Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2017 02 21, 18:32)
Gal tame "The temper trap" konce buvai? smile.gif
--
Ai, nu čia jaučiu standartinis - daržinė, kaip aš sakau Tai dabar per dvi vietas galėsi varinėt 
--
Nu žinok tikrai, kad nepraradai  Kažkaip šiais metais net ir didžiojoj Eurovizijoj nėr iš ko rinktis Visai nekokie diedai
----
O rusai jau išsirinko?
----
Prancūzai tai moterą šiais metais.
---
Va, nežiūrėjai, tai ir išmetė tavo Edgariuką.

nope, buvau Valentinkės dienos konce biggrin.gif Džeronimo ir Prudnikovaitės smile.gif žiauriai patiko smile.gif
o tie the temper trap mane tai nustebino, kodėl visi taip stebisi, kad pustuštė salė buvo, ir kad per didelis ale koncertų pasirinkimas kaip tokiai šaliai.. aš tai juos išvis pirmą kartą girdžiu, ir kad buvo jų koncas irgi sužinojau jau post factum.. tai akivaizdu, kad reklamuota "gerai" buvo...
--------
nu kad ne daržinė, gamykla grynai biggrin.gif net langų atsidarančių nėr, nu ar esi mačius ofisų su neatsidarančiais langais?? biggrin.gif
--------
nu tai gerai, bus mum poilsis biggrin.gif žiūrėsim ir juoksimės iš kitų besidalinančių biggrin.gif
------
no idea.. ten nerenka, ten paskiria biggrin.gif
-------
aha, girdėjau, kad tie patys dainą rašė, kur pernai Amirui...
------
blink.gif verysad.gif nu va, tai ką ten tada ir bežiūrėt biggrin.gif
Papildyta:
Estela, kokie žmonės!!!! bigsmile.gif Pasiilgom! friends.gif
QUOTE(Estela_ @ 2017 02 26, 02:08)
Gal galėsite įmesti, kaip seniau, kokių geresnių išrinktų dainų ?
--------------------
Labai trūksta atostogų kur nors kur palmės  bet teks palūkėti 
-----------------
Kaip Jūs merginos, ar nežadam susiburti kokiam EV atidarymo baliui?
----------------
Ai tiesa, kas liečia mūsų vyrus, smagu, kad išsaugojot juos pirmam puslapy, ...    nes kažkaip bijojau, kad bus nelikę kai ateisiu 
----------------
Seku Hamį instagrame, labai įdomu, anksčiau nežinojau/ nemačiau tiek apie jį, kasdien kelia visokius saulėlydžio video, dykumoj ir dienos veiklas, taip įdomu

aš tai irgi dar nieko, nieko nemačius, nei LT atrankos, nei užsienio... Tuktuk, įmesk porą highlightų mums biggrin.gif
---------
man irgi, labai trūksta smile.gif kaip tik viena draugė ką tik rašė išvarius atostogų, kaip jai fainai - šilta, saulytė, švieži vaisiai biggrin.gif vacation1.gif
-------
aš tai visada už, bet kad visai mūsų nebelikę, va pliurpiam dviese su Tuktuk, dar kartais Braškė užsuka biggrin.gif Ingėnas visai dingus verysad.gif
-------
nu tai žinai, kad nepasimirštų biggrin.gif
------
oi žinok, prieš porą savaičių ir aš mačiau jį prie kažkokio saulėtekio/ saulėlydžio - facebooke iššoko, nes kažkas palaikino tą postą! smile.gif iškart tave prisiminiau biggrin.gif
Papildyta:

Paskutiniu metu pasinešiau ant Lotynų Amerikos vyrukų, muzikos ir pan..  kartais atrodo kad sau diedo ne tam pasaulio kampely ieškojau  biggrin.gif  biggrin.gif
-----------
Šitas koooks ...  angel.gif https://www.youtube....h?v=kJQP7kiw5Fk
Kol kas tiek šiam kartui  4u.gif palieku atostogišką foto įkvėpimui 

ant muzikos ir aš kažkaip - užsikabliavau ant Enrikės dainų biggrin.gif čia vis tas saulės trūkumas.. doh.gif
---------
nieko, nieko toks biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Woooooow, kokie žmonės! bigsmile.gif Labai smagu, kad užsukai, Estela smile.gif Faina būtų tave matyti ir dažniau mirksiukas.gif Ir ačiū už sveikinimus 4u.gif

QUOTE(Estela_ @ 2017 02 26, 04:08)
Gal galėsite įmesti, kaip seniau, kokių geresnių išrinktų dainų ? 

--------------------

Kaip Jūs merginos, ar nežadam susiburti kokiam EV atidarymo baliui?  

----------------

Ai tiesa, kas liečia mūsų vyrus, smagu, kad išsaugojot juos pirmam puslapy, ...  nes kažkaip bijojau, kad bus nelikę kai ateisiu 

...

Paskutiniu metu pasinešiau ant Lotynų Amerikos vyrukų, muzikos ir pan..  kartais atrodo kad sau diedo ne tam pasaulio kampely ieškojau  
Šitas koooks ...   https://www.youtube....h?v=kJQP7kiw5Fk

Jei ką užmatysiu, tai įmesiu. Kol kas beveik nieko negirdėjau iš užsienietiškų, tik vyriokus peržvelgiau laugh.gif Nieko gero nemačiau. O girdėjau tik tas, kur Braškė buvo įmetus, po to Prancūzijos ir Italijos. Prancūzijos po antro pasiklauymo priedainis pradeda kabliuot(nors man jis kažkaip labiau ispaniškai skamba biggrin.gif ) Dar Italijos paklausiau, tai kažkaip visai prajuokino tas italas laugh.gif Toks prie bajerio atrodo. Daina tai neužkabino iš pirmo karto (gal kol kas).

Prancūzijos (bet va turbūt pirmas kartais, kai biškį erzina prancūziška "r" raidė. Jos tieeek daug šitoj dainoj ir labai jau ryškiai tariama. Bet turbūt toks užmanymas čia)
https://www.youtube....h?v=JtgM7laoukA

Italijos:
https://www.youtube....h?v=-OnRxfhbHB4

------------

Aš tai visada už, bet kad mūsų temos jau beveik nebelikę... Ingėnas ignoruoja mus visai.. Bandžiau prisimint gal susipykom, ar ką, bet kad lygtai nieko tokio nebuvo unsure.gif

---

Aha, kur čia užmiršim biggrin.gif tongue.gif
---

Daina faina, tik šokt ir norisi thumbup.gif Ir vyriokas simpatiškas, labai tau tinkantis brunette.gif Bet tikrai keista, kad Pietų Amerikoj kažkaip neieškojai iki šiol bigsmile.gif laugh.gif

Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 02 26, 20:28)
nope, buvau Valentinkės dienos konce  Džeronimo ir Prudnikovaitės  žiauriai patiko
--
o tie the temper trap mane tai nustebino, kodėl visi taip stebisi, kad pustuštė salė buvo, ir kad per didelis ale koncertų pasirinkimas kaip tokiai šaliai.. aš tai juos išvis pirmą kartą girdžiu, ir kad buvo jų koncas irgi sužinojau jau post factum.. tai akivaizdu, kad reklamuota "gerai" buvo...
--------
net langų atsidarančių nėr, nu ar esi mačius ofisų su neatsidarančiais langais??
--------
nu tai gerai, bus mum poilsis  žiūrėsim ir juoksimės iš kitų besidalinančių
------
aha, girdėjau, kad tie patys dainą rašė, kur pernai Amirui...
------
aš tai irgi dar nieko, nieko nemačius, nei LT atrankos, nei užsienio... Tuktuk, įmesk porą highlightų mums

Fainai wub.gif
Aš neseniai buvau tam naujam filme "Emilija iš Laisvės Alėjos". Nu kaaaip patiko bigsmile.gif Nesitikėjau visai, kad bus toks geras. Galvojau eilinį kartą kokia nesąmonė. Tai, žodžiu, laaabai rekomenduoju. Antras lietuviškas filmas, kurį man buvo įdomu žiūrėt smile.gif Bet ir ašarą braukiau kelis kartus. Net keista, bet praėjus keliolikai minučių tie, kurie traškino spragėsius, visai nutilo(ko dažniausiai nebūna per filmą). O ir šiaip po filmo dauguma apsiverkę išėjo smile.gif Kai pradėjo titrai eit, net ir juos peržiūrėjau. Aišku, ir ta Marijono su GJan daina nereali wub.gif Žiauriai stiprūs žodžiai. Pagalvojau, kad Marijonas rimtai galėtų poetas būt. Taaaip stipriai jis ten parašė ir taaaip taikliai. Vien pačią dainą klausant gal ne toks stiprus įspūdis, bet kai filme, tai nerealiai stipru.
---
Aha, aš irgi tik iš straipsnio sužinojau, kad tokie buvo biggrin.gif
--
nu kažkaip ne blink.gif Ką rimtai neatsidaro langai?
--
aha drinks_cheers.gif
--
Bet kad Amiras lygtai pats kūręs tą dainą g.gif Eisiu pagūglint, įdomu pasidarė kaip ten tiksliai.
--

Iš lietuviškų?

Mano favoritai kažkaip labai jau keičiasi su kiekviena laida lotuliukas.gif Dabar visai išsiųsčiau Fusedmarc, kurie būtų visiška alternatyva EV:
https://www.youtube....h?v=6YrawVwZxoY

Dar patinka Zazza(bet tik su šiuo įvaizdžiu, kurio jau nebebus, kaip suprantu)
https://www.youtube....h?v=f7gzgXyECUU

Vagelis:
https://www.youtube....h?v=r4IM3MUw9Es

Žodžiu, mano pasirinkimas būtų kažkas iš šitų trijų smile.gif

Dar liko dvi laidos - šį šeštadienį ir kitą (jau finalas). Įdomu tai, kad užsieniečiai buvo labai vieningi praeitą savaitgalį visi Vageliui duodami aukščiausią balą(kai už kitus kandidatus labai skirtingai balsavo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 02 kovo 2017 - 12:58
Sveikos biggrin.gif

Kažkaip nefainiai jaučiuosi, kad nepasveikinau tuktukės anksčiau su gimtadieniu ax.gif Labai pavėluotai, bet su praėjusiu! 4u.gif 4u.gif

Labas merginos!

Gal galėsite įmesti, kaip seniau, kokių geresnių išrinktų dainų ?  4u.gif

bigsmile.gif Kokie žmonės bigsmile.gif biggrin.gif

Tai žinok visiškai nieko gero nėra unsure.gif Kažkaip pamatau dainos pavadinimą ir nėra noro klausyt, kokias 5 gal girdėjus iki šios dienos biggrin.gif
Kol kas italas labiausiai patinka. Bet labiau ne dėl dainos, o dėl to, kad ant hipsterių stumia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 03 02, 18:33)
Kažkaip nefainiai jaučiuosi, kad nepasveikinau tuktukės anksčiau su gimtadieniu  ax.gif Labai pavėluotai, bet su praėjusiu!  4u.gif  4u.gif

Kol kas italas labiausiai patinka. Bet labiau ne dėl dainos, o dėl to, kad ant hipsterių stumia laugh.gif

Baik tu biggrin.gif Tsakant, niekada ne per vėlu smile.gif Ačiū 4u.gif
---
Rimtai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geras lotuliukas.gif Nespėjau dar žodžių išanalizuot. Man jis žiauriai charizmatiškas atrodo - toks tipinis italas su tais savo judesiukais ir mimikom biggrin.gif Labai įdomu į jį žiūrėt. Jaučiu, kils aukštai šiais metais Italija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 02 kovo 2017 - 22:59
QUOTE(tuktuk @ 2017 03 02, 22:59)

Rimtai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Geras lotuliukas.gif Nespėjau dar žodžių išanalizuot. Man jis žiauriai charizmatiškas atrodo - toks tipinis italas su tais savo judesiukais ir mimikom biggrin.gif Labai įdomu į jį žiūrėt. Jaučiu, kils aukštai šiais metais Italija.

Aha. Šiaip ten žiauriai įdomūs žodžiai tos dainos. Ir Šekspyrą cituoja, ir filosofus biggrin.gif

Dar prisiminiau, kad šveicarų daina man įstrigus. Taip ir skamba tas: I'll follow you, Apollo galvoj doh.gif Nors šiaip tai pati daina ne kažką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 03 03, 14:28)
Aha. Šiaip ten žiauriai įdomūs žodžiai tos dainos. Ir Šekspyrą cituoja, ir filosofus  biggrin.gif
--
Dar prisiminiau, kad šveicarų daina man įstrigus. Taip ir skamba tas: I'll follow you, Apollo galvoj doh.gif Nors šiaip tai pati daina ne kažką  biggrin.gif

Perskaičiau vertimą, tai rimtai, daug kas ten apdainuota biggrin.gif Kuo toliau, tuo labiau man italas patinka laugh.gif
--
Eisiu vėliau paklausyt.
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif

Atsiprašau, kad nebeužeinu blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Tiesiog juodasis mėnulis pas mane ir niekaip nepasibaigia, su pabangavimais. Tai nesu sociali blush2.gif

smagu, kad net šitaip seniai bematyta Estela pasirodė, gal dabar dažniau užsuks (ir padės palaikyti gyvybę temoje).

Dėl EV tai pačias pirmąsias, įvadines atrankas žiūrėjau (berods, kad visas). O paskui jau nebe. Kažkaip...

Nors tai FB užmetu akį, kas liko, kas iškrito.

Mano ausį ir akį iškart patraukė irgi Fusedmarc. Mačiu, kad per paskut. filmavimus juos komisija į pirmą vietą šįkart iškėlė. Tai norėčiau, kad ir žmonės taip nubalsuotų.
Kažkas kitokio ir gaivaus, sakyčiau, verta surizikuoti (įvertinus, kad tai neformatas).

Vangelis irgi visai patiko beje. Bet Fusedmarch patiko labiau.

Kiti kažkaip taip ir praplaukė.

Iš kitų šalių išrinktų atstovų tik Latvijos klausiau. Beje, šįkart irgi labai neformatas. Pop rokas, bet toks savotiškas. Užskaitau šiaip, patiko ir bendras vaizdas, atlikėja (nors balsas ir neįprastas, bet kažką turi, prikausto).
Ne tas atvejis, kai sirgau už Justą biggrin.gif Justas tai ten jau buvo vau.
Bet kažkaip žiūriu, kad latviukai neretai į mano skonį pataiko (su kai kuriomis išimtimis).

Beje, Justas naują dainą kaip tik neseniai išleido. Nors aš neseku jo labai, bet papuolė kažkaip į akis.

Dar nusipirkau bilietą į Kings of leon. Nei viena neisit?
Nors dabar jau pradėjau truputį abejoti, ar tikrai čia man labai to reikėjo. Bet jau teks eiti, kad nusipirkau smile.gif Tik labai netoli nuo Foo Fighters koncerto, savaitė teskiria, tas nėra labai gerai. Į FF tai labai noriu, ten jau kitas reikalas.

Papildyta:

Tiesa, tą italą (eurovizinį) girdėjau ir aš. Bet neatidžiai kažkaip klausiau (gal nuotaikos įsigilinti nebuvo), tai negalėčiau pasakyti, kad užkabino . Gal turėjo įtakos ir tai, kad Zilnys jį užvardino kaip potencialių laimėtoją, tai kažkaip daugiau ir tikėjausi.
Atsakyti
sveikos smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2017 03 02, 12:58)

Aš neseniai buvau tam naujam filme "Emilija iš Laisvės Alėjos".
---
Ką rimtai neatsidaro langai?
--

Bet kad Amiras lygtai pats kūręs tą dainą g.gif Eisiu pagūglint, įdomu pasidarė kaip ten tiksliai.
--

Iš lietuviškų?

Mano favoritai kažkaip labai jau keičiasi su kiekviena laida lotuliukas.gif Dabar visai išsiųsčiau Fusedmarc, kurie būtų visiška alternatyva EV:

aš irgi vis noriu pažiūrėt nueit smile.gif
----
kuo rimčiausiai verysad.gif
-----
ai nu gal unsure.gif
-----
nu prisijungiau ir aš dabar žiūrėt atranką smile.gif kaip ta Songas šįkart ne kažką verysad.gif
Atsakyti
nu va pažiūrėjau viską smile.gif Ievos daina tai man LABAI priminė pernykštę Erikos...
o šiaip vienintelė kuri liktų bent kiek pastebėta Eurovizijoj, tai Kotrynos vienareikšmiškai... o Aminatos tai dainai tai Aminatos balso ir reik smile.gif kažkaip.. netinka ji Aistei..
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 03 04, 02:33)
Labas, merginos  4u.gif
Atsiprašau, kad nebeužeinu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Tiesiog juodasis mėnulis pas mane ir niekaip nepasibaigia, su pabangavimais. Tai nesu sociali blush2.gif

------

Vangelis irgi visai patiko beje. Bet Fusedmarch patiko labiau.
------
Iš kitų šalių išrinktų atstovų tik Latvijos klausiau.
------
Dar nusipirkau bilietą į Kings of leon. Nei viena neisit?
----
Nors dabar jau pradėjau truputį abejoti, ar tikrai čia man labai to reikėjo. Bet jau teks eiti, kad nusipirkau smile.gif Tik labai netoli nuo Foo Fighters koncerto, savaitė teskiria, tas nėra labai gerai. Į FF tai labai noriu, ten jau kitas reikalas.
-----
Tiesa, tą italą (eurovizinį) girdėjau ir aš. Bet neatidžiai kažkaip klausiau (gal nuotaikos įsigilinti nebuvo), tai negalėčiau pasakyti, kad užkabino . Gal turėjo įtakos ir tai, kad Zilnys jį užvardino kaip potencialių laimėtoją, tai kažkaip daugiau ir tikėjausi.

Labas, pagaliau užėjai smile.gif Ilgai čia tau tas mėnulis.. Aš jau visokių dalykų buvau prisigalvojus... Būtų smagu, jei nepamirštum mūsų taip jau visai smile.gif Nesinori, kad temai būtų viskas.. (bent jau man).
---
Po šio šeštadienio, tai taip supykau ant jo doh.gif Pusę cinkelio neliko, kai nusikirpo plaukus doh.gif Visiškai sugadino pasirodymo vaizdą..
----
Nei Latvių, nei estų dar neklausiau, reiks prisiruošt.
---
Kažkaip praslydo pro mano akis, kad jie atvažiuoja. Jeigu Kaune, tai gal visai nuvaryčiau bigsmile.gif
---
Nu jo, nesąmonė biškį, kai į vieną krūvą visi koncai susideda. Aš nesuprantu, kodėl taip dažnai gaunasi :oh Na, bet bus kaip bus. Jau niekur nedingsi smile.gif
--
Geras bigsmile.gif biggrin.gif Bet gal biškį per anksti užvardino, kai dar net visos dainos neaiškios smile.gif Šiaip pati daina, tai nepasakyčiau, kad labai wow, bet man jo visas cinkelis pačiame jame - žiauriai sceniškas jis. Iš tų žmonių, į kuriuos tiesiog įdomu žiūrėt. Nežinau ar tu patį klipą žiūrėjai, ar ir sceninį pasirodymą?
Aš pagal šitą sprendžiau, kad turi potencialo vyrukas:
https://www.youtube....h?v=xmpc3fcrNJQ
Šelmis toks, matosi tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 03 05, 01:01)
nu va pažiūrėjau viską  Ievos daina tai man LABAI priminė pernykštę Erikos...
o šiaip vienintelė kuri liktų bent kiek pastebėta Eurovizijoj, tai Kotrynos vienareikšmiškai... o Aminatos tai dainai tai Aminatos balso ir reik  kažkaip.. netinka ji Aistei..

Gal kažkuo g.gif Man šiaip pernykštė Ievos daina geresnė atrodė nei šių metų.
Šį šeštadienį Kotryna labai atsiskleidė gerąja prasme, nors daina man neįsimintina. Beveik visus jos pasirodymus mačiau, bet neįeina į galvą. Bet vaizdas scenoje tai superinis. Labai viskas skoningai. Sašos man irgi neįsimintina kažkaip, o ir šiaip vaizdelis scenoj nelabai prilipo.

Man dabar jie tokie labai apylygiai liko, nėra labai didelio skirtumo kas išvažiuos.

Bet kaip žvengiau vakar, kad užsienio komisija viską vos ne atvirkščiai įvertino nei Lietuvos lotuliukas.gif Aš nesuprantu kam jų iš viso tada reikia. Trys užsieniečiai sprendžia kas atstovaus kitai šaliai doh.gif Kažkokia nesąmonė. Sakyčiau, jų bent 100 būtų, tai bent pasimatytų kažkokia tendencija, o dabar...
Ir kažin dėl ko ten Giržadas įsikišo į tiesioginį, kad kažkokią svarbią žinią skelbs? unsure.gif Aš labai tikiuosi, kad negrąžins raguočio doh.gif Labai jau ta visa "elitinė" chebrytė su Jazzu priešaky agitavo už jį ir piktinosi, kai iškrito doh.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 03 04, 23:18)
aš irgi vis noriu pažiūrėt nueit smile.gif

Jei svarstai, tai būtinai nueik, nenusivilsi mirksiukas.gif Šiaip ir mokyklos galėtų vežt mokinius į šitą filmą smile.gif
Po šito turiu dabar du lietuviškus filmus, kuriuos visiems rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2017 03 05, 12:20)
Labas, pagaliau užėjai Ilgai čia tau tas mėnulis.. Aš jau visokių dalykų buvau prisigalvojus... Būtų smagu, jei nepamirštum mūsų taip jau visai  Nesinori, kad temai būtų viskas.. (bent jau man).
---
Po šio šeštadienio, tai taip supykau ant jo  Pusę cinkelio neliko, kai nusikirpo plaukus  Visiškai sugadino pasirodymo vaizdą..

------
Kažkaip praslydo pro mano akis, kad jie atvažiuoja. Jeigu Kaune, tai gal visai nuvaryčiau
---
Nežinau ar tu patį klipą žiūrėjai, ar ir sceninį pasirodymą?

https://www.youtube....h?v=xmpc3fcrNJQ

--------

Man šiaip pernykštė Ievos daina geresnė atrodė nei šių metų.
Sašos man irgi neįsimintina kažkaip, o ir šiaip vaizdelis scenoj nelabai prilipo.

------

Aš labai tikiuosi, kad negrąžins raguočio Labai jau ta visa "elitinė" chebrytė su Jazzu priešaky agitavo už jį ir piktinosi, kai iškrito

------
tuviškus filmus, kuriuos visiems rekomenduoju

tokia jau aš esu - kai turiu problemų, linkusi užsidaryti savyje blush2.gif blush2.gif
Tai va taip ir gaunasi...
-----

Šiaip nežiūrėjau tiesą sakant vakar blush2.gif Tai tik dabar tai sužinojau. Bet tai pritariu, ta išvaizda, tie plaukai didelis jo koziris. Buvo.
Tik dabar pagalvojau, kad čia aš ilgaplaukių mėgėja biggrin.gif Tai būtent aš ant to turėčiau labiausiai ir užsikabliuot biggrin.gif

-------

Vilniuje. Birželio mėn. Bet tai kaip čia tau taip pro ausis praslydo?
Bet gal kad FB neskaitai. Užė ten labai dėl jų vienu metu.

------

šitą ir mačiau. Bet kažkaip nepagavo manęs. Kažkodėl.

Beje, kas paskut. metu yra užkabinę, tai Ed Sheeran (dabar šiomis dienomis kaip tik albumą išleido, tik dar neperklausiau). Jau gailiuosi, kad jo konce pernai nebuvau.

Ir va Lorde nauja daina patiko. Green Lights. Jinai aplamai kažką turi savyje (savo asmenybėje, kiek galima įžiūrėti nesigilinant per daug ir negooglinant), kas man labai patinka.

---------

Ievos pernykštė man irgi žymiai labiau patiko.
O iš Sašos tai daugiau tikėjausi... Beje, tik patį pirmą jo pasirodymą (ir of. video) mačiau.
Kažkaip praradęs jis charizmą visai paskut. metu, man toks įspūdis susidarė.

-------

tas raguotis tai man košmaras. Aš net nežiūrėjau normaliai to pasirodymo, tiek visa tai mane atstūmė...
Nelabai suvokiu, kaip kam nors tai gali patikti. Šiaip. Taigi net Kirilkinas ant jo užvažiavo po to pasirodymo (nors jis ir mėgsta taip daryt biggrin.gif ).
Beje, nebuvau blogos nuomonės iki šiol apie Ivanauską, bet dabar tai... kažkaip visiškai susigadino, kiek tik begalėjo.

-------
Koks kitas.

Aš dabar į filmus panirus. Keistus, bet labai gerus. Susidomėjau kinematografija, bet jau iš kitokio kampo, nei iki šiol.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 03 05, 14:52)
tokia jau aš esu - kai turiu problemų, linkusi užsidaryti savyje  blush2.gif  blush2.gif
Tai va taip ir gaunasi...
-----

Šiaip nežiūrėjau tiesą sakant vakar blush2.gif  Tai tik dabar tai sužinojau. Bet tai pritariu, ta išvaizda, tie plaukai didelis jo koziris. Buvo.
Tik dabar pagalvojau, kad čia aš ilgaplaukių mėgėja   Tai būtent aš ant to turėčiau labiausiai ir užsikabliuot
-------

Vilniuje. Birželio mėn. Bet tai kaip čia tau taip pro ausis praslydo?
Bet gal kad FB neskaitai. Užė ten labai dėl jų vienu metu.

------

Ir va Lorde nauja daina patiko. Green Lights. Jinai aplamai kažką turi savyje (savo asmenybėje, kiek galima įžiūrėti nesigilinant per daug ir negooglinant), kas man labai patinka.

---------

tas raguotis tai man košmaras. Aš net nežiūrėjau normaliai to pasirodymo, tiek visa tai mane atstūmė...
Nelabai suvokiu, kaip kam nors tai gali patikti. Šiaip. Taigi net Kirilkinas ant jo užvažiavo po to pasirodymo (nors jis ir mėgsta taip daryt biggrin.gif ).
Beje, nebuvau blogos nuomonės iki šiol apie Ivanauską, bet dabar tai... kažkaip visiškai susigadino, kiek tik begalėjo.

-------
Koks kitas.

Aš dabar į filmus panirus. Keistus, bet labai gerus. Susidomėjau kinematografija, bet jau iš kitokio kampo, nei iki šiol.

Ech.. Kai neįsivaizduoju kokios problemos tave slegia, tai nežinau nei kokius žodžius parinkt. Bet laikykis 4u.gif Visi blogi dalykai praeina.
---
Nu šiaip jo biggrin.gif Turėtų būti gana keista iš manęs girdėt padejavimus, kad jis plaukus nusikirpo biggrin.gif Bet va jis man iš tų egzempliorių, kuriems laaabai tinka ilgi plaukai. Ir tą savo kozirį jis prarado. Nes tiesą sakant, man dabartinė jo plaukuosena visai netinka blush2.gif Su tais ilgais plaukais atrodė kažkoks net ir gerokai vyriškesnis.
---
Ai, gal dėl to ir praslydo, kad reklamų neužmačiau kažkaip.
---
Ed Sheeran visai fainas ir man. O Lorde šitos gal negirdėjau dar g.gif Arba girdėjau, bet nežinojau, kad ten Lorde.
---
Rimtai? biggrin.gif
Nu bet tikrai, ką daug kas ten mato, nesuvokiu. Tiksliau, visos tos zviozdos gi tiek pasiuto, kai išmetė jį. Jau vien dėl to nenorėčiau, kad jis važiuotų. Skaičiau, kad Jazzu, tai iš vis ardėsi. Berods ant Sašos labai užstūmė kažką. Ir kaip galėjo ją kviest į komisiją, kai nesugeba būt objektyvi doh.gif Nu aš laaaabai tikiuosi, kad negrąžins to raguočio.
Man Ivanauskas kažkaip niekad neimponavo kaip asmenybė. Kad talentingas, tai žinau, bet ką dabar jis čia demonstravo, tai.. Nulis originalumo, tik kopijos kažkokios. Taigi buvo kažkuriais metais panašus pasirodymas, ir vėliau jau Končita. Tikrai nenustebintų tuo įvaizdžiu nieko. Iki Končitos, tai iš viso ten toli gražu.

----

Kitas - 'Ekskursantė'. Šiaip net nežinau kurį aukščiau statyčiau (nelabai panašūs jie).
'Emilija' gal daugiau verčiantis susimąstyt (vaizduoja 1972 metus, kai susidegino Kalanta).
Patiko, kad jame daug kas vizualine prasme atkurta taip, kaip buvo. Prisimenu kaip prieš porą metų Laisvės alėjoj jie ten viską ruošė filmavimui. Taip keista buvo matyt pristatytus gazuoto vandens aparatus, senoviškas iškabas. Toks įdomus jausmas tada apėmė beeinant per alėją, nes ir vitrinos buvo grynai padarytos kaip matytos senose nuotraukose.

Pasidalink, jei ką gero matei. Patinka man keisti filmai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 05 kovo 2017 - 13:44