Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2017 02 02, 23:41)

Gydytojai sako, kad po skiepų ne toks stiprus tas gripas būna. Bet kaip ten iš tikrųjų tai nežinia unsure.gif Ir kasmet reikia skiepytis.
--
oi, tai dar čia visko gali būt įtariu laugh.gif laugh.gif
---
aha, tu teisi(ir aš perskaičiavau ant pirštų blush2.gif ) Gaunasi 6 mūsų metai ir septinta EV bigsmile.gif
--
Toks šlykštus virusas prikibęs, kad šakės :oh Savijauta visai ne kažką.

Nu rizikos grupėms apsimoka skiepytis, bet taip kasmet į save tuos skiepus varytis g.gif

Jie labiau mėgėjai šunis mano kankint doh.gif Ten jau reik žiūrėt, kad nei viena, nei kita pusė nenukentėtų biggrin.gif

Biški kažkaip baisu, kai pagalvoji, kad tiek metų praėjo biggrin.gif

Ne gripas? unsure.gif Nu gal greit išsikapstysi, yra dar laiko iki kito savaitgalio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 02 03, 01:53)
Nu rizikos grupėms apsimoka skiepytis, bet taip kasmet į save tuos skiepus varytis g.gif

Jie labiau mėgėjai šunis mano kankint doh.gif Ten jau reik žiūrėt, kad nei viena, nei kita pusė nenukentėtų  biggrin.gif

Biški kažkaip baisu, kai pagalvoji, kad tiek metų praėjo  biggrin.gif

Ne gripas?  unsure.gif Nu gal greit išsikapstysi, yra dar laiko iki kito savaitgalio  smile.gif

Tai va, nežinia ar kasmetiniai skiepai imunitetui nekenkia g.gif
---
Vargšai ciuciai biggrin.gif
---
aha biggrin.gif Ir dar taip greitai doh.gif
---
Nea, turbūt kad ne gripas, nes neaukšta temperatūra (tfu tfu tfu). Bet kažkoks labai šlykštus virusas doh.gif Labai tikiuosi per savaitę išsikapstyt smile.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu, Tuktuke happybday.gif happybday.gif

Linkiu visokeriopos sėkmės, meilės, laimės, sparnuotų svajonių ir jų išsipildymo 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

P.S. Tikiuosi, jau pasveikai.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 02 13, 12:47)
Su gimtadieniu, Tuktuke  happybday.gif  happybday.gif
Linkiu visokeriopos sėkmės, meilės, laimės, sparnuotų svajonių ir jų išsipildymo  4u.gif

P.S. Tikiuosi, jau pasveikai.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
TUKTUK!!! ( Žinau, kad labai pavėluotai, buvau prisiminus apie tave 13d, bet taip ir neištaikiau užsukt 4u.gif ) Su gimtadieniu! smile.gif švytėk, mylėk, būk mylima ir tegul pildosi visos svajonės! birthday.gif 000552.gif clap_1.gif happybday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 19 vasario 2017 - 23:31
QUOTE(blackkiss @ 2017 02 20, 01:30)
TUKTUK!!! ( Žinau, kad labai pavėluotai, buvau prisiminus apie tave 13d, bet taip ir neištaikiau užsukt  4u.gif ) Su gimtadieniu! smile.gif švytėk, mylėk, būk mylima ir tegul pildosi visos svajonės!  birthday.gif  000552.gif  clap_1.gif  happybday.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 02 02, 13:25)
Oho Nu bet rimtai nesuprantu aš žmonių, kurie sergantys į darbą vaikšto
--

Ko tiek užsiknisus?Tik nesakyk, kad nuo mūsų paslapčia Eurovizijai ruošiesi: Paimk ir mus į bekus
--
Kaip fainai: O kur čia vyko? Kažkaip nei reklamų jokių nemačiau
--
Aha, lauksim vertinimų biggrin.gif Man šiais metais nebuvo nei vienos dainos, kuri iš karto labai įsimintų unsure.gif Nu neskaitant tos, kuri pakopinta biškį nuo One Republic. Tai vien dėl tos šimtą kartų girdėtos melodijos aš ją įsidėmėjau. Kitos įsiminė po dviejų - trijų paklausymų.

aha, man tai kaip pikta ant tokių.. didvyrius kažkokius vaizduoja....
----
oi neklausk biggrin.gif daug pokyčių visokių darbe, dabar dar ir persikraustėm kitur...
-----
tai per sportinį kanalą vieną smile.gif ten visas varžybas rodo nuo pat pradžios iki galo smile.gif LT kaip visada nerodo..
-------
dar nieko nemačiau biggrin.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 02 02, 16:00)

Tarėmės visos praeitais metais kaip grupė varyt, o dabar blackkiss be mūsų išsiruošė

tai vaaa, galvoju kur jus pristriūnyt biggrin.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 02 02, 21:33)

Tai čia tradicijos  Jau 7 EV kartu žiūrėsim

eina sau... geriau neskaičiuot biggrin.gif
Atsakyti
Tuktuk, kaip sveikata? smile.gif pasveikai?
Atsakyti
Kaip faina, kad atėjai smile.gif Aš jau buvau nusiminus, kad jau tikrai viskas mūsų temai.. Ingėnas, tai visai dingus jau nežinia kiek laiko(na, neskaitant paskutinės žinutės) ... verysad.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 02 20, 20:37)
oi neklausk  daug pokyčių visokių darbe, dabar dar ir persikraustėm kitur...
-----
tai per sportinį kanalą vieną ten visas varžybas rodo nuo pat pradžios iki galo  LT kaip visada nerodo..
-------
dar nieko nemačiau

O tai kodėl iškraustė jus? Bet iš dalies gal ir gerai - vis kažkokie pokyčiai biggrin.gif
---
Ai, nu jo, per Lt kanalus čiuožimo turbūt niekad nesu mačius(nebent per olimpines)
O aš tai užsikabinau biškį eilinį kartą blush2.gif :oh Žodžiu, dabar transliuoja per tv3.lt ištisą parą tokį realybės šou, tipo Dangus( tiksliau bando kažką panašiai į Dangų, bet nelabai kas ten gaunasi doh.gif biggrin.gif Vadinasi Superhitas) Tai vis įsijungiu karts nuo karto pažiūrėt ką tie uždaryti gyvūnėliai veikia doh.gif Pamenu jau buvau užsikabinus ant Paslapčių namų, tai dabar ant šito doh.gif Galvojau šitas bus panašaus profesionalaus lygio kaip Dangus, bet kad toli gražu.

Tai ką norėjau pasakyt - tame šou vienas iš mokytojų Baumiliukas ( :oh ) ir šiandien kaip tik įsijungiau ant to momento, kai jis vienam dalyviui, nemokančiam anglų ir gavusiam Robio dainą 'Feel' aiškino kaip ją išsiverst ir suprast. Vargo, vargo jis ten(nemaniau, kad šitaip nesugebės išaiškint dainos prasmės), kol galiausiai konstatavo, kad tik dabar suprato apie ką ten Robis dainuoja(nes anksčiau tipo nežinojo) Tada prisiminiau jo ekspertišką nuomonę apie Robio koncą ir kažkaip prajuokino biggrin.gif
--
Bet tai gerai, jau nedaug liko tau paklausyt - nemažai išmėtytų. Labai džiaugiuosi, kad Ivanauską išmetė. Jau kas teeeen per nesusipratimas, tai eina sau. O jau chebrantai visi - visokie saugirdai, Jazzu ir Agnės tieeeek pasipiktinę, tarsi ten kokį šedevrą būtų išmetę doh.gif

Anksčiau man patiko Zazza, bet susigadino man ji įvaizdį (pats pirmas variantas man daug labiau patiko). Nežinau kodėl pasikeitė kardinaliai, supanašėjo su dauguma unsure.gif Ir tie judesiai tokie biškį medinukiški vietomis(kai pirmame variante, nors ir neypatingi, bet bent jau natūralūs ir laisvi buvo)
Aistė užknisa su tuo paklaikusiu žvilgsniu. Aš dabar už ilgaplaukį( kuriam be šansų laimėt biggrin.gif )

Dabar liko berods 2 laidos :hm Jau ir užsienio komisija balsuoja (kažkaip atvirkščiai nei Lt ir visas kortas maišo unsure.gif )
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 02 20, 23:01)
Tuktuk, kaip sveikata? smile.gif pasveikai?

Aha, jau senokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 02 20, 21:20)
Kaip faina, kad atėjai Aš jau buvau nusiminus, kad jau tikrai viskas mūsų temai.. Ingėnas, tai visai dingus jau nežinia kiek laiko(na, neskaitant paskutinės žinutės) ...
---
O tai kodėl iškraustė jus? Bet iš dalies gal ir gerai - vis kažkokie pokyčiai
---
Ai, nu jo, per Lt kanalus čiuožimo turbūt niekad nesu mačius(nebent per olimpines)
----
O aš tai užsikabinau biškį eilinį kartą
Tai ką norėjau pasakyt - tame šou vienas iš mokytojų Baumiliukas
-----
Bet tai gerai, jau nedaug liko tau paklausyt - nemažai išmėtytų.
-----
Dabar liko berods 2 laidos Jau ir užsienio komisija balsuoja (kažkaip atvirkščiai nei Lt ir visas kortas maišo

nu gerai, pasistengsiu nebedingt biggrin.gif kad čia išpuolė man vakarais vis - koncas, teatras, gimtadienis... biggrin.gif
------
į naują pastatą.. ai, teoriškai būtų gerai, bet tik tiek kad visai nepatinka man tas ofisas... kaip gamykloj kokioj dabar sėdim.. doh.gif biggrin.gif bet aaai, nusprendžiau, nesinervint dėl to, ko negaliu pakeist smile.gif nors gal galiu - nuvaryt į seną ofisą su kompu, gal niekas neišvarytų lotuliukas.gif
----
kažkada senais laikais rodydavo biškį, dabar jau visai ne...
------
o varge, aš galvojau šitiem zoologijos sodam jau seniai paskutinioji atėjus biggrin.gif nu jau kaip Baumiliuko nebetoleruoju, tai...
-----
ai sakai nieko ir nepraradau ane? biggrin.gif
------
omg.. visiškai nespėju šiemet su tempais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 02 21, 01:21)
kad čia išpuolė man vakarais vis - koncas, teatras, gimtadienis... biggrin.gif
------
į naują pastatą.. ai, teoriškai būtų gerai, bet tik tiek kad visai nepatinka man tas ofisas... kaip gamykloj kokioj dabar sėdim.. doh.gif  biggrin.gif bet aaai, nusprendžiau, nesinervint dėl to, ko negaliu pakeist smile.gif nors gal galiu - nuvaryt į seną ofisą su kompu, gal niekas neišvarytų lotuliukas.gif
----
o varge, aš galvojau šitiem zoologijos sodam jau seniai paskutinioji atėjus biggrin.gif nu jau kaip Baumiliuko nebetoleruoju, tai...
-----
ai sakai nieko ir nepraradau ane?
------
omg.. visiškai nespėju šiemet su tempais

Gal tame "The temper trap" konce buvai? smile.gif
--
Ai, nu čia jaučiu standartinis - daržinė, kaip aš sakau laugh.gif Tai dabar per dvi vietas galėsi varinėt biggrin.gif
--
lotuliukas.gif nu vat vis atgimsta kažkaip jie doh.gif laugh.gif Baumiliukas tai nerealiai antipatiškas. Nesuprantama, kaip jį į mokytojus renka, kad pačiam jam mokytojo dar reiktų biggrin.gif
---
Nu žinok tikrai, kad nepraradai biggrin.gif Kažkaip šiais metais net ir didžiojoj Eurovizijoj nėr iš ko rinktis doh.gif Visai nekokie diedai doh.gif O rusai jau išsirinko? Prancūzai tai moterą šiais metais. Bet daina man neypatinga (gal dar priprasiu, nežinau. Tiek, kad iš pirmo karto neužvežė. Ne taip kaip praeitais metais blush2.gif )
---
Nu tai prisiruošk pažiūrėt. Va, nežiūrėjai, tai ir išmetė tavo Edgariuką. O man jo daina prie normalesnių buvo biggrin.gif
Atsakyti
Labas merginos!

tuktuk - su neseniai praėjusiu!! birthday.gif birthday.gif

...
Pasistengsiu prie jūsų prisijungti EV artėjant bigsmile.gif Kol kas nieko absoliučiai nemačiau, bet su jumis sakau bus ir domėtis smagu 4u.gif

Gal galėsite įmesti, kaip seniau, kokių geresnių išrinktų dainų ? 4u.gif

--------------------

Aš tai va po senovei kaip ir..., bet pakeičiau darbą tai didesnis krūvis, sunku kažkaip prisipratinti buvo, bet įsivažiavau.. smile.gif Labai trūksta atostogų kur nors kur palmės biggrin.gif bet teks palūkėti ax.gif

------------------

Kaip Jūs merginos, ar nežadam susiburti kokiam EV atidarymo baliui? biggrin.gif 4u.gif

----------------

Ai tiesa, kas liečia mūsų vyrus, smagu, kad išsaugojot juos pirmam puslapy, ... wub.gif nes kažkaip bijojau, kad bus nelikę kai ateisiu blush2.gif

Seku Hamį instagrame, labai įdomu, anksčiau nežinojau/ nemačiau tiek apie jį, kasdien kelia visokius saulėlydžio video, dykumoj ir dienos veiklas, taip įdomu bigsmile.gif wub.gif tongue.gif

...

Paskutiniu metu pasinešiau ant Lotynų Amerikos vyrukų, muzikos ir pan.. kartais atrodo kad sau diedo ne tam pasaulio kampely ieškojau biggrin.gif biggrin.gif

Šitas koooks ... angel.gif https://www.youtube....h?v=kJQP7kiw5Fk

Kol kas tiek šiam kartui 4u.gif palieku atostogišką foto įkvėpimui tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 26 vasario 2017 - 02:16