QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 26, 14:34)
Bet tai kad ta jų meilė įsižiebė, kai jis dar mokinys buvo 
Va į šitą detalę labiau reiktų atkreipt dėmesį, o ne tai, kad ji smarkiai vyresnė.
--
Automobilis Nežinau, nespėjau aš pajust tos baimės, nes susivokiau tik jau po fakto, nemačiau, kad jis į mane parvažiuoja. Pirma tai jaučiu susinervinau, nes dviratį man suvarė ir dar telefonas dužo krentant
Mačiau kažkokį interviu su juo, tai jis sakė, kad turėjo daug ką pasakyt ir greičiausias būdas tai padaryti yra repas
Kuo toliau, tuo labiau aš matau vengrų dainą kaip vieną iš šių metų dark horse

Ar tik jis ją buvo įsimylėjęs?
---
O ką tas vairuotojas paskui sakė? Nevežė į ligoninę tavęs? O nuostolius ar atlygino?

Vat dėl tokių momentų aš ir bijau gatvėm važinėt. Niekad nesi garantuotas už kitą - ar pamatys, ar nepamatys :oh
---
Dar sunku pasakyt. Reik daugiau paklausyt, kad įsitikinus būčiau

Pernai, pamenu, pirmą berods pusfinalį visą atspėjau

Gailėjausi, kad nėjau į lažybų konotrą
----
oi negaliu :lol Nu kaip ir logiška tada repą įpint.
Kas dėl skambesio, tai jei pusiau romas, tai viskas aišku tada. Tai gal čia kažkoks romiškas skambesys, panašus į arabišką. Bet šiaip tai labai įdomi daina, nestandartinė tokia

---
Mane iš pradžių erzino, dabar pradėjo kažkaip kabint

Bet pastebėjau, kad man per EV dažnai taip būna. Taigi kaip nervino goldenbojus atsimenu :oh O paskui ėmė ir užvežė :lol
Šiaip aš dar nei vieno gyvo pasirodymo nemačiau (išskyrus portugalą ir švedą, ir prancūzę, ten kur su Amiru duetu akustinę versiją atlieka), tai įdomu kaip visos dainos gyvai skamba.
Ar yra koks nusivylimas tau, kur daina klipe faina, o gyvai visai ne kažką? Nes iš praeitų eurovizijų, tai tikrai tokių buvo.
QUOTE(Ingėnas @ 2017 04 26, 19:23)
Tas faktas man irgi kiek... keistokas. Rašė, kad jam buvo 15, jai 40, kai susipažino (mokykloje).
Po poros metų jis pasipiršo.
------
Maniškei va šią vasarą 14-ka.
----
nu laaabai miela foto
Dar pasitikslinsiu, čia juk jo žmona, taip?
Eina sau

Kažkaip tikrai keistai čia

Tai taip išeina, jie ir mokykloj bendravo :nukritau: Šiaip tai dažnas atvejis, kai mokiniai savo mokytojas įsimyli, bet taip ir pasibaigia. O čia jei po poros metų pasipiršo, tai įvairios išvados peršasi :oh
---
Bet tai kaaaip greit..

Dar atsimenu, kai vis minėdavai, kad septynmetė. Žodžiu, paauglystė..
---

Aha, jo žmona. Tokiais meilės kupinais žvilgsniais abu viens į kitą žvelgia