Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Maja Di @ 2016 11 09, 12:18)
Aromaterapijai. Man irgi labiau drėkinimui reikia.
Iš kitaicų bandysiu lapkričio 11 pigiai pagaut difuzorių, žiūrėsim kaip pasiteisins ax.gif

Aš ir laukiu 11 11 tai irgi bandysiu pirkti difuzorių iš aliexpres,pasidalinkit kokį žadat pirkti?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 11 09, 13:20)
girdejau, kad jie dabar kainas pakele pries ta 11 d. paskui bus alia nuolaidos

Tai jie visad prieš akcijas pakelia kainas, seniau kai pirkdavau pastebėjau, bet kadangi senai bepirkau pas juos, pažaisu su ali biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 09 lapkričio 2016 - 12:24
Pirksiu NEWLOOK tiesiai i LT

http://daily.newlook...2-HOME-Bck-0040

Gal kas noretų jungtis, trųksta iki nemokamo siuntimo 4u.gif
Atsakyti
Gal rekomenduotumet is patirties advento kalendoriu is MYTOYS 3 m mergaitei? Ar visi ten didesniem vaikam?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 11 09, 13:20)
girdejau, kad jie dabar kainas pakele pries ta 11 d. paskui bus alia nuolaidos

pakele ir gerokai, kadangi pries 1.5 menesio pirkau vaikui telefono dekla ir iki siol jo negavau, buvau ilindus su tuo pardaveju pasibart, ogi ziuriu to pacio deklo kaina pas ji dabar pakelta 50%, ir rodo, kad 11 diena kaina bus mazesne. Bet ir ta busima "mazesne" kaina bus didesne, nei pries 1.5 menesio mokejau blink.gif nedaug, apie 50 ct brangesne bus, nei tada, bet visvien be rysio
Atsakyti
QUOTE(VAITSA @ 2016 11 09, 13:22)
Aš ir laukiu 11 11 tai irgi bandysiu pirkti difuzorių iš aliexpres,pasidalinkit kokį žadat pirkti?

prisirinkau kelis, žiūrėsiu ką pagausiu biggrin.gif , na ir į žvaigžutes, ar kaip ten jie įvertinami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 09, 13:25)
pakele ir gerokai, kadangi pries 1.5 menesio pirkau vaikui telefono dekla ir iki siol jo negavau, buvau ilindus su tuo pardaveju pasibart, ogi ziuriu to pacio deklo kaina pas ji dabar pakelta 50%, ir rodo, kad 11 diena kaina bus mazesne. Bet ir ta busima "mazesne" kaina bus didesne, nei pries 1.5 menesio mokejau  blink.gif  nedaug, apie 50 ct brangesne bus, nei tada, bet visvien be rysio

As irgi pirkau dekla telefonui ir plansetei, pasiziurejau 11.11 ju kaina bus 0,10 centu pigesne negu pirkau pries tai biggrin.gif O dar raso rusu forumusoe, kad labai ilgai keliauja tos prekes parduodamos ta diena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 09, 14:25)
pakele ir gerokai, kadangi pries 1.5 menesio pirkau vaikui telefono dekla ir iki siol jo negavau, buvau ilindus su tuo pardaveju pasibart, ogi ziuriu to pacio deklo kaina pas ji dabar pakelta 50%, ir rodo, kad 11 diena kaina bus mazesne. Bet ir ta busima "mazesne" kaina bus didesne, nei pries 1.5 menesio mokejau  blink.gif  nedaug, apie 50 ct brangesne bus, nei tada, bet visvien be rysio

Aš nedaug esu pirkus iš aliexpress, bet kiek po kurio laiko pagal krepšelio nuorodas peržiūrėdavau prekes, tai tiek jos būdavo pabrangusios. Geriau jau būdavo, vėl tos pačios prekės paieškoti per paiešką ir rasdavau pigesnį variantą.
Atsakyti
Kur nebrangiai ar brangiai rasti gražią kuprinę berniukui pirmokui ar priešmokyklinukui? Kokią nors super gražią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 09 lapkričio 2016 - 12:34
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 11 09, 13:31)
Kur nebrangiai rasti gražią kuprinę berniukui pirmokui ar priešmokyklinukui? Kokią nors super gražią.

Super graziu nebus pigiu tongue.gif O berniukams is viso graziu ne kazka, o jei dar papigiai... unsure.gif
Atsakyti

reik man vyrui kasdienai i darba vaiksciot ziemines striukes, gal "parka" tipo, apie 50-60 pinigu kokiu. kazi kokiu firmu ieskot bandyt, kad butu medziaga pakenciamos kokybes?
nepirkus as jam striukiu internetu niekad, visad kokioj Aprangoj nupirkdavom, tai neturiu patirties. Siemet i Apranga uzejom paziuret i striukes vyriskas, tai kainos toks ispudis, kad is litu i eurus 1 prie 1 buvo paverstos smile.gif Nes anksciau visad su +/- 200 lt prasisukdavo jis ten, o dabar be tiek euru ner ka ir matuotis
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 11 09, 12:33)
Super graziu nebus pigiu tongue.gif O berniukams is viso graziu ne kazka, o jei dar papigiai...  unsure.gif

Na nebūtinai tada nebrangią, bet labai gražią. biggrin.gif Taip pastebėjau ir aš, kad berniukams skoningai gražių mažai. Norėtųsi kokios su įdomia aplikacija. (O gal pasiūt, galvoju.)
Papildyta:
QUOTE(adriatic @ 2016 11 09, 12:35)
reik man vyrui kasdienai i darba vaiksciot ziemines striukes, gal "parka" tipo, apie 50-60 pinigu kokiu. kazi kokiu firmu ieskot bandyt, kad butu medziaga pakenciamos kokybes?
nepirkus as jam striukiu internetu niekad, visad kokioj Aprangoj nupirkdavom, tai neturiu patirties. Siemet i Apranga uzejom paziuret i striukes vyriskas, tai kainos toks ispudis, kad is litu i eurus 1 prie 1 buvo paverstos smile.gif Nes anksciau visad su +/- 200 lt prasisukdavo jis ten, o dabar be tiek euru ner ka ir matuotis

Mano vyras eitų tiesiu taikymu į HM. Ten jam gražu. (Man irgi). smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 09 lapkričio 2016 - 12:38