Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(jonas_k @ 2016 11 09, 09:24)
Aciu uz info, reikes paskaityt daugiau, nes mano mazius turi bronhine astma, tai mums israse kazkada kvepavimo "triuba" ir kvepuojam. Idomu ar mums galima butu naudoti difuzoriu pikiniu metu, ar geriau kai jau pikas praeina.
Cia gal panasiai, kaip man sake, kad esant jau tikram sinusitui, negalima sildyti paaukiu maiseliu, nes puliai gali nueiti auksciau.

jeigu vaikas serga bronchine astma, butinai su jo gydytoja pasitarkite, ar ka galima prie jo garint ir ko ne

Merginos, o nuomos adreso prancuzijoje nera jokio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 09 lapkričio 2016 - 08:31
QUOTE(JMD @ 2016 11 09, 09:29)
Merginos, jūs čia viską žinot biggrin.gif gal žinot kur bus dabar artimiausia akcija žaislams? biggrin.gif 4u.gif  bigsmile.gif

Siandien, jei neklystu, Senukuose 30% daugeliui prekiu

Merginos, kaip susigaudyti aroma-zone puslapyje nemokant prancuzu kalbos? Per google verteja viska verciates ar yra kitu budu kaip puslapi i anglu kalba pakeisti? Ar yra ten et. alieju misiniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 09 lapkričio 2016 - 08:38
QUOTE(Kirila @ 2016 11 09, 09:30)
Sergant BA, negalima jokių e.a unsure.gif , nes galima išaukti dar blogiau.
Kvėpavimo trūba skirta sukvėpuoti vaistams nuo BA ir ventolinui.
Net vaistų gi negalima su jokiomis žolelėmis, daugelis vaistų eina tabletėmis..

Rimtai? Del vaistu su zolelemis nieko nezinojau. Kaip ir dabar musu BA valdoma, karts nuo karto pakostim, tada pakvepuojam, pagarinu su brintex lasiukais ir praeina labai greitai, net jokiu spazmu nebuna kaip budava anksciau, gal jau mes isauginejam BA. Mums kazkada Antakalnio kliniku pulmonologe sake, kad BA vaiku dazniausiai isaugomos.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Gal esat pirkusios-siunciates vyrams skutimosi peiliukus?
Is kur ir kokia kaina gavosi? Ar patenkinti vyrai?
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 09, 09:30)
jeigu vaikas serga bronchine astma, butinai su jo gydytoja pasitarkite, ar ka galima prie jo garint ir ko ne
Merginos, o nuomos adreso prancuzijoje nera jokio?

Butinai pasiklausiu gydytojos ka mes galim garinti, aciu merginos
Atsakyti
Dar renku cocooncenter, krepšelius siųskite sigitaga@yahoo.com. Klaipėda, bet galiu persiųsti paštomatu
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 11 08, 23:26)
Mergaitės, žinau kad jau kalbėta ir perkalbėta apie tuos difuzorius, ale man ateina kaip tai žirafai  biggrin.gif  Sugalvojau, kad reikia. Man daugiausia vaikams garinti prie visokių virusų. Ar šis tinkamas? Aliejus į jį galima pilti? Angliškai nesuprantu  ax.gif
https://www.amazon.c...=A1KTJ7TCI9M83D

O gal kokį geresnį kas pirkot?

as irgi renkuosi jau savaite:) niekaip neissirenku. sita esu issisaugojusi i favoritus. kiek ieskojau informacijos apie difuzerius, bet nieko neradau unsure.gif kazkuri nare buvo ikelus neva tai gera difuzoriu, bet niekur nerandu.
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 11 08, 23:53)
Kalbant apie dovaną mergaitei, ką manot?
https://www.amazon.c...keywords=Trolls

Mano ketvirtokės įtariu būtų pati geriausia dovana:)

Atsakyti
Gavau šiuos, tik ne už tokią kosminę kainą pirkom biggrin.gif difuzerius. Porą dienų dar tik, bet esu labai patenkinta. Galima reguliuoti tą garo intensyvumą. Aliejai lašinasi į šone esantį induką. Labai švelniai garina, kvapas neintensyvus, kaip ir priklauso. Ledai šviečia ryškiai, jei įjungi. Kai baigiasi vanduo, tai užsidega raudona lemputė ir sustoja veikti pats, nebegarina., man labai smagus.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 11 09, 08:42)
Rimtai? Del vaistu su zolelemis nieko nezinojau. Kaip ir dabar musu BA valdoma, karts nuo karto pakostim, tada pakvepuojam, pagarinu su brintex lasiukais ir praeina labai greitai, net jokiu spazmu nebuna kaip budava anksciau, gal jau mes isauginejam BA. Mums kazkada Antakalnio kliniku pulmonologe sake, kad BA vaiku dazniausiai isaugomos.

Mano vyresnėlis šita liga serga apie 2,6 metų jau.. Tai tiek šeimos gydytoja, tiek pulmonologė pabrėžė, kad negalima vaistų su žolelėmis, nes kai suserga, jam ir visi vaistai nuo kosulio eina baltomis tabletėmis ir antibai eina normalūs (aišku sugerti juos būna duag sunkiau). Buvom išvis nutraukę visus vaistus visai vasarai (apie 6mėn gavosi), o va prieš kelias savaites atsinaujino abstrukcija..
Net daugelio vaistų anotacijose parašyta, kad negalima prie BA.. (aš visai netyčia aptikau prie vaistų nuo temperatūros)
Atsakyti
Cia vienoje vietoje aprasyta kokie et. aliejai kam tinka ;) https://www.facebook...401598766580346
Atsakyti
Išbandėm contigo gertuvę deja nesusitvarko maniskis.labai tvirta ir kokybiska..bet Gal vyresniems vaikuciams tiks. Reikia paspausti kad begtu.
https://www.amazon.c...ds=contigo kids
Ką domina i PM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 09 lapkričio 2016 - 09:02