Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(dangerele @ 2016 11 08, 12:39)
uzisakiau pabandymui naryste amazon.fr , isidejau kombius i krepsi.. ir nebuvo jokios nuolaidos. :(https://www.amazon.fr/gp/product/B01JIL56N2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1X6FK5RDHNB96 gal dar kodo kokio reikia.. neaisku

kodą suvedėte?
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2016 11 08, 12:40)
Dėl pirkimo iš amazon.fr tai aš suprantu kad extra 20% jau nebus, nes kainas rodo jau su nuolaida.

https://www.amazon.f...2...;th=1&psc=1

Jusqu'au 20 Novembre 2016 les membres Premium économisent 20% dès 40€ d'achats dans les boutiques chaussures et vêtements enfant et bébé grâce à Amazon Famille.
Code promotionnel appliqué

Tas paskutinis sakinys reiškia, kad kodas jau pritaikytas.
Tai galvokite, ar ~68.48 eur + siuntimas (į Lt rodo 9,55 eur, į UK 5,99 eur) yra gera kaina.

Mažesnių dydžių gal yra ir geresnių kainų. Bet perkant Xs ar Xxs dydį, vargu, ar rastume už 75 eur.. Kiek krepšelyje pažaidžiau, tai kuo didesnis kiekis, tuo siuntimo kaina mažesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2016 11 08, 12:16)
Merginos, kaip pastebejau, yra uzsakinejanciu is zooplus.de. Tai kaip suprantu, parduotuve patikima? Vyras nori ganetinai brangu filtra akvariumui atsisiusti, ar verta? Su garantija, kazin, problemu nebutu? Prekes tvarkingai atkeliauja? Per kiek mazdaug laiko atsiuncia?
Aciu, kas pasidalins patirtimi  4u.gif

patikima, del grazinimo nezinau, neteko grazinti. veza DPD, jei pirmadieni uzsisakau, tai iki savaites galo gaunu. tik tiek kad siuncia i LT is PL, tikejausi DE uzrasu, bet viskas lenkiskai ant pakuociu.
pirmam pirkimui yra kodukas. ir dar perkant galima uzsisakyti 8 proc nuolaida metams laiko ir taiko visam krepsiukui.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2016 11 08, 12:39)
uzisakiau pabandymui naryste amazon.fr , isidejau kombius i krepsi.. ir nebuvo jokios nuolaidos. :(https://www.amazon.fr/gp/product/B01JIL56N2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1X6FK5RDHNB96 gal dar kodo kokio reikia.. neaisku

Iki lapkričio 20, 2016 Premium prisijungę sutaupyti 20% nuo 40 € įsigytų vaikų ir kūdikių drabužių ir avalynės parduotuvėje Amazon įveskite KIDS20 kodą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ma3ca @ 2016 11 08, 10:44)
Mažesnių dydžių gal yra ir geresnių kainų. Bet perkant Xs ar Xxs dydį, vargu, ar rastume už 75 eur.. Kiek krepšelyje pažaidžiau, tai kuo didesnis kiekis, tuo siuntimo kaina mažesnė  ax.gif

XXS draugei pirkau, Oze vilniuje, Hiatus parduotuveje uz 73 eur.
Atsakyti
QUOTE(ma3ca @ 2016 11 08, 11:46)
Iki lapkričio 20, 2016 Premium prisijungę sutaupyti 20% nuo 40 € įsigytų vaikų ir kūdikių drabužių ir avalynės parduotuvėje Amazon įveskite KIDS20 kodą  4u.gif

Man taiko kodą, tiesa, PVM neminusuoja per uk siunčiant. Tai apsimoka tiesiai į LT siųsti surinkus didesnę kompaniją.

Perkant 2vnt apie 61eur vienas gaunasi, perkant 4- 59eur:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulezas: 08 lapkričio 2016 - 11:53
Sveikos, gal kas www.everything5pounds.com pirks? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykit gal zinot kaip su prancuzu amazonu susikantaktuot per email del negautos prekes? nerandu as ju email niekur
Atsakyti
Sveiki,

Mano 11 -metis užsiprašė paspirtuko.Prieš keletą mėnesių buvo masinis pirkimas Micro paspirtukų, ar pasiteisinęs ? Gal verta į kitokį žiūrėt.
Kalbu apie Micro Sprite modeliuką , pigiausia randu 70 eur su siuntimu.(čia jau gera kaina?)

Ačiū, jei kas atsakys
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 08, 11:25)
as ten niekad nieko nesu pirkus. baisios kainos ir klaikus skudurai. kai nescia buvau pirkau bekofeinine kava. viskas.

Pritariu...su kokiom nuolaidom dar dar, bet siaip man ten labai dideles kainos unsure.gif

QUOTE(ramzyte @ 2016 11 08, 11:30)
Aš susiradau ir pirkau vietoj iš čia http://public.fotki....taras/columbia/ ;)

Braaaangu ax.gif

Beja, kam aktualu, kokius gerulius dzinsus su pasiltinimu savo bernui kirtau Gariunuose bigsmile.gif bigsmile.gif Grazus, negariuniski tokie, be jokiu idiotisku uzrasu ir kotikio plauko "tiuningavimu", ir kas svarbiausias- siauri atrodo, dar nematavau, bet labai tikiuos, kad tiks ax.gif Buvo ir kelniu ir velvetkiu su pasiltinimu.
Atsakyti
QUOTE(ma3ca @ 2016 11 08, 13:46)
Iki lapkričio 20, 2016 Premium prisijungę sutaupyti 20% nuo 40 € įsigytų vaikų ir kūdikių drabužių ir avalynės parduotuvėje Amazon įveskite KIDS20 kodą  4u.gif

aciu man pritaike su atsiuntimu 60 euru gavosi
Atsakyti
mergytes prijunit su amazon prime biggrin.gif
Atsakyti