Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Virtualnaja @ 2016 11 09, 09:33)
kur jau buvote ? as eisiu i parka - ogmiojos miesta, ar jau galiu neeiti ?

Bet ogmios mieste nera norfos 4u.gif
Atsakyti
Panos o kaip su columbia kombinezonais, kur vakar tai gaunasi su prime dar 20 proc nuolaida - ta prasme butu 67 minus 20 proc ? ar ne ? su kodu kur vakar imete kazkas
Atsakyti
4u.gif Panos, o kur pirkti eos vazelinukus?
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2016 11 09, 10:39)
Sveikos. Patarkit/rekomenduokit neperšlampamas pirštines. Turim nuo praeitų metų iš Lindex, bet jos kiaurai peršlampa nors ir rašo "Insulated". peršlampa tada, kai sniegas limpa ir lipdo besmegenius ir pan. O gal nėra tokių žieminių, kurios neperšlaptų "dirbant" su šlapiu sniegu? smile.gif

Zenner visiskai neperslampa...lipde vaikas sekmadieni virs valandos tvirtove, maudesi purve praktiskai, nes kiek ten sniego buvo...grizo net su apatiniais slapiais (nors buvo su kombo kelnem ir pedkelnem), o rankos sausuteles.....ir pedos sausuteles (ecco).
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2016 11 09, 10:01)
Išbandėm contigo gertuvę deja nesusitvarko maniskis.labai tvirta ir kokybiska..bet  Gal vyresniems vaikuciams tiks. Reikia paspausti kad begtu.
https://www.amazon.c...ds=contigo kids
Ką domina i PM.

Mes tokia turim, superine, tiesiog tas snapelis atverciamas ir tiek. duodu savo pirmokui i mokykla
https://www.amazon.c...P...=UTF8&psc=1
Atsakyti
nepavyko vakar nusipirkti Vtech išmaniųjų laikrodukų su nuolaida, todėl ieškau toliau. jei užmatysit kur pigiau - šaukit, rėkit nes labai reikia 4u.gif
Atsakyti
Pirksiu is anazon.de tiesiai i LT. Gal butu norinciu prisijungti siuntimui pasidalinti. Rasyti i moncce@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2016 11 09, 09:45)
Bet ogmios mieste nera norfos 4u.gif

supratau, aciu . sutaupet man valanda laiko. Salia gyvenu , bet nieko nezinau.
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2016 11 09, 10:43)
Skirkite sausa kosuli, nuo "lojimo". Sergant laringitu grieztai negalima jokiu astriu kvapu, alieju, tepalu, sirupu, vaistazoliu ir pan. O laringitas ir yra tada, kai vaikas "loja".

mano maziukas laringitinis....tikrai negalima maziukams, net tiems, kurie turi polinki i laringita, jokiu eteriniu alieju, nes gali issaukti spazmus....
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2016 11 08, 19:29)
http://www.vikingkid...yni-overall.htm

gal kuri pirktumet per nuomos adresa, prisijungciau siutimui pasidalinti, turiu 25 off

ar pirkote jau? 25 off turite omeny 25 % nuo sumos? noriu sau striukes:)
QUOTE(ssimonyte @ 2016 11 09, 07:01)
Besidomincioms ea, FB yra aromatiniu diskusiju grupe,

gal galite patikslinti grupes pavadinima? ax.gif

QUOTE(leone @ 2016 11 09, 08:42)
Gal kas planuojate is mytoys pirkti, gi reikai vento kalendoriu ir man  rolleyes.gif

gal nuoroda imestumete? 4u.gif
Atsakyti
R- Jazz, kur tu Zenner pirstiniu galima isigyti??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 09 lapkričio 2016 - 10:00
QUOTE(R-jazz @ 2016 11 09, 10:54)
mano maziukas laringitinis....tikrai negalima maziukams, net tiems, kurie turi polinki i laringita, jokiu eteriniu alieju, nes gali issaukti spazmus....

Maniskis irgi kai jau pasigaudavo koki virusa, visada tas kosulys toks laringitinis budavo. Tai kai dar net metuku neturintis pirma karta "lot" pradejo, as Eucabal tepalu siek tiek krutine istryniau, sakes, kas dejosi. Is karto greituske kvietem, persigandusi buvau. Tai va tada ir paprotino, kad jokiais budais negalima tepalu. Ir kai priepuolis uzeina, nesti i kuo vesene patalpa. Na, zodziu smile.gif Isigijom inhaliatoriu, tai pirmas ir, ko gero, vienintelis vaistas vos tik isgirstu "sulojant". Nors jau galima sakyti, kad ir isaugo.
Atsakyti