Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Grietinėlė* @ 2016 11 09, 12:44)
<p>Ką perkate vaikų darželio dovanėlėms 5-iačiams?smile.gif</p>

nieko smile.gif pas mus darželyje yra tokia filosofija - kalėdų senelis ateina tik vieną kart metuose, tą stebūklingą naktį, todėl ir dovanos būna tik kalėdų naktį. O patys vaikai visą gruodžio mėnesį yra mokami ne laukti kalėdinių dovanų, o gaminti jas kitiems ir dovanoti artimiesiems. Pernai darželis tėvams pastatė kalėdinį šokio spektaklį su šokio teatro aktoriais, kuriame šoko visi darželio vaikai, net ir mano 2 metukų neturinti mažiukė. Buvo pati gražiausia kalėdinė dovana, kurią esu kada gavus wub.gif ir vaikai buvo be proto laimingi, kad tėvams suteikė tiek džiaugsmo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 09 lapkričio 2016 - 13:16
o prime nariams amazon daznai visokias atrakcijas daro? na kad procentines nuolaidos buna ir prekes tik prime nariams...
galvoju gal apsimoka uzsisakyt ir mokamą tą narystę... ypač jei kelioms pasidalint....
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 11 09, 14:10)
Na labai ilgai ruose.. kazkas cia netaip. Ka venipakas raso, tai ten paveluotai buna. Jei lapkricio 2 issiunte, tai keliauja apie 10d., gal lukterkit.

Venipak parase kad siunta dar pas siunteja verysad.gif Pirma kart perku pati, tai neramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 11 09, 14:16)
o prime nariams amazon daznai visokias atrakcijas daro? na kad procentines nuolaidos buna ir prekes tik prime nariams...
galvoju gal apsimoka uzsisakyt ir mokamą tą narystę... ypač jei kelioms pasidalint....

As tai tik siemet pastebejau tokias nuolaidas su prime. O nuo nauju metu bus galima rinktis menesini mokesti, tai, jei susimetus, gal menesiui dar patogiau? Kazkas 8-9 eur. (jei gerai vokiskai supratau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 lapkričio 2016 - 13:21
Mergaitės, padėkit su grąžinimu. Ar gal yra kokia tema tam skirta ? 4u.gif Iš New Look puslapio tik suprantu per kiek laiko grąžinti, kad siuntimo išlaidas padengiu pati, kad grąžins į Paypalą ir pnš. Bet kaip tai daryti ? Sudedu netikusias prekes į jų maišą. Ką žymėti ant jų duoto lipduko ? Jį užklijuoti ant maišo ? Ar turiu jiems pranešti apie grąžinimą emeilu ? unsure.gif

O gal yra nėštukių, kuri perpirktų 14uk / 42 dydį rūbelių ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 09, 14:03)
mes jau 10 metu is Bijolos uzsakom tortus

ar Jus ieskot kas namie tuo uzsiima?

Mes irgi iš Bijolos thumbup.gif
Atsakyti

Norėčiau, kad ir mano keliautų į tokį darželį.. Gal ne paslaptis, koks čia darželis? :)

Bet realybė tokia, kad pas mus dovanoja, ir to nori dauguma, tad išeičių nėra :)

Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 09, 14:03)
mes jau 10 metu is Bijolos uzsakom tortus

ar Jus ieskot kas namie tuo uzsiima?

Nesvarbu, kad būtų skaniai, papuoštų pagal norus ir naudotų gerus produktus.
Atsakyti
Per pietus nusigrudau iki Pilaites Norfos biggrin.gif biggrin.gif Paemiau duo tus zaislus uz 8 euru, bus super gimtadieniu dovanom vaiku, kuriu si menesi 4 biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 11 09, 14:12)
man suaugusiųjų skarmalai. tik vaikams perku jau daug metų.

Man ir vaikiški kai kurie skarmalai, nusivyliau HM
Atsakyti

Rekomendavau AŽ dėl torto   :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grietinėlė*: 09 lapkričio 2016 - 13:42
QUOTE(diancyk @ 2016 11 09, 14:18)
Venipak parase kad siunta dar pas siunteja verysad.gif Pirma kart perku pati, tai neramu  ax.gif

paskutini karta, kai pirkau is mangooutlet ir ejo siunta per venipak, tai tikrai labai ilgai keliavo.. palaukit ir venipak.lt sistemoje tikrai matysis pagal siuntos numeriuka kai jau siunta LT bus
Atsakyti