Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Bluntė @ 2016 11 09, 15:37)
As kiek save atsimenu visad darzely Kaledu senio laukdavom smile.gif nors maza buvau bet pamenu kaip su nekantrumu laukiau ka is maiso istrauks smile.gif
Tad ir nematau nieko blogo, kad darzeliuose iki siol ateina ras Kaledu senelis su sokiais dainom ir dovanom smile.gif

as pati to kaledu senio laukiu issiziojus, tai vaikai tuo labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2016 11 09, 09:48)
4u.gif Panos, o kur pirkti eos vazelinukus?

as pati geresnes kainos nei iherb nesu macius. Tik siuo metu lyg isparduoti, bet atsiras smile.gif

QUOTE(roka @ 2016 11 09, 11:11)
Merginos, koks tai žaidimas? Kaip jį reikia žaisti? Visur jų pilna, su įvairiais personažais.
user posted image

as buvau parsiuntus is kinieciu. tie peiliukai is statines issitraukia. juos smaigstai smaigstai po viena, kol pataikai i kazkuri ir tas piratas issauna.
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2016 11 09, 15:49)
o kaip del muitu, virsijama 22 eu riba....?

Tuos kur susikroviau neviršija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 11 09, 14:55)
http://www.smartworl.....xus, original va sita , bet uz 7 eurus. Nu erealus dalykas. panos gal kas dirba ten ? ir  man paims ? nu baisiai toli man verysad.gif((

Cia ju Norfoj yra? Patiktu mano sunui bigsmile.gif Didesnese turbut? Iki kada gal zinote?
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2016 11 09, 14:55)
Ar yra koks kodas? ar suma minimali kad pritaikytu papildoma 20 % nuolaida?idejus i krepseli netaiko nuolaidos papildomos... apie playdoh kalba eina smile.gif aciu 4u.gif

Nuo 29€ taiko nuolaida 4u.gif mielai vilniuje prisijungciau 4u.gif

Arba pati parinkciau, jei tureciau 15% nuolaida viskam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 09, 16:16)
as pati to kaledu senio laukiu issiziojus, tai vaikai tuo labiau  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zalando.uk i LT nesiuncia taip?
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2016 11 09, 16:29)
Zalando.uk i LT nesiuncia taip?

ne
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 09, 16:16)
as pati to kaledu senio laukiu issiziojus, tai vaikai tuo labiau  biggrin.gif

Tau patinka barzdoti vyrai smile.gif ?
Atsakyti
Mergaites, patarkit prasau 4u.gif Gal kuri esat vaikams naudojusios tokias Huggies maudymosi sauskelnės Little Swimmers? Ar jos pasimaudzius viduj suslampa nuo baseino vandens, ar islieka viduj sausos kaip kad raso reklamoje ? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Jeigu aktualu siaulietems tie burbulai-labirintai, tai Bruklino Norfoje ju yra ;)
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 09, 16:32)
Tau patinka barzdoti vyrai smile.gif ?

taip ax.gif
Atsakyti