QUOTE(tuktuk @ 2017 03 05, 13:43)
Ech.. Kai neįsivaizduoju kokios problemos tave slegia, tai nežinau nei kokius žodžius parinkt. Bet laikykis Visi blogi dalykai praeina.
---
Nu šiaip joTurėtų būti gana keista iš manęs girdėt padejavimus, kad jis plaukus nusikirpo Bet va jis man iš tų egzempliorių, kuriems laaabai tinka ilgi plaukai. Ir tą savo kozirį jis prarado. Nes tiesą sakant, man dabartinė jo plaukuosena visai netinka Su tais ilgais plaukais atrodė kažkoks net ir gerokai vyriškesnis.
---
Ed Sheeran visai fainas ir man. O Lorde šitos gal negirdėjau dar Arba girdėjau, bet nežinojau, kad ten Lorde.
---
Nu bet tikrai, ką daug kas ten mato, nesuvokiu. Tiksliau, visos tos zviozdos gi tiek pasiuto, kai išmetė jį. Jau vien dėl to nenorėčiau, kad jis važiuotų. Skaičiau, kad Jazzu, tai iš vis ardėsi. Berods ant Sašos labai užstūmė kažką. Ir kaip galėjo ją kviest į komisiją, kai nesugeba būt objektyvi Nu aš laaaabai tikiuosi, kad negrąžins to raguočio.
Man Ivanauskas kažkaip niekad neimponavo kaip asmenybė. Kad talentingas, tai žinau, bet ką dabar jis čia demonstravo, tai.. Nulis originalumo, tik kopijos kažkokios. Taigi buvo kažkuriais metais panašus pasirodymas, ir vėliau jau Končita. Tikrai nenustebintų tuo įvaizdžiu nieko. Iki Končitos, tai iš viso ten toli gražu.
----
Kitas - 'Ekskursantė'. Šiaip net nežinau kurį aukščiau statyčiau (nelabai panašūs jie).
'Emilija' gal daugiau verčiantis susimąstyt (vaizduoja 1972 metus, kai susidegino Kalanta).
-----
Pasidalink, jei ką gero matei. Patinka man keisti filmai
---
Nu šiaip joTurėtų būti gana keista iš manęs girdėt padejavimus, kad jis plaukus nusikirpo Bet va jis man iš tų egzempliorių, kuriems laaabai tinka ilgi plaukai. Ir tą savo kozirį jis prarado. Nes tiesą sakant, man dabartinė jo plaukuosena visai netinka Su tais ilgais plaukais atrodė kažkoks net ir gerokai vyriškesnis.
---
Ed Sheeran visai fainas ir man. O Lorde šitos gal negirdėjau dar Arba girdėjau, bet nežinojau, kad ten Lorde.
---
Nu bet tikrai, ką daug kas ten mato, nesuvokiu. Tiksliau, visos tos zviozdos gi tiek pasiuto, kai išmetė jį. Jau vien dėl to nenorėčiau, kad jis važiuotų. Skaičiau, kad Jazzu, tai iš vis ardėsi. Berods ant Sašos labai užstūmė kažką. Ir kaip galėjo ją kviest į komisiją, kai nesugeba būt objektyvi Nu aš laaaabai tikiuosi, kad negrąžins to raguočio.
Man Ivanauskas kažkaip niekad neimponavo kaip asmenybė. Kad talentingas, tai žinau, bet ką dabar jis čia demonstravo, tai.. Nulis originalumo, tik kopijos kažkokios. Taigi buvo kažkuriais metais panašus pasirodymas, ir vėliau jau Končita. Tikrai nenustebintų tuo įvaizdžiu nieko. Iki Končitos, tai iš viso ten toli gražu.
----
Kitas - 'Ekskursantė'. Šiaip net nežinau kurį aukščiau statyčiau (nelabai panašūs jie).
'Emilija' gal daugiau verčiantis susimąstyt (vaizduoja 1972 metus, kai susidegino Kalanta).
-----
Pasidalink, jei ką gero matei. Patinka man keisti filmai

Ačiū

----
tai va užtai taip ir parašiau

-----
tai visai šviežia čia, kažkaip užtaikiau
-----
tai aš irgi nesuvokiu KĄ galima ten matyti. Ir dar kad šiaip kas, žvaigždės turėtų bent kažkokį supratimą/skonį turėt.
Ar čia pagrindinė priežastis, kad visų draugas? Man tik tokia mintis peršasi...
Iki Končitos tai jam toli toli, kaip iki Mėnulio.
-----
šito net negirdėjus kažkaip.
Prisiminiau vieną, kurį norėjau rudenį pamatyt labai, bet taip ir nepamačiau. Lietuvišką.
"Senekos diena". Nematei kartais?
O iš tų, kur žiūrėjau pirmoje vietoje Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Net dukart žiūrėjau nuo gruodžio, ir žinau, kad dar tikrai žiūrėsiu, tiek užbūrė. Neįprasta meilės istorija, be šablonų, bet tokio grožio, ir vizualine prasme, ir visokių ekspresijų kiek. Įsimylėjau šitą filmą.
Nebuvau mačiusi kažkodėl, bet labai patiko It's a Wonderful Life. Na bet čia kalėdiniu/naujametiniu laikotarpiu geriau žiūrėt (ką aš ir dariau).
Interstellar. Mokslinė fantastika. Bet labai labai gražus filmas. Aš nesu to žanro gerbėja, bet net neįsivaizdavau, kaip poetiškai tai pateikti galima.
Her. Tai čia ne kiekvienam patiks. Bet man patiko.
THE TERMINAL. Na šitas nėra keistas, bet žavus, mielas šiltas filmas.
Nocturnal Animals (režisierius beje Tom Ford). Na... sudėtingas filmas, ir tamsus, truputį grūzinantis. Bet man patiko. Gražus vizualiai, vietomis provokuojantis.
Silver Linings Playbook. Šitas gal prie vidutiniškai patikusių. Tuo metu patiko, bet kažkaip nepaveikė labai.
Pulp Fiction. Filmas legenda. Bet sukelia man dviprasmiškų minčių. Labai daug aštrių scenų, tikrai ne kiekvienam. Mane kai kas pribloškė, buvo kur tiesiog negalėjau žiūrėt.
The Truman Show. Lengvas šviesus filmas.
Kiss Kiss Bang Bang. Trileris, kas tokius mėgsta. Su žaviais personažais/aktoriais.
Closer. Kur skamba Damien Rice The Blower's Daughter. Kol žiūrėjau jį, abejojau, ar patinka. Bet dabar kai nusistovėjo, galiu pasakyti, kad taip. Nors va būtent ta daina man kažkaip visai netiko prie filmo.
Birdman. Tai tikrai keistas. Ir slegiantis. Nemanau, kad kažkam labai patiktų. Kažkaip sunkus psichologiškai.
Turėjau dar sąrašą iš naujų ką peržiūrėt, bet dabar filtruoju. Atsirenku tuos, kurie galėtų būti verti to laiko. Visų filmų neperžiūrėsi. O žiūrėti tokius, kuriuos pamirši po kelių dienų (nors būtent tokių prisisiuntusi iš senų laikų turiu) tai nežinau ar yra prasmė.