Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 09, 19:09)
Hillary Clinton: 218; Donaldas Trumpas: 276; pergalei reikia 270 Rinkikų kolegijos balsų

Aš žinau, kad žmonės vakar balsavo. Bet jie gal rinkikus renka, o tie nubalsuoja galutinai?
Nebesigilinu į tai, nes fakto vistiek tai nekeičia.

Neįsivaizduoju..
Atsakyti
Aś tik vyliuosi, kad apsispakajins gal biškį po rinkimų.. kaip kad sakė nestatysiu aš tų sienų, jūs ką juokaujat, aš tik norėjau rinkimus laimėt biggrin.gif tai va tas visas "šou" gal buvo dalis reklamos sau... plius skaičiau tokį nuraminimą, kad LT turi draugų ir demokratų ir respublikonų pusėj, o jie gali patekt į administraciją.. tai pritariu Tuktuk, kad neleis ta administracija jam vienam tvarkyt visko
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 09, 19:51)
Aś tik vyliuosi, kad apsispakajins gal biškį po rinkimų..
---
kaip kad sakė nestatysiu aš tų sienų, jūs ką juokaujat, aš tik norėjau rinkimus laimėt biggrin.gif tai va tas visas "šou" gal buvo dalis reklamos sau...
----
plius skaičiau tokį nuraminimą, kad LT turi draugų ir demokratų ir respublikonų pusėj, o jie gali patekt į administraciją.. tai pritariu Tuktuk, kad neleis ta administracija jam vienam tvarkyt visko

Labai tikiuosi unsure.gif
---
ne, nu, cirkas, ne kitaip biggrin.gif Jis tą savo nuomonę dar jaučiu šimtą kartų keis doh.gif
---
Aha, dabar ir aš skaitinėju. Tipo su respublikonais iki dabar išlikę geri santykiai, tai gal nebus dar taip blogai.

______

Nu bet grynai doh.gif
https://media.giphy....cF2UM/giphy.gif

Skaičiau, kad daugybė amerikiečių domisi galimybe emigruot į Kanadą unsure.gif

Papildyta:

Va, žiūrėkit koks straipsnis unsure.gif Tipo Clinton pralenkė Trumpą balsų skaičium, bet vistiek Trumas laimėjo doh.gif Kažkokia tikrai keista rinkimų sistema unsure.gif doh.gif Niekur normaliai nepaaiškina kas tie keli šimtai 'rinkikų' ir kodėl jie turi tokią didelę įtaką :oh
http://www.delfi.lt/...s.d?id=72816166
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 09, 13:00)
Eina ssaaaaauu... Tai ir išsipildė dar vienas "brexit"  Aš pastaruoju metu kažkaip jau buvau vos ne įsitikinus, kad jis prakiš (na po to jo paskutinio skandalo
------
Aš nors vienu dalyku save pradžiuginau - jau turiu bilietą į Robio koncertą thumbup.gif Eikit pirkt, jei norit dar į fanų zoną pakliūt(įtariu, kad šituos greičiausiai išparduos, nes ten viskas arti o ir publika geriausiai toje vietoje turėtų būt)

a6 turėjau tokių nuojautų, nes tiesiog tokie metai... vien nesąmonės laimi - brexitas, valstiečiai, taip kad dabar labai netgi dėsninga...
-----
ai aš pigesnį nusipirkau smile.gif nelabai noriu grūstis minioj, o fanų zona jaučiu tikrai sausakimša bus...

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 09, 13:22)

Superrrr!!!!! Bet kai pagalvoji kaaaip toli dar tas koncas  Niekad nesu pirkus taip toli
------

normaliai

aš pirkau daugiau nei prieš metus iki konco į BI2, nes tiesiog nuolaida buvo smile.gif tai dar dabar iki jo labai toli biggrin.gif gal irgi atšauks, ką žinau.. biggrin.gif
-----
norėjau tyčia vienetu ir vertint, bet aaai.. susilaikiau...

QUOTE(tuktuk @ 2016 11 09, 14:27)
O kokią dainą grojo? Gal jau ką iš naujų? Aš tai jau labai seniai jį girdėjau

vakar EV'zinę, o šiandien on dirait smile.gif o ėjau iš darbo šiandien išsijungiau kompą, tai Robis kaaad užentertainino!! lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 09, 15:33)
Ekranai Vingio parke, manau,  bus geri,  akustika  irgi, tai ir toliau stovint  turbūt bus visai gerai. Ir dar erdviau.
------------------
Ir bent jau negėda man, kad NY ir New Yersey, visa ta pusė, pakrantė, už Hilary. Reiškia, tai ne pati kvailiausia Amerikos dalis smile.gif Ir Vašingtonas.

ir a6 taip manau smile.gif
----------------
aha, ir vakarinė visa pakrantė smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 09, 16:12)

Bet deja nieks nežinojo, jog ta daina/dainos pavadinimas ir  bus pranašingas unsure.gif  (na ji apie kitus dalykus rašyta, bet laaabai tinka šiandienai):

ale Džonis irgi žiūriu tinka į mūsų raganų kompaniją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 09, 18:22)

Skaičiau, kad daugybė amerikiečių domisi galimybe emigruot į Kanadą

-----

Va, žiūrėkit koks straipsnis unsure.gif Tipo Clinton pralenkė Trumpą balsų skaičium, bet vistiek Trumas laimėjo doh.gif Kažkokia tikrai keista rinkimų sistema unsure.gif doh.gif Niekur normaliai nepaaiškina kas tie keli šimtai 'rinkikų' ir kodėl jie turi tokią didelę įtaką :oh
http://www.delfi.lt/...s.d?id=72816166

tai jo, rašė, vakar tas tinklapis net buvo užlūžęs dėl per didelės apkrovos

------

na jo, sudėtinga ta jų sistema, nesigilinau į ją. Bet tai tokio didumo šalis, gal taip lengviau jiems?
Teismų sistema pavyzdžiui irgi visai kitokia.
Nors laimėjo jinai labai nedaug, jei pagal rinkėjų skaičių, praktiškai lygiai žmonių už abu balsavo, išeina. Jei pagal žmones skaičiuot.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 09, 20:52)
ai aš pigesnį nusipirkau smile.gif nelabai noriu grūstis minioj, o fanų zona jaučiu tikrai sausakimša bus...
---
aš pirkau daugiau nei prieš metus iki konco į BI2, nes tiesiog nuolaida buvo  tai dar dabar iki jo labai toli  gal irgi atšauks, ką žinau..
-----
vakar EV'zinę, o šiandien on dirait 
-----
o ėjau iš darbo šiandien išsijungiau kompą, tai Robis kaaad užentertainino!!
-----
ale Džonis irgi žiūriu tinka į mūsų raganų kompaniją

Kažkaip aš bepirkdama nepagalvojau apie susigrūdimą doh.gif unsure.gif Tik dabar daėjo, kai pašnekėjot apie tai.. Kad nebūtų, jog nualpčiau bestovėdama. Aš šiaip ilgai stovėt negaliu dėl žemo spaudimo, neįsivaizduoju kaip ten bus, jeigu dar visai vienas prie kito unsure.gif Kažin ar neteks išsikeist man to bilieto g.gif
Įdomu, kokio lygio susigrūdimas toje fanų zonoje būna. Ingėnai, o Taline kaip buvo?
----
Ai, nu jo, tu čia pratus taip pirkt biggrin.gif į Jeronimą, man rodos irgi vos ne prieš metus biggrin.gif Bet šiaip tai tikrai dar nieks neaišku. Tikėkimės, kad viskas sklandžiai bus.
----
geras bigsmile.gif
---
lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matyt, jau bilietų pardavimo startui ruošia biggrin.gif
---
lotuliukas.gif raganius :super
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 09, 21:07)
na jo, sudėtinga  ta jų sistema, nesigilinau į ją. Bet tai tokio didumo šalis, gal taip lengviau jiems?
----
Nors laimėjo jinai labai nedaug, jei pagal rinkėjų skaičių, praktiškai lygiai žmonių už abu balsavo, išeina. Jei pagal žmones skaičiuot.

tai greičiausiai, kad dėl to kažkas tai. Bet taip keistai atrodo - vienaip laimėjo, kitaip - ne. Ar čia gal tik dėl to, kad nesuvokiam iki galo kaip ten kas.
---
Vienu žodžiu, Amerika skilo per pusę..
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 09, 19:12)
Kažkaip aš bepirkdama nepagalvojau apie susigrūdimą doh.gif  unsure.gif Tik dabar daėjo, kai pašnekėjot apie tai.. Kad nebūtų, jog nualpčiau bestovėdama. Aš šiaip ilgai stovėt negaliu dėl žemo spaudimo, neįsivaizduoju kaip ten bus, jeigu dar visai vienas prie kito

o kodėl turėtum, tu gi ne S.... grynam ore bus, bet šiaip jo, tada veržkis pirmon eilėn... ten nebūna oro trūkumo smile.gif nes aš taip įvertinau, kad vienintelis koncas Baltijos šalyse, tai tų fanų tikrai prisigrūs...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 09, 18:52)
a6 turėjau tokių nuojautų, nes tiesiog tokie metai... vien nesąmonės laimi - brexitas, valstiečiai, taip kad dabar labai netgi dėsninga...
-----

aš pirkau daugiau nei prieš metus iki konco į BI2, nes tiesiog nuolaida buvo smile.gif tai dar dabar iki jo labai toli biggrin.gif gal irgi atšauks, ką žinau.. biggrin.gif
-----

vakar EV'zinę, o šiandien on dirait smile.gif

-----
o ėjau iš darbo šiandien išsijungiau kompą, tai Robis kaaad užentertainino!! lotuliukas.gif
ir a6 taip manau smile.gif
----------------

ale Džonis irgi žiūriu tinka į mūsų raganų kompaniją lotuliukas.gif

man tai labiausiai valstiečių variantą primena.
Nors... yra tam tikrų sąsajų ir su Brexit

-----

tai gal nepradės atšaukinėti kiekvieno mirksiukas.gif

-----
fainai smile.gif

-----
lietuviškas FB dabar pilnas Robio reklamos visokios, tik spėk skaityt smile.gif

Beje, perklausiau didžiąją dalį jo naujojo albumo (greitu laiku pabaigsiu, kas liko).

------

na kažkas panašaus, šįkart smile.gif

Nes labai nustebau, kodėl šitai dainai filmuoti pasirinko būtent šitą dieną hmm.gif
Kiba nuojauta?
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 09, 21:39)
o kodėl turėtum, tu gi ne S....
----
grynam ore bus, bet šiaip jo, tada veržkis pirmon eilėn... ten nebūna oro trūkumo smile.gif nes aš taip įvertinau, kad vienintelis koncas Baltijos šalyse, tai tų fanų tikrai prisigrūs...

doh.gif lotuliukas.gif Oi negaliu, vos nepaspringau arbata lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu ne S, ale tokių griuvinėjančių ir daugiau yra žinok lotuliukas.gif
----
Blyn, aš bepirkdama, iš tos laimės ir pamiršau, kad vienintelis Baltijos šalyse doh.gif unsure.gif Bet tai įdomu iki kokio lygio ten prigrūda į tą zoną g.gif Nu negi grynai visi vienas į kitą trinasi? g.gif Gal iš dalies gerai - net nereik stovėt - atsiremi į kitus ir laikaisi lotuliukas.gif doh.gif
Bet tai galvoju, gal prie pat scenos kaip tik bus susigrūdimas didžiausias, o jau ten tos zonos kraštuose mažesnis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 lapkričio 2016 - 19:46
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 09, 19:12)
Kažkaip aš bepirkdama nepagalvojau apie susigrūdimą doh.gif  unsure.gif Tik dabar daėjo, kai pašnekėjot apie tai.. Kad nebūtų, jog nualpčiau bestovėdama. Aš šiaip ilgai stovėt negaliu dėl žemo spaudimo, neįsivaizduoju kaip ten bus, jeigu dar visai vienas prie kito unsure.gif Kažin ar neteks išsikeist man to bilieto g.gif
Įdomu, kokio lygio susigrūdimas toje fanų zonoje būna. Ingėnai, o Taline kaip buvo?

----

tai greičiausiai, kad dėl to kažkas tai. Bet taip keistai atrodo - vienaip laimėjo, kitaip - ne. Ar čia gal tik dėl to, kad nesuvokiam iki galo kaip ten kas.

Ką aš žinau, man tai normaliai. Bet aš tokiais atvejais kažkaip jau nusiteikiu.
Ir jeigu jau yra galimybė arčiau patekti, tas susigrūdimas man netrukdytų.
Aišku, jeigu norisi erdvės, tada toliau reikia.
Bet juk vistiek paskaičiuoja tą fanų zoną, neprikiša ten kaip silkių. Jei nenorėsi į pačias pirmąsias eiles stot.

Beje, įdomu, o tai kokie tada bilietai po 300 EUR kainuoja? Neatkreipiau dėmesio pirkdama.

----

tai pasinagrinėt reiktų, kad tiksliau suvokti. Bet viskas ten teisingai, neabejoju. Įvaldę jie šitą reikalą, tikiu.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 09, 21:44)
lietuviškas FB dabar pilnas Robio reklamos visokios, tik spėk skaityt smile.gif
Beje, perklausiau didžiąją dalį jo naujojo albumo (greitu laiku pabaigsiu, kas liko).

------

Nes labai nustebau, kodėl šitai dainai filmuoti pasirinko būtent šitą dieną  hmm.gif
Kiba nuojauta?

Aš dar kol kas tik tas kelias dainas girdėjau iš to akustinio koncertuko.
Na ir kaip įspūdžiai? smile.gif

------

Nu tai jau išsiaiškinom, kad raganius tongue.gif Nesistebėk biggrin.gif
Jei rimtai, tai matyt, iš tiesų nuojauta kažkokia..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 09, 19:39)
o kodėl turėtum, tu gi ne S.... grynam ore bus, bet šiaip jo, tada veržkis pirmon eilėn... ten nebūna oro trūkumo smile.gif nes aš taip įvertinau, kad vienintelis koncas Baltijos šalyse, tai tų fanų tikrai prisigrūs...

biggrin.gif

na pvz. estai tai lėtaeigiai ir mandagesni smile.gif Patirtis iš praeito koncerto.
Čia lietuvaičiai tiesiai į pirmas eiles pas juos šovė ir dar ant scenos įsigudrino papult smile.gif
Papildyta:

Lady Gaga nerimsta smile.gif

http://balsas.tv3.lt...ras-protestuoja

Atsakyti