QUOTE(krystiana @ 2016 11 09, 19:41)
Mergaites,gal zinot per kur siusti,kad garantuotai siunta gautu penktadieni iki pietu?cia tarp LT miestu..
lp arba omniva. tik idekit, kad ryt isimtu o poryt jau pristatys. dar autobusu
QUOTE(JMD @ 2016 11 09, 19:44)
Dpd, venipak
DPD garantuoja per 2 DD dienas pristatyti, tai jei ryt paims, gali pristyti tik sestadieni jei miestas ir pirmadieni jei rajonas.
Aisku kiek susiduriau tai priestato sekancia diena, bet... 100% garantijos tikrai nera. Man pvz yra buve, kad ta minute kai veze pro sali nebuvau namie, o veliau jau matai nebegalejo privaziuoti... ir pasiule vaziuoti apie 20km iki ju punkto vakare atsiimti paciai...
Su veinipak nesu susidurusi.
QUOTE(zittute @ 2016 11 09, 18:35)
Aciu Tizide as irgi pagalvojau, kad cia tik reklama tokia, o realiai kazin ar gali but kad sausa vandenyj isliktu
sušlampa, bet pvz kai įkiši su plaukimo kelnaitėm ir su paprastu pampiu - tai skirtumą iš karto pajauti
QUOTE(MYG @ 2016 11 09, 19:50)
DPD garantuoja per 2 DD dienas pristatyti, tai jei ryt paims, gali pristyti tik sestadieni jei miestas ir pirmadieni jei rajonas.
Aisku kiek susiduriau tai priestato sekancia diena, bet... 100% garantijos tikrai nera. Man pvz yra buve, kad ta minute kai veze pro sali nebuvau namie, o veliau jau matai nebegalejo privaziuoti... ir pasiule vaziuoti apie 20km iki ju punkto vakare atsiimti paciai...
dar ziurint kokie miestai. autobusu siuntos visada ta pacia diena
QUOTE(MYG @ 2016 11 09, 19:50)
Nieko panašaus. Mes labai dirbam tiek su dpd tiek su venipak. Kasdien veža mūsų siuntas. Netgi gali pasirinkti pristatymo laiką. Už tai susimoki 3 daugiau. Kasdien išveža 16h siuntas, kitą dieną dažniausiai iki piet klientai gauna.
Panos ikeliu nuoroda , bent jau man atrodo be galo puiki mintis, sportuojantiems vaikams . Tikrai LT gamina, tik kol man neaktualu tai as labai ir neieskau. Bet manau , bet koks sportuojantis paauglis , ar vaikas bus labai pamalonintas . Ikeliu nuoroda https://www.google.l.....7ZQ3nraelS3M: cia is googla nuoroda. Taip isivaizduoju kas dirba su baldais tokias lentynas padaro, ir aisku issirenkate jums reikalinga varda. is esmes kaip ardinis daiktas ne taip daug ir kainuoja http://www.skelbiu.l...e-23987961.html
QUOTE(Loram @ 2016 11 09, 19:53)
sušlampa, bet pvz kai įkiši su plaukimo kelnaitėm ir su paprastu pampiu - tai skirtumą iš karto pajauti
Gal galite placiau? tada nesuslampa gal bent pampersas? galima ir i az, kad temos netersti
Aciuuu,mergiukai,uz patarimus del siuntimo,kadangi nera mano mieste autosiuntu,tai nusprendem DPD,gaveja Vilniuje sake garantuotai gaus
Virtualnaja,nu koks fainas dalykelis medaliams,psio uzsakinesiu savo kašioriui
QUOTE(krystiana @ 2016 11 09, 19:11)
Aciuuu,mergiukai,uz patarimus del siuntimo,kadangi nera mano mieste autosiuntu,tai nusprendem DPD,gaveja Vilniuje sake garantuotai gaus
jo , kai pamaciau galvoju reikia pasidalinti. As labai labai senai - pries 18 metu , danijoje maciau , mes gyvenome seimoje, kur vaikai sportavo, ir jie turejo tokias lentynas. Dieve kaip man buvo pavydu cia mano vaikystes svajone nes sportavau gan rimtai , tureciau ka pakabinti. Tai galiu teigti , kad tikrai daug kam patiks .
Kas ieškojot termosų, Stanley 30 proc. nuolaida https://www.gerduva....intojai/stanley
QUOTE(jonas_k @ 2016 11 09, 19:30)
Virtualnaja ar gavai? As paemiau atsargini, jeigu nori ta rutuli is Norfos turiu. Jeigu dar kas norit, sakykit, dar viena turiu
tai va kas nuslave musu norfa o as variau po darbo virtualnajai rutuliu pirkt ir tuscia lentyna radau