QUOTE(tuktuk @ 2016 11 08, 21:02)
Oi tas Robis Mačiau vakar šitą visą jo spaudos konferenciją, kai patvirtino oficialiai datas. Bet jeigu kas nors nežino kas jis per personažas, tai iš šitos ištraukos biškį dviprasmišką įspūdį gali susidaryt be viso konteksto Atrodo, kad jis čia labai rimtai dėsto viską
-----
Man atrodo, yra tiesos tavo pastebėjime Ne pirmą kartą pastebiu tokią nuomonę iš aplinkos(net prieš tą visą rinkimų sujudimą) ir pati esu ne kartą atkreipus dėmesį į kai kuriuos dalykus.
---
Reiškia, teisingai galvojau. Ale nors kartą estams ne pirmenybėJei būtų kas paklausę spėt šalį, tai būčiau galvojus, kad Estiją pasirinks iš visų trijų. Džiugu, kad mus išsirinko
-----
o ką čia gali žinot Beje, o tu su dantistui jau pabaigei?
(dabar tik supratau kame čia bajeris su tuo dantistu gali būt - taigi šnekėjom ne taip seniai apie dantistą, sakei tau vis nesibaigia problemos. Nu tai jaučiu vėl kažkaip pasąmonė užfiksavo ir sudėjo sapne viską į vieną vietą )
---
geras
Tai gal esi kada domėjusis? 
-----
Man atrodo, yra tiesos tavo pastebėjime Ne pirmą kartą pastebiu tokią nuomonę iš aplinkos(net prieš tą visą rinkimų sujudimą) ir pati esu ne kartą atkreipus dėmesį į kai kuriuos dalykus.
---
Reiškia, teisingai galvojau. Ale nors kartą estams ne pirmenybėJei būtų kas paklausę spėt šalį, tai būčiau galvojus, kad Estiją pasirinks iš visų trijų. Džiugu, kad mus išsirinko
-----
o ką čia gali žinot Beje, o tu su dantistui jau pabaigei?
(dabar tik supratau kame čia bajeris su tuo dantistu gali būt - taigi šnekėjom ne taip seniai apie dantistą, sakei tau vis nesibaigia problemos. Nu tai jaučiu vėl kažkaip pasąmonė užfiksavo ir sudėjo sapne viską į vieną vietą )
---
geras

Kurie juo domisi ir žino, manau, visi kampą pagauna

------
Reiškia, nepasivaideno. Buvau geresnės kažkaip nuomonės apie tą portalą.
-----
aha

----
nebaigiau dar. Bet ten moteris, tai ne ta

Na ir Amiras dar dantistas, tai gal užtai tau kažkaip susiasocijavo, ne?

------
nea

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2016 11 08, 21:11)
aha, labai

Bet tai sunki ta statulė atrodo, iš pažiūros

Papildyta:
Tiesa, Lady Gagos šaknys irgi iš Sicilijos. Negaliu pasakyti, kad tai minusas