QUOTE(aijos @ 2016 11 09, 16:35)
Jeigu aktualu siaulietems tie burbulai-labirintai, tai Bruklino Norfoje ju yra ;)
Nežinau ar aktualu, bet dėl sportinio intereso reiks užbėgt nusipirkt, pravers dovanoms
. O ar daug yra? Gal klasei suorganizuot reikėtų. Kažkuriais metais, kai dar darželį lankė, Rimi panašius popigiai nupirkau, kiek laimės buvo. Ne tik vaikams ir tėvams, dar kelis metus minavojo, kad geresnių dovanėlių nebuvo
QUOTE(Bluntė @ 2016 11 09, 16:38)
Kokios jūs garbanotom mintim
Šiaip Kalėdų seniai darželiuose būna pakankamai linksmi, nuotaikingi, su dainomis, pasakomis
Man irgi patinka stebėti Kalėdų senelį ar daržely ar Ikea...
Ne bet kas jais būti gali...
Ikea pernai Kalėdų senelis iš vis toooobulas buvo...kaip jis su vaikais bendravo
ne tai,kad foto padaryt...pakalbėjo, o kai su negirdinčiu berniuku ėmė gestų kalba bendrauti tai aš stovėjau ir verkiau krokodilo ašaromis
Mano gi vyresniukė dar sklandžiai nekalbėjo, bet su juo rado kalbą
Tie Kalėdų seneliai yra dalis Kalėdinio stebuklo, tik mes patys turime tuo patikėti
Taip, mes tokios
Jei rimtai, tai man irgi patinka dabartiniai Kalėdų seneliai
. Mes daržely paskutiniais metais tokį buvom vaikinuką nusamdę. Auklėtojos kai pamatė, sakė, galvojo, kaip reiks gelbėt padėtį, nesitikėjo, kad toks jaunuolis padarys tokią šventę
, jų pagalbos net nereikėjo, vaikai mielai klausė visko, ką kalbėjo tas vaikinukas
. Gaila, kad kitiems metams jis jau ne Lietuvoj buvo
. Tai ne tarybinių laikų diedai morozai, kurių vaikai bijodavo
.