Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(aijos @ 2016 11 09, 18:13)
Gal kokie 5 buvo. Aukstai lentynoje buvo, tai gerai nemaciau. O jus mokykloje irgi dar dovanojate dovanas vaikams bendrai klaseje?
Papildyta:
Tas pats

Iki šiol dar dovanojom. Bet dabar penktokai, tai gal jau atsisakysim, gal vienas kitam pirks dovanėles ax.gif . Būdavo atskirai pradinukams Kalėdų senis, nežinau kaip vyresni organizuojasi, ryt susirinkimas, aptarsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 11 09, 14:55)
http://www.smartworl.....xus, original va sita , bet uz 7 eurus. Nu erealus dalykas. panos gal kas dirba ten ? ir  man paims ? nu baisiai toli man verysad.gif((

Virtualnaja ar gavai? As paemiau atsargini, jeigu nori ta rutuli is Norfos turiu. Jeigu dar kas norit, sakykit, dar viena turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 11 09, 18:30)
Virtualnaja ar gavai? As paemiau atsargini, jeigu nori ta rutuli is Norfos turiu. Jeigu dar kas norit, sakykit, dar viena turiu  biggrin.gif

palaikykite man ta rutuli smile.gif))) nes parase kad po darbo uzbegs smile.gif bet manau parasys labai velai smile.gif tai palaikykite man ji smile.gif)) labai prasau , jau vis kaip apsesta as su tuo rutuliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 11 09, 19:34)
palaikykite man ta rutuli smile.gif))) nes parase kad po darbo uzbegs smile.gif bet manau parasys labai velai smile.gif tai palaikykite man ji smile.gif)) labai prasau , jau vis kaip apsesta as su tuo rutuliu smile.gif

as bent jau rodos visus paemiau, nebent dar kur yra, be to kiek zinau Pilaites norfos situacija, tai jie zmoniu darbuotoju neturi, tai is sandeliu po kelas dezes ispakuoja, tad gali buti ir veliau pasirodys. Ok, Vienas rutulys rezervuotas Virtualnojos , kitas - kam?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 09, 19:13)
Iki šiol dar dovanojom. Bet dabar penktokai, tai gal jau atsisakysim, gal vienas kitam pirks dovanėles ax.gif . Būdavo atskirai pradinukams Kalėdų senis, nežinau kaip vyresni organizuojasi, ryt susirinkimas, aptarsim ax.gif

Oi rimtai, juk musu laikais irgi budavo keitimasis dovanomis smile.gif Mano pirmokele, idomu kaip pas mus bus siais metais. Gal reikia dar viena atsargai paimti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 09 lapkričio 2016 - 18:37
QUOTE(jonas_k @ 2016 11 09, 18:36)
as bent jau rodos visus paemiau, nebent dar kur yra, be to kiek zinau Pilaites norfos situacija, tai jie zmoniu darbuotoju neturi, tai is sandeliu po kelas dezes ispakuoja, tad gali buti ir veliau pasirodys. Ok, Vienas rutulys rezervuotas Virtualnojos , kitas - kam?

gal persiusti galetumet i kita miesta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 11 09, 19:36)

kol kas nerasykite del rutuliu, rodos abiejus isdalinau, jeigu atsirastu "atsarginis" parasysiu.
Atsakyti
Mergaites,gal zinot per kur siusti,kad garantuotai siunta gautu penktadieni iki pietu?cia tarp LT miestu.. help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2016 11 09, 19:41)
Mergaites,gal zinot per kur siusti,kad garantuotai siunta gautu penktadieni iki pietu?cia tarp LT miestu.. help.gif  help.gif

Dpd, venipak
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2016 11 09, 19:41)
Mergaites,gal zinot per kur siusti,kad garantuotai siunta gautu penktadieni iki pietu?cia tarp LT miestu.. help.gif  help.gif

Autosiuntos.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 11 09, 18:36)

dieve , koks jums aciu smile.gif u uzstrigo man jie nors tu ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 11 09, 19:30)
Virtualnaja ar gavai? As paemiau atsargini, jeigu nori ta rutuli is Norfos turiu. Jeigu dar kas norit, sakykit, dar viena turiu  biggrin.gif

siauliuose bruklino norfoj dar kokie 4 yra. vyras mum nupirko kainavo 8,39
Atsakyti