Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(R-jazz @ 2016 11 09, 11:58)
Nera nera...ten ruosiasi maxima atsidaryti
Papildyta:

As ventej prisipirkau 5 poras:)))) dabar nevyksta akcija...
Papildyta:

O kada isaugo?? NEs dabar mano maziukui metukai, bet tai pora kartu per menesi su laringitu nakti varau i ligonine.... blink.gif Sekanti karta jau pati bandysiu su adrenalinu namie suktis...

ir man tas pats buvo. ligonine antri namai budavo ir kone kas dvi savaites su svytureliais varydavom, nes vaikas duste dusdavo, ir kol nesuvarydavo deksametazono i ruryte ir istisai nekabedavo ant adrenalino inhaliatoriaus niekaip. bet praejo metai, isgydem streptokoka nosiarykl4j ir viskas baigesi. laringitas dazniausia mazu berniuku liga.
Atsakyti
Ačiū už rekomendacijas dėl pirštinių, bet neparašiau, kad man pirštuotų reikia... Na ir pirštinėms planuoju skirti ne daugiau 7eur... turbūt misija neįmanoma? smile.gif Aš labiau batams linkusi išleisti daugiau nei piršinėms, nes jos pas mus "dingsta', tai gaila būtų mokėti 20 eur už pirštines rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 09 lapkričio 2016 - 11:21
HELP !
Laba diena mergaites. Reikia pagalbos. Pirma karta noriu pirkti is http://www.cozymole.co.uk. Kaip suprantu i LT siuncia, bet kaip apmoketi? Nes PayPal matau nera. verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 11 09, 12:11)
Merginos, koks tai žaidimas? Kaip jį reikia žaisti? Visur jų pilna, su įvairiais personažais.
user posted image

Youtube galima pamatyti apzvalga - https://www.youtube....h?v=fKk658gwWDY
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2016 11 09, 12:18)
Ačiū už rekomendacijas dėl pirštinių, bet neparašiau, kad man pirštuotų reikia...  Na ir pirštinėms planuoju skirti ne daugiau 7eur... turbūt misija neįmanoma? smile.gif Aš labiau batams linkusi išleisti daugiau nei piršinėms, nes jos pas mus "dingsta', tai gaila būtų mokėti 20 eur už pirštines  rolleyes.gif

pigias pirstines, uz 6-7 eurus pernai ziema pirkom norfoj, nes reikejo pakaitiniu brangioms "neperslampamoms", kurios visvien suslapdavo ilgiau su sniegu pazaidus
sunus sake neperslampa jam tos norfines, nos istikruju ir jos viduj budavo dregnos, bet ne kiaurai slapios, tai gal labiau nuo ranku silumos sudrekdavo
bandykit paziuret, gal ir siemet jie tures
Atsakyti
QUOTE(Hloja @ 2016 11 09, 11:21)
HELP !
Laba diena mergaites. Reikia pagalbos. Pirma karta noriu pirkti is http://www.cozymole.co.uk. Kaip suprantu i LT siuncia, bet kaip apmoketi? Nes PayPal matau nera. verysad.gif unsure.gif

Juk apačioje ten rodo, kad yra kortelių, kurias priima. Mastercard priima, tai priims SEB mylimiausią kortelę. Taip pat visa - tad turėtų priimti visa virtuon. Jei bijote, apšniukštinėkite jų fb puslapį, paskaitykite atsiliepimus, ar daug laikina, komentuoja. Bent taip aš darau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2016 11 09, 12:36)
Juk apačioje ten rodo, kad yra kortelių, kurias priima. Mastercard priima, tai priims SEB mylimiausią kortelę. Taip pat visa - tad turėtų priimti visa virtuon. Jei bijote, apšniukštinėkite jų fb puslapį, paskaitykite atsiliepimus, ar daug laikina, komentuoja. Bent taip aš darau.  4u.gif

Aciu. Visa Virtuon turiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 09, 12:34)
pigias pirstines, uz 6-7 eurus pernai ziema pirkom norfoj, nes reikejo pakaitiniu brangioms "neperslampamoms", kurios visvien suslapdavo ilgiau su sniegu pazaidus
sunus sake neperslampa jam tos norfines, nos istikruju ir jos viduj budavo dregnos, bet ne kiaurai slapios, tai gal labiau nuo ranku silumos sudrekdavo
bandykit paziuret, gal ir siemet jie tures

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2016 11 09, 12:06)
Ligos reteti pradejo nuo kokiu 4-5 metu. Mums adrenalino neprireike. Nors gal tada, kai ligoninej buvom, ir sudave doze  mastau.gif  As is karto nusipirkau inhaliatoriu, ir vos tik isgirsdavau, kad jau sukosti, is karto inhaliuotis pradedavom, kuo daugiau skysciu gert ir drekintuva istisai kambary ijungta laikydavau. Tai taip kazkaip prasisukdavom be adrenalino ir ligoniniu. Jokiu sirupu. Na nebent Influcid ar Umckalor duodavau dar.

neuztenka mums inhaliuoti....inhaliuoju inhaliuoju ir inhaliuojant vistiek suserga...
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2016 11 09, 12:40)
neuztenka mums inhaliuoti....inhaliuoju inhaliuoju ir inhaliuojant vistiek suserga...

Matyt, nuo ligos eigos priklauso. As tiesiog kuo daugiau dregmes visaip kaip suteikdavau, tada palengva tas kosulys is lojancio i slapia darydavosi. Drekintuva non stop ijungta laikydavau, tai kambary tikrai jausdavosi. Bet tas ir ziauriai pagelbedavo.
Atsakyti
Panos, o Victoria Secret pasirinkus Lietuvą, jie vis tiek siunčia iš JAV sandėlių ir bus su muitais? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2016 11 09, 10:23)
man čia naujiena, aišku mes bronchitu gal ir nesam sirgę, šiaip peršalimai, kosuliai tai visad eucabal tepalu ir krutine ir ****** ir kvepuoti duodam..tai ne nebezinau ka galvot
aš šio nepirkčiau nes talpa gan maza. kai rinkausi norejau kad kokie 300ml butu, ir visgi issirinkau si
https://www.amazon.c...G...=UTF8&psc=1

Sakykit o tai sitie aparatai labiau skirti aromaterapijai ar drekinimui?
Nes as noriu drekinimui labiau. 4u.gif
Atsakyti