QUOTE(tuktuk @ 2017 02 21, 18:32)
Gal tame "The temper trap" konce buvai?
--
Ai, nu čia jaučiu standartinis - daržinė, kaip aš sakau Tai dabar per dvi vietas galėsi varinėt
--
Nu žinok tikrai, kad nepraradai Kažkaip šiais metais net ir didžiojoj Eurovizijoj nėr iš ko rinktis Visai nekokie diedai
----
O rusai jau išsirinko?
----
Prancūzai tai moterą šiais metais.
---
Va, nežiūrėjai, tai ir išmetė tavo Edgariuką.

--
Ai, nu čia jaučiu standartinis - daržinė, kaip aš sakau Tai dabar per dvi vietas galėsi varinėt
--
Nu žinok tikrai, kad nepraradai Kažkaip šiais metais net ir didžiojoj Eurovizijoj nėr iš ko rinktis Visai nekokie diedai
----
O rusai jau išsirinko?
----
Prancūzai tai moterą šiais metais.
---
Va, nežiūrėjai, tai ir išmetė tavo Edgariuką.
nope, buvau Valentinkės dienos konce

o tie the temper trap mane tai nustebino, kodėl visi taip stebisi, kad pustuštė salė buvo, ir kad per didelis ale koncertų pasirinkimas kaip tokiai šaliai.. aš tai juos išvis pirmą kartą girdžiu, ir kad buvo jų koncas irgi sužinojau jau post factum.. tai akivaizdu, kad reklamuota "gerai" buvo...
--------
nu kad ne daržinė, gamykla grynai

--------
nu tai gerai, bus mum poilsis

------
no idea.. ten nerenka, ten paskiria

-------
aha, girdėjau, kad tie patys dainą rašė, kur pernai Amirui...
------

Papildyta:
Estela, kokie žmonės!!!!

QUOTE(Estela_ @ 2017 02 26, 02:08)
Gal galėsite įmesti, kaip seniau, kokių geresnių išrinktų dainų ?
--------------------
Labai trūksta atostogų kur nors kur palmės bet teks palūkėti
-----------------
Kaip Jūs merginos, ar nežadam susiburti kokiam EV atidarymo baliui?
----------------
Ai tiesa, kas liečia mūsų vyrus, smagu, kad išsaugojot juos pirmam puslapy, ... nes kažkaip bijojau, kad bus nelikę kai ateisiu
----------------
Seku Hamį instagrame, labai įdomu, anksčiau nežinojau/ nemačiau tiek apie jį, kasdien kelia visokius saulėlydžio video, dykumoj ir dienos veiklas, taip įdomu
--------------------
Labai trūksta atostogų kur nors kur palmės bet teks palūkėti
-----------------
Kaip Jūs merginos, ar nežadam susiburti kokiam EV atidarymo baliui?
----------------
Ai tiesa, kas liečia mūsų vyrus, smagu, kad išsaugojot juos pirmam puslapy, ... nes kažkaip bijojau, kad bus nelikę kai ateisiu
----------------
Seku Hamį instagrame, labai įdomu, anksčiau nežinojau/ nemačiau tiek apie jį, kasdien kelia visokius saulėlydžio video, dykumoj ir dienos veiklas, taip įdomu
aš tai irgi dar nieko, nieko nemačius, nei LT atrankos, nei užsienio... Tuktuk, įmesk porą highlightų mums

---------
man irgi, labai trūksta

-------
aš tai visada už, bet kad visai mūsų nebelikę, va pliurpiam dviese su Tuktuk, dar kartais Braškė užsuka

-------
nu tai žinai, kad nepasimirštų

------
oi žinok, prieš porą savaičių ir aš mačiau jį prie kažkokio saulėtekio/ saulėlydžio - facebooke iššoko, nes kažkas palaikino tą postą!

Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2017 02 26, 02:08)
Paskutiniu metu pasinešiau ant Lotynų Amerikos vyrukų, muzikos ir pan.. kartais atrodo kad sau diedo ne tam pasaulio kampely ieškojau

-----------
Šitas koooks ...

Kol kas tiek šiam kartui

ant muzikos ir aš kažkaip - užsikabliavau ant Enrikės dainų

---------
nieko, nieko toks