Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 25, 01:34)
Pala o tu čia apie ką, jau pati užsipainiojau? lotuliukas.gif vokalistai grupės tai jo - žydai kilę iš Baltarusijos (Minsko), vėliau emigravo į Izraelį, tada Australiją, o galiausiai Rusiją biggrin.gif o muzikantai dabartiniai tai vietiniai...

Apie juos laugh.gif Nes sakai "irgi Baltarusija", tai galvojau, kad gal visi iš ten smile.gif

Bet tai vokalistai rado kur galiausiai emigruot doh.gif biggrin.gif Tipo nebūtų buvę geriau Australijoj pasilikt biggrin.gif

---

Dabar seku rinkimus Prancūzijoje, tai šioks toks atsikvėpimas, kad Macronas išėjo į "finalą" karsta.gif Reik tikėtis, kad laimės.
Ką tik perskaičiau straipsnį apie jo žmoną, tai, pasirodo, labai nestandartinė jie pora - ji jo buvusi mokytoja, vyresnė 24 metais. Kas įdomiausia, kad prancūzai to nelabai net akcentuoja. Aš įsivaizduoju kas čia dėtųsi, jei pvz mūsų prezidentė būtų su kokiu vyrioku 24 metais jaunesniu biggrin.gif
Atsakyti
Labas biggrin.gif

Galėjau šiais metais EV ir nebepamatyt biggrin.gif doh.gif Vakar mane su dviračiu važiuojant nukalė doh.gif Nežinau, kas ten mane iš aukščiau apsaugojo, bet tik džinsus susiplėšiau ir koją nusibrozdinau. Ale mano kokia trečia mintis po susidūrimo buvo, kad jei būčiau numirus, tai taip mergos sm'e ir nesužinotų, kur dingau doh.gif laugh.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 21, 14:50)

aha, reik tikėtis blush2.gif lotuliukas.gif Nors gal geriau nereikia, taip ramiau laugh.gif

Praslysi gal kaip nors biggrin.gif Mano tai Virgelis šiais metais olandų balsus pranešinės doh.gif biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 21, 18:02)
nu nejuokauk šitaip biggrin.gif vos recapą ištvėriau lotuliukas.gif nu pirmi metai man taip - kad realiai nei viena daina nepatinka.. kas čia pasidarė biggrin.gif

Pradės vėliau kabliuot, pamatysi biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 23, 23:54)

Nu va, prasitestavau ir aš biggrin.gif

Kažkaip mūsų visų tie topai labai skirtingi biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 24, 20:27)

Šiaip nesu garantuota, kad iki pat pabaigos taip aukštai mano tope išliks, nes va dabar vėl keletą klausau ir žiūriu, kad atrandu visai įdomių dainų, kurių neįvertinau.

Čia kurios? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 25, 11:33)
Apie juos laugh.gif Nes sakai "irgi Baltarusija", tai galvojau, kad gal visi iš ten smile.gif
-----
Bet tai vokalistai rado kur galiausiai emigruot Tipo nebūtų buvę geriau Australijoj pasilikt
----
Dabar seku rinkimus Prancūzijoje, tai šioks toks atsikvėpimas, kad Macronas išėjo į "finalą" karsta.gif Reik tikėtis, kad laimės.
Ką tik perskaičiau straipsnį apie jo žmoną, tai, pasirodo, labai nestandartinė jie pora - ji jo buvusi mokytoja, vyresnė 24 metais. Kas įdomiausia, kad prancūzai to nelabai net akcentuoja. Aš įsivaizduoju kas čia dėtųsi, jei pvz mūsų prezidentė būtų su kokiu vyrioku 24 metais jaunesniu biggrin.gif

Nu tai pati grupė Baltarusijoj susikūrė smile.gif vėliau jau keitėsi muzikantai, ale jie man didelio skirtumo nedaro tai biggrin.gif
-----
Tipo nebuvo perspektyvos biggrin.gif bet tai kad žinau gi kad dirbo su geriausiais prodiuseriais, dirbusiais su INXS..muzikantas kažkoks grojo kur si savage gardenais grojo..
Nu seniai jie emigravo į Rusiją, lyg 1999... nors va Maksas įtariu emigruos tikrai greit biggrin.gif labai jau panašu...
------
Jooo jau taip tikiuos, kad ta Le Pen nelaimės smile.gif Nu LT atveju tada čia biškį atvirkštinis variantas būtų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 25, 14:19)
Galėjau šiais metais EV ir nebepamatyt  biggrin.gif doh.gif Vakar mane su dviračiu važiuojant nukalė doh.gif Nežinau, kas ten mane iš aukščiau apsaugojo, bet tik džinsus susiplėšiau ir koją nusibrozdinau.
-----
Ale mano kokia trečia mintis po susidūrimo buvo, kad jei būčiau numirus, tai taip mergos sm'e ir nesužinotų, kur dingau
------
Praslysi gal kaip nors Mano tai Virgelis šiais metais olandų balsus pranešinės

O siaube blink.gif kaip čia taip sugebėjo? Tai laimei, kad nieko rimto nenutiko.. nu bet tau vis sekasi su tais dviračiais - tai ant akmens užvažiavai...
------
Ne nu doh.gif lotuliukas.gif radai ką galvot biggrin.gif
------
Ale tiksliai, tai gal ir iš maniškių kas pasirodys biggrin.gif
Atsakyti
pleeeeem, made my day lotuliukas.gif iki ašarų biggrin.gif
https://vk.com/levab.....774028_00/rev
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 25, 16:19)
Galėjau šiais metais EV ir nebepamatyt Vakar mane su dviračiu važiuojant nukalė Nežinau, kas ten mane iš aukščiau apsaugojo, bet tik džinsus susiplėšiau ir koją nusibrozdinau.
------
Ale mano kokia trečia mintis po susidūrimo buvo, kad jei būčiau numirus, tai taip mergos sm'e ir nesužinotų, kur dingau
-----
Mano tai Virgelis šiais metais olandų balsus pranešinės
-----
Kažkaip mūsų visų tie topai labai skirtingi 
---
Čia kurios? 

Eik tu sau blink.gif :oh Automobilis ar kitas dviratis? nu bet tu ir sugebi doh.gif Tai gerai, kad viskas laimingai baigėsi. Bet tai įsivaizduoju kaip baisu turėjo būt :oh

Aš dar dviračių sezono neatidariau vien dėl oro. Bet aš tai gatvėm nelabai važinėju, stengiuosi tik takais kiek įmanoma.
---
oi negaliu doh.gif lotuliukas.gif Nu bet kaip miela iš tavo pusės net tokioj situacijoj pagalvot apie mus wub.gif blush2.gif

Bet rimtai, todėl visos turim apsireikšt bent jau karts nuo karto biggrin.gif biggrin.gif
----
gal kokių bajeriukų pamėtys kaip jis mėgsta thumbup.gif prisiminiau jo barą per EV ir kaip chebrytė vis koncertuodavo ten wub.gif
---
Aha, ir aš atkreipiau dėmesį biggrin.gif Kažkaip neįmanoma net tendencijų išvest :lol
---
Nu pvz Vengrija įdomi visai pasirodė biggrin.gif Kažkaip iš pradžių net nustebau, kad visai ne vengriškai skamba, o daugiau arabiškai biggrin.gif Tai pirmą kartą paklausius po pusės minutės išjungiau. O paskui buvau įsijungus , kad visos EV dainos eitų iš eilės, tai kažkaip užkabino, galvoju reik pažiūrėt kieno čia daina :lol Nu tik tą repą išmesčiau, nes jis kažkoks juokingas biggrin.gif
Paskui dar Moldova pradėjo visai vežt doh.gif :lol

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 25, 19:40)
Nu tai pati grupė Baltarusijoj susikūrė  vėliau jau keitėsi muzikantai, ale jie man didelio skirtumo nedaro tai
-----
Nu seniai jie emigravo į Rusiją, lyg 1999... nors va Maksas įtariu emigruos tikrai greit  labai jau panašu...
---
Ale tiksliai, tai gal ir iš maniškių kas pasirodys

Bet tai geras, man čia visiška naujiena biggrin.gif
---
Visų menininkų vietoj tepčiau aš iš ten :oh
---
Aš dabar irgi susimąsčiau, kad FR balsus gal Amiras pranešinės? bigsmile.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 25, 22:49)
pleeeeem, made my day  iki ašarų 
https://vk.com/levab.....774028_00/rev

nu bajeristai jie tikrai lotuliukas.gif :lol
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 25 balandžio 2017 - 21:23
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 25, 21:13)

Nu bet kaip miela iš tavo pusės net tokioj situacijoj pagalvot apie mus
----
gal kokių bajeriukų pamėtys kaip jis mėgsta prisiminiau jo barą per EV ir kaip chebrytė vis koncertuodavo ten
---
Nu pvz Vengrija įdomi visai pasirodė
---
Visų menininkų vietoj tepčiau aš iš ten
---
Aš dabar irgi susimąsčiau, kad FR balsus gal Amiras pranešinės?
----
nu bajeristai jie tikrai

nu bet tikrai wub.gif biggrin.gif
-----
uoj ten geri, geri koncerčiukai buvo.. biggrin.gif
-----
perskaičiau Virginija, ir jau puoliau ieškot kokiai čia šaliai atstovauja lotuliukas.gif doh.gif
------
nu žinai ne taip ir lengva.. šeimos, o ir iš tikrųjų, nu kas ten jų klausys... anglų kalbos daugelis nemoka.. nu šitie nežinau ar moka, bet 8 metus pragyvenus Australijoj gal išmoko biggrin.gif plius nemokant gal pilietybės nebūtų davę?
------
tai ryškiai biggrin.gif net neabejoju... jei nesugalvos ten gyvai nuvažiuot ir už kampo tau kur pamojuot lotuliukas.gif
------
ne, man tai labiausiai įspūdį padarė pati aplinka.. iš kur ten tas dinozauras vidury lauko kažkokio atsirado VIENAS lotuliukas.gif Kafka kažkokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 26, 00:51)
perskaičiau Virginija, ir jau puoliau ieškot kokiai čia šaliai atstovauja lotuliukas.gif doh.gif
------
nu šitie nežinau ar moka, bet 8 metus pragyvenus Australijoj gal išmoko biggrin.gif plius nemokant gal pilietybės nebūtų davę?
------
tai ryškiai biggrin.gif net neabejoju... jei nesugalvos ten gyvai nuvažiuot ir už kampo tau kur pamojuot lotuliukas.gif
------
ne, man tai labiausiai įspūdį padarė pati aplinka.. iš kur ten tas dinozauras vidury lauko kažkokio atsirado VIENAS lotuliukas.gif Kafka kažkokia biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Nu bet nesuprantu kodėl tie vengrai šiais metais visai nevengriški. Grynai arabiškas skambesys biggrin.gif
---
Tai jau turbūt, kad moka biggrin.gif O dėl Australijos pilietybės, tai man iš vis mistika kaip ten ją suteikia. Nereaaaliai daug visokių apribojimų. Ir sveikata turi būt gera, ir pan. Turbūt į Australiją daug sunkiau pakliūt nei į JAV g.gif
----
Taip ir įsivaizduoju laugh.gif
https://twitter.com/...244359285911553

Seniau skaičiau ką jis rašinėja, tai įlindau pasicekavint kaip ten kas. Kažkaip nieko neužsimena apie balsų skelbimą. Tai gal ir neskelbs g.gif

Kokią mielą foto užmačiau smile.gif
https://www.instagra...a...vitch&hl=fr

--------
lotuliukas.gif Aš tai primečiau, kad kažkokią žaislinę figūrėlę čia jie nufotkino (pastatė ją arčiau, patys, nubėgo toli) ir padarė gerą optinę apgaulę laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 25, 11:33)

Ką tik perskaičiau straipsnį apie jo žmoną, tai, pasirodo, labai nestandartinė jie pora - ji jo buvusi mokytoja, vyresnė 24 metais. Kas įdomiausia, kad prancūzai to nelabai net akcentuoja.

Bet tai kad ta jų meilė įsižiebė, kai jis dar mokinys buvo blink.gif Va į šitą detalę labiau reiktų atkreipt dėmesį, o ne tai, kad ji smarkiai vyresnė.

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 25, 17:40)

O siaube  blink.gif kaip čia taip sugebėjo? Tai laimei, kad nieko rimto nenutiko.. nu bet tau vis sekasi su tais dviračiais - tai ant akmens užvažiavai...

Nepastebėjo tiesiog manęs važiuojant doh.gif Gerai, kad greičio didelio nebuvo unsure.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 25, 20:49)
pleeeeem, made my day

Gera foto laugh.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 25, 21:13)
Eik tu sau blink.gif :oh Automobilis ar kitas dviratis? nu bet tu ir sugebi doh.gif Tai gerai, kad viskas laimingai baigėsi. Bet tai įsivaizduoju kaip baisu turėjo būt 

Aha, ir aš atkreipiau dėmesį biggrin.gif Kažkaip neįmanoma net tendencijų išvest
---
Nu pvz Vengrija įdomi visai pasirodė biggrin.gif Kažkaip iš pradžių net nustebau, kad visai ne vengriškai skamba, o daugiau arabiškai biggrin.gif l Nu tik tą repą išmesčiau, nes jis kažkoks juokingas

Paskui dar Moldova pradėjo visai vežt

Automobilis doh.gif Nežinau, nespėjau aš pajust tos baimės, nes susivokiau tik jau po fakto, nemačiau, kad jis į mane parvažiuoja. Pirma tai jaučiu susinervinau, nes dviratį man suvarė ir dar telefonas dužo krentant doh.gif biggrin.gif

O kaip galvoji, kas iš pusfinalų išeis? biggrin.gif

Nu vengras-romas atlieka, tai gal dėl to toks skambesys biggrin.gif Tas repas man ten kažkaip gerai įsipaišo, net neužfiksuoja mano ausys biggrin.gif Mačiau kažkokį interviu su juo, tai jis sakė, kad turėjo daug ką pasakyt ir greičiausias būdas tai padaryti yra repas biggrin.gif
Kuo toliau, tuo labiau aš matau vengrų dainą kaip vieną iš šių metų dark horse biggrin.gif

Mane tai žiauriai erzina ta daina biggrin.gif

Atsakyti
Labas

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 26, 12:34)
Bet tai kad ta jų meilė įsižiebė, kai jis dar mokinys buvo  blink.gif Va į šitą detalę labiau reiktų atkreipt dėmesį, o ne tai, kad ji smarkiai vyresnė.

Tas faktas man irgi kiek... keistokas. Rašė, kad jam buvo 15, jai 40, kai susipažino (mokykloje). Po poros metų jis pasipiršo.
Jeigu būtų bent 18-metis, 20-metis sutikęs, kiek kitaip atrodytų.

15-kos šiaip jau dar vaikas visiškas. Maniškei va šią vasarą 14-ka. Tai aš ir iš tos perspektyvos žiūriu. Nors šiaip jau kitais atvejais esu labai tolerantiška.

Nors gal ten viskas labai gerai, jei ta meilė tiek išsilaikė. Bet tokių atvejų ir būna vienetai. Kur taip prasideda ir taip pasibaigia

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 26, 12:01)

nu laaabai miela foto wub.gif wub.gif

Dar pasitikslinsiu, čia juk jo žmona, taip?

Laabai graži wub.gif Abu personažai toje nuotraukoje labai gražūs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 25, 20:49)

prikolna foto biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 25, 14:19)
Labas  biggrin.gif

Galėjau šiais metais EV ir nebepamatyt  biggrin.gif doh.gif Vakar mane su dviračiu važiuojant nukalė doh.gif Nežinau, kas ten mane iš aukščiau apsaugojo, bet tik džinsus susiplėšiau ir koją nusibrozdinau.
-------
Ale mano kokia trečia mintis po susidūrimo buvo, kad jei būčiau numirus, tai taip mergos sm'e ir nesužinotų, kur dingau doh.gif laugh.gif

va tai tau unsure.gif
Bet gerai, kad nors gerai pasibaigė.

------

o čia tai žaviai nuskambėjo tongue.gif tongue.gif tame kontekste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 26, 14:34)
Bet tai kad ta jų meilė įsižiebė, kai jis dar mokinys buvo  blink.gif Va į šitą detalę labiau reiktų atkreipt dėmesį, o ne tai, kad ji smarkiai vyresnė.
--

Automobilis  Nežinau, nespėjau aš pajust tos baimės, nes susivokiau tik jau po fakto, nemačiau, kad jis į mane parvažiuoja. Pirma tai jaučiu susinervinau, nes dviratį man suvarė ir dar telefonas dužo krentant

O kaip galvoji, kas iš pusfinalų išeis?  

Nu vengras-romas atlieka, tai gal dėl to toks skambesys  Tas repas man ten kažkaip gerai įsipaišo, net neužfiksuoja mano ausys  Mačiau kažkokį interviu su juo, tai jis sakė, kad turėjo daug ką pasakyt ir greičiausias būdas tai padaryti yra repas 
Kuo toliau, tuo labiau aš matau vengrų dainą kaip vieną iš šių metų dark horse

Mane tai žiauriai erzina ta daina 

Ta prasme, jam besimokant mokykloj jie "susiporavo"? blink.gif Ar tik jis ją buvo įsimylėjęs?
---
O ką tas vairuotojas paskui sakė? Nevežė į ligoninę tavęs? O nuostolius ar atlygino? unsure.gif Vat dėl tokių momentų aš ir bijau gatvėm važinėt. Niekad nesi garantuotas už kitą - ar pamatys, ar nepamatys :oh
---
Dar sunku pasakyt. Reik daugiau paklausyt, kad įsitikinus būčiau biggrin.gif Pernai, pamenu, pirmą berods pusfinalį visą atspėjau bigsmile.gif Gailėjausi, kad nėjau į lažybų konotrą biggrin.gif
----
oi negaliu :lol Nu kaip ir logiška tada repą įpint.

Kas dėl skambesio, tai jei pusiau romas, tai viskas aišku tada. Tai gal čia kažkoks romiškas skambesys, panašus į arabišką. Bet šiaip tai labai įdomi daina, nestandartinė tokia thumbup.gif
---
Mane iš pradžių erzino, dabar pradėjo kažkaip kabint doh.gif lotuliukas.gif Bet pastebėjau, kad man per EV dažnai taip būna. Taigi kaip nervino goldenbojus atsimenu :oh O paskui ėmė ir užvežė :lol
Šiaip aš dar nei vieno gyvo pasirodymo nemačiau (išskyrus portugalą ir švedą, ir prancūzę, ten kur su Amiru duetu akustinę versiją atlieka), tai įdomu kaip visos dainos gyvai skamba.

Ar yra koks nusivylimas tau, kur daina klipe faina, o gyvai visai ne kažką? Nes iš praeitų eurovizijų, tai tikrai tokių buvo.

QUOTE(Ingėnas @ 2017 04 26, 19:23)
Tas faktas man irgi kiek... keistokas. Rašė, kad jam buvo 15, jai 40, kai susipažino (mokykloje). Po poros metų jis pasipiršo.

------
Maniškei va šią vasarą 14-ka.
----
nu laaabai miela foto 
Dar pasitikslinsiu, čia juk jo žmona, taip?

Eina sau doh.gif Kažkaip tikrai keistai čia unsure.gif Tai taip išeina, jie ir mokykloj bendravo :nukritau: Šiaip tai dažnas atvejis, kai mokiniai savo mokytojas įsimyli, bet taip ir pasibaigia. O čia jei po poros metų pasipiršo, tai įvairios išvados peršasi :oh
---
Bet tai kaaaip greit.. smile.gif Dar atsimenu, kai vis minėdavai, kad septynmetė. Žodžiu, paauglystė.. tongue.gif
---
smile.gif Aha, jo žmona. Tokiais meilės kupinais žvilgsniais abu viens į kitą žvelgia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 26 balandžio 2017 - 20:31
QUOTE(Ingėnas @ 2017 04 26, 17:23)

15-kos šiaip jau dar vaikas visiškas. Nors šiaip jau kitais atvejais esu labai tolerantiška.

Tai va tame esmė, kad vaikas doh.gif Dar jos dukra buvo jo klasiokė doh.gif
Vien dėlto, kad jis dar mokinys buvo, kai jie jau susitikinėjo (nors kur skaitai, visur skirtingai rašo), šita istorija man žiauriai "neskani" schmoll.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 26, 20:29)

Ta prasme, jam besimokant mokykloj jie "susiporavo"? blink.gif Ar tik jis ją buvo įsimylėjęs?
---
O ką tas vairuotojas paskui sakė? Nevežė į ligoninę tavęs? O nuostolius ar atlygino? unsure.gif
---

Ar yra koks nusivylimas tau, kur daina klipe faina, o gyvai visai ne kažką? Nes iš praeitų eurovizijų, tai tikrai tokių buvo.

Bet tai kaaaip greit.. smile.gif Dar atsimenu, kai vis minėdavai, kad septynmetė. Žodžiu, paauglystė.. tongue.gif

Tai ten abipusė meilė buvo. Ale tipo rašo, kad jokių santykių, apart simpatijos vienas kitam, nebuvo.

Jis labiau išsigandęs buvo nei aš doh.gif Sakė, kad saulė per daug spygino, tai dėl to ir nepamatė doh.gif
Iškvietė man greitąją, nes galvojo, kad galiu nuo šoko nepajaust, kad kažkas lūžę ir pnš. Atlygino ir už dviratį, ir už telefoną. Aš šiaip per daug nepykstu. Tuo labiau, kad galėjau ir pati save labiau pasaugot ir geriau apsižiūrėt. Yra ir man panašių situacijų vairuojant buvę, nieko nepartrenkiau, bet tiek tetrūkdavo doh.gif

Belgė jaučiu labiausiai nuvylė. Visuose preparčiuose labai prastai dainavo, nors šiaip live versijos, kur ji dainuoja tik kam nors akomponuojant, tai visai neblogos. Matosi, kad scenos baimę turi. Įdomu, ar sugebės ant EV scenos nuo publikos atsiribot unsure.gif
Baltarusiai man irgi prastai gyvai. Nedera man jų balsai visai schmoll.gif Ai, ir vakar perskaičiau, kad jie susituokę blink.gif Kažkaip man visur kaip geri draugai atrodė laugh.gif
Yra dainos, kurios gyvai geriau skamba. Olandžių daina geresnė gyvai, šveicarai man gyvai geriau rolleyes.gif

Aha. Aš irgi atsimenu, kad kai čia bendraut pradėjom, visai maža buvo rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 26, 12:01)
Nu bet nesuprantu kodėl tie vengrai šiais metais visai nevengriški. Grynai arabiškas skambesys 
---
Tai jau turbūt, kad moka O dėl Australijos pilietybės, tai man iš vis mistika kaip ten ją suteikia. Nereaaaliai daug visokių apribojimų. Ir sveikata turi būt gera, ir pan. Turbūt į Australiją daug sunkiau pakliūt nei į JAV
----
Taip ir įsivaizduoju
https://twitter.com/...244359285911553
-----
Seniau skaičiau ką jis rašinėja, tai įlindau pasicekavint kaip ten kas. Kažkaip nieko neužsimena apie balsų skelbimą. Tai gal ir neskelbs
------
Kokią mielą foto užmačiau
https://www.instagra...a...vitch&hl=fr

--------
Aš tai primečiau, kad kažkokią žaislinę figūrėlę čia jie nufotkino (pastatė ją arčiau, patys, nubėgo toli) ir padarė gerą optinę apgaulę

oi Tuktuk, raporrtuoju - paklausiau Baltarusiją biggrin.gif nu visai nieko jie, su folko, country elementais.. tik va Ukulėlės pakęst negaliu, kažkaip kerta man per nervus jos skambesys, nieko negaliu padaryt biggrin.gif bet vat dėl ko labai gerbiu - kad savo kalba dainuoja.. ten koks 80% gyventojų jos net nemoka, matyt doh.gif
------
ane? unsure.gif nežinojau... bet va kažkaip gavo, pati nustebau.. lotuliukas.gif
------
looool biggrin.gif taip ir bus jaučiu biggrin.gif dar plius tuktuk į kamerą biggrin.gif
-------
tai gal surprise surprise bus..
-------
kokie gražūs abu wub.gif
----
nu tai taip ir bus ryškiai biggrin.gif bet šiaip sakau vaizdzialis kafkiškas biggrin.gif aš jau net nekalbu IŠ KUR grupėj tas dinas atsirado lotuliukas.gif nu gal tikiuos kažkurio vaikas įkišo į lagaminą, o ne patys iš vaikų nugvelbė lotuliukas.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 26, 12:34)
Bet tai kad ta jų meilė įsižiebė, kai jis dar mokinys buvo  Va į šitą detalę labiau reiktų atkreipt dėmesį, o ne tai, kad ji smarkiai vyresnė.
---------

O kaip galvoji, kas iš pusfinalų išeis? 

Kuo toliau, tuo labiau aš matau vengrų dainą kaip vieną iš šių metų dark horse

Mane tai žiauriai erzina ta daina

nu visiška pedofilija kvepia...
------
lengviau atspėt, kas neišeis biggrin.gif
------
gali būt visko, kai tokie dalykai... biggrin.gif labai stebiuos, kodėl Italijai pergalę prognozuoja...
------
mane irgi biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2017 04 26, 17:23)
15-kos šiaip jau dar vaikas visiškas. Maniškei va šią vasarą 14-ka. Tai aš ir iš tos perspektyvos žiūriu. Nors šiaip jau kitais atvejais esu labai tolerantiška.
-------------
Nors gal ten viskas labai gerai, jei ta meilė tiek išsilaikė. Bet tokių atvejų ir būna vienetai. Kur taip prasideda ir taip pasibaigia

blink.gif o visai ką tik 9 buvo, dar atsimenu... biggrin.gif
------
nu vat keista, kad išsilaikė tiek...

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 26, 20:29)

dėl tokių momentų aš ir bijau gatvėm važinėt. Niekad nesi garantuotas už kitą - ar pamatys, ar nepamatys

oooi jo.. man užteko vienąkart netyčia TOKĮ vaizdą kraupų (iki šiol akyse stovi, kai prisimenu) pamatyt, kad su šautuvu niekas neišvarytų su dviriku į gatvę...
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 26, 21:37)

Tai ten abipusė meilė buvo. Ale tipo rašo, kad jokių santykių, apart simpatijos vienas kitam, nebuvo.

tai jei ir buvo, nerašytų gi.. kalėjime jau sėdėtų antraip...
Atsakyti