Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(FruitCocktail @ 2016 11 08, 02:58)
Aš pasikartosiu su klausimu - ar kam nors Gap jau išsiuntė, kas su -40% pirko? Ar jie vis dar taip pat ilgai pakuoja?

Dar vienas reikalas - ar būna suaugusiems vyrams pašiltintų džinsų?  biggrin.gif Na, ko nors panašaus žiemai? Nebūtinai džinsų, bet ir ne treningų.

Dar neišsiuntė.
Aš tik uniqlo pirkau ir vaikui ir vyrui šiltas kelnes su tuo kailiuku viduj. Bet jos sweatpants.
Atsakyti
Mergaitės,kur ieškot vyriškų šalikų ar snoodų ?gal kur matėt,kad kainos normalios būtu ir kokybė?bet jau ne siųstis,jaučiu,nebent greit gaučiau..jau šiai dienai plikas vaikšto unsure.gif
Atsakyti
pirksiu sportsdirect, siandien vakare, klaipeda arba pastomatas. krepsius siusti i alinalfm@gmail.com
Atsakyti
Labas rytas. Gal pasakysite kur galima rasti gerom kainom Columbios Buga set kombį arba Didriksons (vientisą). Dydžiai 110 ir 122 . Šiuo metu žiūrinėju cozy mole, bet gal dar kur nors pigiau užmatėte ar net nesenai pirkote. Ačiū labai 4u.gif . Gražios dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2016 11 08, 08:16)
Mergaitės,kur ieškot vyriškų šalikų ar snoodų ?gal kur matėt,kad kainos normalios būtu ir kokybė?bet jau ne siųstis,jaučiu,nebent greit gaučiau..jau šiai dienai plikas vaikšto unsure.gif

amazone tikrai esu macius
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2016 11 07, 21:53)
Q3 fix geresne, nes ji keliant i auksti automatiskai ir i ploti reguliuojasi. Ko kitos neturi. Nors man ir concord transformeris kazkuris (pirkom cia masiskai is windeln berods gera kaina) labai nebloga kede, turiu ir ta ir ana, kazkokio zymas skirtumo nematau apart kainos biggrin.gif

Q2 fix taip pat pleciasi I sonus. Q3 fix dar kazkoks navarotas yra?
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 11 08, 07:07)
Dezodorantai neturi sulaikyti prakaito, jie tik neleidžia būti blogam kvapui. Antipersperpirantas sulaiko prakaitą.
http://www.delfi.lt/...s.d?id=58010740
Vichy be aliuminio man nepatiko, La roche visai nieko, siuo metu apsistoja ties Nuxe
http://www.cocooncen...50ml/19352.html
Ateityje bandysiu Jonzac, sakė dar geresnis, nei Nuxe: http://www.cocooncen...50ml/25485.html

man labai sitas patinka, tik nezinau ar gera jo sudetis skaitos, ar nelabai
http://www.assorti.l...babe-body-50-ml

reik paieskot gal yra jo pigiau kur pirkt, nei LT per vaistiniu akcijas

Papildyta:
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 11 08, 02:58)
Dar vienas reikalas - ar būna suaugusiems vyrams pašiltintų džinsų?  biggrin.gif Na, ko nors panašaus žiemai? Nebūtinai džinsų, bet ir ne treningų.

gariunuose tikrai buna, maciau ir dzinsu su tuo pukeliu viduj, ir kelniu (kur pasiuvimas buna dzinsu modelio), tik nepirkau, nes maniskio neina priversti matuotis kelnes turguj, ir apskritai jis turguj toliau autodaliu nenueina biggrin.gif

Papildyta:

Limango Reima gerom kainom, tik striukiu dydziai iki 92 ugio maksimum, gaila
bet gal kam tiks
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 11 08, 03:58)
Aš pasikartosiu su klausimu - ar kam nors Gap jau išsiuntė, kas su -40% pirko? Ar jie vis dar taip pat ilgai pakuoja?

Man viena preke issiunte vakar ir gavau jau sms is dhl, kad siandien pristatys. Kita preke rase, kad issius veliau
Atsakyti
[quote=Patrika,2016 11 08, 08:16]
[/quote

As pirkau takko pardej lt. Gerai nesiojasi ir skalbiasi.
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2016 11 08, 07:16)

Man viskas patinka iš h&m. Ir vyras mano mėgsta iš ten drabužius. Pats eina. Šaliku bent pernai, buvo labai gražus pasirinkimas man.. Vyrų ir moterų. Norėjau iš ten tokio per galvą maunamo.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 11 08, 10:32)
Man viskas patinka iš h&m. Ir vyras mano mėgsta iš ten drabužius. Pats eina. Šaliku bent pernai, buvo labai gražus pasirinkimas man.. Vyrų ir moterų. Norėjau iš ten tokio per galvą maunamo.

Ačiū mergaitės,lėksiu i H&M ir Takko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 08, 10:12)

Limango Reima gerom kainom, tik striukiu dydziai iki 92 ugio maksimum, gaila
bet gal kam tiks

labai graziu yra, kaip tik tokios ieskau 104 , gal dar bus ir dedesniu dydziu .. rolleyes.gif
Atsakyti