Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Kol kas tik šita tema.

Įmesiu straipsnį dėl to Kongreso ir Trumpo bombinimo.

http://www.vox.com/2...trike-reactions
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 04 20, 19:03)
Kol kas tik šita tema.

Paskaičiau. Nu aš nesakau, kad pradėjau mėgt Trumpą, bet vat kad davė Assadui per nosį džiaugiuos, nes tas jau peržengė visas ribas.. ir kad tu teroristų Afganistane pramažino irgi labai džiaugiuos...
Dėl akių tai padarė, ar ne dėl akių, pats faktas esmė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 20 balandžio 2017 - 19:18
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 15:50)

nu kad man išvis kai dingęs apetitas tai mažai labai ir valgiau smile.gif o tu? biggrin.gif

nu įvarei man šoką biggrin.gif man sakau, toks jausmas kad ji toooooli toli, kokie 3 mėn dar biggrin.gif

Pasidalink patarimais kaip tą apetitą panaikint doh.gif Nes mane su kolegom praeitą visą savaitę šėrė ir girdė, po to šventės, tai dabar jau nebegaliu sustot valgyt biggrin.gif

Nu kokie 3 mėn. laugh.gif Vynčiko su nuolaida jau gali pradėt ieškot biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2017 04 20, 16:12)

Vat jo atstovais tai tikrai mažiausiai tikėčiau smile.gif Ta jo kompanija tai... Didžioji dalis Amerikos (išskyrus trumpininkus, aišku) iš jų juokiasi. Na ir šiaip pasaulis, kuris seka labiau tuos įvykius.

Gal kažkaip ne taip supratai. Tas visas reikalas net nebuvo svarstomas Kongrese (o turėjo pagal jų Konstituciją). Aišku, su kažkokia savo aplinka matyt tarėsi, bet tai, bet to nepakanka. Juridiškai.

Žinok, net palengvėjo, kad ne aš viena taip galvoju smile.gif

-------

Vien jau tai, kaip jis kas kelias dienas vis kitaip dėl NATO kalba ir pan. dalykai rodo, kad bele ko iš jo galima tikėtis. Ir dar akivaizdžiai matosi (buvo labai taiklus pastebėjimas), kad jis iš viso į šalies valdymą kaip į kokią biznio kompaniją žiūri.

Man tai Trumpo valdymas kažkoks nevykęs socialinis eksperimentas/realybės šou. Matau aš jį per žinias ir negaliu patikėt, kad jie rimtai tokį klouną išsirinko doh.gif
Visa jo chėbra irgi tokie pat.

Jo. Skaičiau, kad jiem tik buvo pranešta, kad Trumpas tokį dalyką darys, bet jokio tarimosi nebuvo.

Patikėk, daugelis taip galvoja biggrin.gif

Tai biznio planas čia ir yra, ne kitaip smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 20, 18:04)

O tu ar jau išsirinkai EV favoritus? bigsmile.gif

Sunku man šiais metais su favoritais. Visi vėl kaip žmonės faini, tai kartais nesuprantu, ar dainą palaikau, ar patį atlikėją biggrin.gif
Mano favoritai tai vis dar suomiai (patys pirmieji buvo ir vis dar aukštai mano tope), bulgaras (pas mane pirmoj vietoj šiuo metu), portugalas, islandė, australas.
Latvių patinka studijinė versija, bet gyvai man nelabai. Nežinau, atstumianti man ta atlikėja. Azerbaidžianietė gal visai nieko, bet aš ją iš seniau žinojau, tai nusipigino su ta daina, bet gal su visu sceniniu vaizdu bus geras variantas.
Olandžių ir danės dainos nepatinka, bet balsai wub.gif Šiurpuliukai bėgioja, kai klausai.
Dar tikrai vienas keistas man patinkantis variantas, tai vengras.
Ai, nu ir šveicarai patinka, bet tik live versija.
Bandžiau prognozuot, kaip finalas atrodys. Jaučiu pirmi metai, kai taip sunku. Bet kitą savaitgalį repeticijos prasidės, tai gal aiškiau bus biggrin.gif

O tavo?

QUOTE(Ingėnas @ 2017 04 20, 19:03)

Išsisaugosiu, ryt darbe paskaitysiu smile.gif
Pradėjau ir aš daugiau domėtis, kai dabar toks politinis klimatas.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 20:34)

ee.. ne, šiaip tai aišku ne paslaptis, bet aaai..  ne iš LT zviazdų
-------

ne, charizmos tai visiškas nulis...  o ir balso kažkaip ypatingo.. nu nežinau, iš šitos dainos tai sunku spręst, aišku biggrin.gif ot pasirinko, tai dzieeeveee
--------
oj loooooooool lotuliukas.gif gerai skėlė  bet tai biškį susireikšminus persona tas...
-------
aš irgi džinsų fanatikė biggrin.gif ir conversiukų biggrin.gif šiemet nusipirkau dar naujus
----
net negirdėtas kažkoks...

Nu tai sakyk kąąą jau ten pasikvietei? bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---
Tai va.. Kažkaip tv3 youtube neįmetę kitų jo pasirodymų. Nu žodžiu, esmę vistiek pagavai biggrin.gif
---
nu bet grynai doh.gif Dėl tokių dalykų iš fb draugų išmetinėt laugh.gif Negi pats Prūsaitis galvoja, kad ta daina kažkoks šedevras biggrin.gif Man atrodo ir kūrė tik padurniavimui be jokių aliuzijų į meninį kūrinį biggrin.gif Ir paskui šitaip supykt dėl komentaro (tuo labiau kad Zilnys ten visai ne piktai šnekėjo, bajerio forma viskas vyko) doh.gif
Dar vienas dalykas įdomus - va tame šou Baumiliukas toks vaizdas, kad vėl normalus buvo (kaip tais senais "Dangaus" laikais. Kažkoks ir nesusireikšminęs, patarinėjantis nuoširdžiai visiems dalyviams. Tai ir nesuprantu kodėl jis viešojoj erdvėj toks pasikėlęs ir susireikšminęs :oh )
-----
Džinsai vienas patogiausių kada nors sukurtų rūbų thumbup.gif Aš irgi mėgstu labai juos.
O kad tu conversiukų fanatikė, tai šitą atsimenu thumbup.gif Patinka ir man jie wub.gif
--

Man irgi buvo negirdėtas iki to šou. Bet va pas Ibelhauptaitę dirbdavo. Ale dabar tai jau labai girdėtas (tik bėda kad neigiama prasme :oh ). Kuo toliau nuo tokių žmonių unsure.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2017 04 20, 21:03)
Kol kas tik šita tema.

Ačiū, paskaitysiu vėliau 4u.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 21:17)
Paskaičiau. Nu aš nesakau, kad pradėjau mėgt Trumpą, bet vat kad davė Assadui per nosį džiaugiuos, nes tas jau peržengė visas ribas.. ir kad tu teroristų Afganistane pramažino irgi labai džiaugiuos...
Dėl akių tai padarė, ar ne dėl akių, pats faktas esmė smile.gif

Nu tai va, ir aš taip pat, nemėgstu Trumpo, bet šitie jo žingsniai tikrai nebuvo blogi.
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 20, 19:44)
Pasidalink patarimais kaip tą apetitą panaikint doh.gif Nes mane su kolegom praeitą visą savaitę šėrė ir girdė, po to šventės, tai dabar jau nebegaliu sustot valgyt  biggrin.gif

Vynčiko su nuolaida jau gali pradėt ieškot 

antibiotikus gert biggrin.gif tai va niekam nelinkiu doh.gif tzip pykina nuo jų, kad nieko nesinori.. išgeri tabletę, ir žinai, kad pykins biggrin.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 20, 21:44)
mane su kolegom praeitą visą savaitę šėrė ir girdė, po to šventės, tai dabar jau nebegaliu sustot valgyt 

Sunku man šiais metais su favoritais. Visi vėl kaip žmonės faini, tai kartais nesuprantu, ar dainą palaikau, ar patį atlikėją  biggrin.gif
Mano favoritai tai vis dar suomiai (patys pirmieji buvo ir vis dar aukštai mano tope), bulgaras (pas mane pirmoj vietoj šiuo metu), portugalas, islandė, australas.
Latvių patinka studijinė versija, bet gyvai man nelabai. Nežinau, atstumianti man ta atlikėja. Azerbaidžianietė gal visai nieko, bet aš ją iš seniau žinojau, tai nusipigino su ta daina, bet gal su visu sceniniu vaizdu bus geras variantas.
Olandžių ir danės dainos nepatinka, bet balsai  wub.gif Šiurpuliukai bėgioja, kai klausai.
Dar tikrai vienas keistas man patinkantis variantas, tai vengras.
Ai, nu ir šveicarai patinka, bet tik live versija.
Bandžiau prognozuot, kaip finalas atrodys. Jaučiu pirmi metai, kai taip sunku. Bet kitą savaitgalį repeticijos prasidės, tai gal aiškiau bus  biggrin.gif

O tavo?

lotuliukas.gif :oh užsisuko varikliukas ane :lol
---
Tu jau čia žiūriu neblogai apsišvietus thumbup.gif Aš kai kurių tavo paminėtų net negirdėjus. Sakiau reiks rimtai susiimt dabar ir perklausyt pagaliau visas dainas biggrin.gif
Iš to ką girdėjau, tai man patinka Portugalija, Bulgarija, Prancūzija (bet tik po keleto pasiklausymų pradėjo patikt, ypač po akustinės versijos, kuri man geresnė atrodo biggrin.gif ), Šveicarija, Latvija pradėjo patikt po kelių paklausymų. Su Italija, tai toks keistas reikalas, kad man daina tai ne iš tų, kuri patiktų, bet pats kaip asmenybė man fainas. O kaip tau pats Frančeskas? laugh.gif Nu negi tik man jis charizmatiškas atrodo, nesuprantu laugh.gif

O beje, dėl Portugalijos nustebinai - dėl šitos dainos tai tikrai buvau įsitikinus, kad tik man vienai iš mūsų patiks biggrin.gif Nors man labai sunku į atlikėją žiūrėt. Kaip tau? Niekaip nepriprantu, nors tu ką. Bet daina, tai nerealiai graži wub.gif

Bet tai eik tu sau - jau repeticijos kitą savaitgalį? blink.gif negaliu vis dar patikėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 20 balandžio 2017 - 20:01
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 20, 19:45)
Nu tai sakyk kąąą jau ten pasikvietei?
---
Tai va.. Kažkaip tv3 youtube neįmetę kitų jo pasirodymų. Nu žodžiu, esmę vistiek pagavai
---
Negi pats Prūsaitis galvoja, kad ta daina kažkoks šedevras Man atrodo ir kūrė tik padurniavimui be jokių aliuzijų į meninį kūrinį  Ir paskui šitaip supykt dėl komentaro (tuo labiau kad Zilnys ten visai ne piktai šnekėjo, bajerio forma viskas vyko)
-----
Dar vienas dalykas įdomus - va tame šou Baumiliukas toks vaizdas, kad vėl normalus buvo (kaip tais senais "Dangaus" laikais. Kažkoks ir nesusireikšminęs, patarinėjantis nuoširdžiai visiems dalyviams. Tai ir nesuprantu kodėl jis viešojoj erdvėj toks pasikėlęs ir susireikšminęs
-----
Džinsai vienas patogiausių kada nors sukurtų rūbų
-------
O kad tu conversiukų fanatikė, tai šitą atsimenu Patinka ir man jie
----
Man irgi buvo negirdėtas iki to šou. Bet va pas Ibelhauptaitę dirbdavo.
------
Nu tai va, ir aš taip pat, nemėgstu Trumpo, bet šitie jo žingsniai tikrai nebuvo blogi.

blush-anim-cl.gif biggrin.gif nu iš BI-2 grupso vieną.. nu ten taip gavos, kaip gavos.. netyčia gavos lotuliukas.gif
------
tai esmę supratau, kad ne kažką biggrin.gif ale šito šedevro ir negalima sudainuot, kad būtų kažką lotuliukas.gif
---------
nu kaip paaiškėjo - taip biggrin.gif
-------
nežinau, gal dviejų tokių vienam šou too much būtų biggrin.gif
-------
o taip smile.gif
-------
baltučius odinius nusipirkau wub.gif ir dar su 50% nuolaida biggrin.gif
-------
į visas jos operas einu, ale - negirdėtas biggrin.gif
-------
tai va kad... o prieš šiaurės korėją irgi reik kažkokio gynybos plano (bando gi kažką stiprinti iš p.korėjos pusės).. nes dabar tie vieni ginkluojasi, bando raketas, o visas pasaulis stebi, tipo ai, gal nepuls... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 20, 20:00)
Aš kai kurių tavo paminėtų net negirdėjus. Sakiau reiks rimtai susiimt dabar ir perklausyt pagaliau visas dainas
-----
Bet tai eik tu sau - jau repeticijos kitą savaitgalį?  blink.gif negaliu vis dar patikėt biggrin.gif

pasidasrom kada perklausos vakarą biggrin.gif nes atsilikusios mes biggrin.gif .... ypač aš lotuliukas.gif
-----
ei, nu kur taip skuba, aš nespėju gi.... lotuliukas.gif o tai jau pasiruošė taip greit?? areną pastatė? biggrin.gif
Papildyta:
Tuktuk čia tau lotuliukas.gif buvo iš "Virtuvės" svečiuose aktoriai, pažiūrėk nuo 11:00 minutės - verkiau lotuliukas.gif
https://www.youtube....h?v=VEqAFf73UKE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 20 balandžio 2017 - 20:04
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 22:02)
blush-anim-cl.gif biggrin.gif nu iš BI-2 grupso vieną.. nu ten taip gavos, kaip gavos.. netyčia gavos
------
ale šito šedevro ir negalima sudainuot, kad būtų kažką
---------
nu kaip paaiškėjo - taip biggrin.gif
-------
nežinau, gal dviejų tokių vienam šou too much būtų
-------
baltučius odinius nusipirkau  ir dar su 50% nuolaida
-------
į visas jos operas einu, ale - negirdėtas
-------
tai va kad... o prieš šiaurės korėją irgi reik kažkokio gynybos plano (bando gi kažką stiprinti iš p.korėjos pusės).. nes dabar tie vieni ginkluojasi, bando raketas, o visas pasaulis stebi, tipo ai, gal nepuls...
-------------

pasidasrom kada perklausos vakarą  nes atsilikusios mes  .... ypač aš :
-----
ei, nu kur taip skuba, aš nespėju gi....

nu tai jau rodyk rodyk, nesisarmatyk laugh.gif
---
nu šiaip tai jo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---
looool doh.gif lotuliukas.gif
---
Tai Prūsaičio tame šou nebuvo biggrin.gif
----
oi, kaip nuskilo bigsmile.gif wub.gif Kur pirkai?
---
Tai gal ten jis koks trečiaplanis atlikėjas laugh.gif Ai, beje, jis dar ir dėstytojas universitete doh.gif :oh
--
aha, tas ir baisiausia, kad Š.Korėjai visai dzin ką kiti sako :oh JAV grasino, kad numuš jų raketas, o tie vistiek paleido :oh Ten tai visiškai neprognozuojami veikėjai. O apsidraust nuo jų būtinai kažkaip reikia.
---
Aha, tikrai drinks_cheers.gif :super
---
ne tu viena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 22:08)
Tuktuk čia tau lotuliukas.gif buvo iš "Virtuvės" svečiuose aktoriai, pažiūrėk nuo 11:00 minutės - verkiau lotuliukas.gif
https://www.youtube....h?v=VEqAFf73UKE

šaaakės lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Nu ir prisijuokiau lotuliukas.gif

Bet tai dar bajeris - prieš kelias dienas žiūrėjau žinias ir kaip tik sporto naujienas pranešinėjo. Ir kaip tik rodė tą vaizdelį, kur Vytia stadione serga už savo komandą lotuliukas.gif Aš galvojau, kad man tikrai pasivaideno jis lotuliukas.gif O čia, pasirodo, iš tikrųjų jis mosikavo su tuo šaliku thumbup.gif Nu čia geeeras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 20, 20:12)
nu tai jau rodyk rodyk, nesisarmatyk
---
Tai Prūsaičio tame šou nebuvo
----
oi, kaip nuskilo Kur pirkai?
---
Tai gal ten jis koks trečiaplanis atlikėjas Ai, beje, jis dar ir dėstytojas universitete
--
aha, tas ir baisiausia, kad Š.Korėjai visai dzin ką kiti sako  JAV grasino, kad numuš jų raketas, o tie vistiek paleido :oh Ten tai visiškai neprognozuojami veikėjai. O apsidraust nuo jų būtinai kažkaip reikia.

biggrin.gif KĄ rodyt? biggrin.gif ne, ten ne tai, kad mano simpatija kažkokia būtų, bet, jis tiesiog ryšio grupės su pasauliu jungiamoji grandis biggrin.gif labai daug fainų fotkių (tie selfiai irgi jo idėja), video iš savo koncertų prideda, update'ų visokių... šiaip labai fainas žmogelis smile.gif o ten taip durnai padarė, kad followint dabar gali tik draugus.. anksčiau galėjai rinktis - ar kviest draugaut, ar tik followint (čia VK, ne FB)..tai va biggrin.gif
kairinis biggrin.gif
https://www.facebook...9...e=3
--------------
nu kur nebuvo, aš kai tą dainą išgirdau, iškart Prūsaitis akyse biggrin.gif
------------
outleto gimtadienis buvo, tai kažkaip visai netikėtai pritaikė tokią nuolaidą smile.gif nes turėjo būt gal 20% smile.gif
--------
tai ryškiai biggrin.gif 5 gėlė, 8 eilėj...
---------
nu.. ant jų pačių ir krenta, bet baisiausia, kad patys jei ir susisprogdins save, taigi atominis ginklas pas juos, visiem šakės..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 19:49)
antibiotikus gert biggrin.gif tai va niekam nelinkiu doh.gif tzip pykina nuo jų, kad nieko nesinori.. išgeri tabletę, ir žinai, kad pykins biggrin.gif

Nu jo unsure.gif nekažką tada console.gif

Tai po eurovizijos, man atrodo, kels hmm.gif Ar jau dabar? biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 20, 20:00)
užsisuko varikliukas ane
---
Tu jau čia žiūriu neblogai apsišvietus

Sakiau reiks rimtai susiimt dabar ir perklausyt pagaliau visas dainas biggrin.gif

O kaip tau pats Frančeskas?

O beje, dėl Portugalijos nustebinai - dėl šitos dainos tai tikrai buvau įsitikinus, kad tik man vienai iš mūsų patiks biggrin.gif Nors man labai sunku į atlikėją žiūrėt. Kaip tau? Niekaip nepriprantu, nors tu ką. Bet daina, tai nerealiai graži wub.gif

Bet tai eik tu sau - jau repeticijos kitą savaitgalį?

Aha. Darbe sakėm, kad jei visi kartu į komandiruotes pradėjom važiuot, tai dabar reiks į gym'ą visiems kolektyviškai eit biggrin.gif

Nu o ką daugiau darbe veikt biggrin.gif

Aš visų negirdėjus. Šituos video pažiūrėjus atsirinkau kas maždaug ausį patraukė ir tada perklausiau biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=nW1TNNwxsq8
https://www.youtube....h?v=Kdui3XW3R6M

Italas kaip italas biggrin.gif Aš tik nesuprantu, ko jis pirmoj vietoj tiek ilgai laikos. Labai abejoju, kad laimės rolleyes.gif

Eik tu, man ta daina kažkas tokio wub.gif Aš kai klausau, tai net nekreipiu dėmesio į jį. Kažkur kitur iškeliauju biggrin.gif
Tik įdomu, kaip ant EV scenos bus. Skaičiau, kad jis rimtų sveikatos problemų turi ir nedalyvaus repeticijose (jo sesuo viską reguliuos), atvarys tik dieną prieš unsure.gif

Jo, sekmadienį prasideda. Visos techninės jau dabar vyksta. Groja muzika ir visi šalių special efektai eina biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 20:08)

pasidasrom kada perklausos vakarą

Nu jo, reiktų aptarimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 22:39)
biggrin.gif KĄ rodyt?  ne, ten ne tai, kad mano simpatija kažkokia būtų, bet, jis tiesiog ryšio grupės su pasauliu jungiamoji grandis  labai daug fainų fotkių (tie selfiai irgi jo idėja), video iš savo koncertų prideda, update'ų visokių... šiaip labai fainas žmogelis smile.gif  o ten taip durnai padarė, kad followint dabar gali tik draugus.. anksčiau galėjai rinktis -  ar kviest draugaut, ar tik followint (čia VK, ne FB)..tai va
kairinis
https://www.facebook...9...e=3
--------------
nu kur nebuvo, aš kai tą dainą išgirdau, iškart Prūsaitis akyse
------------
outleto gimtadienis buvo, tai kažkaip visai netikėtai pritaikė tokią nuolaidą nes turėjo būt gal 20%
--------
tai ryškiai  5 gėlė, 8 eilėj...
---------
nu.. ant jų pačių ir krenta, bet baisiausia, kad patys jei ir susisprogdins save, taigi atominis ginklas pas juos, visiem šakės..

aa, galvojau simpatija tongue.gif biggrin.gif Šitoj fotkėj tai ir sunku įžiūrėt biggrin.gif
---
nu ta prasme tame realybės šou nebuvo kaip mokytojas biggrin.gif
----
nu bet kaip nuskilo bigsmile.gif thumbup.gif
----
lotuliukas.gif
---
tai va...

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 20, 23:12)
Nu o ką daugiau darbe veikt 

Aš visų negirdėjus. Šituos video pažiūrėjus atsirinkau kas maždaug ausį patraukė ir tada perklausiau 

https://www.youtube....h?v=nW1TNNwxsq8
https://www.youtube....h?v=Kdui3XW3R6M

Italas kaip italas  biggrin.gif Aš tik nesuprantu, ko jis pirmoj vietoj tiek ilgai laikos. Labai abejoju, kad laimės  rolleyes.gif

Eik tu, man ta daina kažkas tokio  wub.gif Aš kai klausau, tai net nekreipiu dėmesio į jį. Kažkur kitur iškeliauju 
Tik įdomu, kaip ant EV scenos bus. Skaičiau, kad jis rimtų sveikatos problemų turi ir nedalyvaus repeticijose (jo sesuo viską reguliuos), atvarys tik dieną prieš 

Jo, sekmadienį prasideda. Visos techninės jau dabar vyksta. Groja muzika ir visi šalių special efektai eina 

Ai, nu teisingai lotuliukas.gif
---
oo, ačiū, gera mintis ištraukas pažiūrėt ir atsirinkt, nes dažniausiai dauguma būna žiauriai nuobodžios ir net tingisi visas klausyt :oh
---
Aš kažkaip buvau įsitikinus, kad jis vien dėl žavesio gali laimėt, bet kad jums visoms jis įspūdžio nepaliko, tai jau nebemanau ir aš kad laimės vien jau pagal tikimybių teoriją biggrin.gif Nes pati daina, tai šiaip sau(nors žodžiai tai man patinka, bet gi niekas jų nesivers iš italų kalbos biggrin.gif )
---
man irgi ta daina tobula wub.gif Kažkada seniau jau rašiau EV temoj, kad man toks paveikslas mintyse nusipiešia - nusikeliu į senovę, kavinukę kokiame Paryžiuje, lietui lyjant žiūriu pro langą ir skamba ta muzikytė fone wub.gif Taip už širdies griebia ji mane blush2.gif Kol kas aukščiausioj vietoj man ta daina.

Paskaičiau ir aš kas ten pas jį per problemos, nes EV temoj kažkas rašė, kad jo nebus iki pat konkurso. Tai net negalvojau, kad taip rimta... O šiaip tai nemanau, kad jam labai ir reikia tų repeticijų. Čia esmė iš širdies sudainuot ir viskas smile.gif Labai įdomu kaip žiūrovai priims tą dainą, nes man ji visiškai neeurovizinė atrodo. Nors va lažybų kontoros tai nustebino, kad taip aukštai ją stato.
---
geras biggrin.gif
O beje, gal užmatei kur nors testą, kaip pernai darėm? (Ten kur lyginamos dainos po dvi ir taip išsirenkam nugalėtoją)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 20 balandžio 2017 - 22:24