Kaip faina, kad atėjai

Aš jau buvau nusiminus, kad jau tikrai viskas mūsų temai.. Ingėnas, tai visai dingus jau nežinia kiek laiko(na, neskaitant paskutinės žinutės) ...
QUOTE(blackkiss @ 2017 02 20, 20:37)
oi neklausk daug pokyčių visokių darbe, dabar dar ir persikraustėm kitur...
-----
tai per sportinį kanalą vieną ten visas varžybas rodo nuo pat pradžios iki galo LT kaip visada nerodo..
-------
dar nieko nemačiau
O tai kodėl iškraustė jus? Bet iš dalies gal ir gerai - vis kažkokie pokyčiai
---
Ai, nu jo, per Lt kanalus čiuožimo turbūt niekad nesu mačius(nebent per olimpines)
O aš tai užsikabinau biškį eilinį kartą

:oh Žodžiu, dabar transliuoja per tv3.lt ištisą parą tokį realybės šou, tipo Dangus( tiksliau bando kažką panašiai į Dangų, bet nelabai kas ten gaunasi

Vadinasi Superhitas) Tai vis įsijungiu karts nuo karto pažiūrėt ką tie uždaryti
gyvūnėliai veikia

Pamenu jau buvau užsikabinus ant Paslapčių namų, tai dabar ant šito

Galvojau šitas bus panašaus profesionalaus lygio kaip Dangus, bet kad toli gražu.
Tai ką norėjau pasakyt - tame šou vienas iš mokytojų Baumiliukas ( :oh ) ir šiandien kaip tik įsijungiau ant to momento, kai jis vienam dalyviui, nemokančiam anglų ir gavusiam Robio dainą 'Feel' aiškino kaip ją išsiverst ir suprast. Vargo, vargo jis ten(nemaniau, kad šitaip nesugebės išaiškint dainos prasmės), kol galiausiai konstatavo, kad tik dabar suprato apie ką ten Robis dainuoja(nes anksčiau tipo nežinojo) Tada prisiminiau jo ekspertišką nuomonę apie Robio koncą ir kažkaip prajuokino
--
Bet tai gerai, jau nedaug liko tau paklausyt - nemažai išmėtytų. Labai džiaugiuosi, kad Ivanauską išmetė. Jau kas teeeen per nesusipratimas, tai eina sau. O jau chebrantai visi - visokie saugirdai, Jazzu ir Agnės tieeeek pasipiktinę, tarsi ten kokį šedevrą būtų išmetę
Anksčiau man patiko Zazza, bet susigadino man ji įvaizdį (pats pirmas variantas man daug labiau patiko). Nežinau kodėl pasikeitė kardinaliai, supanašėjo su dauguma

Ir tie judesiai tokie biškį medinukiški vietomis(kai pirmame variante, nors ir neypatingi, bet bent jau natūralūs ir laisvi buvo)
Aistė užknisa su tuo paklaikusiu žvilgsniu. Aš dabar už ilgaplaukį( kuriam be šansų laimėt

)
Dabar liko berods 2 laidos :hm Jau ir užsienio komisija balsuoja (kažkaip atvirkščiai nei Lt ir visas kortas maišo

)
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 02 20, 23:01)
Tuktuk, kaip sveikata?

pasveikai?
Aha, jau senokai