Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2016 11 09, 15:08)
O tai kad kodo praso

Įtariu, kad užsiregistruot reikia gal g.gif nes aš tai prisijungus pirkau smile.gif
va čia užsiregistruok:
http://live.robbiewilliams.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 lapkričio 2016 - 13:14
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 09, 13:00)

Aš nors vienu dalyku save pradžiuginau - jau turiu bilietą į Robio koncertą thumbup.gif Eikit pirkt, jei norit dar į fanų zoną pakliūt(įtariu, kad šituos greičiausiai išparduos, nes ten viskas arti o ir publika geriausiai toje vietoje turėtų būt) O ir kaina tik 30 eurų skiriasi(fanzoniniai 100, o paprasti 70 ). Dabar vyksta tik pre-sale(oficiali prekyba dar nepradėta).
Eikit per linką http://tickets.robbiewilliams.com/

Sveikinimai 4u.gif

Ir ačiū už linką.
Pabandžiau beje įeit (užsiregistravau tiesiai ten) ir į bilietų pasaulį permetė.

Nors visgi pirksiu tą paprastą, ne fanų zonoje. Neturiu dabar tam pinigų tiems pagerintiems.

Atsakyti
Nusipirkau jau ir as!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 09, 01:27)
nesijuok, o tai dar ir tavo statusą ten pagerins  iki  auksinio/deimantinio rato  biggrin.gif  Kokių Kalėdų proga, pavyzdžiui  biggrin.gif

biggrin.gif doh.gif nu tikiuosi, kad ne lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 09, 15:17)
Sveikinimai  4u.gif

Ir ačiū už linką.
Pabandžiau beje įeit (užsiregistravau tiesiai ten) ir į bilietų pasaulį permetė.

Nors visgi pirksiu tą paprastą, ne fanų zonoje. Neturiu dabar tam pinigų  tiems pagerintiems.

4u.gif Jeigu anksčiau atvyksi, tai gali ir prie pat ribos ant fanų zonos pakliūt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 09, 15:17)
Nusipirkau jau ir as!!! smile.gif

Superrrr!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet kai pagalvoji kaaaip toli dar tas koncas biggrin.gif Niekad nesu pirkus taip toli doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 09, 01:43)
ne, nu plem iš manęs bilietai lt dar ir tyčiojasi biggrin.gif

user posted image
------
mhm.. juokis juokis... biggrin.gif tai čia aš prie tiketos klubo prisijungus pamačiau tą  pasiūlymą, ne žinute atsiunte biggrin.gif čia ne ant tiek geras pasiūlymas, kad siųstų telefonu, gi tik 20 %  biggrin.gif pas imperatorių už 1 Eurą siūlė :

normaliai doh.gif biggrin.gif
---
doh.gif lotuliukas.gif Ale pavadinimas tai geras - imperatorius lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 09, 13:20)

4u.gif Jeigu anksčiau atvyksi, tai gali ir prie pat ribos ant fanų zonos pakliūt smile.gif
Papildyta:

ai, nežinau, ar tas yra man būtina blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Trečias kartas, o juk mačiau iš pakankamai arti blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2016 11 09, 02:03)
tiesa, vis pamirštu - labai faina Aminatos pasirodymą norėjau parodyt smile.gif
https://www.youtube....h?v=fMnD_RjNum8

Ohoho kaaip išlaviravo bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti

Perdaug matyt susinervinusi aš dėl tų šiandieninių naujienų.
Nerandu, kur ten pirkti, jo psl.
Užsiregistravau, bet...
Spėju, teks pirkti su visais, paleidus oficialią prekybą. Nenupirks juk turbūt viso Vingio parko iki to laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 09, 15:23)
ai, nežinau, ar tas yra man būtina  blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Trečias kartas, o juk mačiau iš pakankamai arti blush2.gif

Nu bet vis mažesnis šansas, kad tarp kokių nors baumiliukų pakliūsi smile.gif
Aišku, visiems skirtingai, bet man tai labai svarbu iš kuo arčiau atlikėją matyt blush2.gif Nu jei ne Robis būtų, tai gal vėl kitaip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 09, 15:25)
Perdaug matyt susinervinusi aš dėl tų šiandieninių naujienų.
Nerandu, kur ten pirkti, jo psl.
Užsiregistravau, bet...
Spėju, teks pirkti su visais, paleidus oficialią prekybą. Nenupirks juk turbūt viso Vingio parko iki to laiko smile.gif

Tai spausk ant to pirmo linko, kur įmečiau mirksiukas.gif Ir tada žemyn pascrolink ir surask' Vilnius', Find tickets 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 09, 12:13)
Aš irgi... Negaliu net apsakyti, kaip jaučiuosi... doh.gifdoh.gifdoh.gif
----
Beje, šitoje vietoje nuvylė Marijonas, jei nematėt, surasit straipsnį, ką parašė.
Suprantu ironiją, bet...
Žmonės, kuriems rūpi pasaulis, žiūri plačiau.

Tai visiems čia tas pats... Bet aš stengiuosi dabar kitur mintis nukreipt (tuo labiau, kai yra kur mirksiukas.gif ) Ir tikėtis geriausio.
----
Nemačiau dar. Lryte?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 lapkričio 2016 - 13:28
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 09, 13:31)

Tai spausk ant to pirmo linko, kur įmečiau  mirksiukas.gif Ir tada žemyn pascrolink ir surask' Vilnius', Find tickets 4u.gif

ačiū 4u.gif Jau turiu ir aš. Tą už 70 EUR
Mat bandžiau ieškot kur per jo psl. nusipirkti užsiregistravus, bet taip ir neradau.

ačiū dar kartą už linką ir pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Perskaičiau tą Marijono straipsnį. Nu savame stiliuje jis parašė. Iš to jo komentaro nelabai ir supratau už ką jis buvo. Tiesiog konstatavo faktą, kad šiaip ar taip pasaulis judės toliau ar nervuosimės dėl to Trumpo, ar ne..
Aš tai kažkaip tikiuosi, kad vistik ten aplink jį nėra daugiau tokių puspročių ir nepavyks jam pasaulio išbalansuot.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 09, 15:34)
ačiū  4u.gif  Jau turiu ir aš. Tą už 70 EUR
Mat bandžiau ieškot kur per jo psl. nusipirkti užsiregistravus, bet taip ir neradau.

ačiū dar kartą už linką ir pagalbą  4u.gif

nėr už ką 4u.gif

Nu fainai, visos jau turim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 09, 13:31)
Nu bet vis mažesnis šansas, kad tarp kokių nors baumiliukų pakliūsi smile.gif
Aišku, visiems skirtingai, bet man tai labai svarbu iš kuo arčiau atlikėją matyt blush2.gif Nu jei ne Robis būtų, tai gal vėl kitaip biggrin.gif

----
Nemačiau dar. Lryte?

na aš mažesnė gerbėja smile.gif blush2.gif blush2.gif
Ir šiaip dabar nebuvo planuotos tos išlaidos, nelabai laiku man tą prekybą paskelbė, taupiau kitiems dalykams blush2.gif blush2.gif

----

nežinau, aš FB mačiau. Paskui mačiau ir straipsnių pavidalu.
Šiaip nieko ypatingo, tiesą sakant. Kiekvienas priima tai skirtingai.
Ne visų požiūris juk vienodas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 lapkričio 2016 - 13:40
QUOTE(Ingėnas @ 2016 11 09, 15:39)
na aš mažesnė gerbėja  smile.gif  blush2.gif  blush2.gif

aa, galvojau, kad didelė smile.gif
Atsakyti