Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 03, 19:34)

Bet va Arrival visai neseniai žiūrėjau. Tai labai patiko. Na viename intervale mažiau. Bet ta draminė pusė, tai net ašarėlę Ingėnui išspaudė pabaigoje.

Kuriam intervale mažiau patiko? Man tai pabaiga viską suvėlė smegeninėj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 04, 20:39)
stengiuosi nelaužyti mūsų tradicijos ir gaudytis bent kažkiek situacijoj.
---
Mačiau kad wiwi blogeriai kalbėjo apie agresiją biggrin.gif  Net įdomu pasidarė kas ten per agresija atsirado, nes iš tos mažos ištraukos tai kažkaip nespėjau užfiksuot.
----
Mačiau tik Lt ir bulgaro ištraukas.  Kadangi Bulgarija kol kas mano number one smile.gif O to filmo Arrival tai nemačius.

Man tai būtinas dalykas prieš EV pasitikrint, kas per žmonės dainuoja. Pvz., slovėnas kalėjime sėdėjęs už išprievartavimą (abejoju, kad tą prieš pasirodymą paminės), tai aš jau automatiškai nebalsuočiau, net jei ir su labai gera daina būtų schmoll.gif

Nežiūriu aš jų reviews šiais metais, tik kelis interviu buvau pasijungus biggrin.gif Buvo į instagram story įmestas maža kita iškarpa iš repeticijos, tai ten vien per 10 sek. pasijautė.

Čia iš to filmo kadras biggrin.gif

http://t1.daumcdn.ne...G6POJtcDsEw.jpg

Atsiėmu savo žodžius, gerai tas Portugalijos LED screenas iš tolo atrodo biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=ugoknoMf3lI
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 04, 23:04)
Man tai būtinas dalykas prieš EV pasitikrint, kas per žmonės dainuoja. Pvz., slovėnas kalėjime sėdėjęs už išprievartavimą (abejoju, kad tą prieš pasirodymą paminės), tai aš jau automatiškai nebalsuočiau, net jei ir su labai gera daina būtų schmoll.gif

Čia iš to filmo kadras  biggrin.gif

---------
Atsiėmu savo žodžius, gerai tas Portugalijos LED screenas iš tolo atrodo  biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=ugoknoMf3lI

blink.gif nu jo.. Nors aš jau ir pamiršus kas ten per daina pas jį, tai turbūt nepatiko arba neįsimintina.
---
Kaip mistiškai atrodo bigsmile.gif Bet pas bulgariuką aš nemačiau nieko panašaus g.gif Gal ne tą pačią ištrauką žiūrėjom g.gif
---

Jau kai normaliau pafilmuota, tai ir kitas vaizdas smile.gif
Gal ir pas kitus normaliau atrodys fonai, nes kiek nuotraukų žiūrėjau, tai pas kai kuriuos tokia beskonybė man pasirodė unsure.gif

Bet plem, kaip man patinka ta daina wub.gif Šiurpuliukai kaskart. Dabar daugiau Bulgarijos klausiau, Portugalijos ne. Bet po kurio laiko išgirdus vėl ji mane užvežė laugh.gif Kažkaip jaučiu šiais metais dėl vienintelio favorito bus sunku apsispręst biggrin.gif

Įdomu kaip jis pats padainuos visai nerepetavęs. Kažin ar neteks sesei ir per pusfinalį dainuot unsure.gif Bet vat kažkaip ir trūksta to keisto jo atlikimo biggrin.gif Sesė gerokai prasčiau.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 04, 21:24)
blink.gif nu jo.. Nors aš jau ir pamiršus kas ten per daina pas jį, tai turbūt nepatiko arba neįsimintina.
---
Kaip mistiškai atrodo bigsmile.gif Bet pas bulgariuką aš nemačiau nieko panašaus g.gif Gal ne tą pačią ištrauką žiūrėjom g.gif
---

Jau kai normaliau pafilmuota, tai ir kitas vaizdas smile.gif
Gal ir pas kitus normaliau atrodys fonai, nes kiek nuotraukų žiūrėjau, tai pas kai kuriuos tokia beskonybė man pasirodė unsure.gif

Kažkaip jaučiu šiais metais dėl vienintelio favorito bus sunku apsispręst biggrin.gif

Įdomu kaip jis pats padainuos visai nerepetavęs. Kažin ar neteks sesei ir per pusfinalį dainuot unsure.gif Bet vat kažkaip ir trūksta to keisto jo atlikimo biggrin.gif Sesė gerokai prasčiau.

40 vietoj ta daina pagal lažybų punktus, tai aišku kokia rolleyes.gif

Nu pasižiūrėk dabar dar kartą laugh.gif

https://www.youtube....h?v=hiFOo885Hp4

Yra dabar vėl mažos ištraukos įdėtos į eurovizijos kanalą, bet ten nufilmuotos grynai taip, kaip per EV bus, o ne iš šono.
Man tai jau galvą skauda nuo mąstymo, kas pateks į finalą. Nu iš kiekvieno pusfinalio tik dėl kokių 5 teesu įsitikinus biggrin.gif
Man atrodo, kad dėl dainavimo viskas gerai bus. Va, kol jam išaiškins tuos visus techninius dalykus, kamerų kampus ir t.t.
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2017 05 04, 20:39)

Aha, mačius. Bet laaaaabai seniai, tai kažką sunku ir pakomentuot smile.gif Bet kiek pamenu, tai patiko man (nors daug ko ir nesupratau laugh.gif Nu čia su Lyncho filmais dažnai taip nutinka biggrin.gif Bet man patinka ta psichodelika ir siurrealizmas jo kūryboje).
Dabar taip priminei, tai visai užsimaniau pažiūrėt dar kartą MD.
O kodėl klausi? Svarstai ar žiūrėt, ar ne? smile.gif

___
Gražus gestas iš jų ir latvių pusės:
http://www.delfi.lt/...o.d?id=74549628

tai va visai neseniai žiūrėjau.
Tvin Pyksas man savu laiku labai patiko, kiek pamenu.
O čia jau kitaip kažkaip...
Jo, psichodelikos daugoka, per daug man, turbūt tongue.gif
aš net nesupratau iki galo, kažką į tą pusę, bet jaučiu, kad ne viskas dar susirišo galvoje.
Nors pačią pabaigą (kur viskas ir turėjo paaiškėti) mažiausiai atidžiai ir žiūrėjau. Visgi filmas ilgas, dar kai ne super duper patiko, buvau "išplaukusi". Ir vėlai vakare (naktį) jau žiūrėt pabaigiau. Tai gal paskut. pusvalandį reiktų pakartot.
Nors, kita vertus, nesupykčiau, jei kažkas tiesiog paaiškintų biggrin.gif
Dar kitą Lyncho filmą esu nusižiūrėjusi, bet va po šito kažkaip abejonių jau iškilo.

----

aha, tikrai

Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 04, 21:04)
Kuriam intervale mažiau patiko? Man tai pabaiga viską suvėlė smegeninėj  biggrin.gif

------

Čia iš to filmo kadras  biggrin.gif

Suvėlė kuria prasme? smile.gif

Na pabaiga ir sugraudino. Maždaug nuo tos vietos, kai išskrido, žinai kas (nedetalizuosiu, nes gal kuri dar žiūrės).
O mažiau patiko ta techninė pusė. Aišku, vizualinė pusė labai graži. Bet mane drama tame filme "paėmė".

-----
eina sau... Žinodama tikrai už tokį nebalsuočiau.
Nors daugelis juk ir nepasidomi taip va kiekvienu.

-----

iki skausmo pažįstamas kadras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 04, 23:42)
40 vietoj ta daina pagal lažybų punktus, tai aišku kokia  rolleyes.gif

Nu pasižiūrėk dabar dar kartą  laugh.gif

https://www.youtube....h?v=hiFOo885Hp4

Man atrodo, kad dėl dainavimo viskas gerai bus. Va, kol jam išaiškins tuos visus techninius dalykus, kamerų kampus ir t.t.

nuėjau net pajutūbint. Nu tai jo, nieko ten gero iš tos dainos.
---
geras biggrin.gif Aš patį pirmą kartą kai žiūrėjau, tai nemačiau, kad ten 3D vaizdas laugh.gif Pasirodė tik, kad ekranas pakabintas ir tie 'dūmų' vaizdai biggrin.gif Dabar kai pasakei, tai pamačiau ir plytų sieną. Tikrai kažkokio panašumo yra į tą filmo kadrą drinks_cheers.gif
Bet tai man kažkaip nepatinka šitie tipo realistiški 3D vaizdai. Kažkokia senove dvelkia g.gif Ar čia gal koks naujas trendas skaitosi? Kaip dabar visur ant bangos tas 90-ųjų stiliukas biggrin.gif
----
Aha, įdomu kaip su tais techniniais dalykais jam ten gausis, sudainuos tai tikrai be problemų.

QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 04, 23:53)
tai va visai neseniai žiūrėjau.
Tvin Pyksas man savu laiku labai patiko, kiek pamenu.
O čia jau kitaip kažkaip...
Jo, psichodelikos daugoka, per daug man, turbūt  tongue.gif
aš net nesupratau iki galo, kažką į tą pusę, bet jaučiu, kad ne viskas dar susirišo galvoje.
Nors pačią pabaigą (kur viskas ir turėjo paaiškėti) mažiausiai atidžiai ir žiūrėjau. Visgi filmas ilgas, dar kai ne super duper patiko, buvau "išplaukusi". Ir vėlai vakare (naktį) jau žiūrėt pabaigiau. Tai gal paskut. pusvalandį reiktų pakartot.
Nors, kita vertus, nesupykčiau, jei kažkas tiesiog paaiškintų biggrin.gif
-----
Dar kitą Lyncho filmą esu nusižiūrėjusi, bet va po šito kažkaip abejonių jau iškilo.

----
eina sau... Žinodama tikrai už tokį nebalsuočiau.
Nors daugelis juk ir nepasidomi taip va kiekvienu.

Nu šitas jau gerokai sudėtingesnis už Tvin Pyksą drinks_cheers.gif Nors ir TP nelabai iš lengvųjų. Yra ir ten kur galvą pasukt biggrin.gif
Bet va Malholando kelią tai rekomenduočiau tik labai žinodama žmogaus skonį smile.gif Tikrai labai specifinis tas filmas. Gaila, kad nebeatsimenu beveik nieko iš jo, tai negaliu ir pakomentuot.. Reiks dar kartą jį pažiūrėt, tik nežinau kada progą nutaikyt. Dabar EV seku, paskui Twin Peaks prasidės(vis dar negaliu patikėt, kad jau tuoooooj biggrin.gif ) , tai bus ką žiūrėt biggrin.gif
------
Kokį galvojai dar žiūrėt? Aš gal visus jo esu mačius, bet taip seniai, kad detaliai nebeatsimenu nieko doh.gif
------
Tai jau tikrai... Bet net nebūčiau pagalvojus, kad šalis gali pasiųst tokį atstovą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 04 gegužės 2017 - 23:25
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2017 05 04, 23:25)

Nu šitas jau gerokai sudėtingesnis už Tvin Pyksą drinks_cheers.gif Nors ir TP nelabai iš lengvųjų. Yra ir ten kur galvą pasukt biggrin.gif

------
Kokį galvojai dar žiūrėt? Aš gal visus jo esu mačius, bet taip seniai, kad detaliai nebeatsimenu nieko doh.gif

Bet TP gal labiau įtraukė, nežinau. Na ir aktoriai labai charizmatiški. Aš buvau anksčiau užmačius straipnį, kad juos lygino, bet tada neįsiskaičiau, na ir anglų k. ten buvo, neįsigiliau tiek, tik permečiau akimis. Bet dabar man nelabai atrodo, kad jie panašūs, nebent bendra nuotaika.

-----
Blue Velvet. Pagal aprašymą turėtų patikti. Bet dabar truputį privengiu jau, kad nebūtų kaip su MD.

------

Tiesa, vėl ne į temą. Gal skaitėt, kokius pakeitimus sveikatos apsaugos sistemoje Trumpo vyriausybė priėmė (čia vakar)? Tai man protu sunku suvokti. Nebedengs tas draudimas didžiausios krūvos sunkių ligų. Ypač vaikų, sergančių onkologinėmis ligomis, gaila. Ačiū Dievui, kai pagalvoji, kad mes ne Amerikėj gyvenam. Vargšai žmonės.
Tai va, kad Trumpas Siriją bombino tenykščių vaikų gailėdamas tai jau niekas manęs nebesugebės įtikint, kai savo šalies vaikų visiškai negaili.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 05, 22:25)
Bet TP gal labiau įtraukė, nežinau. Na ir aktoriai labai charizmatiški. Aš buvau anksčiau užmačius straipnį, kad juos lygino, bet tada neįsiskaičiau, na ir anglų k. ten buvo, neįsigiliau tiek, tik permečiau akimis. Bet dabar man nelabai atrodo, kad jie panašūs, nebent bendra nuotaika.

-----
Blue Velvet. Pagal aprašymą turėtų patikti. Bet dabar truputį privengiu jau, kad nebūtų kaip su MD.

------

Tiesa, vėl ne į temą. Gal skaitėt, kokius pakeitimus sveikatos apsaugos sistemoje Trumpo vyriausybė priėmė (čia vakar)?

Tai mane irgi TP daug labiau įtraukė (kaip žinia biggrin.gif ) Man visumoj jie nepanašūs, tik tiek kad abu lynch'iški - su visais tais siurrealistiniais dalykais.
---

Blue Velvet tai berods toks paprastesnis, ne taip smarkiai pripainiotas lyginant su MD g.gif
Gali bandyt žiūrėt, jei nepatiks, taigi neprivalai pabaigt smile.gif
----
Aha, skaičiau.. Žiauru. Ką jau čia ir bepakomentuosi...
Tai jau vykdyt pradėjo tuos savo rinkiminius pažadus doh.gif

Bet apie tą Siriją, man atrodo, tu ne taip mane supratai. Aš irgi netikiu, kad jis labai jautrus kitų skausmui(ką ir parodo daugelis faktų), bet aš kalbėjau daugiau apie tai, kad sveikintina, jog apskritai jis žengė tokį žingsnį ir bent jau kažkiek gal tuos teroristus apramino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 05 gegužės 2017 - 23:40
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 05, 23:38)

Bet apie tą Siriją, man atrodo, tu ne taip mane supratai. Aš irgi netikiu, kad jis labai jautrus kitų skausmui(ką ir parodo daugelis faktų), bet aš kalbėjau daugiau apie tai, kad sveikintina, jog apskritai jis žengė tokį žingsnį ir bent jau kažkiek gal tuos teroristus apramino.

ai, nu šitas tai taip.
Nors man vistiek neramu, kad jis neprisižaistų užsienio politikoje. Tokie psichopatai ir sukelia pasaulinius karus šiaip. O jų , kaip žinia, pasaulyje dabar oi kaip netrūksta.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 06, 01:45)
Nors man vistiek neramu, kad jis neprisižaistų užsienio politikoje. Tokie psichopatai ir sukelia pasaulinius karus šiaip. O jų , kaip žinia, pasaulyje dabar oi kaip netrūksta.

Baisu ir man, bet nieko nepakeisim.. Belieka tikėtis, kad apšvies jam kas nors protą doh.gif Kaip ir prancūzams rytoj berenkant prezidentą. Skaitei turbūt, kad pas Macroną į el. paštą įsilaužė ir duomenis nutekino doh.gif Situacija kartojasi kaip kad JAV prieš rinkimus doh.gif
Labai viliuosi, kad nugalės sveikas protas ir prancūzai neišrinks Le Pen. Nes pasekmės Europai būtų labai nekokios...
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Žiūrit atidarymą? smile.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(blackkiss @ 2017 05 07, 17:25)
Sveikos smile.gif
Žiūrit atidarymą? smile.gif

Nežiūriu.

BEEEET šitas straipsniukas pradžiugino wub.gif wub.gif

http://zmones.lrytas...nojima-1058906/

aš visada galvojau, kad Vika labai graži. Netradicinio grožio, bet išskirtinai žavi.

Na ir apie dainą viltis šiek tiek atstatė. Aš, kaip minėjau, ją iškart dainą pamėgau, ir tebesergu už ją. Bet visi tie "nurašymai" buvo ūpą visai numušę.

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 06, 20:31)
Baisu ir man, bet nieko nepakeisim.. Belieka tikėtis, kad apšvies jam kas nors protą doh.gif Kaip ir prancūzams rytoj berenkant prezidentą. Skaitei turbūt, kad pas Macroną į el. paštą įsilaužė ir duomenis nutekino doh.gif Situacija kartojasi kaip kad JAV prieš rinkimus doh.gif
Labai viliuosi, kad nugalės sveikas protas ir prancūzai neišrinks Le Pen. Nes pasekmės Europai būtų labai nekokios...

Laikyt kumščius dabar reikia, kad Macronas laimėtų.

Tikiuosi, taip ir bus.
Atsakyti