Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Maja Di @ 2016 11 09, 15:46)
Daug prisidėjau, nežinau kurį pirksiu, pvz

Laukiu sio, bet dar negavau, su didesne talpa. kainavo 25e:

https://ru.aliexpres...rig=true#extend
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2016 11 09, 14:55)
Man kelnes sportines su pūkeliu viduje nepatiko vaikams-kai apsirengia iš karto dar nieko, bet po valandėles arba po dienos darželyje tai visi keliai issimuse buna unsure.gif gerai kad išplovus kaip ir išsitiesina per kelius bet vėl tas pats būna dienos pabaigoje doh.gif

Būtent, lygiai tas pats pas mus, keliai išsimuša iš karto sportinėm kelnėm. Bet bliuzoną vieną pirkau- superinis. Vyras kažkada nusipirko kelis škurlius, tai po namus tik trint ax.gif . Tokie skystaliukai. Žodžiu HM nebeperkam.
Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2016 11 09, 15:09)
Laukiu sio, bet dar negavau, su didesne talpa. kainavo 25e:

https://ru.aliexpres...rig=true#extend

Šitą turiu irgi įsimetus, bet galvoju kaina per didelė kaip iš kitaicų.
Atsakyti
Atsiliepimai neblogi, del to ir susigundziau.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 11 09, 14:40)
Nesvarbu, kad būtų skaniai, papuoštų pagal norus ir naudotų gerus produktus.

As praeitais metai bijoloj superini torta gavau, radau interneto platybese paveiksliuka, bandziau metytis tai pas viena tai pas kita kepeja, tai vieni atsisake, nes eile 2 men i prieki, kita pasake, kad nesugebes, o Bijola padare taip kaip norejau. Mazasis dinozauru myletojas buvo apsales. tikrai graziai jie padaro
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 11 09, 15:00)
Čia gal kaip kam. Maniškių dešimtmečių nesudomino

mano būsimasis šeiametis alpsta. tai pirkau iš toyso. grupėje turi bene visi ir tas nervuojas baisiai kol kas neturėdamas.
Atsakyti
Kaune pirksiu is Mytoys, gal nori kas prisijungti ir dalintis siuntima, akcijinems playdoh prekems dar -20% duoda ir t.t.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2016 11 09, 14:15)

As kiek save atsimenu visad darzely Kaledu senio laukdavom smile.gif nors maza buvau bet pamenu kaip su nekantrumu laukiau ka is maiso istrauks smile.gif
Tad ir nematau nieko blogo, kad darzeliuose iki siol ateina ras Kaledu senelis su sokiais dainom ir dovanom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 11 09, 15:37)
As kiek save atsimenu visad darzely Kaledu senio laukdavom smile.gif nors maza buvau bet pamenu kaip su nekantrumu laukiau ka is maiso istrauks smile.gif
Tad ir nematau nieko blogo, kad darzeliuose iki siol ateina ras Kaledu senelis su sokiais dainom ir dovanom smile.gif

man irgi grazu, nes PAMATO ta kaledu seneli su dovanom ax.gif

----

O tu burulu tai po kelis litus budavo, tik gal firma kita unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 lapkričio 2016 - 14:38
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 09, 14:13)
Būtent, lygiai tas pats pas mus, keliai išsimuša iš karto sportinėm kelnėm. Bet bliuzoną vieną pirkau- superinis. Vyras kažkada nusipirko kelis škurlius, tai po namus tik trint ax.gif . Tokie skystaliukai. Žodžiu HM nebeperkam.
Papildyta:

Šitą turiu irgi įsimetus, bet galvoju kaina per didelė kaip iš kitaicų.

o kaip del muitu, virsijama 22 eu riba....?
Papildyta:
apie pirstines"
gal kas turejot, galite pakomentuoti?
http://pigu.lt/drabu...mp;mid=14027811
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 11 09, 15:01)
ai, gerai, ramu biggrin.gif mano vaikas ir draugai dar per maži biggrin.gif

maniskis buvo 5-iu, kai ji pirkau, tik mes biski "krutesni" is hasbro turejom. susitvarkydavo vaikas su uzduotimis
Atsakyti
QUOTE(R&V. @ 2016 11 09, 15:29)
Kaune pirksiu is Mytoys, gal nori kas prisijungti ir dalintis siuntima, akcijinems playdoh prekems dar -20% duoda ir t.t.smile.gif

Ar yra koks kodas? ar suma minimali kad pritaikytu papildoma 20 % nuolaida?idejus i krepseli netaiko nuolaidos papildomos... apie playdoh kalba eina smile.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledevil: 09 lapkričio 2016 - 14:59
Gal kas planuoja SD užsakinėti? Prisijungčiau siuntimo pasidalinimui 4u.gif
Atsakyti