QUOTE(tuktuk @ 2017 04 11, 12:37)
Oi ačiū, sudominai
Ypač ta paryškinta vieta
------
Patinka man jų daina, kur su Brainstorm ir nežinau pavadinimo
-------
Geras, tikrai netradicinė vieta Aš galvojau, kad jie jau nebekoncertuoja.
------
Aš tai buvau čia kuris laikas užsikabliavus už Lemon Joy vienos dainos "Be atšvaitų". Nieko ypatingo, bet taaaip užvežė ji mane. Priedainis nerealus
https://www.youtube....h?v=BKu_IUGZJ18
------
Labai daug visokių reikalų prisikaupę buvo, dar biškį buvau pradėjus žiūrėt vieną realybės šou (
o mane jau pažįstat, kaip man atsitinka su tais šou Nu bet jau tuoj baigsis
------
Pasirodo, praleidau ir visokių naujienų - Amiras išleido fainą klipą, pagaliau normalų (nors man jis pats jame kažkoks keistas vistiek )
-----
Dabar reik grįžt prie EV reikalų Man italas kuo toliau, tuo labiau patinka Nu žiauriai charizmatiškas. Publiką ima iš karto
https://www.youtube....h?v=LdX9sZnsdPA
Arba šitas video, kur be gitaros, bet judesiukų gerų pavaro
https://www.youtube....h?v=kBz5JezTVGM
haha

-----
aha, ta su Brainstorm ir man labai patiko
----
gal labai aktyviai ir ne. Žinai, Lietuvoje nėra ir lengva gal tokioms grupėms.
Beje jie kažkurią zviozdą apšildė, nepamenu, ar Aerosmith ar Def Leppard.
Ir labai gerai tame kontekste tuokart susiklausė.
------
atvirai sakant, man nepatiko ta daina
Nors kai kurias senas Lemon Joy labai mėgdavau seniau. Jei nemaišau, ar tik jie nėra naujo albumo neseniai išleidę?
-----
tai jau tikrai

------
skaitysiu postus toliau, tikiuosi, ir video tą rasiu
-----
bet aš dabar galvoju, gal jis kažkokį italų aktorių primena? Iš senų filmų? Savo natūra tai labai itališkas.
Nors va labai keista. Aš gi šitokia italų gerbėja

Bet va manęs jis kažkaip neužkabina. Vienok.
O nuo EV šiemet visiškai atitrūkus. Nieko naujo taip ir neperklausiau.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 11, 23:21)
žiauriai faini

tik vat koncas be pasėkmių nepraėjo - pasigavau bronchitą

neišsveikus iki galo nuėjau, šlapia išlėkiau, ir va
Vajei

Čia kaip man po Mikutavičiaus.
Sveik greičiau
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 12, 16:01)
Nu va, šitas:
https://www.youtube....h?v=QvsQJdXnbtw
Faina man pati mintis, kad aukštyn kojom viskas apvirsta
O vaikyti

Iškart lovoje
Mėgsta jis sexy video kažkaip

Arba tuktukę gundo
Bet šiaip žiaaauriai gražus video

Ir seksualus koks, ojojoj
Žiauriai gerai Amiras ten atrodo.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 12, 18:15)
Beje, kaip jums Trumpo atsakas Assadui?
Aš tai šitoje vietoje negaliu nepagirt jo. Turbūt pirmą kartą.. Jau ir Rusija nebegalvoja, kad Amerika pagal jų dūdelę šoks. Jau eskaluoja, kad po Trumpo išrinkimo baisiai pagedo Jav ir Rusijos santykiai

Pagalvojus, tai jei Obama, prieš keletą metų po pirmos diktatoriaus cheminės atakos prieš tuos vargšus žmones būtų pasielgęs taip pat ryžtingai kaip dabar Trumpas, tai gal nebūtų tas Sirijos konfliktas taip smarkiai išsivyniojęs ir užsikūręs tas visas užburtas ratas su pabėgėliais.. Dabar, aišku, belieka tik spėliot.
aš tai net nežinau, tiesą sakant.
Na bet jis ne iš humanistinių paskatų skėlė tą atsaką, čia tai akivaizdu.
Mane kas labiau neramina, kad tas Trumpas kažkaip paskut. savaitėm į karinius konfliktus labai aktyviai veltis pradėjo. Kad tik neprisižaistų ir mums visiems neprižaistų su tomis bombikėmis.
Pvz. ar žinot tą dalyką dėl Sirijos, kad šiaip tas atsakas be kongreso palaiminimo. Tai vistiek... na man jis neatrodo nei patikimas, nei stabilus, nei protingas. Kad kitą kartą nepasielgtų karštakošiškai, iš jo visko galima tikėtis.
Tiesa, kadangi twitterius seku ir užsienietiškų naujienų vis prisigaudau, tai juk prieš kelis metus Trumpas būtent Obamą dėl kišimosi į Sirijos konfliktą kritikavo. Ir net tiesmukiškai išreiškė tuos interesus, kodėl Sirija turėtų būti įdomi. Dabar matai, didį humanistą persivertęs vaidina.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 13, 19:42)
šakės tų vaikų kaip gaila

tas tėtis, kur visur vežiojosi mirusius dvynukus savo.. baisu ;(
kas dėl Obamos tai niekad nebūtų pasielgęs taip, nes jis per minkštas

toks diplomatas grynai..
tai gaila be abejo
Dėl Obamos... Na nežinau, gal čia mano natūra, bet kad ir per minkštas gal, aš 300 proc. už Obamą. Man tipo politikas ir viskas.
O Trumpas- priešingai. Velniškai jo nekenčiu.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 14, 14:51)
Bet va, jis neakivaizdžiai truputį padalyvauja su šiųmetine Prancūzijos atstove Man visai fainai jie čia žiūrisi. Ta prancūzaitė man labai simpatiška - įdomių bruožų tokia Gal ir tiktų visai duetu dainuot - kažkaip gražiau skamba nei ji viena savo klipe
https://www.youtube....h?v=6uJI8jsih9I
---
O beje, matei, kad Rusija EV nedalyvaus? Man tai iš viso keisčiausia, kaip dar prieš tai tie EV atstovai siūlė jiems dalyvaut internetu Ant tiek dėję ant Ukrainos, kad šakės. Toks vaizdas, kad visiems dzin ką Rusija ten išdarinėja ir gal net nelabai susigaudo situacijoj.
aha, simpatiška tikrai. Na bet dauguma prancūzaičių simpatiškos, tokia jau tauta.
Gerai jis čia įsipaišo
Nors gal pati daina nėra įsimintina (originalo ir negirdėjau).
-------
sekiau šiek tiek tą visą istoriją (labiau antraštėmis

).
Tai gerai, kad visgi nedalyvauja. Tikiuosi, nieks nepasikeis. Negraži ta istorija.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 04 14, 15:06)
o man šlykščiausia, kad EV rengėjai užsipuolė Ukrainą, tipo pasmerkė.. ši*nalaižiai...
Va ! Būtent ir man ta vieta labai užkliuvo. Laimei, viskas gerai baigėsi (tfu tfu ftu).
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 04 17, 23:12)
šitas ir yra žiauriausia

Taip ir supranti, kad vakarų šalys absoliučiai nesupranta Ukrainos. Turbūt net nebando suprasti. Jie dažniausiai pristato jų karą kaip "vidinį šalies konfliktą". Toks vaizdas, kad bijo net ištart tą žodį 'okupacija', kai viskas ten seniai aišku

Labai gaila, kai net per EV stojama į Rusijos pusę...
Tai va, tame yra tiesos

Na jaučiasi toks požiūris šiek tiek: ne mano kiaulės, ne mano pupos.
Nors vėlgi, mes irgi tikrai ne visas šalis ir jų problemas suprantam.
Suprantam galbūt tai, kas arčiau (visom prasmėm). Tai va Ukraina šiuo požiūriu ir yra mums labai artima.