QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 26, 23:37)
Dar jos dukra buvo jo klasiokė
---
Vien dėlto, kad jis dar mokinys buvo, kai jie jau susitikinėjo (nors kur skaitai, visur skirtingai rašo), šita istorija man žiauriai "neskani"
Tai ten abipusė meilė buvo. Ale tipo rašo, kad jokių santykių, apart simpatijos vienas kitam, nebuvo.
Belgė jaučiu labiausiai nuvylė. Visuose preparčiuose labai prastai dainavo, nors šiaip live versijos, kur ji dainuoja tik kam nors akomponuojant, tai visai neblogos. Matosi, kad scenos baimę turi. Įdomu, ar sugebės ant EV scenos nuo publikos atsiribot
Baltarusiai man irgi prastai gyvai. Nedera man jų balsai visai
----
Ai, ir vakar perskaičiau, kad jie susituokę Kažkaip man visur kaip geri draugai atrodė
----
Yra dainos, kurios gyvai geriau skamba. Olandžių daina geresnė gyvai, šveicarai man gyvai geriau
---
Vien dėlto, kad jis dar mokinys buvo, kai jie jau susitikinėjo (nors kur skaitai, visur skirtingai rašo), šita istorija man žiauriai "neskani"
Tai ten abipusė meilė buvo. Ale tipo rašo, kad jokių santykių, apart simpatijos vienas kitam, nebuvo.
Belgė jaučiu labiausiai nuvylė. Visuose preparčiuose labai prastai dainavo, nors šiaip live versijos, kur ji dainuoja tik kam nors akomponuojant, tai visai neblogos. Matosi, kad scenos baimę turi. Įdomu, ar sugebės ant EV scenos nuo publikos atsiribot
Baltarusiai man irgi prastai gyvai. Nedera man jų balsai visai
----
Ai, ir vakar perskaičiau, kad jie susituokę Kažkaip man visur kaip geri draugai atrodė
----
Yra dainos, kurios gyvai geriau skamba. Olandžių daina geresnė gyvai, šveicarai man gyvai geriau

---
Tai jo, dabar ir nerašys, kad susitikinėjo jam besimokant, nes į kalėjimą ją pasodintų. Aišku, yra nedidelė tikimybė, kad ir nesusitikinėjo

----
Nu jo, čia irgi toks dalykas, kad bet kam gali pasitaikyt..

----
Reiks eit paklausyt abiejų. Šiaip belgės studijinė versija man labai patinka ir pats klipas fainas. Gaila, jei gyvai neskamba.
---
man jie tokie linksmi žmonės atrodo

--
Sudominai dėl Šveicarijos. Man ta daina ir šiaip faina, o jei gyvai dar geriau atsiskleidžia, tai iš vis super

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 27, 00:57)
oi Tuktuk, raporrtuoju - paklausiau Baltarusiją nu visai nieko jie, su folko, country elementais.. tik va Ukulėlės pakęst negaliu, kažkaip kerta man per nervus jos skambesys, nieko negaliu padaryt bet vat dėl ko labai gerbiu - kad savo kalba dainuoja.. ten koks 80% gyventojų jos net nemoka, matyt
------
looool taip ir bus jaučiu dar plius tuktuk į kamerą
-------
nu tai taip ir bus ryškiai bet šiaip sakau vaizdzialis kafkiškas aš jau net nekalbu IŠ KUR grupėj tas dinas atsirado nu gal tikiuos kažkurio vaikas įkišo į lagaminą, o ne patys iš vaikų nugvelbė
------
looool taip ir bus jaučiu dar plius tuktuk į kamerą
-------
nu tai taip ir bus ryškiai bet šiaip sakau vaizdzialis kafkiškas aš jau net nekalbu IŠ KUR grupėj tas dinas atsirado nu gal tikiuos kažkurio vaikas įkišo į lagaminą, o ne patys iš vaikų nugvelbė
balsu net susijuokiau

Man irgi jų dainai didelis pliusas, kad sava kalba dainuoja. Ir tas skambesys iš karto įdomesnis gaunasi. Vengro dainai ne angliški žodžiai irgi žavesio suteikia. Dainuotų angliškai, prarastų pusę įdomumo daina. Dabar kaip tik klausau, nu bet va tas jo repas, tai juokingas man nors tu ką. Nežinau ar priprasiu

----
Žiauriai prajuokino mane tas vaizdelis

Biškį fotkių iš Amalfio:
https://www.instagra...=amir_officiel_
Tos mašinytės man labai fainos

Šitas vaizdelis tai žiauriai prajuokino

---
oi negaliu