Kol kas tik šita tema.
Įmesiu straipsnį dėl to Kongreso ir Trumpo bombinimo.
http://www.vox.com/2...trike-reactions
QUOTE(Ingėnas @ 2017 04 20, 19:03)
Kol kas tik šita tema.
Paskaičiau. Nu aš nesakau, kad pradėjau mėgt Trumpą, bet vat kad davė Assadui per nosį džiaugiuos, nes tas jau peržengė visas ribas.. ir kad tu teroristų Afganistane pramažino irgi labai džiaugiuos...
Dėl akių tai padarė, ar ne dėl akių, pats faktas esmė

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 15:50)
nu kad man išvis kai dingęs apetitas tai mažai labai ir valgiau

nu įvarei man šoką

Pasidalink patarimais kaip tą apetitą panaikint

QUOTE(Ingėnas @ 2017 04 20, 16:12)
Vat jo atstovais tai tikrai mažiausiai tikėčiau

Gal kažkaip ne taip supratai. Tas visas reikalas net nebuvo svarstomas Kongrese (o turėjo pagal jų Konstituciją). Aišku, su kažkokia savo aplinka matyt tarėsi, bet tai, bet to nepakanka. Juridiškai.
Žinok, net palengvėjo, kad ne aš viena taip galvoju

-------
Vien jau tai, kaip jis kas kelias dienas vis kitaip dėl NATO kalba ir pan. dalykai rodo, kad bele ko iš jo galima tikėtis. Ir dar akivaizdžiai matosi (buvo labai taiklus pastebėjimas), kad jis iš viso į šalies valdymą kaip į kokią biznio kompaniją žiūri.
Man tai Trumpo valdymas kažkoks nevykęs socialinis eksperimentas/realybės šou. Matau aš jį per žinias ir negaliu patikėt, kad jie rimtai tokį klouną išsirinko

Visa jo chėbra irgi tokie pat.

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 20, 18:04)
Sunku man šiais metais su favoritais. Visi vėl kaip žmonės faini, tai kartais nesuprantu, ar dainą palaikau, ar patį atlikėją

Mano favoritai tai vis dar suomiai (patys pirmieji buvo ir vis dar aukštai mano tope), bulgaras (pas mane pirmoj vietoj šiuo metu), portugalas, islandė, australas.
Latvių patinka studijinė versija, bet gyvai man nelabai. Nežinau, atstumianti man ta atlikėja. Azerbaidžianietė gal visai nieko, bet aš ją iš seniau žinojau, tai nusipigino su ta daina, bet gal su visu sceniniu vaizdu bus geras variantas.
Olandžių ir danės dainos nepatinka, bet balsai

Dar tikrai vienas keistas man patinkantis variantas, tai vengras.
Ai, nu ir šveicarai patinka, bet tik live versija.
Bandžiau prognozuot, kaip finalas atrodys. Jaučiu pirmi metai, kai taip sunku. Bet kitą savaitgalį repeticijos prasidės, tai gal aiškiau bus

O tavo?
QUOTE(Ingėnas @ 2017 04 20, 19:03)
Išsisaugosiu, ryt darbe paskaitysiu

Pradėjau ir aš daugiau domėtis, kai dabar toks politinis klimatas.
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 20:34)
ee.. ne, šiaip tai aišku ne paslaptis, bet aaai.. ne iš LT zviazdų
-------
ne, charizmos tai visiškas nulis... o ir balso kažkaip ypatingo.. nu nežinau, iš šitos dainos tai sunku spręst, aišku

--------
oj loooooooool

-------
aš irgi džinsų fanatikė

----
net negirdėtas kažkoks...
Nu tai sakyk kąąą jau ten pasikvietei?

---
Tai va.. Kažkaip tv3 youtube neįmetę kitų jo pasirodymų. Nu žodžiu, esmę vistiek pagavai

---
nu bet grynai

Dar vienas dalykas įdomus - va tame šou Baumiliukas toks vaizdas, kad vėl normalus buvo (kaip tais senais "Dangaus" laikais. Kažkoks ir nesusireikšminęs, patarinėjantis nuoširdžiai visiems dalyviams. Tai ir nesuprantu kodėl jis viešojoj erdvėj toks pasikėlęs ir susireikšminęs :oh )
-----
Džinsai vienas patogiausių kada nors sukurtų rūbų

O kad tu conversiukų fanatikė, tai šitą atsimenu

--
Man irgi buvo negirdėtas iki to šou. Bet va pas Ibelhauptaitę dirbdavo. Ale dabar tai jau labai girdėtas (tik bėda kad neigiama prasme :oh ). Kuo toliau nuo tokių žmonių

QUOTE(Ingėnas @ 2017 04 20, 21:03)
Kol kas tik šita tema.
Ačiū, paskaitysiu vėliau

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 21:17)
Paskaičiau. Nu aš nesakau, kad pradėjau mėgt Trumpą, bet vat kad davė Assadui per nosį džiaugiuos, nes tas jau peržengė visas ribas.. ir kad tu teroristų Afganistane pramažino irgi labai džiaugiuos...

Nu tai va, ir aš taip pat, nemėgstu Trumpo, bet šitie jo žingsniai tikrai nebuvo blogi.
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 20, 19:44)
Pasidalink patarimais kaip tą apetitą panaikint
Nes mane su kolegom praeitą visą savaitę šėrė ir girdė, po to šventės, tai dabar jau nebegaliu sustot valgyt

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 20, 21:44)
mane su kolegom praeitą visą savaitę šėrė ir girdė, po to šventės, tai dabar jau nebegaliu sustot valgyt
Latvių patinka studijinė versija, bet gyvai man nelabai. Nežinau, atstumianti man ta atlikėja. Azerbaidžianietė gal visai nieko, bet aš ją iš seniau žinojau, tai nusipigino su ta daina, bet gal su visu sceniniu vaizdu bus geras variantas.
Šiurpuliukai bėgioja, kai klausai.
Bandžiau prognozuot, kaip finalas atrodys. Jaučiu pirmi metai, kai taip sunku. Bet kitą savaitgalį repeticijos prasidės, tai gal aiškiau bus
O tavo?

Mano favoritai tai vis dar suomiai (patys pirmieji buvo ir vis dar aukštai mano tope), bulgaras (pas mane pirmoj vietoj šiuo metu), portugalas, islandė, australas.

O tavo?

---
Tu jau čia žiūriu neblogai apsišvietus

Iš to ką girdėjau, tai man patinka Portugalija, Bulgarija, Prancūzija (bet tik po keleto pasiklausymų pradėjo patikt, ypač po akustinės versijos, kuri man geresnė atrodo

O beje, dėl Portugalijos nustebinai - dėl šitos dainos tai tikrai buvau įsitikinus, kad tik man vienai iš mūsų patiks

Bet tai eik tu sau - jau repeticijos kitą savaitgalį?

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 20, 19:45)
Nu tai sakyk kąąą jau ten pasikvietei?
---
Tai va.. Kažkaip tv3 youtube neįmetę kitų jo pasirodymų. Nu žodžiu, esmę vistiek pagavai
---
Negi pats Prūsaitis galvoja, kad ta daina kažkoks šedevras Man atrodo ir kūrė tik padurniavimui be jokių aliuzijų į meninį kūrinį Ir paskui šitaip supykt dėl komentaro (tuo labiau kad Zilnys ten visai ne piktai šnekėjo, bajerio forma viskas vyko)
-----
Dar vienas dalykas įdomus - va tame šou Baumiliukas toks vaizdas, kad vėl normalus buvo (kaip tais senais "Dangaus" laikais. Kažkoks ir nesusireikšminęs, patarinėjantis nuoširdžiai visiems dalyviams. Tai ir nesuprantu kodėl jis viešojoj erdvėj toks pasikėlęs ir susireikšminęs
-----
-------
O kad tu conversiukų fanatikė, tai šitą atsimenu Patinka ir man jie
----
Man irgi buvo negirdėtas iki to šou. Bet va pas Ibelhauptaitę dirbdavo.
------
Nu tai va, ir aš taip pat, nemėgstu Trumpo, bet šitie jo žingsniai tikrai nebuvo blogi.
---
---
Negi pats Prūsaitis galvoja, kad ta daina kažkoks šedevras Man atrodo ir kūrė tik padurniavimui be jokių aliuzijų į meninį kūrinį Ir paskui šitaip supykt dėl komentaro (tuo labiau kad Zilnys ten visai ne piktai šnekėjo, bajerio forma viskas vyko)
-----
Dar vienas dalykas įdomus - va tame šou Baumiliukas toks vaizdas, kad vėl normalus buvo (kaip tais senais "Dangaus" laikais. Kažkoks ir nesusireikšminęs, patarinėjantis nuoširdžiai visiems dalyviams. Tai ir nesuprantu kodėl jis viešojoj erdvėj toks pasikėlęs ir susireikšminęs
-----
-------
O kad tu conversiukų fanatikė, tai šitą atsimenu Patinka ir man jie
----
Man irgi buvo negirdėtas iki to šou. Bet va pas Ibelhauptaitę dirbdavo.
------

------
tai esmę supratau, kad ne kažką

---------
nu kaip paaiškėjo - taip

-------
nežinau, gal dviejų tokių vienam šou too much būtų

-------
o taip

-------
baltučius odinius nusipirkau

-------
į visas jos operas einu, ale - negirdėtas

-------
tai va kad... o prieš šiaurės korėją irgi reik kažkokio gynybos plano (bando gi kažką stiprinti iš p.korėjos pusės).. nes dabar tie vieni ginkluojasi, bando raketas, o visas pasaulis stebi, tipo ai, gal nepuls...

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 20, 20:00)
Aš kai kurių tavo paminėtų net negirdėjus. Sakiau reiks rimtai susiimt dabar ir perklausyt pagaliau visas dainas
-----
negaliu vis dar patikėt 
-----

pasidasrom kada perklausos vakarą

-----
ei, nu kur taip skuba, aš nespėju gi....

Papildyta:
Tuktuk čia tau

https://www.youtube....h?v=VEqAFf73UKE
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 22:02)

------
ale šito šedevro ir negalima sudainuot, kad būtų kažką
---------
nu kaip paaiškėjo - taip

-------
nežinau, gal dviejų tokių vienam šou too much būtų
-------
baltučius odinius nusipirkau ir dar su 50% nuolaida
-------
į visas jos operas einu, ale - negirdėtas
-------
tai va kad... o prieš šiaurės korėją irgi reik kažkokio gynybos plano (bando gi kažką stiprinti iš p.korėjos pusės).. nes dabar tie vieni ginkluojasi, bando raketas, o visas pasaulis stebi, tipo ai, gal nepuls...
-------------
pasidasrom kada perklausos vakarą nes atsilikusios mes .... ypač aš :
-----
ei, nu kur taip skuba, aš nespėju gi....
nu tai jau rodyk rodyk, nesisarmatyk

---
nu šiaip tai jo

---
looool

---
Tai Prūsaičio tame šou nebuvo

----
oi, kaip nuskilo

---
Tai gal ten jis koks trečiaplanis atlikėjas

--
aha, tas ir baisiausia, kad Š.Korėjai visai dzin ką kiti sako :oh JAV grasino, kad numuš jų raketas, o tie vistiek paleido :oh Ten tai visiškai neprognozuojami veikėjai. O apsidraust nuo jų būtinai kažkaip reikia.
---
Aha, tikrai

---
ne tu viena

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 22:08)
Tuktuk čia tau
buvo iš "Virtuvės" svečiuose aktoriai, pažiūrėk nuo 11:00 minutės - verkiau 

šaaakės

Bet tai dar bajeris - prieš kelias dienas žiūrėjau žinias ir kaip tik sporto naujienas pranešinėjo. Ir kaip tik rodė tą vaizdelį, kur Vytia stadione serga už savo komandą

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 20, 20:12)
nu tai jau rodyk rodyk, nesisarmatyk
---
----
oi, kaip nuskilo Kur pirkai?
---
Tai gal ten jis koks trečiaplanis atlikėjas Ai, beje, jis dar ir dėstytojas universitete
--
aha, tas ir baisiausia, kad Š.Korėjai visai dzin ką kiti sako JAV grasino, kad numuš jų raketas, o tie vistiek paleido :oh Ten tai visiškai neprognozuojami veikėjai. O apsidraust nuo jų būtinai kažkaip reikia.
---
----
oi, kaip nuskilo Kur pirkai?
---
Tai gal ten jis koks trečiaplanis atlikėjas Ai, beje, jis dar ir dėstytojas universitete
--
aha, tas ir baisiausia, kad Š.Korėjai visai dzin ką kiti sako JAV grasino, kad numuš jų raketas, o tie vistiek paleido :oh Ten tai visiškai neprognozuojami veikėjai. O apsidraust nuo jų būtinai kažkaip reikia.

kairinis

https://www.facebook...9...e=3
--------------
nu kur nebuvo, aš kai tą dainą išgirdau, iškart Prūsaitis akyse

------------
outleto gimtadienis buvo, tai kažkaip visai netikėtai pritaikė tokią nuolaidą

--------
tai ryškiai

---------
nu.. ant jų pačių ir krenta, bet baisiausia, kad patys jei ir susisprogdins save, taigi atominis ginklas pas juos, visiem šakės..
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 19:49)
antibiotikus gert
tai va niekam nelinkiu
tzip pykina nuo jų, kad nieko nesinori.. išgeri tabletę, ir žinai, kad pykins 

QUOTE(tuktuk @ 2017 04 20, 20:00)
užsisuko varikliukas ane
---
Sakiau reiks rimtai susiimt dabar ir perklausyt pagaliau visas dainas
O kaip tau pats Frančeskas?
O beje, dėl Portugalijos nustebinai - dėl šitos dainos tai tikrai buvau įsitikinus, kad tik man vienai iš mūsų patiks
Nors man labai sunku į atlikėją žiūrėt. Kaip tau? Niekaip nepriprantu, nors tu ką. Bet daina, tai nerealiai graži
---
Sakiau reiks rimtai susiimt dabar ir perklausyt pagaliau visas dainas

O kaip tau pats Frančeskas?

Aha. Darbe sakėm, kad jei visi kartu į komandiruotes pradėjom važiuot, tai dabar reiks į gym'ą visiems kolektyviškai eit

https://www.youtube....h?v=nW1TNNwxsq8
https://www.youtube....h?v=Kdui3XW3R6M

Tik įdomu, kaip ant EV scenos bus. Skaičiau, kad jis rimtų sveikatos problemų turi ir nedalyvaus repeticijose (jo sesuo viską reguliuos), atvarys tik dieną prieš

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 20:08)
Nu jo, reiktų aptarimo

QUOTE(blackkiss @ 2017 04 20, 22:39)

kairinis
https://www.facebook...9...e=3
--------------
nu kur nebuvo, aš kai tą dainą išgirdau, iškart Prūsaitis akyse
------------
outleto gimtadienis buvo, tai kažkaip visai netikėtai pritaikė tokią nuolaidą nes turėjo būt gal 20%
--------
tai ryškiai 5 gėlė, 8 eilėj...
---------
nu.. ant jų pačių ir krenta, bet baisiausia, kad patys jei ir susisprogdins save, taigi atominis ginklas pas juos, visiem šakės..
aa, galvojau simpatija

---
nu ta prasme tame realybės šou nebuvo kaip mokytojas

----
nu bet kaip nuskilo

----

---
tai va...
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 04 20, 23:12)
Nu o ką daugiau darbe veikt
Eik tu, man ta daina kažkas tokio
Aš kai klausau, tai net nekreipiu dėmesio į jį. Kažkur kitur iškeliauju
Tik įdomu, kaip ant EV scenos bus. Skaičiau, kad jis rimtų sveikatos problemų turi ir nedalyvaus repeticijose (jo sesuo viską reguliuos), atvarys tik dieną prieš
https://www.youtube....h?v=nW1TNNwxsq8
https://www.youtube....h?v=Kdui3XW3R6M

---
oo, ačiū, gera mintis ištraukas pažiūrėt ir atsirinkt, nes dažniausiai dauguma būna žiauriai nuobodžios ir net tingisi visas klausyt :oh
---
Aš kažkaip buvau įsitikinus, kad jis vien dėl žavesio gali laimėt, bet kad jums visoms jis įspūdžio nepaliko, tai jau nebemanau ir aš kad laimės vien jau pagal tikimybių teoriją

---
man irgi ta daina tobula

Paskaičiau ir aš kas ten pas jį per problemos, nes EV temoj kažkas rašė, kad jo nebus iki pat konkurso. Tai net negalvojau, kad taip rimta... O šiaip tai nemanau, kad jam labai ir reikia tų repeticijų. Čia esmė iš širdies sudainuot ir viskas

---
geras

O beje, gal užmatei kur nors testą, kaip pernai darėm? (Ten kur lyginamos dainos po dvi ir taip išsirenkam nugalėtoją)