tai jau sivakar Pilaites Norfoj itariu nebeliks rutuliu siaip man ju zaislu skyrius visai neblogas, kai prireikia kazko netiketai "cia ir dabar", t.y. kai kai nors pakviecia sunu i vaiko gimtadieni, o mes kvietimo nesitikejom, arba einam i svecius be progos pas zmones, turincius mazu vaiku
Dar? Kazkaip kvepia, kad ji pargrizo siuntejui. Privelia buna mango klaidu, bet, kad beveik menesi ruostu siunta, taip dar nebuvo. Parasykit mango fb puslapyje, i emailus jie nereaguoja.
Man kelnes sportines su pūkeliu viduje nepatiko vaikams-kai apsirengia iš karto dar nieko, bet po valandėles arba po dienos darželyje tai visi keliai issimuse buna gerai kad išplovus kaip ir išsitiesina per kelius bet vėl tas pats būna dienos pabaigoje
nieko pas mus darželyje yra tokia filosofija - kalėdų senelis ateina tik vieną kart metuose, tą stebūklingą naktį, todėl ir dovanos būna tik kalėdų naktį. O patys vaikai visą gruodžio mėnesį yra mokami ne laukti kalėdinių dovanų, o gaminti jas kitiems ir dovanoti artimiesiems. Pernai darželis tėvams pastatė kalėdinį šokio spektaklį su šokio teatro aktoriais, kuriame šoko visi darželio vaikai, net ir mano 2 metukų neturinti mažiukė. Buvo pati gražiausia kalėdinė dovana, kurią esu kada gavus ir vaikai buvo be proto laimingi, kad tėvams suteikė tiek džiaugsmo
Atsiliepimu apie prekes beveik nera. Nebent apie ta pirma. Nebijot rizikuot? Man kazkaip amazon patikimesnis negu ali atrodo. Nes realiai, kiek pirkau is ali, tai visada yra rizika sulaukti nekokybisko daikto.
http://www.norfa.lt/lt/parduotuves/ sitoje norfoje nidos gatveje ? jauciu ei man atides vaziuosiu. bent jau pabandysiu , per galva gi niekas neduos. tik parasykite ar sitoje matete