Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Grietinėlė* @ 2016 11 09, 13:44)
<p>Ką perkate vaikų darželio dovanėlėms 5-iačiams?smile.gif</p>

mes dar nenusprendem. renkames is: puzles, knygos, spalvinimo knygutes.
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2016 11 09, 12:57)
Man graziu yra USA, per tarpininkes reiktu pirkti. http://www.potteryba...e/?cm_type=gnav Jei neskubu, tai laivu siunciantis ir kaina padori, jei dar ir su nuolaida smile.gif As is paaugliu skyriaus savo penktokei siunciau. Patiko. Pirmokams irgi daug kas pirke.

Ačiū labai už patarimus, jūs kaip draugės. Reiks kada pasirįžti ir tokiu pirkimu, nes nemoku visų tų plonybių ir kaip kooperuotis, nuomotis butą ir siųstis laivu 4u.gif Kur pačiai pirkti, gal ir atsisiųsčiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2016 11 09, 11:50)
Panos, o Victoria Secret pasirinkus Lietuvą, jie vis tiek siunčia iš JAV sandėlių ir bus su muitais?  unsure.gif

Tai zinoma, ar jus manot, kad yra LT sandeliai? smile.gif
Siuntimas i LT labai brangus. Negalima virsyti 22eur.
Atsakyti
Lana diena ! Merginos, gal kas man gales pagelbiti rolleyes.gif spalio desimta padariau uzsakyma is www.mangooutlet.com. Lapkricio 2 atsiunte laiska, kad prekes paruosti iskeliauti ir atsiunte siuntos koda. Bet iki siol prekiu negavau, o venipak rodo, kad siunta pas siunteja unsure.gif Gal kam taip jau buvo ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 09, 13:18)
Aromaterapijai. Man irgi labiau drėkinimui reikia.
Iš kitaicų bandysiu lapkričio 11 pigiai pagaut difuzorių, žiūrėsim kaip pasiteisins ax.gif

kokį išsirinkot?
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2016 11 09, 12:57)
Man graziu yra USA, per tarpininkes reiktu pirkti. http://www.potteryba...e/?cm_type=gnav Jei neskubu, tai laivu siunciantis ir kaina padori, jei dar ir su nuolaida smile.gif As is paaugliu skyriaus savo penktokei siunciau. Patiko. Pirmokams irgi daug kas pirke.

Ačiū labai už patarimus, jūs kaip draugės. Reiks kada pasirįžti ir tokiu pirkimu, nes nemoku visų tų plonybių ir kaip kooperuotis, nuomotis butą ir siųstis laivu 4u.gif Kur pačiai pirkti atsisiųsčiau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 09 lapkričio 2016 - 13:09
QUOTE(Marivika @ 2016 11 09, 11:57)
Nemaciau dar, gal jau atsake, bet parkas outlet jau seniai nera norfos smile.gif

ir kuom geras tas zaislas? Utenos Norfoje yra
Atsakyti
QUOTE(diancyk @ 2016 11 09, 13:07)
Lana diena ! Merginos, gal kas man gales pagelbiti  rolleyes.gif spalio desimta padariau uzsakyma is www.mangooutlet.com. Lapkricio 2 atsiunte laiska, kad prekes paruosti iskeliauti ir atsiunte siuntos koda. Bet iki siol prekiu negavau, o venipak rodo, kad siunta pas siunteja  unsure.gif Gal kam taip jau buvo ?  4u.gif

Na labai ilgai ruose.. kazkas cia netaip. Ka venipakas raso, tai ten paveluotai buna. Jei lapkricio 2 issiunte, tai keliauja apie 10d., gal lukterkit.
Atsakyti
sveikos,gal kuri bandet pirkti is tchibo.de?Praeina LT korta?
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 09, 13:53)
buvo jis ten, niekada jokio rubo sau neissirinko, nezinau kodel , bet jam "nelimpa" HM, nors ir man paciai ten tik vaikiski kai kurie rubai buna pusetini

man suaugusiųjų skarmalai. tik vaikams perku jau daug metų.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2016 11 09, 13:02)
As cia gerai gaudaus, 10L32, tai 38eur

Taip ;)
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 11 09, 14:12)
man suaugusiųjų skarmalai. tik vaikams perku jau daug metų.

as is suaugusiuju sau esu pirkus tik kelnes ir velvetkes, tai velvetkes buvo normalios, nepaisant to, kad mazintos gal dviem dydziais, o kelnes tragedija, po valandos is skinny tampa maisu ant uzpakalio ir ties keliais
vat ir nebeperku ten sau nieko
Atsakyti