Įkraunama...
Įkraunama...

Geoterminis šildymas - 14 tema

Kas įdomiausia, kad Cibulio Alfa Ino.... viršija visus įmanomus gamintojo išlaužtus Cop. Net 4.95....
Nu ar ne stebuklas?

Dauguma negali pasiekt gamyklinių reikšmių- čia viršija. Fenomenas smile.gif)) ir vienpusis skaičiavimas

QUOTE(cibulis @ 2019 02 02, 13:45)
Faktas toks, kad jo oras-vanduo (įdomu koks modelis) išspaudžia apie 3,2 COP, kai mano geoterminis 4,95.

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2019 02 02, 14:55)
Nuorodose tokių kainų nėra.
Jei imsi - surasim...

Prasideda. Tu man parodyk, kiek kainuoja Daikinas LT? Kiek kainuoja Alpha Innotec oras-vanduo?
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2019 02 02, 15:01)
Kas įdomiausia, kad Cibulio Alfa  Ino.... viršija visus įmanomus gamintojo išlaužtus Cop. Net 4.95....
Nu ar ne stebuklas?

Dauguma negali pasiekt gamyklinių reikšmių- čia viršija. Fenomenas smile.gif)) ir vienpusis skaičiavimas

Pavydas gerklę spaudžia? Aš gi sakau, kad šildumo kreivę esu nustatęs 18, kuomet realiai gyvenant laikoma 19. Kitas dalykas, nežinau kitų Alpha Innotec testavimų parametrų. Tikėtina, kad gamintojo deklaruotas 4,7 yra su karšto vandens ruošimu. Taip kad viskas čia normalu. Vokietis išspaudžia, ką deklaruoja, o kinas ir liks pigiu kinu su šūdinu COP. Paprasčiau: geoterminio vokiško COP 5, oras-vanduo kino 3. Aš apvalinu pagal jūsų propagandas.
Atsakyti

Aš palaikau apie 20,5. Tavo namas gyvenamas? Koks katilas?

Savaitgaliais, bunu, seip negyvenamas dar kolkas, oras vanduo 11 kw tipo kaip energy save ,pirktas is koridos

Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2019 02 02, 15:11)
Savaitgaliais, bunu, seip negyvenamas dar kolkas, oras vanduo 11 kw tipo kaip energy save ,pirktas is koridos

O kokios klasės namas? Matai, Mintai, praktiškai idealios sąlygos palyginti. Tik jis 0,5-1 laipsniu aukštesnę temperatūrą laiko. O tu vis purkštauji.
Atsakyti

O kokios klasės namas? Matai, Mintai, praktiškai idealios sąlygos palyginti. Tik jis 0,5-1 laipsniu aukštesnę temperatūrą laiko. O tu vis purkštauji.

B klase

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2019 02 02, 14:04)
Prasideda. Tu man parodyk, kiek kainuoja Daikinas LT? Kiek kainuoja Alpha Innotec oras-vanduo?

Specialiai Cibuliui Daikin importuotojo kainynas - http://www.anaga.lt/.....UAB Anaga.pdf

Ten iš jos nuorodos pašalintos, bet tai Industek'o kainos. Kadangi pats prieš kelias savaites ieškojau - visi (absoliučiai visi) instaliuotojai nuo šitų kainų standartiškai numeta 25%, keli ir 30%. Kokia ta galutinė kaina už įrangą - palieku pasiskaičiuoti patiems.
Atsakyti
Spaudžia. Neprašneku. Tik rašyt galiu.
Dėl manes Cop kad ir 0 gali būt; bet
Jei skaitiklis prisuka žiemą apie 50 €/mėn. - gerklę iškart atleidžia smile.gif)))))

Cop išvęstinis - kiek skaičiuotojų, tiek Cop'ų...

QUOTE(cibulis @ 2019 02 02, 14:04)
Papildyta:

Pavydas gerklę spaudžia? Aš gi sakau, kad šildumo kreivę esu nustatęs 18, kuomet realiai gyvenant laikoma 19. Kitas dalykas, nežinau kitų Alpha Innotec testavimų parametrų. Tikėtina, kad gamintojo deklaruotas 4,7 yra su karšto vandens ruošimu. Taip kad viskas čia normalu. Vokietis išspaudžia, ką deklaruoja, o kinas ir liks pigiu kinu su šūdinu COP. Paprasčiau: geoterminio vokiško COP 5, oras-vanduo kino 3. Aš apvalinu pagal jūsų propagandas.

Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2019 02 02, 15:37)
Specialiai Cibuliui Daikin importuotojo kainynas - http://www.anaga.lt/.....UAB Anaga.pdf

Ten iš jos nuorodos pašalintos, bet tai Industek'o kainos. Kadangi pats prieš kelias savaites ieškojau - visi (absoliučiai visi) instaliuotojai nuo šitų kainų standartiškai numeta 25%, keli ir 30%. Kokia ta galutinė kaina už įrangą - palieku pasiskaičiuoti patiems.

6,41 kW galios siurblys su integruoti 180 l bolieriu - 7681 euro. Vėsinimo funkcija papildomai 202 eurai. Bendra kaina - 7883 eurai. Tarkime, kad gausime tą 25 proc. nuolaida. Tai sudaro 1970 eurų. Galutinė siurblio kaina 5913 eurų. Mano geoterminis kainavo 6100 eurų. Aišku papildomai gręžinys, bet geri brendiniai oras-vanduo kainuoja tiek pat kiek geoterminiai. Tik dar klausimas ar 6,41 kW orinuko pakaktų. Gal reikėtų imti 7,74 kW, kuris 242 eurais brangesnis. Taigi...
Atsakyti
Nuo šitų kainų su -25%, instaliuotojas pasilieka 1000+ minimum. Vėsinimo f-ja- marketinginiai 200€ smile.gif)))
Taip kad....

QUOTE(cibulis @ 2019 02 02, 14:51)
6,41 kW galios siurblys su integruoti 180 l bolieriu - 7681 euro. Vėsinimo funkcija papildomai 202 eurai. Bendra kaina - 7883 eurai. Tarkime, kad gausime tą 25 proc. nuolaida. Tai sudaro 1970 eurų. Galutinė siurblio kaina 5913 eurų. Mano geoterminis kainavo 6100 eurų. Aišku papildomai gręžinys, bet geri brendiniai oras-vanduo kainuoja tiek pat kiek geoterminiai. Tik dar klausimas ar 6,41 kW orinuko pakaktų. Gal reikėtų imti 7,74 kW, kuris 242 eurais brangesnis. Taigi...

Atsakyti
pirmas guglo siulomas pardavejas 8kw daikino altherma 3 su boileriu uz 5940 pardavineja. taigi ta mineta min. 25% off nuo kainininko yra faktas. cibulis is pardavejo garantuotai dar nebloga papildoma nuolaida gautu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 02 vasario 2019 - 15:18

180 ltr boileris mazai ir dar kam permoketi uz integruota, imi daikin 6.41 kw kw pl boilery 250 ltrgau asi 4000 eurplis aprisimas i 5000 liosiai tilp eina ,o galios pilnos akys ,mano siurblys visada dirba min galia tik kokia jis gali generuoti, paskaciavau kad ir mano b namui uztektu nekalbant apie aukstesnes klases namus

Atsakyti
QUOTE(Rimvis @ 2019 02 02, 15:22)
<p>180 ltr boileris mazai ir dar kam permoketi uz integruota, imi daikin 6.41 kw kw pl boilery 250 ltrgau asi 4000 eurplis aprisimas i 5000 liosiai tilp eina ,o galios pilnos akys ,mano siurblys visada dirba min galia tik kokia jis gali generuoti, paskaciavau kad ir mano b namui uztektu nekalbant apie aukstesnes klases namus</p>

kadangi cibuliui tokios galios pasirode mazia tai ir paieskojau 8kw. atskiras boileris gerai, bet tai dar vienas griozdas su aprisimais uzimantis papildoma plota. 180l mazai keliems gyventojams ?
Atsakyti