Sitas modelis, padraika22:
http://www.crocs.eu/...r-boots#start=2
QUOTE(LinaGustė @ 2016 11 10, 10:44)
Man avokadai retai kada graziai sunoksta. Dazniausiai tik suvysta ir neskanus vis tiek buna
saldytuve gal laikot?
siltai padejus man jie greit sunoksta, o jei i saldytuva idedu, tada suvysta
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2016 11 10, 10:54)
Na va, MM jau pilni tų burbuliukų Atspėkit kokia kaina?
15? ar dar daugiau? as cia vakar spejau, kad bus
beje pries menesi kur rodziau tkmaxx naturinus po 20 svaru, tai jie irgi jau MM po 50 euru
kazkas iesko, randa, dalinasi su "palatos" draugem, o kitas is to bizniuka daro...
po tokiu bajeriu tiesa sakant ir noras kazka labai gero rodyt dingsta
Papildyta:
va dar maziuku radau, 13 cm diametro:
https://www.amazon.c...p;keywords=maze
gal paimt vaikui, kad i mokykla galetu kuprinej nesiotis
per partraukas gal su klasiokais pazaistu...
Sveikos,
Kur perkate patalynę?
Norėčiau satininės vaikams.
Kur perkate patalynę?
Norėčiau satininės vaikams.
Jei kas iš Alytaus nori tų kamuolių, važiuokit į Jurgiškių g. Norfa, ką tik buvau 5 vnt. tikrai dar yra (prie išpardavimo prekių)
QUOTE(padraika22 @ 2016 11 10, 10:32)
merginos, patarkit, prasau, kur ieskoti vyrui kelniu tokiu tarpiniu tarp dzinsu ir kostiuminiu. ir marskiniu ilgom rankovem, bet ne baltu. tokio stiliaus, kad tiktu ir prie dzinsu. dar reikia vyrui ziemai batu. siltu nereikia. svarbu, kad aulas aukstesnis butu, kad sniego neprisemtu. stilius irgi toks tarp klasikos ir sport. aciu, jei kas pasakys nuo ko pradeti paieskas.
Aš vyrą ilgam apiprekinai per išpatdavimą YOOXe. Kelnes vienas nerealias nupirkau, neišlipa. Viso 3 vnt. Bet siunčiau per 4 kartus . Kas netikdavo grąžindavom.
QUOTE(roka @ 2016 11 10, 10:54)
po keliu sav bus ir columbia striukiu man reikejo kombio, bet dabar ziuriu, kad is prancuzijos mes sekmingai prisipirkom striukiu va taip buna, kai visko neissiverti iki galo. na, bet kodel deda foto viso kombio o as dar pasiemiau dar ir ant isaugimo 1
QUOTE(adriatic @ 2016 11 10, 11:10)
saldytuve gal laikot?
Ne, ant spinteles. Matyt, negerus pataikau nusipirkti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 10, 11:20)
Aš vyrą ilgam apiprekinai per išpatdavimą YOOXe. Kelnes vienas nerealias nupirkau, neišlipa. Viso 3 vnt. Bet siunčiau per 4 kartus . Kas netikdavo grąžindavom.
kogero dabar jau nebebus ju. nors be nuolaidos. gal ateityje nupirkciau
QUOTE(padraika22 @ 2016 11 10, 11:20)
po keliu sav bus ir columbia striukiu man reikejo kombio, bet dabar ziuriu, kad is prancuzijos mes sekmingai prisipirkom striukiu va taip buna, kai visko neissiverti iki galo. na, bet kodel deda foto viso kombio o as dar pasiemiau dar ir ant isaugimo 1
kodel taip nusprendėt?
Buga tas modelis,kur pirkot nebuna po 1 dalį
QUOTE(roka @ 2016 11 10, 11:54)
Mačiau vieną 17 eurų.