Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Maja Di @ 2016 11 09, 16:32)
Tau patinka barzdoti vyrai smile.gif ?

Kokios jūs garbanotom mintim smile.gif
Šiaip Kalėdų seniai darželiuose būna pakankamai linksmi, nuotaikingi, su dainomis, pasakomis smile.gif Man irgi patinka stebėti Kalėdų senelį ar daržely ar Ikea...
Ne bet kas jais būti gali...
Ikea pernai Kalėdų senelis iš vis toooobulas buvo...kaip jis su vaikais bendravo wub.gif ne tai,kad foto padaryt...pakalbėjo, o kai su negirdinčiu berniuku ėmė gestų kalba bendrauti tai aš stovėjau ir verkiau krokodilo ašaromis biggrin.gif
Mano gi vyresniukė dar sklandžiai nekalbėjo, bet su juo rado kalbą wub.gif
Tie Kalėdų seneliai yra dalis Kalėdinio stebuklo, tik mes patys turime tuo patikėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 11 09, 14:53)
Dar? Kazkaip kvepia, kad ji pargrizo siuntejui. Privelia buna mango klaidu, bet, kad beveik menesi ruostu siunta, taip dar nebuvo. Parasykit mango fb puslapyje, i emailus jie nereaguoja.

Pabandsidiu per FB parasyti ax.gif Aciukas 4u.gif
Atsakyti
http://www.smartworl.....xus, original

o situ galvosiukiu yra tik Vilniuje pirkti?
gal kas Kaune zinote kur pardaudami?
Atsakyti

Merginos 4u.gif gal galit pasakyti per kiek laiko atsiunčia iš myToys?
Jei atsiunčia per porą savaičių gal kas priimsite (su persiuntimu) prisijungti prie užsakymo iš šios parduotuvės? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 11 09, 16:35)
Jeigu aktualu siaulietems tie burbulai-labirintai, tai Bruklino Norfoje ju yra ;)

Nežinau ar aktualu, bet dėl sportinio intereso reiks užbėgt nusipirkt, pravers dovanoms ax.gif . O ar daug yra? Gal klasei suorganizuot reikėtų. Kažkuriais metais, kai dar darželį lankė, Rimi panašius popigiai nupirkau, kiek laimės buvo. Ne tik vaikams ir tėvams, dar kelis metus minavojo, kad geresnių dovanėlių nebuvo ax.gif

QUOTE(Bluntė @ 2016 11 09, 16:38)
Kokios jūs garbanotom mintim smile.gif
Šiaip Kalėdų seniai darželiuose būna pakankamai linksmi, nuotaikingi, su dainomis, pasakomis smile.gif Man irgi patinka stebėti Kalėdų senelį ar daržely ar Ikea...
Ne bet kas jais būti gali...
Ikea pernai Kalėdų senelis iš vis toooobulas buvo...kaip jis su vaikais bendravo  wub.gif  ne tai,kad foto padaryt...pakalbėjo, o kai su negirdinčiu berniuku ėmė gestų kalba bendrauti tai aš stovėjau ir verkiau krokodilo ašaromis  biggrin.gif 
Mano gi vyresniukė dar sklandžiai nekalbėjo, bet su juo rado kalbą  wub.gif 
Tie Kalėdų seneliai yra dalis Kalėdinio stebuklo, tik mes patys turime tuo patikėti  4u.gif

Taip, mes tokios wub.gif
Jei rimtai, tai man irgi patinka dabartiniai Kalėdų seneliai wub.gif . Mes daržely paskutiniais metais tokį buvom vaikinuką nusamdę. Auklėtojos kai pamatė, sakė, galvojo, kaip reiks gelbėt padėtį, nesitikėjo, kad toks jaunuolis padarys tokią šventę wub.gif , jų pagalbos net nereikėjo, vaikai mielai klausė visko, ką kalbėjo tas vaikinukas wub.gif . Gaila, kad kitiems metams jis jau ne Lietuvoj buvo ax.gif . Tai ne tarybinių laikų diedai morozai, kurių vaikai bijodavo biggrin.gif .
Atsakyti
Mergaites, jei play doh raso akcija iki 10d, tai rytoj dar taikys nuolaida? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2016 11 09, 13:56)
wub.gif Vieną iš sodelių lanko?

ne, ne sodelį, bet iš tos srities biggrin.gif

QUOTE(Bluntė @ 2016 11 09, 14:37)
As kiek save atsimenu visad darzely Kaledu senio laukdavom smile.gif nors maza buvau bet pamenu kaip su nekantrumu laukiau ka is maiso istrauks smile.gif
Tad ir nematau nieko blogo, kad darzeliuose iki siol ateina ras Kaledu senelis su sokiais dainom ir dovanom smile.gif

tai aš irgi laukdavau, nes nežinojau, kad gali būti kitaip smile.gif o mano vaikai dabar laukia kalėdų nakties, nes per ją įvyksta stebūklas bigsmile.gif
aišku, jei šešiamečiui, kuris kiekvienais metais darželyje gaudavo kalėdinę dovaną iš kalėdų senio, dabar pasakysi, kad dovanų nebus, jis nesupras smile.gif bet mano mergaitės, net nežino, kad darželiuose jie ateina, nes pas juos daržiuke jis niekada ir neateidavo.
Už tai ateina tėvų darbe, močiučių ir pan. Per kalėdinį laikotarpį tiek gauna dovanų, kad aš džiaugiuosi, jog bent darželyje viskas yra kitaip ir nesibaigia paprastomis dovanomis. Jos kiekvienais metais visą mėnesį ruošiasi kalėdoms, lygiai taip pat su nekantrumu laukia šventės, bet ta šventė būna kitokia, nei tradicinės šventės darželiuose.
Ir aš visiškai nieko blogo nematau, jei jos negauna dovanos darželyje bigsmile.gif l
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2016 11 09, 16:13)
http://www.smartworl.....xus, original

o situ galvosiukiu yra tik Vilniuje pirkti?
gal kas Kaune zinote kur pardaudami?

jezau, supermamu itaka, ir as jau noriu biggrin.gif , o kiek jis kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 11 09, 17:16)
Mergaites, jei play doh raso akcija iki 10d, tai rytoj dar taikys nuolaida? unsure.gif

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eeglijaa: 09 lapkričio 2016 - 16:26
QUOTE(panele Morta @ 2016 11 09, 16:20)
jezau, supermamu itaka, ir as jau noriu biggrin.gif , o kiek jis kainuoja?

tai va , kad norfose dabar 7 eurai smile.gif tai tas noras dar didesnis, kai 7 vietoje 30
Atsakyti
QUOTE(eeglijaa @ 2016 11 09, 16:26)

Dekui 4u.gif tai tureciau rytoj daryti uzsakyma su -15% nuolaida 4u.gif mytoys

Jei kas norite prisijungti pasidalinti siuntimo islaidom 14€ prasom jungtis. Rinksiu, kad butume ne daugiau 3se. Tai kam tinka siuntimas apie 4,7€ prasau jungtis 4u.gif prasysiu pinigeliu i prieki, nes neturesiu uzdeti. Bankas dnb.

Vilnius 4u.gif

Atsakyti jei ka, galesiu tik vakare, nes turiu islekti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 11 09, 16:30)
tai va , kad norfose dabar 7 eurai smile.gif tai tas noras dar didesnis, kai 7 vietoje 30

8,39 € biggrin.gif kas is Utenos tai yra didziojoj Norfoj smile.gif
Atsakyti