Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

Niekas nerenka užsakymų iš vokiškos vaistinės?
Atsakyti
Merginos, gal kas pirkote rimtas girliandas/lemputes? Gal nuoroda idetumet?
Kabes lauke, tai nesinori kinietisku.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2016 11 09, 09:36)
Siandien, jei neklystu, Senukuose 30% daugeliui prekiu

Ar internetinėj parduotuvėj ar ir paprastoj?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 09, 11:10)

paprastose parduotuvese 4u.gif
o lapkricio 19 d. bus jamam akropoliuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 09, 10:10)

Kiek girdejau reklamoje ir ten, ir ten ;)
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 11 09, 08:52)
Na tai labai gerai, jei kosulys sausas, jei vaikas "loja" - karkaliukai suskystėja, vaikas ima atsikosėt  unsure.gif
Žodžiu, matyt nuo simptomų priklauso.

Jei vaikas "loja", t.y. toks laringitinis kosulys, tai jokiais budais negalima jokiu eteriniu alieju ir tepalu - dar labiau sudirgisn gerklas ir issauks kosulio priepuoli. Tik paprastas vanduo, patalpu drekinimas ir vedinimas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal kuri ieškojot savo berniukams žaislų ir užmatėt nuotoliniu būdu valdomą vikšrinį ekskavatorių?
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 08, 22:24)
Kur jie po 1-2 eurus?

Adriatic, kuriojo Norfoje pirkot ta zaisla??siryt dvi apvaziavau, ne kavpo unsure.gif isslave matyt...
Atsakyti
Merginos, gal kas esat rade pigiau Macadamia produktu, ne Amerikoje... kazkaip dabar ir ten brangoka.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 11 09, 10:14)
Sveikos  4u.gif

gal kuri ieškojot savo berniukams žaislų ir užmatėt nuotoliniu būdu valdomą vikšrinį ekskavatorių?

Užmačiau pati mytoyse..... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fruttys @ 2016 11 08, 22:00)
Na prie bronchitu nerekomenduojama naudoti kvapniu tepalu, eteriniu alieju del to, kad bronchai gali suspazmuoti ir gausis atvirkscias efektas, bet tai tik umioje stadijoje; kai jau vaikas sveiksta, tada galima smile.gif profilaktikai irgi tinka, as nuo 3 metuku lasindavau "mikrobu gaudykle" ant lelytes, kuria pastoviai nesdavo i darza, aisku vistiek sirgdavo  smile.gif

man čia naujiena, aišku mes bronchitu gal ir nesam sirgę, šiaip peršalimai, kosuliai tai visad eucabal tepalu ir krutine ir ****** ir kvepuoti duodam..tai ne nebezinau ka galvot

QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 11 08, 22:26)
Mergaitės, žinau kad jau kalbėta ir perkalbėta apie tuos difuzorius, ale man ateina kaip tai žirafai  biggrin.gif  Sugalvojau, kad reikia. Man daugiausia vaikams garinti prie visokių virusų. Ar šis tinkamas? Aliejus į jį galima pilti? Angliškai nesuprantu  ax.gif
https://www.amazon.c...=A1KTJ7TCI9M83D

O gal kokį geresnį kas pirkot?

aš šio nepirkčiau nes talpa gan maza. kai rinkausi norejau kad kokie 300ml butu, ir visgi issirinkau si
https://www.amazon.c...G...=UTF8&psc=1
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 09, 09:29)
Merginos, jūs čia viską žinot biggrin.gif gal žinot kur bus dabar artimiausia akcija žaislams? biggrin.gif 4u.gif  bigsmile.gif

Rimi penktad šeštad bus 40proc mirksiukas.gif
Atsakyti