos sumos per sezoną, tai jau pradedi vartyti, kad apie COP`ą kalba eina.
Nu nieko nepasakysi, humanitaras, pats nesupranti apie ką rašai. Bet rašai tikrai gražiai, įžeidimai, pasityčiojimai vos ne kas antram žodyje.