Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2017 03 05, 13:43)
Ech.. Kai neįsivaizduoju kokios problemos tave slegia, tai nežinau nei kokius žodžius parinkt. Bet laikykis Visi blogi dalykai praeina.
---
Nu šiaip joTurėtų būti gana keista iš manęs girdėt padejavimus, kad jis plaukus nusikirpo  Bet va jis man iš tų egzempliorių, kuriems laaabai tinka ilgi plaukai. Ir tą savo kozirį jis prarado. Nes tiesą sakant, man dabartinė jo plaukuosena visai netinka  Su tais ilgais plaukais atrodė kažkoks net ir gerokai vyriškesnis.
---

Ed Sheeran visai fainas ir man. O Lorde šitos gal negirdėjau dar  Arba girdėjau, bet nežinojau, kad ten Lorde.
---

Nu bet tikrai, ką daug kas ten mato, nesuvokiu. Tiksliau, visos tos zviozdos gi tiek pasiuto, kai išmetė jį. Jau vien dėl to nenorėčiau, kad jis važiuotų. Skaičiau, kad Jazzu, tai iš vis ardėsi. Berods ant Sašos labai užstūmė kažką. Ir kaip galėjo ją kviest į komisiją, kai nesugeba būt objektyvi  Nu aš laaaabai tikiuosi, kad negrąžins to raguočio.
Man Ivanauskas kažkaip niekad neimponavo kaip asmenybė. Kad talentingas, tai žinau, bet ką dabar jis čia demonstravo, tai.. Nulis originalumo, tik kopijos kažkokios. Taigi buvo kažkuriais metais panašus pasirodymas, ir vėliau jau Končita. Tikrai nenustebintų tuo įvaizdžiu nieko. Iki Končitos, tai iš viso ten toli gražu.

----

Kitas - 'Ekskursantė'. Šiaip net nežinau kurį aukščiau statyčiau (nelabai panašūs jie).
'Emilija' gal daugiau verčiantis susimąstyt (vaizduoja 1972 metus, kai susidegino Kalanta).

-----

Pasidalink, jei ką gero matei. Patinka man keisti filmai smile.gif

Ačiū 4u.gif

----
tai va užtai taip ir parašiau biggrin.gif

-----

tai visai šviežia čia, kažkaip užtaikiau

-----

tai aš irgi nesuvokiu KĄ galima ten matyti. Ir dar kad šiaip kas, žvaigždės turėtų bent kažkokį supratimą/skonį turėt.
Ar čia pagrindinė priežastis, kad visų draugas? Man tik tokia mintis peršasi...

Iki Končitos tai jam toli toli, kaip iki Mėnulio.

-----

šito net negirdėjus kažkaip.
Prisiminiau vieną, kurį norėjau rudenį pamatyt labai, bet taip ir nepamačiau. Lietuvišką.
"Senekos diena". Nematei kartais?

O iš tų, kur žiūrėjau pirmoje vietoje Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Net dukart žiūrėjau nuo gruodžio, ir žinau, kad dar tikrai žiūrėsiu, tiek užbūrė. Neįprasta meilės istorija, be šablonų, bet tokio grožio, ir vizualine prasme, ir visokių ekspresijų kiek. Įsimylėjau šitą filmą.

Nebuvau mačiusi kažkodėl, bet labai patiko It's a Wonderful Life. Na bet čia kalėdiniu/naujametiniu laikotarpiu geriau žiūrėt (ką aš ir dariau).

Interstellar. Mokslinė fantastika. Bet labai labai gražus filmas. Aš nesu to žanro gerbėja, bet net neįsivaizdavau, kaip poetiškai tai pateikti galima.

Her. Tai čia ne kiekvienam patiks. Bet man patiko.

THE TERMINAL. Na šitas nėra keistas, bet žavus, mielas šiltas filmas.

Nocturnal Animals (režisierius beje Tom Ford). Na... sudėtingas filmas, ir tamsus, truputį grūzinantis. Bet man patiko. Gražus vizualiai, vietomis provokuojantis.

Silver Linings Playbook. Šitas gal prie vidutiniškai patikusių. Tuo metu patiko, bet kažkaip nepaveikė labai.

Pulp Fiction. Filmas legenda. Bet sukelia man dviprasmiškų minčių. Labai daug aštrių scenų, tikrai ne kiekvienam. Mane kai kas pribloškė, buvo kur tiesiog negalėjau žiūrėt.

The Truman Show. Lengvas šviesus filmas.

Kiss Kiss Bang Bang. Trileris, kas tokius mėgsta. Su žaviais personažais/aktoriais.

Closer. Kur skamba Damien Rice The Blower's Daughter. Kol žiūrėjau jį, abejojau, ar patinka. Bet dabar kai nusistovėjo, galiu pasakyti, kad taip. Nors va būtent ta daina man kažkaip visai netiko prie filmo.

Birdman. Tai tikrai keistas. Ir slegiantis. Nemanau, kad kažkam labai patiktų. Kažkaip sunkus psichologiškai.

Turėjau dar sąrašą iš naujų ką peržiūrėt, bet dabar filtruoju. Atsirenku tuos, kurie galėtų būti verti to laiko. Visų filmų neperžiūrėsi. O žiūrėti tokius, kuriuos pamirši po kelių dienų (nors būtent tokių prisisiuntusi iš senų laikų turiu) tai nežinau ar yra prasmė.
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2017 03 05, 23:27)
tai aš irgi nesuvokiu KĄ galima ten matyti. Ir dar kad šiaip kas, žvaigždės turėtų bent kažkokį supratimą/skonį turėt.
Ar čia pagrindinė priežastis, kad visų draugas? Man tik tokia mintis peršasi...

Iki Končitos tai jam toli toli, kaip iki Mėnulio.

-----

šito net negirdėjus kažkaip.
Prisiminiau vieną, kurį norėjau rudenį pamatyt labai, bet taip ir nepamačiau. Lietuvišką.
"Senekos diena". Nematei kartais?
-----------
O iš tų, kur žiūrėjau pirmoje vietoje Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Net dukart žiūrėjau nuo gruodžio, ir žinau, kad dar tikrai žiūrėsiu, tiek užbūrė. Neįprasta meilės istorija, be šablonų,  bet tokio grožio, ir vizualine prasme, ir visokių ekspresijų kiek. Įsimylėjau šitą filmą.
Nebuvau mačiusi kažkodėl, bet labai patiko It's a Wonderful Life. Na bet čia kalėdiniu/naujametiniu laikotarpiu geriau žiūrėt (ką aš ir dariau).

Interstellar. Mokslinė fantastika. Bet labai labai gražus filmas. Aš nesu to žanro gerbėja, bet net neįsivaizdavau, kaip poetiškai tai pateikti galima.

Her. Tai čia ne kiekvienam patiks. Bet man patiko.

THE TERMINAL. Na šitas nėra keistas, bet žavus, mielas šiltas filmas.

Nocturnal Animals (režisierius beje Tom Ford). Na... sudėtingas filmas, ir tamsus, truputį grūzinantis. Bet man patiko. Gražus vizualiai, vietomis provokuojantis.

Silver Linings Playbook. Šitas gal prie vidutiniškai patikusių. Tuo metu patiko, bet kažkaip nepaveikė labai.

Pulp Fiction. Filmas legenda. Bet sukelia man dviprasmiškų minčių. Labai daug aštrių scenų, tikrai ne kiekvienam. Mane kai kas pribloškė, buvo kur tiesiog negalėjau žiūrėt.

The Truman Show. Lengvas šviesus filmas.

Kiss Kiss Bang Bang. Trileris, kas tokius mėgsta. Su žaviais personažais/aktoriais.

Closer. Kur skamba Damien Rice The Blower's Daughter. Kol žiūrėjau jį, abejojau, ar patinka. Bet dabar kai nusistovėjo, galiu pasakyti, kad taip. Nors va būtent ta daina man kažkaip visai netiko prie filmo.

Birdman. Tai tikrai keistas. Ir slegiantis. Nemanau, kad kažkam labai patiktų. Kažkaip sunkus psichologiškai.

Turėjau dar sąrašą iš naujų ką peržiūrėt, bet dabar filtruoju. Atsirenku tuos, kurie galėtų būti verti to laiko. Visų filmų neperžiūrėsi. O žiūrėti tokius, kuriuos pamirši po kelių dienų (nors būtent tokių prisisiuntusi iš senų laikų turiu) tai nežinau ar yra prasmė.

Tai va, ką tik perskaičiau, kad grąžino raguotį doh.gif doh.gif doh.gif Tikrai kažkokiais nelabai švariais žaidimais kvepia... Bent aš tai neatsimenu tokio atvejo, kad būtų ką nors gražinę po išmetimo ir dar tiesiai į finalą, kai kiti kovojo dėl vietos jame doh.gif doh.gif
Svarbiausia, kad dar būtų ten ką prastumt... Tai dabar jau Jazzu ir Agnės chebra šokinėja iš džiaugsmo. Vėl apvarinės likusius atlikėjus, o raguotį į dausas kelt. Galėtų dar Jazzu į komisiją pakviest, tai iš vis būtų cool :oh Man jau belekas tegul važiuoja, kad tik ne jis. Tokia beskonybė ir kičas, kad šakės.
-----
Lyg ir nemačiau šito.
---
Gerų čia privardinai, turbūt kokį pusę tai tikrai mačiau. "Her" žiūrėjau visai neseniai. Man tai laabai patiko. Sudominai su "Eternal Sunshine of the Spotless Mind". O "Interstellar" turiu savo sąrašiuke prie privalomų pažiūrėt, nes labai patinka man tokia tematika.

Pagal tavo skonį, man atrodo, tau turėtų patikt "Once", jei dar nesi mačius:
https://www.youtube....h?v=FWJIylZ8VyM
Beje, jis labai glaudžiai su muzika susijęs. Ir superinis garso takelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 kovo 2017 - 12:12
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2017 03 07, 12:11)
Labas 4u.gif

Tai va, ką tik perskaičiau, kad grąžino raguotį  Tikrai kažkokiais nelabai švariais žaidimais kvepia... Bent aš tai neatsimenu tokio atvejo, kad būtų ką nors gražinę po išmetimo ir dar tiesiai į finalą, kai kiti kovojo dėl vietos jame
Svarbiausia, kad dar būtų ten ką prastumt... Tai dabar jau Jazzu ir Agnės chebra šokinėja iš džiaugsmo. Vėl apvarinės likusius atlikėjus, o raguotį į dausas kelt. Galėtų dar Jazzu į komisiją pakviest, tai iš vis būtų Man jau belekas tegul važiuoja, kad tik ne jis. Tokia beskonybė ir kičas, kad šakės.
-----
Lyg ir nemačiau šito.
---
Gerų čia privardinai, turbūt kokį pusę tai tikrai mačiau. "Her" žiūrėjau visai neseniai.
Man tai laabai patiko.

-------
Sudominai su "Eternal Sunshine of the Spotless Mind".

-----
O "Interstellar" turiu savo sąrašiuke prie privalomų pažiūrėt, nes labai patinka man tokia tematika.

-----

Pagal tavo skonį, man atrodo, tau turėtų patikt "Once", jei dar nesi mačius:
https://www.youtube....h?v=FWJIylZ8VyM
Beje, jis labai glaudžiai su muzika susijęs. Ir superinis garso takelis smile.gif

aš apakus dėl to raguočio... Sau mintyse net daviau žodį, kad jei neduok Dieve jis išvažiuotų mus atstovauti, net nežiūrėsiu EV iš viso.

Ir šiuo atveju tai man čia grynai korupcija kvepia. Vien jau tai primetus , kad dar nepaskelbus tokios galimybės ką nors sugrąžinti jis juk reklamavosi kažko, važinėjo po miestą "pasipuošęs". Tai taip logiškai mąstant jau seniai turėjo tą reikalą iš galvos būt išmetęs. Bet matomai dėl jo čia viską ir sugalvojo, tą galimybę.
Beveik tikra. Dėl to neskaniau nei neskanu.
Nors aš nesitikėjau, kad žmonės būtent už jį balsuos. Kičas beskonybė kubu. Ir tos jo veido išraiškos, fe.

-------

man atrodo tau tikrai turėtų patikti. Tematika labai panaši, kaip tu mėgsti, apie tuos Nepriklausomybės atkūrimo laikus. Mačiau trailerį, tai labai gražiai viskas susukta, poetiškai. Ir aktoriai geri vaidina (bent pagr. rolėse). Tik kino teatre praleidau per keliones. O atsisiųsti, įtariu, nėra kur.

-----

fainai, kad ir tau Her patiko.
Reiškia, mano skonis dėl filmų kažkiek priartėjo prie tavojo smile.gif
Na pasikeitė jis labai (maniškis) iš tiesų.
Nors labai jautri pasidariau, vakar žiūrėjau La la land. Iš pradžių visiškai nepatiko. Bet pabaigoje taip užkabino/sukėlė asmeniškų minčių apie gyvenimą ir svajones / sugraudino... Ar toks momentas papuolė, ar panašiai ir kitus jautresnius jis taip veikia.
Ypač ta pagr. daina... Ir pabaiga. Palietė mano jautrias stygas.

-----

Eternal Sunshine esu beveik tikra, kad patiks. Skaičiau, žmonės žiūri jį po -niolika kartų, ir vyrai. Ir kino gurmanai.
Šiai dienai tai mano pats mylimiausias filmas. Ir pagr. veikėjai... Įsimylėjus tą filmą ir viską apie jį juodai.
Jau vėl noriu jį žiūrėti biggrin.gif Bet stabdau save smile.gif

-------
"Interstellar" jei tokia tema domina, 200 proc. kad tikrai patiks.

Dar "Arrival" galvoju pažiūrėt. Bet reikia, kad pirma "Interstellar" susigulėtų. Nors turiu jausmą, kad Insterstellar jis nepermuš.

-------

ačiū 4u.gif Pasidomėsiu tuo filmu.
Muzikinius mėgstu.
Šiaip gal dabar prie psichologinių labiausiai traukia. Tik va bėda, kad jei filmas geras, net per daug kartais įsijaučiu. Paskui kelias dienas (ar net savaitėm) negaliu išmesti iš galvos.

Papildyta:
P.S. pagooglinau apie tą filmą, taigi čia tas, kur ne kartą minėjusi buvai? mirksiukas.gif

Reiks pasižiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 03 07, 15:32)
aš apakus dėl to raguočio... Sau mintyse net daviau žodį, kad jei neduok Dieve jis išvažiuotų mus atstovauti, net nežiūrėsiu EV iš viso.

Ir šiuo atveju tai man čia grynai korupcija kvepia. Vien jau tai primetus , kad dar nepaskelbus tokios galimybės ką nors sugrąžinti jis juk reklamavosi kažko, važinėjo po miestą "pasipuošęs". Tai taip logiškai mąstant jau seniai turėjo tą reikalą iš galvos būt išmetęs. Bet matomai dėl jo čia viską ir sugalvojo, tą galimybę.
Beveik tikra. Dėl to neskaniau nei neskanu.
Nors aš nesitikėjau, kad žmonės būtent už jį balsuos. Kičas beskonybė kubu. Ir tos jo veido išraiškos, fe.

-------

man atrodo tau tikrai turėtų patikti. Tematika labai panaši, kaip tu mėgsti, apie tuos Nepriklausomybės atkūrimo laikus. Mačiau trailerį, tai labai gražiai viskas susukta, poetiškai. Ir aktoriai geri vaidina (bent pagr. rolėse). Tik kino teatre praleidau per keliones. O atsisiųsti, įtariu, nėra kur.

-----

fainai, kad ir tau Her patiko.
Reiškia, mano skonis dėl filmų kažkiek priartėjo prie tavojo smile.gif
Na pasikeitė jis labai (maniškis) iš tiesų.
---
Nors labai jautri pasidariau, vakar žiūrėjau La la land. Iš pradžių visiškai nepatiko. Bet pabaigoje taip užkabino/sukėlė asmeniškų minčių apie gyvenimą ir svajones / sugraudino... Ar toks momentas papuolė, ar panašiai ir kitus jautresnius jis taip veikia.
Ypač ta pagr. daina... Ir pabaiga. Palietė mano jautrias stygas.

-----

Eternal Sunshine esu beveik tikra, kad patiks. Skaičiau, žmonės žiūri jį po -niolika kartų, ir vyrai. Ir kino gurmanai.
Šiai dienai tai mano pats mylimiausias filmas. Ir pagr. veikėjai... Įsimylėjus tą filmą ir viską apie jį juodai.

-------

Muzikinius mėgstu.
Šiaip gal dabar prie psichologinių labiausiai traukia. Tik va bėda, kad jei filmas geras, net per daug kartais įsijaučiu. Paskui kelias dienas (ar net savaitėm) negaliu išmesti iš galvos. 

P.S. pagooglinau apie tą filmą, taigi čia tas, kur ne kartą minėjusi buvai?

Jei jis laimės, tai bus pirmas kartas, kai nepalaikysiu Lt per Euroviziją... Ir gal net norėsiu, kad užimtų paskutinę vietą blush2.gif Gal susimąstytų biškį tam tikrų zviozdų chebrytė, kad tik jiems vieniems tas pasirodymas labai cool, vien dėl to, kad jų draugelis dalyvauja.
Nu tikrai atrodo visiška korupcija. O jeigu dar sakai ir reklamavosi prieš sugrįžimą, tai iš viso doh.gif Kaip ir aišku.
---

Geras, net nepagalvojau, kad apie tai. Turėsiu minty(ivstiek kažkur gal atsiras). Arba galų gale, parodys per tv, nes dažnai rodo lietuviškus filmus kažkuriam laikui praėjus.
"Emilija iš Laisvės alėjos" tai irgi labai gerai susuktas, visai nebanalus ir labai gražiai pateikta Nepriklausomybės idėja, visai neperspaudžiant. Ten Nepriklausomybė kaip tokia "neeskaluojama" ar kaip čia išsireiškus, tiesiog natūraliai išplaukia vystantis veiksmui. Ir šiaip pats siužetas labai įdomus ir netikėta pabaiga. Aktoriai faini. Pagrindinės aktorės vaidyba - superinė (Pačioje pradžioje rodo, kad atvyksta jauna aktorė gavus paskyrimą į darbą Kauno dramos teatre ir prasideda veiksmas). Toks labai suvirpinantis filmas, o dar garso takelis(pačioje kulminacijoje ta Marijono daina, tai kažkas tobulo. Šiurpuliukai lakstė grynai nuo žodžių. Nežinau, ar girdėjus tu ją? Šiaip pilnas dainos įspūdis atsiskleidžia bežiūrint patį filmą. Nu čia reik pamatyt, sunku nupasakot ir nenoriu spoilint, jei sugalvosi pažiūrėt) Šiaip tai tikrai, labai rekomenduoju pažiūrėt kino teatre.
---
smile.gif Aha, labai patiko. Bet jis iš tokių, kur nepažįstamiems sunku būtų parekomenduot, nes toks įtariamas, kad jis arba labai patinka, arba - visai ne biggrin.gif
---

Aš žiūrėjau šito trailerį. Bet kažkaip pamačiau, kad miuziklinio tipo, tai pagalvojau, kad nelabai man patiktų. Bet šiaip jei tiek apdovanojimų susižėrė, tai gal ne veltui.
---

Nu būtinai reiks pažiūrėt.

---

Nepamenu dabar jau. Pagrindinę dainą, tai prisimenu, kad esu minėjus, tai gal ir apie filmą sakiau smile.gif Jis ne tai kad muzikinis, ta muzika gal labiau šalia( nors kaip pažvelgsi biggrin.gif ) Šiaip, kiek pamenu, toks visai lengvas filmas, negrūzinantis per daug.
Atsakyti
Ingėnai, tavęs EV temoj pasigedo biggrin.gif
Atsakyti
Kaip faina , panos gyvybės temoj atsirado wub.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 02 26, 18:28)

man irgi, labai trūksta  smile.gif kaip tik viena draugė ką tik rašė išvarius atostogų, kaip jai fainai - šilta, saulytė, švieži vaisiai biggrin.gif vacation1.gif
-------
aš tai visada už, bet kad visai mūsų nebelikę, va pliurpiam dviese su Tuktuk, dar kartais Braškė užsuka biggrin.gif Ingėnas visai dingus verysad.gif

------
oi žinok, prieš porą savaičių ir aš mačiau jį prie kažkokio saulėtekio/ saulėlydžio -  facebooke iššoko, nes kažkas palaikino tą postą! smile.gif iškart tave prisiminiau biggrin.gif
-----
ant muzikos ir aš kažkaip - užsikabliavau ant Enrikės dainų biggrin.gif čia vis tas saulės trūkumas.. doh.gif

Ai ateis ir mūsų laikas tongue.gif tiek daug ką noriu aplankyt šiemet bet kol kas dar neplanuoju, laukiu kokio ženklo iš aukščiau kur man čia geriau nuvykt.. biggrin.gif

---

Nu va gal kas ir išeis, jei visom bus nuotaika bigsmile.gif 4u.gif

anądien radau savo SM folderį kompe , tai pažiūrėjau ir galvoju o mai gad, kiek idėjų, kiek širdies įdėta, kaip gera atsimint wub.gif

----

Oj kaip faina biggrin.gif wub.gif

----

Enrikė man irgi visada 'sueina' biggrin.gif happy.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 03 02, 12:58)

Jei ką užmatysiu, tai įmesiu. Kol kas beveik nieko negirdėjau iš užsienietiškų, tik vyriokus peržvelgiau laugh.gif Nieko gero nemačiau. O girdėjau tik tas, kur Braškė buvo įmetus, po to Prancūzijos ir Italijos. Prancūzijos po antro pasiklauymo priedainis pradeda kabliuot(nors man jis kažkaip labiau ispaniškai skamba biggrin.gif ) Dar Italijos paklausiau, tai kažkaip visai prajuokino tas italas laugh.gif Toks prie bajerio atrodo. Daina tai neužkabino iš pirmo karto (gal kol kas).

Labai LABAI ačiū kad apšvietei nors truputį, italas fainas, labai 'itališkas' iš tikrųjų biggrin.gif biggrin.gif

Tai, kaip suprantu, jau finalas šį savaitgalį? bigsmile.gif nieko nesigaudau absoliučiai, bet bent jau finalą pažiūrėsiu, negalima apleisti tokio svarbaus įvykio, galų gale jau šešti metai (!!!) EV tradiciją turim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2017 03 08, 23:05)
anądien radau savo SM folderį kompe , tai pažiūrėjau ir galvoju o mai gad, kiek idėjų, kiek širdies įdėta, kaip gera atsimint  wub.gif

----

Labai LABAI ačiū kad apšvietei nors truputį, italas fainas, labai 'itališkas' iš tikrųjų  biggrin.gif  biggrin.gif
---
Tai, kaip suprantu, jau finalas šį savaitgalį?  bigsmile.gif nieko nesigaudau absoliučiai, bet bent jau finalą pažiūrėsiu, negalima apleisti tokio svarbaus įvykio, galų gale jau šešti metai (!!!)  EV tradiciją turim  bigsmile.gif

aww... wub.gif Tikrai, gera prisimint, juk tieeeek visko vyko biggrin.gif
---

Nėra už ką mirksiukas.gif Italas tai tikrai toks visiškai tipinis atrodo biggrin.gif Tie judesiukai, manieros biggrin.gif

---
Aha, jau šį. Būtinai reiks žiūrėt, nelaužysim tradicijų biggrin.gif Kaip supratau, iš Klaipėdos transliuos tiesiogiai g.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Atsikėliau, paklausiau LT dainą.. Nu žiauriai ne kažką unsure.gif Nežinau, kokio revampo reikia jai, kad išplauktų iš pusfinalio. Dabar toks jausmas, kad daugiau nei 10 metų visa tauta izoliuoti nuo pasaulio gyveno ir čia dabar "šviežia" dainą siunčia biggrin.gif Dar gerai, kad antram pusfinaly, jis silpnesnis (bent jau mano nuomone).

Jeigu jau ne visiškai tradiciniu Euroviziniu keliu eit, tai reikėjo Aistę siųst, nuėmus visus jos pasivaipymus ir išsidirbinėjimus.
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 03 12, 14:20)
Atsikėliau, paklausiau LT dainą.. Nu žiauriai ne kažką  unsure.gif Nežinau, kokio revampo reikia jai, kad išplauktų iš pusfinalio. Dabar toks jausmas, kad daugiau nei 10 metų visa tauta izoliuoti nuo pasaulio gyveno ir čia dabar "šviežia" dainą siunčia  biggrin.gif   Dar gerai, kad antram pusfinaly, jis silpnesnis (bent jau mano nuomone).

Jeigu jau ne visiškai tradiciniu Euroviziniu keliu eit, tai reikėjo Aistę siųst, nuėmus visus jos pasivaipymus ir išsidirbinėjimus.

Aš tai baaaaisiai džiaugiuosi, kad ne Lolita karsta.gif biggrin.gif Kažkaip man buvo svarbiausia, kad ne ji, o kiti daugiau mažiau panašūs pagal patikimą(nors stiliai ir skirtingi). Gal tik Vagelis silpniausiai atrodė. Kažkaip visai nebeliko iš jo nieko unsure.gif

Fusedmarc man faini smile.gif Bet abejoju, kad į finalą išeis. Zazza ar Aistei gal būtų didesnė tikimybė. Fusedmarc labai koncentruotai auditorijai(iš tikrųjų tai biškį nustebau, kad juos išrinko, negalvojau, kad džiazinio stiliaus daina sueis lietuviams). Gana alternatyvu kaip Eurovizijai. Vien dėl to abejojau ar verta siųst, bet aš visada už nestandartines dainas per EV smile.gif Tik baisu biškį, kad visai gale neliktų blush2.gif Nes melodija tai neįsimintina, čia gali suveikt nebent vaizdas scenoj ir kaip atlikėja emociškai ištransliuos tą dainą. Įvaizdis man labai fainas buvo - gerai kontrastavo juodos didelės platformos su raudona suknele ir kuodas raudonas tiko. Aš jau gal net nieko nekeisčiau daugiau g.gif

Beje, gal matei kur nors naują video? Norėjau dar kartą pažiūrėt finalinį pasirodymą, bet randu tik senus arba prastos kokybės.

Šiaip man žiauriai gaila Zazzos. Man taip patiko jos pats pirmas pasirodymas ir įvaizdis, kurį paskui visiškai pakeitė unsure.gif Nebūčiau aš ir tų šokėjų ėmus, paskendo ji tarp jų. Aistės dukra prajuokino per video. Žurnalistė paklausė kas tau nepatinka pasirodyme, ta atsakė, kad nepatinka, kai mama akis išpučia pabaigoje dainos doh.gif lotuliukas.gif (Kokie 8 metai jos dukrai biggrin.gif ) Nu bet tai šitą jai visi bandė pasakyt visą tą laiką. Nors gal atsižvelgė jau galų gale, nes kažkaip nebeerzino ta vaidyba vakar.

Tai va, tokie mano pastebėjimai biggrin.gif Šiaip užsieniečiai tai labai peikia šitą Lietuvos pasirinkimą.. Net keista, kad ir broliukai latviai tiek varo doh.gif Gal dėl to, kad Aminatos dainos neišrinkom g.gif Kažkaip niekad nepastebėdavau tiek būtent latvių komentarų.

Papasakokit ir kitos savo įspūdžius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 kovo 2017 - 15:15
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2017 03 12, 15:01)

Fusedmarc man faini smile.gif Bet abejoju, kad į finalą išeis. Zazza ar Aistei gal būtų didesnė tikimybė. Fusedmarc labai koncentruotai auditorijai(iš tikrųjų tai biškį nustebau, kad juos išrinko, negalvojau, kad džiazinio stiliaus daina sueis lietuviams). Gana alternatyvu kaip Eurovizijai. Vien dėl to abejojau ar verta siųst, bet aš visada už nestandartines dainas per EV ) Tik baisu biškį, kad visai gale neliktų  Nes melodija tai neįsimintina, čia gali suveikt nebent vaizdas scenoj ir kaip atlikėja emociškai ištransliuos tą dainą. Įvaizdis man labai fainas buvo - gerai kontrastavo juodos didelės platformos su raudona suknele ir kuodas raudonas tiko. Aš jau gal net nieko nekeisčiau daugiau

Aistės dukra prajuokino per video. Žurnalistė paklausė kas tau nepatinka pasirodyme, ta atsakė, kad nepatinka, kai mama akis išpučia pabaigoje dainos  (Kokie 8 metai jos dukrai biggrin.gif ) Nu bet tai šitą jai visi bandė pasakyt visą tą laiką. Nors gal atsižvelgė jau galų gale, nes kažkaip nebeerzino ta vaidyba vakar.

Aš tai labai labai džiaugiuosi, kad Fusedmarc laimėjo. Jau seniai kažko tokio kokybiško EV atrankose neturėjome. Man jos balsas ir ekspresija scenoje labai patinka. Baigiu įsimylėti tą dainininkę smile.gif (scenoje, nes už scenos ribų ji žyymiai kuklesnė, kiek teko užmatyt, nors labai ir nesigilinau).
Ir ta raudona apranga labai tiko, gerai žiūrėjosi. Visas įvaizdis labai patiko.
Kad alternatyvu, tai man jau dzin. Žinosiu bent tiek, kad kitaip, tikrai skoninga ir profesionalu.

Dėl Aistės aš neatidžiai žiūrėjau, tai ir nesupratau, kad ten jos dukra biggrin.gif Beje, ji toje pačioje mokykloje mokosi su maniške, ta jos dukra. Esu jas mačiusi kartu per Naujametinę šventę, bet neįsidėmėjau. Beje, ir šiaip ta Pilvelytė vis po akimis man pasimaišo paskut. metu, jau kiek kartų ją Akropolyje užmačiau. Ir toks pastebėjimas - už scenos ribų ji žymiai paprastesnė (nors ir nėra tas jaukus žmogus), ir žymiai geriau atrodo be sceninio grimo. Be čia jau jokių protekcijų iš mano pusės smile.gif Vienareikšmiškai žinojau, už ką aš smile.gif

O Fusedmarc melodija tai man įsimintina visai. Priedainis va nuo vakar vis sukasi galvoj. Ko apie kitas dainas (nei vieną) nepasakyčiau.

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 03 08, 17:40)
Ingėnai, tavęs EV temoj pasigedo biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif

Nu labai fainai smile.gif Sužinot smile.gif

Nors nebeisiu į tą temą, manau. Nei laiko tiek turiu, nei noro. Nei atidžiai seku pačią EV.

Nei man tų diedų labai reikia tongue.gif blush2.gif (įtariu, ir dėl to buvau/-om užsirekomendavusios biggrin.gif).

Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2017 03 08, 21:05)

anądien radau savo SM folderį kompe , tai pažiūrėjau ir galvoju o mai gad, kiek idėjų, kiek širdies įdėta, kaip gera atsimint  wub.gif

tai jau tikrai rolleyes.gif wub.gif
Ypač kai tu viena iš pagrindinių organizatorių visokių renginukų buvai mirksiukas.gif
Atsakyti

P.S. Tiesa, tik kartą šįkart už Fusedmarc balsavau. Kažkaip turėjau tokį vidinį balsą, kad gal laimės. Tik dėl komisijos vienu metu buvau išsigandusi, kažkuris iš komisijos jiems mažai davė (atrodo, tas Šaulys). Pagalvojau, jei jau žmonės nubalsavo už (turint omeny, kad tikrai kiek alternatyvu), o komisija nepraleistų, tai... Būtų ir apmaudu, ir gėda.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 03 12, 15:01)

Aš tai baaaaisiai džiaugiuosi, kad ne Lolita karsta.gif biggrin.gif 

Įvaizdis man labai fainas buvo - gerai kontrastavo juodos didelės platformos su raudona suknele ir kuodas raudonas tiko. Aš jau gal net nieko nekeisčiau daugiau g.gif

Beje, gal matei kur nors naują video? Norėjau dar kartą pažiūrėt finalinį pasirodymą, bet randu tik senus arba prastos kokybės.

Tai va, tokie mano pastebėjimai biggrin.gif Šiaip užsieniečiai tai labai peikia šitą Lietuvos pasirinkimą.. Net keista, kad ir broliukai latviai tiek varo doh.gif Gal dėl to, kad Aminatos dainos neišrinkom g.gif Kažkaip niekad nepastebėdavau tiek būtent latvių komentarų.

Ai, ten ir taip aišku buvo, kad nelaimės biggrin.gif

Prie įvaizdžio aš irgi neturiu kaip prikibt. Patiko man smile.gif

Yra tik jau po to, kai laimėjo

https://www.youtube....h?v=neMidlaRIpY

Abejoju, kad dėl to, kad ne Aminatos daina išsirinkot biggrin.gif Tiesiog visiem nelabai ta daina biggrin.gif
Nors patys latviai gali nestumt, pas juos irgi ne stebuklai daina. Ne visa, bet yra kelios žiauriai erzinančios vietos, tai aš kažkaip visą nurašau. Čia jau aišku mano problema, kad aš per daug kabinėjus.
Atsakyti