Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(adriatic @ 2016 11 08, 22:40)
Prie bronchitu, plauciu uzdegimo - negalima grieztai. Vaiko gyd. sake. Be kosulio, grynai prie slogos - minimaliai

Man sakė, jog eukaliptas iššaukia karkalus todėl tepti krūtinės ir nugaros negalima.
Atsakyti
Jungciausi prie columbia kombinezonu uzsakymo is amazon.fr 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 09, 07:51)
Man sakė, jog eukaliptas iššaukia karkalus todėl tepti krūtinės ir nugaros negalima.

man ta pati sake, ir kad jei tepti ar inhaliuoti sergant bronchitu, jis gali plauciu uzdegimu komplikuotis
o jei tik sloga ir daugiau nieko, tada galima inhaliacijas daryt ir padukus tept
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 09, 08:40)
man ta pati sake, ir kad jei tepti ar inhaliuoti sergant bronchitu, jis gali plauciu uzdegimu komplikuotis
o jei tik sloga ir daugiau nieko, tada galima inhaliacijas daryt ir padukus tept

Teip teip. Gal ta pati antakalnio klinikų pulmonologė? smile.gif
Atsakyti

Labas rytas. Gal kas turite perleisti siltas ziemines pirstines, kad butu vandeniui atsparios? Geriau butu kumstines, bet tiktu ir pirstuotos. Dydziai: mergaitei 122 cm.(6m.), berniukui 110 cm.(4m). Aciu. Grazios dienos :) 

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 09, 07:51)

Na tai labai gerai, jei kosulys sausas, jei vaikas "loja" - karkaliukai suskystėja, vaikas ima atsikosėt unsure.gif
Žodžiu, matyt nuo simptomų priklauso.
Atsakyti
Besidomincioms ea, FB yra aromatiniu diskusiju grupe, kurioje kartas nuo karto pakonsultuoja tikros aromaterapijos profes, t.y. Laime Kiskune ir Biomedicinos mokslu daktare Ruta Aldonyte. tikrai rasite daug atsakymu i dominancius klausimus is patikimu lupu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimonyte: 09 lapkričio 2016 - 08:01
QUOTE(ssimonyte @ 2016 11 09, 09:01)
Besidomincioms ea, FB yra aromatiniu diskusiju grupe, kurioje kartas nuo karto pakonsultuoja tikros aromaterapijos profes, t.y. Laime Kiskune ir Biomedicinos mokslu daktare Ruta Aldonyte. tikrai rasite daug atsakymu i dominancius klausimus is patikimu lupu  4u.gif

Aciu 4u.gif Jau prisijungiau i grupe ;)
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 11 09, 08:52)
Na tai labai gerai, jei kosulys sausas, jei vaikas "loja" - karkaliukai suskystėja, vaikas ima atsikosėt  unsure.gif
Žodžiu, matyt nuo simptomų priklauso.

cia visai ne tas procesas ir ne tas atvejas.
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 09, 08:40)

Aciu uz info, reikes paskaityt daugiau, nes mano mazius turi bronhine astma, tai mums israse kazkada kvepavimo "triuba" ir kvepuojam. Idomu ar mums galima butu naudoti difuzoriu pikiniu metu, ar geriau kai jau pikas praeina.
Cia gal panasiai, kaip man sake, kad esant jau tikram sinusitui, negalima sildyti paaukiu maiseliu, nes puliai gali nueiti auksciau.
Atsakyti
Merginos, jūs čia viską žinot biggrin.gif gal žinot kur bus dabar artimiausia akcija žaislams? biggrin.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 11 09, 08:24)
Aciu uz info, reikes paskaityt daugiau, nes mano mazius turi bronhine astma, tai mums israse kazkada kvepavimo "triuba" ir kvepuojam. Idomu ar mums galima butu naudoti difuzoriu pikiniu metu, ar geriau kai jau pikas praeina.
Cia gal panasiai, kaip man sake, kad esant jau tikram sinusitui, negalima sildyti paaukiu maiseliu, nes puliai gali nueiti auksciau.

Sergant BA, negalima jokių e.a unsure.gif , nes galima išaukti dar blogiau.
Kvėpavimo trūba skirta sukvėpuoti vaistams nuo BA ir ventolinui.
Net vaistų gi negalima su jokiomis žolelėmis, daugelis vaistų eina tabletėmis..
Atsakyti