Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 20, 22:23)

Aš kažkaip buvau įsitikinus, kad jis vien dėl žavesio gali laimėt, bet kad jums visoms jis įspūdžio nepaliko, tai jau nebemanau ir aš kad laimės vien jau pagal tikimybių teoriją biggrin.gif  Nes pati daina, tai šiaip sau(nors žodžiai tai man patinka, bet gi niekas jų nesivers iš italų kalbos biggrin.gif  )
---
man irgi ta daina tobula  wub.gif Kažkada seniau jau rašiau EV temoj, kad man toks paveikslas mintyse nusipiešia - nusikeliu į senovę, kavinukę kokiame Paryžiuje, lietui lyjant žiūriu pro langą ir skamba ta muzikytė fone wub.gif Taip už širdies griebia ji mane blush2.gif Kol kas aukščiausioj vietoj man ta daina.

Labai įdomu kaip žiūrovai priims tą dainą, nes man ji visiškai neeurovizinė atrodo.
---
geras biggrin.gif
O beje, gal užmatei kur nors testą, kaip pernai darėm? (Ten kur lyginamos dainos po dvi ir taip išsirenkam nugalėtoją)

Ir šiaip italam kažko pastoviai pritrūksta EV. Pvz., 2015 metais buvau įsitikinus, kad laimės, nagus suleidus į fotelį sėdėjau per pasirodymą.. Žiūrovai pirmą vietą davė, o komisija viską numušė doh.gif biggrin.gif 2011 metais irgi nesupratau kaip Azerbaidžanas galėjo laimėt, o italas antrą vietą užėmė doh.gif

Pas tave toks paveikslas, o pas mane pats vidurvasaris, kai tik vakarop gali išeit į lauką. Ir aš tokia visa laiminga kokiam pajūrio miestely su lengva suknele einu po medžiais, ledai rankoje, kažkur fone vaikai žaidžia ir šūkavimai girdis biggrin.gif

Man irgi įdomu. Aš retai sakau, kad kažkas eurovizijai per gerai, nu bet ta daina eurovizijai tikrai per gera.

http://esc.gerbear.com/sorter2017.htm

Reiks ir man pasidaryt jį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 20, 22:23)
aa, galvojau simpatija
-----
Šitoj fotkėj tai ir sunku įžiūrėt 
---
nu ta prasme tame realybės šou nebuvo kaip mokytojas
---
nes dažniausiai dauguma būna žiauriai nuobodžios ir net tingisi visas klausyt

nee.. ne nu šiaip gyvai iš arti visai gerai atrodo biggrin.gif o fotkėse nea...
------
nu kur įžiūrėsi, kad pas juos nėr nė vienos foto, kur neišsidirbinėtų biggrin.gif o konce ramus, ramus toks buvo biggrin.gif
nu va čia plius minus biggrin.gif
https://pp.userapi.c...sFnBCGuWPDo.jpg
https://pp.userapi.c...ydmAFX2HRw8.jpg
https://pp.userapi.c..._IqI8MR4KdA.jpg
ai tiesa, įsidėjo fotkę, kaip prajuokino lotuliukas.gif
https://pp.userapi.c...4WvmpEqbZ14.jpg

-------
tai taip, supratau biggrin.gif
-------
tai kaip tu EV žiūrėsi?? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 20, 22:47)

reiks perklausyt visas ir pasidaryt biggrin.gif
Atsakyti
OMG!!!!!!! bilietai i QUEEN 152 Eurai! ta prasme??!.... lotuliukas.gif QUEEN likę tik muzikantai, bet lygiai taip pat pagrotų bet kokios kitos garsios grupės nariai.. o Lambertas, kaip pagal mane, ir 50 Eur nevertas...
ar čia aš kažko nesuprantu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 21, 00:47)
Ir šiaip italam kažko pastoviai pritrūksta EV. Pvz., 2015 metais buvau įsitikinus, kad laimės, nagus suleidus į fotelį sėdėjau per pasirodymą.. Žiūrovai pirmą vietą davė, o komisija viską numušė   2011 metais irgi nesupratau kaip Azerbaidžanas galėjo laimėt, o italas antrą vietą užėmė

Pas tave toks paveikslas, o pas mane pats vidurvasaris, kai tik vakarop gali išeit į lauką. Ir aš tokia visa laiminga kokiam pajūrio miestely su lengva suknele einu po medžiais, ledai rankoje, kažkur fone vaikai žaidžia ir šūkavimai girdis 

Man irgi įdomu. Aš retai sakau, kad kažkas eurovizijai per gerai, nu bet ta daina eurovizijai tikrai per gera.

http://esc.gerbear.com/sorter2017.htm

Reiks ir man pasidaryt jį 

Aš kažkaip negalvojau,kad italai laimės 2015, bet kad aukštai bus tai neabejojau. Kai pamačiau Mansą su žmogeliuku, tai man jau pasidarė aišku kas laimės biggrin.gif O 2011 nugalėtojas Azerbaidžanas tai tikrai nustebino doh.gif
---

Geras, bet kaip įdomu sužinot pas ką koks paveikslas piešiasi mintyse bigsmile.gif Pas tave mažoras, pas mane - minoras biggrin.gif Man kažkokia nostalgiška labai daina wub.gif Reiks eit žodžius išsiverst, net įdomu pasidarė apie ką dainuoja biggrin.gif

-------

Aha, bet tikrai drinks_cheers.gif

---

Ačiū 4u.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 21, 01:53)
nee.. ne nu šiaip gyvai iš arti visai gerai atrodo o fotkėse nea...
nu kur įžiūrėsi, kad pas juos nėr nė vienos foto, kur neišsidirbinėtų o konce ramus, ramus toks buvo
nu va čia plius minus
https://pp.userapi.c...sFnBCGuWPDo.jpg
https://pp.userapi.c...ydmAFX2HRw8.jpg
https://pp.userapi.c..._IqI8MR4KdA.jpg
---
ai tiesa, įsidėjo fotkę, kaip prajuokino
https://pp.userapi.c...4WvmpEqbZ14.jpg

-------
tai kaip tu EV žiūrėsi??

nu bet rimtai, visose fotkėse išsidirbinėja lotuliukas.gif Bet šiaip simpatiškas vyriokas atrodo tongue.gif
--
loool doh.gif lotuliukas.gif
--
tai kaip visada lotuliukas.gif Kažkaip gyvai žiūrint kitas įspūdis. Tada būna tokia fazė, kai jau pradeda vežt ir visokie Golden Bojai lotuliukas.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 21, 12:25)
OMG!!!!!!! bilietai i QUEEN 152 Eurai! ta prasme??!....  QUEEN likę tik muzikantai, bet lygiai taip pat pagrotų bet kokios kitos garsios grupės nariai.. o Lambertas, kaip pagal mane, ir 50 Eur nevertas...
ar čia aš kažko nesuprantu?

ale rimtai, kainos biškį nenormalios blink.gif biggrin.gif Nors aš to Lamberto kažkaip nelabai žinau kaip atlikėjo. Gal jis labai geras? Aš esu jį girdėjus tik iš kažkokio realybės šou (lyg ir g.gif )

______

Klausau EV dainas įsikišus ausines, užgrojo kažkokia daina ir pagalvojau, kad man visai ji patinka, įsijungiu pažiūrėt kas dainuoja, ogi švedas žiūriu laugh.gif Bet man jis kažkoks atstumiantis biškį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 21 balandžio 2017 - 11:08
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 21, 11:08)
Aš kažkaip negalvojau,kad italai laimės 2015, bet kad aukštai bus tai neabejojau. Kai pamačiau Mansą su žmogeliuku, tai man jau pasidarė aišku kas laimės O 2011 nugalėtojas Azerbaidžanas tai tikrai nustebino
---
nu bet rimtai, visose fotkėse išsidirbinėja: Bet šiaip simpatiškas vyriokas atrodo
--
tai kaip visada  Kažkaip gyvai žiūrint kitas įspūdis. Tada būna tokia fazė, kai jau pradeda vežt ir visokie Golden Bojai
------
ale rimtai, kainos biškį nenormalios Nors aš to Lamberto kažkaip nelabai žinau kaip atlikėjo. Gal jis labai geras? Aš esu jį girdėjus tik iš kažkokio realybės šou (lyg ir
______

Klausau EV dainas įsikišus ausines, užgrojo kažkokia daina ir pagalvojau, kad man visai ji patinka, įsijungiu pažiūrėt kas dainuoja, ogi švedas žiūriu laugh.gif Bet man jis kažkoks atstumiantis biškį biggrin.gif

kad dažniausiai aišku būna - kad ir tas Fairytale, ir Euforija...
---------
nu tai aš čia dar taikiausias atrinkau lotuliukas.gif
kitos tai va lotuliukas.gif
https://scontent.fvn...amp;oe=59782F24

va, jau griauna biggrin.gif sakau, gerai, kad Vilniuj neužsibuvo lotuliukas.gif
https://www.facebook...6...e=3
--------
ai nu EV vyniukas gi padeda, pamiršau biggrin.gif nors EV man gali ir niekas nedainuot, ne dainos ten esmė biggrin.gif
--------
nu net atmetus tą faktą, kad jis man ŽIAURIAI antipatiškas, vis tiek nieko gero - dainų kai kurių neištraukia tiesiog.. nu natūralu, nes Merkurio kiek oktavų gi buvo balsas.. o nori nenori su juo lygini...tai vat..numirė QUEEN dar kartu su Merkuriu..
---------
aha, ta tokia visai nieko, bet vėl gi.. nu ką žinau, tipinis standartas.. jau prieš įsijungiant praktiškai žinai kokia maždaug daina biggrin.gif o kam tos ausinės, duok ir kitiem paklausyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 21 balandžio 2017 - 11:41
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 23:53)

reiks perklausyt visas ir pasidaryt biggrin.gif

Pasidalink po to rezultatais biggrin.gif Aš jau atlikau, tai dešimtukas maždaug toks, koks ir tikėjausi biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 21, 10:25)

ar čia aš kažko nesuprantu? biggrin.gif

Nu man Lambertas visai patinka. Taip neklausau, bet per radiją kai išgirstu, tai nepritildau ar kitos stoties neieškau biggrin.gif
Bet kaina tai... blink.gif Aš už TT 80 eurų temokėjau biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 21, 11:08)
Aš kažkaip negalvojau,kad italai laimės 2015, bet kad aukštai bus tai neabejojau. Kai pamačiau Mansą su žmogeliuku, tai man jau pasidarė aišku kas laimės biggrin.gif

Reiks eit žodžius išsiverst, net įdomu pasidarė apie ką dainuoja biggrin.gif

Ačiū 4u.gif

Tada būna tokia fazė, kai jau pradeda vežt ir visokie Golden Bojai lotuliukas.gif

Nu manęs tie žmogeliukai nepapirko, tai aš turėjau dar vilties, kad kas nors kitas laimės biggrin.gif

Radau vertimą biggrin.gif

If one day someone asks about me
Tell them I lived to love you
Before you, I only existed
Tired and with nothing to give

My dear, listen to my prayers
I beg you to return, to want me again
I know that one can’t love alone
Maybe slowly you might learn again

My dear, listen to my prayers
I beg you to return, to want me again
I know that one can’t love alone
Maybe slowly you might learn again

If your heart doesn’t wish to give in
Not to feel passion, not to suffer
Without making plans of what will come after
My heart can love for the both of us

Kitiem nei fazės nereikia ir taip goldenbojus veža biggrin.gif

Man jis ateivį kažkaip primena laugh.gif
Atsimenu per praeitų metų melodifestivalen jis žiauriai susikaustęs buvo, šiais metais gal kokius masažus jam atliko, kad atpalaiduotų kaklo ir pečių raumenis biggrin.gif
Ta daina ir man visai nieko su bendru pasirodymu biggrin.gif
Atsakyti
nu va mano topas pagal tą testą biggrin.gif ir taaaaip taip, žinau, klausit ar ne gėda dėl LT - NE GĖDA biggrin.gif

1. Greece
2 Sweden
3 Ukraine
4 Switzerland
5 Italy
6 Netherlands
7 Germany
8 Denmark
9 United Kingdom
10 France
11 Israel
12 Finland
13 Belgium
14 Portugal
15 Austria
16 Ireland
17 Poland
18 Norway
19 Australia
20 Iceland
21 Czech Republic
22 Cyprus
23 Bulgaria
24 Croatia
25 Slovenia
26 Estonia
27 Malta
28 Latvia
29 Azerbaijan
30 San Marinot
31 Georgia
32 Spain
33 Hungary
34 Serbia
35 Armenia
36 Moldova
37 FYR Macedonia
38 Romania
39 Montenegro
40 Albania
41 Lithuania
42 Belarus

Atsakyti
Mano top 10:

1. Bulgarija
2. Portugalija
3. Suomija
4. Islandija
5. Šveicarija
6. Latvija
7. Danija
8. Belgija
9. Vengrija
10. Švedija

Nu kaip švedas pateko, tai nežinau, mistika kažkokia biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 21, 13:08)
nu va mano topas pagal tą testą biggrin.gif

ir taaaaip taip, žinau, klausit ar ne gėda dėl LT - NE GĖDA biggrin.gif

O tai tu jau visas dainas išklausei? biggrin.gif Dabar gausiu eit Graikiją paklausyt, bo manęs visai iš tos ištraukos nepatraukė biggrin.gif

Pas mane irgi ten pat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 21, 13:49)
Mano top 10:

1. Bulgarija
2. Portugalija
3. Suomija
4. Islandija
5. Šveicarija
6. Latvija
7. Danija
8.  Belgija
9. Vengrija
10. Švedija

Nu kaip švedas pateko, tai nežinau, mistika kažkokia  biggrin.gif
O tai tu jau visas dainas išklausei?  biggrin.gif Dabar gausiu eit Graikiją paklausyt, bo manęs visai iš tos ištraukos nepatraukė  biggrin.gif

Nu man kai kurios šalių vietos irgi mistika biggrin.gif
Graikų man faina tame kontekste smile.gif
Kai kurias visas klausiau, bet 80 % RECAPą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 21, 13:38)
nu tai aš čia dar taikiausias atrinkau
kitos tai va
https://scontent.fvn...amp;oe=59782F24

va, jau griauna sakau, gerai, kad Vilniuj neužsibuvo
https://www.facebook...6...e=3
--------
ai nu EV vyniukas gi padeda, pamiršau  nors EV man gali ir niekas nedainuot, ne dainos ten esmė
--------
nu net atmetus tą faktą, kad jis man ŽIAURIAI antipatiškas, vis tiek nieko gero - dainų kai kurių neištraukia tiesiog.. nu natūralu, nes Merkurio kiek oktavų gi buvo balsas.. o nori nenori su juo lygini...tai vat..numirė QUEEN dar kartu su Merkuriu..
---------
o kam tos ausinės, duok ir kitiem paklausyt

doh.gif lotuliukas.gif
Ta antra kaip prajuokino :lol
---
aha blush2.gif tik kad tos esmės nelabai kokie šiais metais blush2.gif laugh.gif Nu tik italas man fainas, bet ir tai išvaizdos prasme ne mano skonio biggrin.gif
---
ai, nu jo, su Merkuriu tai nėr ką lygint.. Ten tai jau buvo antžmogis dainavimo prasme biggrin.gif
---
ai, nenoriu gąsdint žmonių laugh.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 21, 13:57)
Aš jau atlikau, tai dešimtukas maždaug toks, koks ir tikėjausi 
----

Nu manęs tie žmogeliukai nepapirko, tai aš turėjau dar vilties, kad kas nors kitas laimės 

Radau vertimą 

Kitiem nei fazės nereikia ir taip goldenbojus veža 

Man jis ateivį kažkaip primena
Atsimenu per praeitų metų melodifestivalen jis žiauriai susikaustęs buvo, šiais metais gal kokius masažus jam atliko, kad atpalaiduotų kaklo ir pečių raumenis
Ta daina ir man visai nieko su bendru pasirodymu 

Parodyk kas gavosi biggrin.gif
---
lotuliukas.gif man tai faini žmogeliukai. Vieną buvau ir užsirezervavus blush2.gif
Šiaip, man atrodo, favoritus irgi kitus turėjau, bet nebeatsimenu ką biggrin.gif
----
ai, kažkaip gal geriau be vertimo blush2.gif Biškį kitaip įsivaizdavau biggrin.gif
---
nu šiaip jo lotuliukas.gif
---
oi negaliu lotuliukas.gif

Papildyta:

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 21, 15:08)
nu va mano topas pagal tą testą  ir taaaaip taip, žinau, klausit ar ne gėda dėl LT - NE GĖDA

1. Greece
2 Sweden
3 Ukraine
4 Switzerland
5 Italy
6 Netherlands
7 Germany
8 Denmark
9 United Kingdom
10 France
11 Israel
12 Finland
13 Belgium
14 Portugal
15 Austria
16 Ireland
17 Poland
18 Norway
19 Australia
20 Iceland
21 Czech Republic
22 Cyprus
23 Bulgaria
24 Croatia
25 Slovenia
26 Estonia
27 Malta
28 Latvia
29 Azerbaijan
30 San Marinot
31 Georgia
32 Spain
33 Hungary
34 Serbia
35 Armenia
36 Moldova
37 FYR Macedonia
38 Romania
39 Montenegro
40 Albania
41 Lithuania
42 Belarus

Gausi iš pomidoro, Blackkiss lotuliukas.gif Man tai šiais metais Lt daina labai patinka tongue.gif Ir ne dėl to, kad LT (kitos šalies būtų, irgi patiktų biggrin.gif Apskritai, po ilgo laiko tarpo man patinka Lt daina biggrin.gif ) Bet suprantu realią situaciją, kad greičiausiai liks kažkur panašiai kaip tame tavo tope unsure.gif

Ir baltarusius kur nugrūdai doh.gif lotuliukas.gif Man jie irgi prie fainesnių šiais metais.

Nekantrauju tą testą pasidaryt, bet dar ne viską perklausiau :oh
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 21, 15:49)
Nu kaip švedas pateko, tai nežinau, mistika kažkokia  biggrin.gif
O tai tu jau visas dainas išklausei?  biggrin.gif Dabar gausiu eit Graikiją paklausyt, bo manęs visai iš tos ištraukos nepatraukė  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu tai visai gera daina, ko čia stebiesi laugh.gif

-----

Mergai, jūs esat rupkės doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 21, 13:52)

Kai kurias visas klausiau, bet 80 % RECAPą biggrin.gif

Tai teks tau visas vis dėlto perklausyt ir vėl iš naujo daryt, man atrodo biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 21, 14:04)

aha blush2.gif tik kad tos esmės nelabai kokie šiais metais blush2.gif laugh.gif Nu tik italas man fainas, bet ir tai išvaizdos prasme ne mano skonio biggrin.gif

oi negaliu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu tai visai gera daina, ko čia stebiesi laugh.gif

Mergai, jūs esat rupkės doh.gif lotuliukas.gif

Tai gal dar koks būgnininkas pasirodys arba koks šokėjėlis biggrin.gif

Nu bet čia rimtai, ne vien tik aš pastebėjau laugh.gif

Nu tai kad užėmė man kitų gerų dainų vietą biggrin.gif Šiaip be jokių ten testų, tai aš jį kokioj 15-20 vietoj pas save dėčiau biggrin.gif

Gerai, šiais metais apie LT dainą nebekomentuosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 21, 16:33)
Tai teks tau visas vis dėlto perklausyt ir vėl iš naujo daryt, man atrodo  biggrin.gif
---
Tai gal dar koks būgnininkas pasirodys arba koks šokėjėlis  biggrin.gif

Nu bet čia rimtai, ne vien tik aš pastebėjau laugh.gif

Nu tai kad užėmė man kitų gerų dainų vietą  Šiaip be jokių ten testų, tai aš jį kokioj 15-20 vietoj pas save dėčiau 

Gerai, šiais metais apie LT dainą nebekomentuosim  biggrin.gif

Aš ir galvoju, kaip čia Blackkiss taip greit viską perklausė lotuliukas.gif
---
aha, reik tikėtis blush2.gif lotuliukas.gif Nors gal geriau nereikia, taip ramiau laugh.gif
---
Man tai jis pats toks labai jau keniškas unsure.gif
---
tai gal nelabai tikslus tas testas biggrin.gif
---
ne, taigi aš juokauju tongue.gif Dėl manęs tai galit komentuot biggrin.gif Šiaip tai net ir nestebina, kad nepatinka, nes labai jau specifinė daina, labai siaurai nišai skirta. Todėl būtų jau didelis pasiekimas, jei į finalą praeitų. Bet kažkaip labai abejoju, kad pavyks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 21 balandžio 2017 - 14:51