Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(*Julija* @ 2016 11 10, 09:28)
O kas jau turit  - kokio amžiaus vaikams įdomus? Jūs berods 6metį minėjot,  padraikai pačiai patiko smile.gif. Kažin 10mečiui,  kuriam tik kompas ir kartais lego, patiktų?

mano 7m bernas. jam pradzioj patiko. paskui ziuresim. o mes su vyru abu likom suzaveti. manau, jei lego Jusu vaikui patinka, galetu patikt sis zaisliukas
Atsakyti
QUOTE(*Julija* @ 2016 11 10, 09:28)
O kas jau turit  - kokio amžiaus vaikams įdomus? Jūs berods 6metį minėjot,  padraikai pačiai patiko smile.gif. Kažin 10mečiui,  kuriam tik kompas ir kartais lego, patiktų?

siaip nuo 5-iu iki suaugusiojo, as pati zaisdavau, kai turejom, tik musu buvo elektroninis, dar taskus skaiciavo, tad idomiau kazkiek.
savo 10-mecio vakar klausiau, ar vel noretu tokio, tai sake jam su kompu idomiau, nes kompa neseniai tik gavo, anksciau tik su plansete zaisdavo, neleidau prie kompo.
siaip pradziai 10-metu tikrai turetu sudominti, bet nereik tiketis, kad is ranku nepaleis. Kai iveiks labirinta visa nenumetus kamuoliuko, azartas dings.
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2016 11 10, 08:35)
būtinai parašykit atsiliepimus apie rutulius, ar patiks vaikams, maniškiams tai jaučiu kantrybės neužtektų, susinervuotų greit ir gulėtų kampe... ax.gif

as irgi laikysiu Kaledom
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 10, 08:10)
Labas rytas!

Gal kas pirkote tokius, ar dydis jų atitinka?

Kid's AllCast II Winter Boot | Crocs
http://www.crocs.eu/...r-boots#start=1

jie tinklapyje raso: Shopping for a ½ size? Order up to the next largest whole size.
paprastai tokiu atveju buna 0.5-1 dydziu pamazinti croksai

as stai tokius esu pirkus, buvo pamazinti beveik visu dydziu

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Kristiniux @ 2016 11 10, 08:35)
būtinai parašykit atsiliepimus apie rutulius, ar patiks vaikams, maniškiams tai jaučiu kantrybės neužtektų, susinervuotų greit ir gulėtų kampe... ax.gif

mes su sunum eidavom lenktyniu: ten kiekvienas zingsnis pazymetas skaiciumi, turi eiti per labirinta pagal tuos skaicius. tai mes pasikeisdami bandem ji iveikti ir uzrasydavom, kam nuo kurio skaiciuko nukrito kamuoliukas, paskui paskaiciuodavom kas daugiau tasku surinko smile.gif

siaip jei pagauna azartas gali ir pora valandu sedet su tuo kamuoliu smile.gif aisku su laiku vis reciau i rankas bus paimamas, azartas dingsta visa labirinta be klaidu iveikus smile.gif

siaip tu rutuliu skirtingu dydziu buna: kuo didesnis rutulys, tuo ilgesnis labirintas jame.
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 10, 09:52)
jie tinklapyje raso: Shopping for a ½ size? Order up to the next largest whole size.
paprastai tokiu atveju buna 0.5-1 dydziu pamazinti croksai

as stai tokius esu pirkus, buvo pamazinti beveik visu dydziu

user posted image
Papildyta:
mes su sunum eidavom lenktyniu: ten kiekvienas zingsnis pazymetas skaiciumi, turi eiti per labirinta pagal tuos skaicius. tai mes pasikeisdami bandem ji iveikti ir uzrasydavom, kam nuo kurio skaiciuko nukrito kamuoliukas, paskui paskaiciuodavom kas daugiau tasku surinko smile.gif

siaip jei pagauna azartas gali ir pora valandu sedet su tuo kamuoliu smile.gif aisku su laiku vis reciau i rankas bus paimamas, azartas dingsta visa labirinta be klaidu iveikus smile.gif

siaip tu rutuliu skirtingu dydziu buna: kuo didesnis rutulys, tuo ilgesnis labirintas jame.

jomajo kokia nes1mon4. negi vaikui pirkt 36-37. mega_shok.gif kazi yra tokiu pas mus pamatuot.
Atsakyti
Gal kuri Triumpf Vente perkat? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 10 lapkričio 2016 - 08:58
QUOTE(padraika22 @ 2016 11 10, 08:55)

kokia persimonu kaina sandeliuose? mes visi juos megztam

Vyras po eurą pirko, bet jis turi draugą, kuris urmu ima, tai jam irgi paimė, tai gal todėl pigiau. Nors jei norfoj 1,15, tai nedaug ir pigiau. Bet laaaaabai gražūs. Ir skanūs wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 10, 10:03)
Vyras po  eurą pirko, bet jis turi draugą, kuris urmu ima, tai jam irgi paimė, tai gal todėl pigiau. Nors jei norfoj 1,15, tai nedaug ir pigiau. Bet laaaaabai gražūs. Ir skanūs wub.gif .

aciu. reiks kalbint vyra, kad nuvaziuotu. netoli ten dirba
Atsakyti
Kažkas Lego nuolaidomis domėjotės. Vakar Rimi buvau, tai mačiau kad bus nuolaida žaislams 40 proc, o Lego 30 proc nuolaida, tik tiksliai neprisimenu ar lapkričio 10-11 dienomis ar lapkričio 11-12 ax.gif . Bilobilo reikia įkalt, kad visas nuolaidas atsimint kokios ir kada rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 10, 09:53)
jomajo kokia nes1mon4. negi vaikui pirkt 36-37.  mega_shok.gif kazi yra tokiu pas mus pamatuot.

tu melynu as pernai buvau parsisiuntus J4. cia ir bus tas 36-37, nes didziausias dydis ju J6 buna. Galvojau bus dar su atsarga. vaiko koja rudeni buvo 35 dydzio. J4 batai jam spaude pirstus, iskart pardaviau, ir matavosi ant plonos kojinytes tik. Bandyk i panorama uzsukt, gal tures jie gyvai pasimatuot bent analogiska modeli, nes padai ju vienodi bus man rodos. tai vat. o siustis J5 as neisdrisau 35 dydzio pedai, tai man pasirode absurdiska smile.gif galiausiai nupirkau kita modeli ziemai pardej pries tai dydi ismatavus
Atsakyti

Šiandien pirksiu MYTOYS.DE, nenaudosiu nuolaidos kodų, nes pirksiu plasteliną su papildoma -20. Prijungčiau dvi, nes neturėsiu laiko dalininimams, siuntimas tuo atveju būtų 4,6. Kam tinka, junkitės. Atsiimti galimybė Lazdynuose ir Vilniaus g. Pirksiu vakare.

Atsakyti
Gal kas dar turit atliekamu rutuliu?
Atsakyti