merginos, gal kas susiduret... Man siunta Hermes kurjeriai vakar antra karta jau bande pristatyt PA adresu, bet jie ten nuvaziuoja po 21 val vakaro ir aisku nieko neberanda. Ka daryt, kad ja atveztu i sandeli darbo valandom? labai nenoriu, kad grazintu prekes i parduotuve, nes ten kaledines vaiku dovanos Ar jie net nesiteiks trecia karta vezt?
parasiau jiems uzklausima internetu, radau forma, gal atrasys kazkada, jei dar siuntinio nesugalvojo grazinti i parde
Labas rytas,
gal kas planuojate pirkti is amazon.de? Mielai prisijungciau, nesvarbu, koks miestas
gal kas planuojate pirkti is amazon.de? Mielai prisijungciau, nesvarbu, koks miestas
QUOTE(dangerele @ 2016 11 07, 22:37)
jauciu su siuntimu panasiai gausis kai is mytoys nors gal keliais eu pigiau
atkeliavo man vakar saldainiai is ocado, buvau nemaloniai nustebinta sveria 15 kg , 16 tu pakuociu, bankas nuskaiciavo 73 eurus, zodziu ne tokie jau ir pigus gavosi tie saldainiai 6 eurai dezute ( 5,91 as jau suapvalinau ) (( aisku pigiau nei pas mus zymiai, bet ... kas planuoja pirkti , pasidalinu info .
Sveikos gal pirksit limango? Prisijungciau prie reima striukyciu
QUOTE(dangerele @ 2016 11 07, 22:37)
Sakykit, o Argos į LT siunčia? Šitie laikrodukai, kaip suprantu, daugiau kaip žaisliukai, SOS skambučio funcijos nėra?
As kaip tik zadejau bandyt uzsakinet. bet bijau rizikuot nes akcija kaip ir iki siandien.
- Only £7 is available for deliveries between 12/10/2016 & 08/11/2016 only or whilst stocks last. Maximum 20 promotional items per customer.
Jei ryt pristatines, gali kita kaina jau nuskaiciuot.
kazin rizikuot.
Virtualnaja, o Jums cia dar be siuntimo i LT tokia kaina gavosi ? 6 eu.
- Only £7 is available for deliveries between 12/10/2016 & 08/11/2016 only or whilst stocks last. Maximum 20 promotional items per customer.
Jei ryt pristatines, gali kita kaina jau nuskaiciuot.
kazin rizikuot.
Virtualnaja, o Jums cia dar be siuntimo i LT tokia kaina gavosi ? 6 eu.
QUOTE(ramuner @ 2016 11 08, 10:23)
Sakykit, o Argos į LT siunčia? Šitie laikrodukai, kaip suprantu, daugiau kaip žaisliukai, SOS skambučio funcijos nėra?
zaisliukai jie
QUOTE(adriatic @ 2016 11 08, 10:27)
zaisliukai jie
Dėkui:), galvoju gal smagu būtų vaikams nuo kalėdų senio gaut. Yra ir pigesnis variantas: http://www.argos.co.uk/product/3909995
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 11 08, 02:58)
Aš pasikartosiu su klausimu - ar kam nors Gap jau išsiuntė, kas su -40% pirko? Ar jie vis dar taip pat ilgai pakuoja?
Issiunte, siandien tureciau gauti
QUOTE(amellija @ 2016 11 08, 08:48)
Labas rytas. Gal pasakysite kur galima rasti gerom kainom Columbios Buga set kombį arba Didriksons (vientisą). Dydžiai 110 ir 122 . Šiuo metu žiūrinėju cozy mole, bet gal dar kur nors pigiau užmatėte ar net nesenai pirkote. Ačiū labai . Gražios dienos
Gal kas geresne kaina rades nei 67 eur?
https://www.amazon.f...=A1X6FK5RDHNB96
Gal kas renka Vente Villeroy & Boch rankšluoščius?