Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(Ingėnas @ 2017 03 12, 17:29)
Aš tai labai labai džiaugiuosi, kad Fusedmarc laimėjo. Jau seniai kažko tokio kokybiško EV atrankose neturėjome. Man jos balsas ir ekspresija scenoje labai patinka. Baigiu įsimylėti tą dainininkę (scenoje, nes už scenos ribų ji žyymiai kuklesnė, kiek teko užmatyt, nors labai ir nesigilinau).
---
Ir ta raudona apranga labai tiko, gerai žiūrėjosi. Visas įvaizdis labai patiko.
---
Kad alternatyvu, tai man jau dzin. Žinosiu bent tiek, kad kitaip, tikrai skoninga ir profesionalu.
----
Dėl Aistės aš neatidžiai žiūrėjau, tai ir nesupratau, kad ten jos dukra  Beje, ji toje pačioje mokykloje mokosi su maniške, ta jos dukra. Esu jas mačiusi kartu per Naujametinę šventę, bet neįsidėmėjau.
----
O Fusedmarc melodija tai man įsimintina visai. Priedainis va nuo vakar vis sukasi galvoj. Ko apie kitas dainas (nei vieną) nepasakyčiau.

Aha, vienas iš labiausiai patikusių dalykų joje, tai ekspresija drinks_cheers.gif Kai paprasčiausiai įdomu žiūrėt biggrin.gif Mūsiškiams atlikėjams šito labai trūksta. Balsas irgi tinkantis šitai dainai (nors mano skoniui kiek kitokie tembrai patinka, bet šioje dainoje pats tas)
---
Sunervino kažkuris komisijos narys, kuris liepė keist įvaizdį doh.gif Aš labai tikiuosi, kad nepaklausys ji doh.gif
---
tongue.gif Galvojau, kad ji klaipėdietė šiuo metu g.gif
---
Geras čia smile.gif Man tai jei jau pagal labiausiai įsimintiną priedainį, tai Zazzos atrodo įsimintiniausias.

Svarsčiau, kad man su ta daina panašiai kaip su Aminatos 2015 metų. Be vaizdo turbūt visai kitaip būtų smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2017 03 12, 17:52)
P.S. Tiesa, tik kartą šįkart už Fusedmarc  balsavau. Kažkaip turėjau tokį vidinį balsą, kad gal laimės. Tik dėl komisijos vienu metu buvau išsigandusi, kažkuris iš komisijos jiems mažai davė (atrodo, tas Šaulys). Pagalvojau, jei jau žmonės nubalsavo už (turint omeny, kad tikrai kiek alternatyvu), o komisija nepraleistų, tai... Būtų ir apmaudu, ir gėda.

Ekstrasensė tongue.gif Šiais metais nebalsavau. Net ir nenujaučiau kam šį kartą nusišypsos laimė (Nors jau po to, kai Fusedmarc sudainavo, pagal publikos reakciją buvo galima spėt smile.gif ) Ir dėl tos Lolitos nervinausi doh.gif Tai man gadino visą susikaupimą doh.gif Tik paskui jau kai pamačiau, kad komisija ją sodint pradėjo su balais - apsiraminau laugh.gif

Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 03 12, 17:54)
Ai, ten ir taip aišku buvo, kad nelaimės  :

Prie įvaizdžio aš irgi neturiu kaip prikibt. Patiko man 

Yra tik jau po to, kai laimėjo

https://www.youtube....h?v=neMidlaRIpY

Abejoju, kad dėl to, kad ne Aminatos daina išsirinkot  biggrin.gif Tiesiog visiem nelabai ta daina  biggrin.gif
----
Nors patys latviai gali nestumt, pas juos irgi ne stebuklai daina. Ne visa, bet yra kelios žiauriai erzinančios vietos, tai aš kažkaip visą nurašau. Čia jau aišku mano problema, kad aš per daug kabinėjus.

Tai kad tiek agitacijų prisiklausiau, kad šakės doh.gif Ir dar tas grąžinimas, kai žiūrovai nubalsavo dideliu skirtumu. Rimtai buvau išsigandus blush2.gif
---
Man dar patiko, kad ji tokia ne lėliška ir nenusaldinta mergina. Kažkiek išskirtinių bruožų smile.gif Išsiskirs tarp visų eurovizinių gražuolių biggrin.gif
---
Ačiū 4u.gif kažkaip neatėjo man į galvą lrt paieškot :oh
---
Bet kad anksčiau nepastebėdavau daug būtent latvių komentarų smile.gif
---
Man irgi šiais metais latvių neužkabino (bent iš pirmo paklausymo) Nepalyginsi su Justelio daina, kuri iš pirmo karto patiko wub.gif Nu bet dar nenurašau, gal paklausius daugiau sueis.
Bet va estai kokį grybą čia supjovė, tai nežinau blush2.gif Kažkaip nebūčiau pagalvojus, kad jie išsiųs tokį pasirodymą. Estai su baltarusiais galėtų dainom susikeist biggrin.gif Ir vieni, ir kiti mane labai nustebino šiais metais - tik baltarusiai iš gerosios pusės biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa, o jum nepasirodė, kad Giržadas kažkoks įtartinas buvo? laugh.gif ir Zilnys raudonom akim visas kaip po vakarykščio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 kovo 2017 - 16:56
QUOTE(tuktuk @ 2017 03 12, 16:59)

Man dar patiko, kad ji tokia ne lėliška ir nenusaldinta mergina. Kažkiek išskirtinių bruožų smile.gif Išsiskirs tarp visų eurovizinių gražuolių biggrin.gif

Bet va estai kokį grybą čia supjovė, tai nežinau blush2.gif Kažkaip nebūčiau pagalvojus, kad jie išsiųs tokį pasirodymą. Estai su baltarusiais galėtų dainom susikeist biggrin.gif Ir vieni, ir kiti mane labai nustebino šiais metais - tik baltarusiai iš gerosios pusės biggrin.gif

Tiesa, o jum nepasirodė, kad Giržadas kažkoks įtartinas buvo? laugh.gif ir Zilnys raudonom akim visas kaip po vakarykščio lotuliukas.gif

Man atrodo, kad šiais metais nors ir daug moterų, bet ne per daugiausiai barbių. Nemačiau tik dar visų balkanų biggrin.gif

Aha doh.gif Tame esmė, kad tikrai neblogų dainų ten pas juos buvo doh.gif Nors, man atrodo, ta daina gerai turėtų sueit tarp vyresnių EV žiūrovų biggrin.gif

Nežinau, nežiūrėjau biggrin.gif
Vakar buvau Melodifestivalen įsijungus, tai nieko gero ta daina.

https://www.youtube....h?v=1jSrBdN4b5c

Ai, ir islandai žiūriu išsirinko dainą su tokiais Aminatiškais beatais, tai gal gerai, kad Aistė nevažiavo biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=UZR7Oc3q_Oc
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 03 12, 16:59)
Sunervino kažkuris komisijos narys, kuris liepė keist įvaizdį  Aš labai tikiuosi, kad nepaklausys ji
---
Galvojau, kad ji klaipėdietė šiuo metu 
---
Geras čia Man tai jei jau pagal labiausiai įsimintiną priedainį, tai Zazzos atrodo įsimintiniausias.

------

Ir dėl tos Lolitos nervinausi
Tai kad tiek agitacijų prisiklausiau, kad šakės 
---
Man dar patiko, kad ji tokia ne lėliška ir nenusaldinta mergina. Kažkiek išskirtinių bruožų Išsiskirs tarp visų eurovizinių gražuolių
---

Man irgi šiais metais latvių neužkabino (bent iš pirmo paklausymo)

------
Bet va estai kokį grybą čia supjovė, tai nežinau  Kažkaip nebūčiau pagalvojus, kad jie išsiųs tokį pasirodymą. Estai su baltarusiais galėtų dainom susikeist Ir vieni, ir kiti mane labai nustebino šiais metais - tik baltarusiai iš gerosios pusės

-------
Tiesa, o jum nepasirodė, kad Giržadas kažkoks įtartinas buvo? :

aha, pamenu, kuris.
Man ir anksčiau jos įvaizdžiai buvo įdomus, nors ir gludintini (kažkuris iš pirmųjų ją storino ir žemino). Bet buvo įdomūs vistiek tuo, kad neįprasti. Kažkokio šarmo jai priduodavo. O ta raudona spalva vakar tiko tai daugiau nei idealiai. Prie jos pačios, prie dainos, prie jos ekspresijų.
Aš iš viso kažkaip įsivaizduoju, kad galima kažką nerealaus vizualine prasme iš to pasirodymo išlaužti. Jau ir dabar man labai patinka. Bet jei dar kažkokių razinkų įmetus...
Nes ta jos ekspresija ir įdomūs bruožai labai labai daug reiškia. Net ir pati daina tam erdvės suteikia, kažkokioms improvizacijoms. Nesaldžiam nebanaliam gal net kiek crazy įvaizdžiui.

----

Jos duktė nuo šių mokslo metų lanko tą mokyklą, tai reiškia, kad ne. Ir kažkokią vaikų dainavimo studiją dar berods turi (nors turi tokių Vilniuje ir ne vilniečiai).
Anksčiau buvo klaipėdietė, berods.

------

Bet va keista, jei sakai, kad neįsimintina ta daina... Ar čia tik man vienai smile.gif Nes nu sukasi ir sukasi tas priedainis galvoje non stop. Padainuočiau tau dabar biggrin.gif
nežinau, ar todėl, kad neužkabino ar dėl kažkokių kitų priežasčių man Zazzos daina visai neįstrigo. Na dabar jau ir nebesvarbu. Vangelis būtų antroje vietoje pagal mano skonį. Bet vakar jis kažkaip jaudinosi labai ir silpnai sudainavo. Ar čia tik man vienai taip pasirodė? Nes komisija jį kažko gyrė. Vat jam ekspresijos palyginimui tai trūksta. Ir kaip bernas tai jis kuklus perdaug (keistai paskui stovėjo, kai jį kalbino, matėsi, kad labai jaudinasi).

------

Dėl Lolitos tai vakar pirmą kartą normaliai išklausiau. Baisiau nei baisu. Aš nežinau, kokį š... reikia rūkyti, kad toks pasirodymas patiktų...
Jo paskui užmačiau kažkur, kas net peticijas dėl jos grąžinimo rengė blink.gif

------

būūūtent. Man tas irgi labai labai patinka. Ir scenoje ji sužiba, tarsi atgyja, kaip kitas žmogus. Švyti visa. Tarsi sutverta dainuoti.
Kad išskirtinė išvaizda, didelis jos arkliukas. Tokių įdomių ryškių bruožų atlikėjų mažai ir turim. Kažkaip iškart ta išvaizda užsifiksuoja (bent jau kaip lietuvės akiai).

------

man latvių ne tai, kad labai patiko, bet kažkas, vaizdas scenoje, atlikėja, kažkokios ekspresijos irgi akį patraukė. Kad kitoniškai.
Tai va visai norėsiu tą pasirodymą dar kartą pamatyt.
Bet mūsiškė, manau, žyyymiai geriau.

------

o estų dar neklausiau, nors ruošiausi klausytis

----
taigi skaičiau FB ūžesį dėl Giržado, rimtai girtas... Sakė, net išsiregistravo iš FB, ar kas biggrin.gif
O dėl Zilnio... pati raudonų akių nepastebėjau, bet tokį komentarą vieną skaičiau.
Papildyta:

-----

Dėl Aistės dainos tai man taip. Kadangi buvau girdėjusi, kad Aminatos dainą dainuos, o dar šitaip Justelio pernykštė patiko (man irgi Justelio daina geriausia iš tų trijų Aminatos, na bent jau labiausiai mano skonio), tai kažko vau tikėjausi. Ir kai išgirdau/pamačiau, nusivyliau, nes to vau (man) visiškai nebuvo. Net nelabai padarė įspūdžio (yra turėjusi Aistė jai labiau tinkančių dainų, kad ir labiau balkaniškų ar mažiau modernių).
Žodžiu, prie favoritų man Aistė niekad nebuvo.
Šiemet rimtų favoritų net neturėjau be Fusedmarc. Visi, iš kurių kažko tikėjausi, nepateisino lūkesčių. O Fusedmarc kaip tokių net nežinojau, tik kaip pasakė, kad buvusi Saulės kliošo vokalistė, tada prisiminiau (per miglą, nes tas jau seniai juk ir buvo, ji labai labai pasikeitus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 kovo 2017 - 18:13
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 03 12, 19:17)
Man atrodo, kad šiais metais nors ir daug moterų, bet ne per daugiausiai barbių. Nemačiau tik dar visų balkanų 

ta daina gerai turėtų sueit tarp vyresnių EV žiūrovų 

Nežinau, nežiūrėjau
Vakar buvau Melodifestivalen įsijungus, tai nieko gero ta daina.
https://www.youtube....h?v=1jSrBdN4b5c
-------
Ai, ir islandai žiūriu išsirinko dainą su tokiais Aminatiškais beatais, tai gal gerai, kad Aistė nevažiavo  biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=UZR7Oc3q_Oc

laugh.gif Tai jo, ten daugiausiai visas barbynas susikoncentravęs biggrin.gif
---
Nu gal biggrin.gif Bet jau eksperimentą padarė jie čia kaip reikalas biggrin.gif Net įdomu kaip seksis.
---
Yra buvę geresnių drinks_cheers.gif
--
geras, tiksliai kažkokia aminatiška biggrin.gif Nors Aistės gal ryškesnė buvo. Bet kad panašumo turi, tai tikrai.

QUOTE(Ingėnas @ 2017 03 12, 20:21)
Bet va keista, jei sakai, kad neįsimintina ta daina... Ar čia tik man vienai smile.gif Nes nu sukasi ir sukasi tas priedainis galvoje non stop. Padainuočiau tau dabar
----
Vangelis būtų antroje vietoje pagal mano skonį. Bet vakar jis kažkaip jaudinosi labai ir silpnai sudainavo. Ar čia tik man vienai taip pasirodė? Nes komisija jį kažko gyrė. Vat jam ekspresijos palyginimui tai trūksta. Ir kaip bernas tai jis kuklus perdaug (keistai paskui stovėjo, kai jį kalbino, matėsi, kad labai jaudinasi).

------

Jo paskui užmačiau kažkur, kas net peticijas dėl jos grąžinimo rengė 

------

Tai va visai norėsiu tą pasirodymą dar kartą pamatyt.
Bet mūsiškė, manau, žyyymiai geriau.

----
taigi skaičiau FB ūžesį dėl Giržado, rimtai girtas... Sakė, net išsiregistravo iš FB, ar kas 
O dėl Zilnio... pati raudonų akių nepastebėjau, bet tokį komentarą vieną skaičiau.

-----

O Fusedmarc kaip tokių net nežinojau, tik kaip pasakė, kad buvusi Saulės kliošo vokalistė, tada prisiminiau (per miglą, nes tas jau seniai juk ir buvo, ji labai labai pasikeitus).

Man irgi sukasi drinks_cheers.gif (nors aš ją jau nemažai kartų girdėjus) Tik šiaip, bandau pažvelgt iš statistinio žiūrovo pusės smile.gif O įdomu ar tau iš pirmo karto ji įstrigo? Man tai kažkur iš trečio gal. Dėl to ir galvoju, kad laaabai svarbus bus atlikimas ir stiprus emocijos ištransliavimas. Baisu, kad neatsitiktų kaip su gruzinais pernai unsure.gif Kurie man labai patiko, bet taip ir nujaučiau, kad liks gale. Bet galvoju, kad į finalą lygtai pateko g.gif
---
Vagelis man irgi vakar atrodo, kad pranyko doh.gif Nebebuvo to pirminio įspūdžio. Vienas dalykas, kad susigadino įvaizdį, kitas - tai kad būtent užtikrintumo ir pritrūko.
---
tai taip, rinko peticijas doh.gif Vien dėl to ir sumąstė tą grąžinimo planą. Dėl to ir galvojau, kad visais būdais bandoma prastumt.
---
Man irgi reiks dar kartą pažiūrėt, nes kol kas tai mūsų daina man labiausiai limpa sulyginus LT, LV ir EE. Apskritai, aš ją kol kas priskirčiau prie šių metų EV geresnių pasirodymų savo skoniui biggrin.gif Kol kas dar neturiu dainos favoritės. Tik pats italas įdomus biggrin.gif Bandysiu po truputį perklausyt daugiau dainų, kokios jau išrinktos.
---
Oho, tai čia rimti bajeriai, pasirodo unsure.gif Aš galvoju, kad jis kažkoks kitoks, negiržadiškai elgiasi tiesioginiame eteryje, bet pamaniau gal jaudinasi ar kas ten jam.
O į Zilnį žiūrėdama tai tik dvi mintys kilo - arba kad po vakarykščio, arba kokią nors alergija užėjus. Nes akys grynai raudonos biggrin.gif Gal su užsienio svečiais biškį pašventė biggrin.gif
---
Kai pasakė apie Saulės Kliošą, tai net nustebau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 03 12, 21:10)
Man irgi sukasi drinks_cheers.gif (nors aš ją jau nemažai kartų girdėjus) Tik šiaip, bandau pažvelgt iš statistinio žiūrovo pusės smile.gif O įdomu ar tau iš pirmo karto ji įstrigo? Man tai kažkur iš trečio gal. Dėl to ir galvoju, kad laaabai svarbus bus atlikimas ir stiprus emocijos ištransliavimas.

---

Man irgi reiks dar kartą pažiūrėt, nes kol kas tai mūsų daina man labiausiai limpa sulyginus LT, LV ir EE. Apskritai, aš ją kol kas priskirčiau prie šių metų EV geresnių pasirodymų savo skoniui  Kol kas dar neturiu dainos favoritės. Tik pats italas įdomus biggrin.gif Bandysiu po truputį perklausyt daugiau dainų, kokios jau išrinktos.
---
Oho, tai čia rimti bajeriai, pasirodo  Aš galvoju, kad jis kažkoks kitoks, negiržadiškai elgiasi tiesioginiame eteryje, bet pamaniau gal jaudinasi ar kas ten jam.
O į Zilnį žiūrėdama tai tik dvi mintys kilo - arba kad po vakarykščio, arba kokią nors alergija užėjus. Nes akys grynai raudonos  Gal su užsienio svečiais biškį pašventė
---
Kai pasakė apie Saulės Kliošą, tai net nustebau

Jei apie melodiją pačią, tai tiesa, ne iš pirmo. Gal irgi iš kokio trečio. Va taip, kad galėčiau paniūniuot fragmentą. Bet pats pasirodymas, visuma, ypač vokalistė patraukė akį iš pat pirmo karto. O tada ji dar ir kitokia apranga užsimaskavusi buvo.
Tai jei padarys pasirodymą, įvaizdį ryškų, dėmesį turėtų patraukti. Na ir reklamos tai dainai, aišku, dabar reikia.
Aš tai džiaugiuosi, kad ne standartinė copy paste kaip buvo pernai Montvydo. Na taip, jis puikiai pasirodė. Bet be tokių kaip Montvydo dainų galiu gyvent, norisi kažko įdomesnio.
Dabar galvoju, kad įtraukčiau šiumetinę į TOP3 lietuviškų, kurios neeilinės. Aistės Strazdas (nors toji, atvirai pasakius, nėra mano skonio, bet nepaisant to suprantu, kodėl kiti ją taip liaupsina). Sashos Song, su kuria jam nepasisekė Maskvoje (bet vistiek aš tuo pasirodymu labai didžiuojuosi). Na ir šiumetis mūsų pasirinkimas.

Dėl įsimintinos/neįsimintinos melodijos. Bet va pernykštė EV nugalėtoja Ukraina savo melodija man irgi neįsiminė. Bet vistiek bendras įspūdis nurovė stogą. Juolab, kad iki tol aš ją gal tik vieną kartą buvau klausiusi, tai buvo naujas dalykas.

------

estų tai reiks būtinai pasklausyt, jei jau tokie kontraversiški atsiliepimai biggrin.gif

------

aš tai nelabai atidžiai žiūrėjau, tai viso "ūžesio" pati nė nepastebėjau smile.gif

-----

O kodėl nustebai?
Bet sakė, šita jų grupė gyvuoja jau 13 metų. Tai čia senas reikalas tas "Saulės kliošas". Bet lyg pamenu vieną momentą, kai jie ar tik ne su ta pačia Viktorija EV atrankose buvo sužybėję. Berods 2-ra vieta atrankose ar kažkas pan.

-----

Nors šiaip tai jo, mano požiūris dėl EV gal nestandariškas. Aš tikrai rinkčiausi pasirodymą, kuris gal rizikingas, bet kokybiškas ir įdomus. Nei tokį kuris apeliuoja užtikrintai į masinį skonį, bet iš esmės tai nieko naujo, nieko originalaus. Na taip, EV toks dalykas, kad gerieji pasirodymai kartais prapuola ir lieka nesuprasti. Bet kartais verta rizikuoti. Vardan muzikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 kovo 2017 - 21:56
QUOTE(Ingėnas @ 2017 03 12, 23:51)
Jei apie melodiją pačią, tai tiesa, ne iš pirmo. Gal irgi iš kokio trečio. Va taip, kad galėčiau paniūniuot fragmentą. Bet pats pasirodymas, visuma, ypač vokalistė patraukė akį iš pat pirmo karto. O tada ji dar ir kitokia apranga užsimaskavusi buvo.
---
Tai jei padarys pasirodymą, įvaizdį ryškų, dėmesį turėtų patraukti. Na ir reklamos tai dainai, aišku, dabar reikia.
---
Dabar galvoju, kad įtraukčiau šiumetinę į TOP3 lietuviškų, kurios neeilinės. Aistės Strazdas (nors toji, atvirai pasakius, nėra mano skonio, bet nepaisant to suprantu, kodėl kiti ją taip liaupsina). Sashos Song, su kuria jam nepasisekė Maskvoje (bet vistiek aš tuo pasirodymu labai didžiuojuosi). Na ir šiumetis mūsų pasirinkimas.
----
Dėl įsimintinos/neįsimintinos melodijos. Bet va pernykštė EV nugalėtoja Ukraina savo melodija man irgi neįsiminė. Bet vistiek bendras įspūdis nurovė stogą. Juolab, kad iki tol aš ją gal tik vieną kartą buvau klausiusi, tai buvo naujas dalykas.

------

O kodėl nustebai?
Bet sakė, šita jų grupė gyvuoja jau 13 metų. Tai čia senas reikalas tas "Saulės kliošas". Bet lyg pamenu vieną momentą, kai jie ar tik ne su ta pačia Viktorija EV atrankose buvo sužybėję. Berods 2-ra vieta atrankose ar kažkas pan.
-----

Nors šiaip tai jo, mano požiūris dėl EV gal nestandariškas. Aš tikrai rinkčiausi pasirodymą, kuris gal rizikingas, bet kokybiškas ir įdomus. Nei tokį kuris apeliuoja užtikrintai į masinį skonį, bet iš esmės tai nieko naujo, nieko originalaus. Na taip, EV toks dalykas, kad gerieji pasirodymai kartais prapuola ir lieka nesuprasti. Bet kartais verta rizikuoti. Vardan muzikos.

aha, aš apie melodiją kalbėjau smile.gif Pats pasirodymas tai man irgi iš karto užstrigo vien dėl to, kad neformatas. O ir šiaip mėgstu tokį muzikos stilių.
---
Aš tai bijau dėl to įvaizdžio keitinėjimų blush2.gif Labai baisu, kad nenusieksperimentuotų galiausiai biggrin.gif Man tas finalinis tai tiesiog idealus buvo wub.gif
---
Aha, šitos ir man fainos labai drinks_cheers.gif
---
Ukrainos daina ten jau iki gelmių suvirpino. Nerealiai stipru buvo.. Aš ją gal tik irgi per pačią EV pamačiau g.gif
---
Kažkaip man Saulės kliošas tik su Daiva ir jos sese asocijuojasi, tai biškį nustebino, kad ir ji dainavo smile.gif
---
Aš irgi dažniausiai visada (su retom išimtim, kurios kartais išpuola blush2.gif laugh.gif ) labiau sergu už neformatą per EV, bet nedažnai toks ir būna..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 kovo 2017 - 23:34
sveikos smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2017 03 05, 13:43)

Man Ivanauskas kažkaip niekad neimponavo kaip asmenybė. Kad talentingas, tai žinau, bet ką dabar jis čia demonstravo, tai.. Nulis originalumo, tik kopijos kažkokios. Taigi buvo kažkuriais metais panašus pasirodymas, ir vėliau jau Končita. Tikrai nenustebintų tuo įvaizdžiu nieko. Iki Končitos, tai iš viso ten toli gražu.
------
Pasidalink, jei ką gero matei. Patinka man keisti filmai smile.gif

aš tai išvis šoke buvau biggrin.gif nu fui kaip neskanu...
------
žinok kokį nerealų filmą neseniai žiūrėjau wub.gif Street cat named Bob... tikra istorija, bet toks geras..

QUOTE(Ingėnas @ 2017 03 05, 21:27)

THE TERMINAL. Na šitas nėra keistas, bet žavus, mielas šiltas filmas.
------------

Birdman. Tai tikrai keistas. Ir slegiantis. Nemanau, kad kažkam labai patiktų. Kažkaip sunkus psichologiškai.

ai šitas smagus smile.gif
-------
nu kodėl taip? biggrin.gif man labai patiko... nors aš ir šiaip Innaritu gerbėja.. taip, filmas sunkus, bet meniška prasme labai gerai pastatytas... kita vertus, mane jo kitas filmas - the revenant, žyyyymiai labiau prislėgė...

QUOTE(Estela_ @ 2017 03 08, 21:05)
nieko nesigaudau absoliučiai, bet bent jau finalą pažiūrėsiu, negalima apleisti tokio svarbaus įvykio, galų gale jau šešti metai (!!!)  EV tradiciją turim  bigsmile.gif

ką jau ten žiūrėt - išvis turėtume jau pirmoj eilėj ten Klaipėdoj išsirikiavusios sėdėt biggrin.gif
QUOTE(tuktuk @ 2017 03 12, 15:01)

Papasakokit ir kitos savo įspūdžius smile.gif

aš nesipasakosiu, sorry... biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 03 12, 23:34)

Kažkaip man Saulės kliošas tik su Daiva ir jos sese asocijuojasi, tai biškį nustebino, kad ir ji dainavo smile.gif

aha man irgi biggrin.gif Daiva tai mano klasiokė buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 03 14, 02:16)
žinok kokį nerealų filmą neseniai žiūrėjau  wub.gif Street cat named Bob... tikra istorija, bet toks geras..
-------
ką jau ten žiūrėt - išvis turėtume jau pirmoj eilėj ten Klaipėdoj išsirikiavusios sėdėt
------
aš nesipasakosiu, sorry... biggrin.gif
-----
aha man irgi  Daiva tai mano klasiokė buvo

Jau vien pagal pavadinimą sudomino thumbup.gif Ne grūzinantis?
---
Nu šiaip tai jo laugh.gif laugh.gif
---
Kodėl? Labai lievi įspūdžiai? biggrin.gif O, beje, kelinta Kotryna liko?
---
Geeras bigsmile.gif thumbup.gif Saulės klioše man ji žymiai labiau patiko nei jos sesė. Man atrodo, Daiva daug stipresnė vokaliai g.gif Dabar ji gal net ne LT gyvena. Žinau tik kad su kita grupe koncertuoja smile.gif

_____

Čekinu EV diedus laugh.gif Nu bet kaaaip nėra iš ko rinktis doh.gif Nerandu nei vieno savo skonio doh.gif Artimiausias gal ispanas būtų, bet kad tooooks vaikas atrodo ir dėl to labai nesižiūri doh.gif biggrin.gif Pas izraelietį sudėjimas lygtai neblogas(kiek spėjau apžiūrėt klipe). Kažkaip nepamenu tokių eurovizinių metų, kad taip nebūtų iš ko rinktis doh.gif biggrin.gif Pernai palyginus buvo aukso kasyklos laugh.gif Man atrodo, jau daugiau nelabai kažkas ir atsiras unsure.gif Kol kas tik italas man normaliausias. Bet ir tai ne dėl to, kad mano skonio būtų, o šiaip fainas. Ai, bet gal ir gerai, bus ramiau laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 kovo 2017 - 16:17
labas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2017 03 14, 16:15)
Jau vien pagal pavadinimą sudomino : Ne grūzinantis?
---
Kodėl? Labai lievi įspūdžiai? :
----
O, beje, kelinta Kotryna liko?
---
Saulės klioše man ji žymiai labiau patiko nei jos sesė. Man atrodo, Daiva daug stipresnė vokaliai Dabar ji gal net ne LT gyvena. Žinau tik kad su kita grupe koncertuoja

_____
Čekinu EV diedus  Nu bet kaaaip nėra iš ko rinktis

nu gerai ten viskas baigias smile.gif šiaip labai stiprus žmogus... pažiūrėk būtinai smile.gif
-------
taip biggrin.gif
-------
3-čia lyg..
------
aha, su keymono dabar dainuoja smile.gif
-------
oi aš kaip atitrūkus nuo EV šiemet biggrin.gif visai.. nežinau nė kas vyksta... Rusija tik nervina kaip visada bash.gif a nė jokios moralės...
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2017 03 12, 23:34)

Aš tai bijau dėl to įvaizdžio keitinėjimų blush2.gif Labai baisu, kad nenusieksperimentuotų galiausiai biggrin.gif Man tas finalinis tai tiesiog idealus buvo wub.gif 
----
Kažkaip man Saulės kliošas tik su Daiva ir jos sese asocijuojasi, tai biškį nustebino, kad ir ji

šiaip tai jo, tu teisi.
Beje, dabar prisiminiau, skaičiau kaip tik apie tai. Sakė ta Vika, kad bendradarbiaus ir toliau su ta pačia dizainere. Tipo, net jeigu Statkevičius pasisiūlytų ją rengti, nekeistų, nesiblaškytų.
Reik tikėtis, kad tokios nuostatos ir laikysis. Nes man įstrigo juodai gerąja prasme tas įvaizdis. Dabar galvoju, gal iš visų eurovizinių LT pasirodymų pats geriausias.
------

Ir tame pačiame straipsnyje skaičiau, kad tikrai būtent su Vika vos neišvažiavo Saulės kliošas. Tais metais laimėjo Bavarija, bet juos diskvalifikavo ir išsiuntė Aivarą. O Saulės kliošas su Vika buvo treti, dar tipo buvo kalbų, gal juos siųsti.

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 03 14, 00:16)

žinok kokį nerealų filmą neseniai žiūrėjau  Street cat named Bob... tikra istorija, bet toks geras..

-------
nu kodėl taip?  man labai patiko... nors aš ir šiaip Innaritu gerbėja.. taip, filmas sunkus, bet meniška prasme labai gerai pastatytas... kita vertus, mane jo kitas filmas -the revenant žyyyymiai labiau prislėgė...

------
Daiva tai mano klasiokė buvo smile.gif

Sudominai. Šiaip aš knygą skaičiau, pagal kurią jis pastatytas, tai tikrai žavi šilta optimistiškai nuteikianti knyga (ir istorija). O dar šiandien ir iš draugės pagyrimą tam filmui išgirdau, tai reiks būtinai pažiūrėt.

-----
Man tai jis slogus kažkaip, pati ta istorija. Čia gal žiūrint iš kokio kampo pažiūrėsi. Meniškas tai labai, tiesa. Dar vienas dalykas kas man jame nelabai lipo, tai pagr. herojus/aktorius. Kažkodėl tai nesimpatiškas blush2.gif Puikiai vaidina, na ir jis labai žymus (nors pati su juo nieko nesu žiūrėjusi daugiau, bet teoriškai žinau). Bet va kažkaip... O patiko jo duktės personažas, ypač kažkaip įstrigo scena balkone (gal prisimeni, apie ką aš, jei nežiūrėjai labai seniai).
Bet kita vertus tai filmas, kurio lengvai nepamirši

the revenant nesu žiūrėjusi

-------

mat kaip bigsmile.gif
Man tai jinai faina pana atrodo.

Tuktuke, čia dabar gal labiau tau, berašydama prisiminiau.
Neseniai žiūrėjau My King (su Casseliu). Prancūziškai kitoks pavadinimas, na bet susirasi, jei sudomins. Tai geriausia jo vaidyba, kiek esu mačiusi. Labai jau sexi jis ten vietomis smile.gif
Nors su šituo įdomiai. Kol žiūrėjau, tikrai patiko. Bet panašu, kad ne iš tų filmų, kurie ilgai išliks. Gal nėra kažko tai išskirtinio ir stogą nuraunančio pačioje istorijoje? Na bet labai prOncūziškas pasirodė.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 03 14, 16:15)

Čekinu EV diedus laugh.gif Nu bet kaaaip nėra iš ko rinktis doh.gif Nerandu nei vieno savo skonio doh.gif Artimiausias gal ispanas būtų, bet kad tooooks vaikas atrodo ir dėl to labai nesižiūri doh.gif biggrin.gif Pas izraelietį sudėjimas lygtai neblogas(kiek spėjau apžiūrėt klipe). Kažkaip nepamenu tokių eurovizinių metų, kad taip nebūtų iš ko rinktis doh.gif biggrin.gif Pernai palyginus buvo aukso kasyklos laugh.gif Man atrodo, jau daugiau nelabai kažkas ir atsiras unsure.gif Kol kas tik italas man normaliausias. Bet ir tai ne dėl to, kad mano skonio būtų, o šiaip fainas. Ai, bet gal ir gerai, bus ramiau laugh.gif

aš kažkaip nieko nežiūriu blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 03 23, 23:23)
Rusija tik nervina kaip visada  bash.gif a nė jokios moralės...

ai nu jo doh.gif

Šituo atveju žaisti neįgalumo korta tai labai neskanu.
Atsakyti
blackkiss, sveikinu su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Linkiu visokeriopos sėkmės, laimės ir svajonių išsipildymo 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti