Pas mane ant kolektoriaus šalto vandentiekio vamzdžių, nes visame name padidėjęs drėgmės lygis. Drėgmės apie 75%.
Pas mane ant kolektoriaus šalto vandentiekio vamzdžių, nes visame name padidėjęs drėgmės lygis. Drėgmės apie 75%.
Šią vasarą, kadangi buvau pajungęs grindinį vėsinimą, tai karštą vandenį ruošiau elektrinio teno pagalba ir ŠS pas mane ilsėjosi. Kadangi vėsintis jau nereikia, nusprendžiau vėl pakurti ŠS karšto vandens ruošimui, tai dabar arba normaliai pasileidžia, arba išmeta vandens srautą matuojančio daviklio klaidą. Kadangi, pasileidus išorinio srauto temperatūra krenta labai pamažu ir tolygiai, akivaizdu, kad su srautu problemų nėra, vadinasi ir vėl kontaktai streikuoja, taigi reikės ieškoti, kur tas daviklis sumontuotas, nes ant valdiklio jau patikrinau kontaktą, dar nuo praeito karto viskas gražu.
Tai vat, kinietiškas ŠS, kinietiška surinkimo kokybė .
Šią vasarą, kadangi buvau pajungęs grindinį vėsinimą, tai karštą vandenį ruošiau elektrinio teno pagalba ir ŠS pas mane ilsėjosi. Kadangi vėsintis jau nereikia, nusprendžiau vėl pakurti ŠS karšto vandens ruošimui, tai dabar arba normaliai pasileidžia, arba išmeta vandens srautą matuojančio daviklio klaidą. Kadangi, pasileidus išorinio srauto temperatūra krenta labai pamažu ir tolygiai, akivaizdu, kad su srautu problemų nėra, vadinasi ir vėl kontaktai streikuoja, taigi reikės ieškoti, kur tas daviklis sumontuotas, nes ant valdiklio jau patikrinau kontaktą, dar nuo praeito karto viskas gražu.
Tai vat, kinietiškas ŠS, kinietiška surinkimo kokybė .
Ar as teisingai supratau? Jei SS vesina grindis,jis nesildo vandens boilerio?
Kaip supratau tavo klausimą, tai klausi apie standartinę komplektaciją. Tuomet atsakymas būtų ne. Pas mane grindinis vėsinimas savadarbis. Nesugalvojau, kaip galima apjungti ir vėsinimą ir karšto vandens ruošimą, kad veiktų automatiškai, tad nusprendžiau paaukoti, karšto vandens ruošimą.
ŠS, kuriems ir šildymas ir vėsinimas įdiegtas dar gamykloje, arba prikomplektuojamas gamintojo numatytomis priemonėmis, garantuotai turės ir šildymą ir vėsinimą ir karšto vandens ruošimą automatiškai. Nieko nereikės atjunginėti.
Problema lauko cirkuliaciniame siurblyje. Jis pas mane brangus, bet darbo intensyvumą keičia tik rankenėlės pasukimu rankomis. Vėsinant grindis, cirkuliacinis turi dirbti minimaliomis apsukomis, o ruošiant karštą vandenį - maksimaliomis. Aišku, galima keisti cirkuliacinį, bet aš tokioms išlaidoms nenusiteikęs.
Problema lauko cirkuliaciniame siurblyje. Jis pas mane brangus, bet darbo intensyvumą keičia tik rankenėlės pasukimu rankomis. Vėsinant grindis, cirkuliacinis turi dirbti minimaliomis apsukomis, o ruošiant karštą vandenį - maksimaliomis. Aišku, galima keisti cirkuliacinį, bet aš tokioms išlaidoms nenusiteikęs.
Manau eitu ir ta esama cirkuliacini automatizuoti
pastatyti motoriuką, kad cirkuliacinio rankenėlę sukioti ?
pastatyti motoriuką, kad cirkuliacinio rankenėlę sukioti ?
Prie didelio noro jeigu nesinori ardyti elektonines dalies galima ir taip. O jeigu yra galimybe lengvai prieiti prie paciu kontaktu, galima reliu pagaba padaryti. As pats reliu pagalba "apgaudineju tiek rekuperatoriu, tiek silumos siurbli Ryt pirksiu dar viena rele jog "pagauciau" kada silumos siurblys perjungia trieigi i karsto vandens ruosima. Tokiu budu lengvai apskaiciuosiu sanaudas tik karsto vandens ruosimui.
Ten inverteris, elektroninė valdymo sistema bus per sudėtinga relėms.