Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Sveikos 4u.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 26, 23:37)
Dar jos dukra buvo jo klasiokė
---
Vien dėlto, kad jis dar mokinys buvo, kai jie jau susitikinėjo (nors kur skaitai, visur skirtingai rašo), šita istorija man žiauriai "neskani"
Tai ten abipusė meilė buvo. Ale tipo rašo, kad jokių santykių, apart simpatijos vienas kitam, nebuvo.

Aš šiaip per daug nepykstu. Tuo labiau, kad galėjau ir pati save labiau pasaugot ir geriau apsižiūrėt. Yra ir man panašių situacijų vairuojant buvę, nieko nepartrenkiau, bet tiek tetrūkdavo 

Belgė jaučiu labiausiai nuvylė. Visuose preparčiuose labai prastai dainavo, nors šiaip live versijos, kur ji dainuoja tik kam nors akomponuojant, tai visai neblogos. Matosi, kad scenos baimę turi. Įdomu, ar sugebės ant EV scenos nuo publikos atsiribot 
Baltarusiai man irgi prastai gyvai. Nedera man jų balsai visai
----
Ai, ir vakar perskaičiau, kad jie susituokę  Kažkaip man visur kaip geri draugai atrodė
----
Yra dainos, kurios gyvai geriau skamba. Olandžių daina geresnė gyvai, šveicarai man gyvai geriau 

doh.gif biggrin.gif
---
Tai jo, dabar ir nerašys, kad susitikinėjo jam besimokant, nes į kalėjimą ją pasodintų. Aišku, yra nedidelė tikimybė, kad ir nesusitikinėjo biggrin.gif Nu šiaip ar taip, istorija nelabai kokia unsure.gif Nors labai stebina ir tai, kad jie vis dar kartu(jau 20 metų unsure.gif ) Tai gal čia kažkokia išimtis iš taisyklės. Jei tik suaugę pradėjo susitikinėt, tai kaip ir nesmerkčiau, nors vistiek keista, kai toks amžiaus skirtumas ir kur moters protas buvo pačioje pradžioje.
----

Nu jo, čia irgi toks dalykas, kad bet kam gali pasitaikyt.. doh.gif Todėl man vairavimas labai didelis stresas ir aš jo vengiu unsure.gif Baisiausios tokios visokios situacijos.
----
Reiks eit paklausyt abiejų. Šiaip belgės studijinė versija man labai patinka ir pats klipas fainas. Gaila, jei gyvai neskamba.
---
man jie tokie linksmi žmonės atrodo biggrin.gif
--
Sudominai dėl Šveicarijos. Man ta daina ir šiaip faina, o jei gyvai dar geriau atsiskleidžia, tai iš vis super thumbup.gif O tos trys olandės (jei nemaišau), tai man nelimpa kažkaip.

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 27, 00:57)
oi Tuktuk, raporrtuoju - paklausiau Baltarusiją nu visai nieko jie, su folko, country elementais.. tik va Ukulėlės pakęst negaliu, kažkaip kerta man per nervus jos skambesys, nieko negaliu padaryt bet vat dėl ko labai gerbiu - kad savo kalba dainuoja.. ten koks 80% gyventojų jos net nemoka, matyt
------
looool  taip ir bus jaučiu dar plius tuktuk į kamerą
-------
nu tai taip ir bus ryškiai  bet šiaip sakau vaizdzialis kafkiškas  aš jau net nekalbu IŠ KUR grupėj tas dinas atsirado nu gal tikiuos kažkurio vaikas įkišo į lagaminą, o ne patys iš vaikų nugvelbė

balsu net susijuokiau doh.gif lotuliukas.gif Nu jo, ten visi rusiškai varo :oh
Man irgi jų dainai didelis pliusas, kad sava kalba dainuoja. Ir tas skambesys iš karto įdomesnis gaunasi. Vengro dainai ne angliški žodžiai irgi žavesio suteikia. Dainuotų angliškai, prarastų pusę įdomumo daina. Dabar kaip tik klausau, nu bet va tas jo repas, tai juokingas man nors tu ką. Nežinau ar priprasiu biggrin.gif
----
Žiauriai prajuokino mane tas vaizdelis laugh.gif Bet geriau būčiau nemačius, nes po jo, aišku, reikėjo pas jį į instagramą lįst. O jau seniai nebuvau biggrin.gif

Biškį fotkių iš Amalfio:
https://www.instagra...=amir_officiel_
Tos mašinytės man labai fainos biggrin.gif

Šitas vaizdelis tai žiauriai prajuokino lotuliukas.gif Dar tas apgamas laugh.gif Čia jis užsimaskavęs pas kažkokius jaunavedžius važiavo. Bet pagalvojau, kad tokia išvaizda visai jam tiktų biggrin.gif

---

oi negaliu lotuliukas.gif Nu pagal tai, kokias foto matėm iš anksčiau, tai man panašiau, kad laisvai galėjo ir patys nugvelbt iš vaikų :lol
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 27 balandžio 2017 - 11:30
Paklausiau belgų ir baltarusių gyvai, tai belgė tikrai silpnokai kažkaip unsure.gif Tarsi bijodama dainuoja, labai susikausčius. Tai kas bus prie didelio kiekio žmonių unsure.gif Dainą gerą turi, bet kažin ar nepagadins tas jos gyvas pasirodymas..

O baltarusiai tai man patiko laugh.gif Žiauriai gerą nuotaiką scenoj sukuria biggrin.gif Ta mergina tai duoda garo kaip reikalas lotuliukas.gif Kažkaip dėl jų esu 100 proc įsitikinus, kad praeis į finalą.
Va šitą žiūrėjau nuo 2:15
https://www.youtube....h?v=w2G8VyS2fUs

(beje, Blackkiss, čia be ukulelės jau laugh.gif Nors ir klipe aš kažkaip nelabai girdžiu to ukulelės garso g.gif )
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 26, 22:57)

lengviau atspėt, kas neišeis biggrin.gif

tai jei ir buvo, nerašytų gi.. kalėjime jau sėdėtų antraip...

Nu žinok, kad nelabai biggrin.gif Kai pažiūrėsiu repeticijas, pateiksiu savo detalias prognozes laugh.gif

Nu jo, čia ir taip aišku

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 27, 11:24)

Nors labai stebina ir tai, kad jie vis dar kartu(jau 20 metų unsure.gif )

Todėl man vairavimas labai didelis stresas ir aš jo vengiu unsure.gif Baisiausios tokios visokios situacijos.

Reiks eit paklausyt abiejų. Šiaip belgės studijinė versija man labai patinka ir pats klipas fainas. Gaila, jei gyvai neskamba.
---

Sudominai dėl Šveicarijos. Man ta daina ir šiaip faina, o jei gyvai dar geriau atsiskleidžia, tai iš vis super thumbup.gif

O tos trys olandės (jei nemaišau), tai man nelimpa kažkaip.

Biškį fotkių iš Amalfio:

Ji tik 2006 metais oficialiai su savo vyru išsiskyrė, bet iki tol irgi su Macronu susitikinėjo doh.gif

O tu išvis nevairuoji? Ar tu iš tipo, kur vairuoja tik kai visus reikia po kokio baliuko parvežt? biggrin.gif

Aha, man irgi studijinė versija patinka. Ji šiaip, man atrodo, į antrą vietą lažybų punktuose buvo pakilius, kai tik pasirodė jos daina, bet po live video smarkiai nukrito unsure.gif

Aš su savo diedais darbe ginčijaus dėl tos dainos. Jie visi sako, kad po revampo geresnė, o man kaip tik prieš tai geriau buvo biggrin.gif
Gyvai mačiau tik per atrankas, tai nežinau, kaip ten vėliau buvo. Bet šiaip ta daina žiauriai gerai įsimena. Viena kart išgirsti ir jau įstrigęs galvoj tas: I follow you, Apollo biggrin.gif

Man daina irgi nepatinka, bet aš galvoju, kad jas balsai ištemps į finalą. Nu pvz., čia tai man kažkas nerealaus rolleyes.gif

https://www.youtube....h?v=m_1bteofDEo

Nu bent jau aš asmeniškai jaučiu nesu girdėjus geresnių harmonijų mastau.gif

https://www.youtube....h?v=flhbl9w_ul0

Vat kurios dainos aš šiais metais tikrai nesuprantu, tai estų. Ir pas daug ką ji labai aukštai blink.gif Nu man paklausius, tai lygiai 8 sekundės tos dainos patinka laugh.gif Ir šiaip tos moteros dainavimo maniera labai erzinanti, kažkaip "per dantis" ji dainuoja schmoll.gif

Viskas gerai būtų, jei ne tos raudonos kelnės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 27, 11:24)
Nu jo, čia irgi toks dalykas, kad bet kam gali pasitaikyt.. Todėl man vairavimas labai didelis stresas ir aš jo vengiu
----
Man irgi jų dainai didelis pliusas, kad sava kalba dainuoja. Ir tas skambesys iš karto įdomesnis gaunasi. Vengro dainai ne angliški žodžiai irgi žavesio suteikia.
----
Bet geriau būčiau nemačius, nes po jo, aišku, reikėjo pas jį į instagramą lįst. O jau seniai nebuvau
-------
Biškį fotkių iš Amalfio
Tos mašinytės man labai fainos
--------
---
oi negaliu Nu pagal tai, kokias foto matėm iš anksčiau, tai man panašiau, kad laisvai galėjo ir patys nugvelbt iš vaikų

Aš irgi
------
Ne, aš rimtai sakau, kad daug kas ten jos visai nemoka.. deja...
aha, angliškai neskambėtų smile.gif
------
Loool lotuliukas.gif welcome back
------
Kokia nereali fotkė wub.gif
------
Net neatpažinau lotuliukas.gif
---------
Nu šitie tikrai gali biggrin.gif vaikai jau gal ir išaugo iš tokio amžiaus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 27, 12:52)
Nu žinok, kad nelabai  :
------

Viskas gerai būtų, jei ne tos raudonos kelnės  biggrin.gif

Nu LT spėju tikrai nepateks..Moldova irgi..
------
Man irgi jos kliuvo už akių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 27, 14:52)
Ji tik 2006 metais oficialiai su savo vyru išsiskyrė, bet iki tol irgi su Macronu susitikinėjo

O tu išvis nevairuoji? Ar tu iš tipo, kur vairuoja tik kai visus reikia po kokio baliuko parvežt? 

Aš su savo diedais darbe ginčijaus dėl tos dainos. Jie visi sako, kad po revampo geresnė, o man kaip tik prieš tai geriau buvo  

Man daina irgi nepatinka, bet aš galvoju, kad jas balsai ištemps į finalą. Nu pvz., čia tai man kažkas nerealaus
Vat kurios dainos aš šiais metais tikrai nesuprantu, tai estų. Ir pas daug ką ji labai aukštai  Nu man paklausius, tai lygiai 8 sekundės tos dainos patinka  Ir šiaip tos moteros dainavimo maniera labai erzinanti, kažkaip "per dantis" ji dainuoja

Viskas gerai būtų, jei ne tos raudonos kelnės 

doh.gif Nu bet ir jos vyras geras lotuliukas.gif Netikiu, kad nieko nežinojo doh.gif Matyt, ne veltui sakoma, kad prOncūzai meilės santykiuose labai jau specifiniai doh.gif biggrin.gif
---
Turiu teises, bet nevairuoju unsure.gif Niekaip nepersilaužiu. Čia jau man tuo klausimu gal reiktų kokius psichologijos seansus palankyt lotuliukas.gif
--
gerai nuskambėjo lotuliukas.gif
---
oho, balsai tai tikrai superiniai. Jau aišku, ką komisija aukštai vertins.
----
Oi, estai šiais metais, tai man visai prasti :oh Man atrodo, net ir tame mano teste kažkur gale liko biggrin.gif Iš ko jau ko, bet iš jų tokios dainos visai nesitikėjau doh.gif Ir tikrai keista, kaip juos daug kas aukštai vertina. Galvojau gal tik man jie taip nepatinka, bet nuraminai lotuliukas.gif
---
ai, jau aš nebekreipiu dėmesio į kai kuriuos jo stiliaus perliukus :oh Bet prie tų mašinyčių tai visai gerai į spalvinę gamą įsipaišė laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 27, 15:02)
Ne, aš rimtai sakau, kad daug kas ten jos visai nemoka.. deja...
------
Loool welcome back
------
Net neatpažinau

bet tai liūdna..
--
nu jo doh.gif lotuliukas.gif Tikiuosi, kad antra banga neužeis šiais metais :lol
---
reiškia gerai užsimaskavo lotuliukas.gif Nes tie vestuvininkai irgi nepažino jo(o nuotaka tai didelė fanė buvo). O jis ten įsimaišęs kaip padavėjas buvo - šampaną nešiojo laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 27 balandžio 2017 - 13:40
Plem, šiandien visą dieną Bulgariją suku wub.gif Kuo toliau, tuo labiau įsimyliu aš tą dainą wub.gif Ir tas berniukas koks fainas biggrin.gif Nors man jo išvaizda labai prasilenkia su balsu - iš pažiūros toks visai vaikas dar, bet balsassssss wub.gif Nu nereaaaliai gražus tembras.
Tą dainą jau šalia Portugalijos statyčiau smile.gif Nors nepagaunu biškį kaip jam su gyvu atlikimu. Šiaip labai vokališkai sudėtinga daina. Niekur nerandu geros kokybės video - visur su visokiais papildomais šnibždesiais ir triukšmu doh.gif Jeigu jis sudainuotų gerai, tai įtariu, kad daug šansų turėtų tongue.gif
Papildyta:
Šiaip keista, kad Bulgarija tokią kokybišką dainą pasiuntė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 27 balandžio 2017 - 18:13
Tuktuk, priplosiu biggrin.gif priminei, Amirą, pagalvojau, užsuksiu ir aš biggrin.gif

savam stiliuj bičas biggrin.gif
https://www.instagra...a...ergey&hl=en
ale vis užtaikau ką - vieni su dinozaurais fotografuojas, kitas išvis su kažkokiu bebėku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 27, 21:57)
Tuktuk, priplosiu biggrin.gif priminei, Amirą, pagalvojau, užsuksiu ir aš biggrin.gif
----
savam stiliuj bičas biggrin.gif
https://www.instagra...a...ergey&hl=en
ale vis užtaikau ką - vieni su dinozaurais fotografuojas, kitas išvis su kažkokiu bebėku biggrin.gif

blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tsakant, prisiminkim pernykštį stogo nuvažiavimą laugh.gif

Seniai matytas tongue.gif
---

bet tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Iš kur jis tokį baiboką ištraukė doh.gif lotuliukas.gif Ir išraišką panašią padaręs laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 27, 22:02)
blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tsakant, prisiminkim pernykštį stogo nuvažiavimą laugh.gif

Seniai matytas tongue.gif
---

bet tai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Iš kur jis tokį baiboką ištraukė doh.gif lotuliukas.gif Ir išraišką panašią padaręs laugh.gif

nu, EV neparūpino šiemet, tai pasirūpinkim pačios lotuliukas.gif

--------
nuuuuu, aš sakau, ir svarbiausia, kad.... PANAŠŪS lotuliukas.gif :oh
ne, man tai jau baisu darosi - pastebėk, paskutiniu metu, ant kažkokių paranormalių traukia lotuliukas.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 28, 01:42)
nu, EV neparūpino šiemet, tai pasirūpinkim pačios lotuliukas.gif

--------
nuuuuu, aš sakau, ir svarbiausia, kad.... PANAŠŪS lotuliukas.gif :oh
ne, man tai jau baisu darosi - pastebėk, paskutiniu metu, ant kažkokių paranormalių traukia lotuliukas.gif

aha doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---

oi negaliu lotuliukas.gif paranormalių lotuliukas.gif nu va kaip tik ant pavasario, taip ir pradeda stogas važiuot lotuliukas.gif

O beje, kaip ten ta istorija su sūnum? Kaip suprantu, iš tikrųjų jis yra tėvas? smile.gif

----

Kokia graži man ta jų daina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 28, 11:25)
oi negaliu lotuliukas.gif paranormalių
-----
O beje, kaip ten ta istorija su sūnum? Kaip suprantu, iš tikrųjų jis yra tėvas? smile.gif

----

Kokia graži man ta jų daina wub.gif

Nu kad tikrai čiuožtelėję tokie biškį biggrin.gif
-----
Jo, panašu, nes va bet N raidę išsitatuiravo ant kaklo smile.gif
-----
Aha labai faina smile.gif bet šitas coveris dar fainesnis smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Pažiūrėjau repeticijų ištraukas, paskaičiau komentarus, tai Belgija galutinai sudegė. Ir staging'as blogas, ir nepadainuoja ji.. O gaila, daina tai gera buvo.
Kas dar iš įspūdžių, tai nepatinka man australo LED siena. Jis mano šiųmetinis sūnelis, mielas toks vaikas biggrin.gif
Pas portugalą tai man per daug disnėjus, kažkokie miškai fone, tai nežinau, kol mažą ištrauką temačiau, negaliu vertint unsure.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 27, 13:02)

Nu LT spėju tikrai nepateks..Moldova irgi..

Aš dėl šitų abiejų nebūčiau įsitikinus. LT kai pirmą kart klausai nėra taip blogai, kaip visi kiti kartai po to biggrin.gif Moldova, nežinau, 2010 metais praėjo, tai gal ir vėl praeis biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 27, 13:37)

Turiu teises, bet nevairuoju unsure.gif Niekaip nepersilaužiu. Čia jau man tuo klausimu gal reiktų kokius psichologijos seansus palankyt lotuliukas.gif

Bet tai jaučiu, jei pradėtum pastoviai vairuoti, tai ir persilaužtum unsure.gif Nors Lietuvoj šiaip mirtinai to vairavimo ir nereikia biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 27, 18:15)
Plem, šiandien visą dieną Bulgariją suku wub.gif Kuo toliau, tuo labiau įsimyliu aš tą dainą wub.gif

Aš dabar ją taupaus, buvo pradėjus jau truputi pabost biggrin.gif Va kas mane dabar tikrai apsėdęs, tai švedas doh.gif Nu įstrigo daina, niekaip neišmetu iš galvos doh.gif
Atsakyti