Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labas 4u.gif Pagaliau gyvybės temoj atsirado. Blackkiss su Ingėnu tai jau visai nebeužsuka...

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 01 29, 22:45)
Klausiau kelias eurovizines dainas, tai man šita faina  rolleyes.gif
https://www.youtube....h?v=PVwJ3PBr7WE
Tas pragrojimas tik nuo 2:05 be ryšio, bet gal dar ką nors pakeis g.gif
-----
Kitų, tai vien dėl pavadinimo neklausiau. Keep the faith ir Never give up on you. Nu nepatinka man tie tokie perspausti pozityvai, tipo don't stop believing dainos

Man tai jinai žiauriai liūdna doh.gif Negalima man tokių klausyt biggrin.gif Iki šiol iš užsienio dalyvių girdėjau tik Gruzijos ir dabar šitą suomių. Bet žiūriu suomiai visada tą tokį panašų stilių palaiko.

Žiūrėjau Lt atrankas, tai jau visos dainos paaiškėjo. O ką rinkt ir nežinau doh.gif Gal kokios keturios apylygės man yra, bet nei viena neiššaukė kažkokio vaaau. Jaučiu šiais metais jau Pilvelytė važiuos. Bet man jos atlikimas labai nepatiko. Dar kai vien tik studijinį įrašą girdėjau, tai galvojau visai nieko, o paskui kai su vaizdu gyvai pamačiau, tai nepatiko unsure.gif Vienas dalykas, kad labai prastai atliko gyvai(sakė, kad serga), tai o jei taip ant didžiosios EV scenos doh.gif Jaučiu, jei pati Aminata tą dainą atliktų, tai būtų žyyymiai geriau.
Dar laukiau Alano, ale tas tokią tralialiūškę, kai pavarė lotuliukas.gif Kažkaip kitokio tipo dainos iš jo tikėjausi. Nors tas įkyrus priedainis, tai persekioja iki šiandien doh.gif
Greta Zazza man visai nieko pasirodė. Bet iš pirmo karto nekabina.. Po kelių paklausymų pradėjo patikt.
---
biggrin.gif Nu bet per EV kartais gerai sueina laugh.gif Pvz kokia Golden boy doh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 02 01, 13:30)
Labas 4u.gif Pagaliau gyvybės temoj atsirado.

Bet žiūriu suomiai visada tą tokį panašų stilių palaiko.

Jaučiu šiais metais jau Pilvelytė važiuos. Bet man jos atlikimas labai nepatiko. Dar kai vien tik studijinį įrašą girdėjau, tai galvojau visai nieko, o paskui kai su vaizdu gyvai pamačiau, tai nepatiko unsure.gif

Greta Zazza man visai nieko pasirodė. Bet iš pirmo karto nekabina.. Po kelių paklausymų pradėjo patikt.
---
biggrin.gif Nu bet per EV kartais gerai sueina laugh.gif Pvz kokia Golden boy doh.gif laugh.gif

Jau galvojau, kad niekas neateis per mano priverstines išeigines pašnekėt. Pas mane darbe karantinas. Iš 22 žmonių- 15 gripu serga doh.gif Išsikvietėm įmonę, kad viską išdezinfekuotų, šią savaitę nedirbsim biggrin.gif

Aš nelabai prisimenu jų dainų. Kažkaip seniai jie finale bebuvo, jei neklystų g.gif
Išvis per tuos suomius aš čia per anksti šiais metais į tą visą EV liūną įsitraukiau. MB tėvai finalą žiūrėjo, nu tai ir aš prisijungiau doh.gif Po to jau vakar žiūrėjau tą pusfinalių traukimą. Vedėjai tai tragiški buvo, visai angliškai neprašnekėjo doh.gif

Jezau, tik jos nesiųskit. Gėda ant visos Europos doh.gif Tokia ji man atstumianti. Arogantiška, susireikšminus, o ką ji daro už Eurovizijos atrankų ribų, aš taip ir nežinau.
Daina irgi tragiška, su kuo tie komentatoriai klauso, aš nelabai suprantu. Man prasčiausia iš Aminatos dainų, kurias žinau. Gal kontroversiškai nuskambės, bet man Heartbeat geresnė buvo už Love Injected biggrin.gif

Aš iš to, ką girdėjau, balsuočiau už ją. Mano manymu, kad daugiausiai būtų galima išspausti iš jos dainos vizualiai ant didžiosios EV scenos. Padirbėjus prie vokalo ir truputi aranžuotę pakeitus, tikrai į top 10 patektų.
Iš Paulos irgi būtų galimą pasirodymą padaryt, bet ta daina pati silpnesnė rolleyes.gif

Tai man tos irgi sueina. Man nepatinka tokios tipo nepasiduok, what doesn't kill you makes you stronger ir t.t. biggrin.gif Arba ten kur tipo taikos ant viso pasaulio nori (nu čia kaip Rusija vienu metu siuntė) biggrin.gif

Papildyta:
Dar baltarusių daina šiandien paklausiau. Fainiai, kad baltarusiškai dainuoja, galėtų mažiau būti tų hey hey ho, bet šiaip tokia smagi biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=ElqbLPcTHAI
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 02 01, 17:18)
Jau galvojau, kad niekas neateis per mano priverstines išeigines pašnekėt. Pas mane darbe karantinas. Iš 22 žmonių- 15 gripu serga doh.gif Išsikvietėm įmonę, kad viską išdezinfekuotų, šią savaitę nedirbsim  biggrin.gif

Išvis per tuos suomius aš čia per anksti šiais metais į tą visą EV liūną įsitraukiau. MB tėvai finalą žiūrėjo, nu tai ir aš prisijungiau doh.gif Po to jau vakar žiūrėjau tą pusfinalių traukimą. Vedėjai tai tragiški buvo, visai angliškai neprašnekėjo

Jezau, tik jos nesiųskit. Gėda ant visos Europos
---
Tokia ji man atstumianti. Arogantiška, susireikšminus, o ką ji daro už Eurovizijos atrankų ribų, aš taip ir nežinau.
Daina irgi tragiška, su kuo tie komentatoriai klauso, aš nelabai suprantu. Man prasčiausia iš Aminatos dainų, kurias žinau. Gal kontroversiškai nuskambės, bet man Heartbeat geresnė buvo už Love Injected 

Aš iš to, ką girdėjau, balsuočiau už ją. Mano manymu, kad daugiausiai būtų galima išspausti iš jos dainos vizualiai ant didžiosios EV scenos. Padirbėjus prie vokalo ir truputi aranžuotę pakeitus, tikrai į top 10 patektų.

Tai man tos irgi sueina. Man nepatinka tokios tipo nepasiduok, what doesn't kill you makes you stronger ir t.t.  Arba ten kur tipo taikos ant viso pasaulio nori (nu čia kaip Rusija vienu metu siuntė) 
----

Dar baltarusių daina šiandien paklausiau. Fainiai, kad baltarusiškai dainuoja, galėtų mažiau būti tų hey hey ho, bet šiaip tokia smagi 
https://www.youtube....h?v=ElqbLPcTHAI

Čia irgi gripo epidemija doh.gif Trečdalis Lietuvos jau serga. Aš irgi tame tarpe(nors tfu tfu tfu, man lyg ir ne gripas, tik šiaip matyt virusas šlykštus labai)
---
Iš pradžių pagalvojau prie ko čia suomiai angliškai kalba biggrin.gif Paskui tik supratau, kad jau ne apie Suomiją tu biggrin.gif
---
lotuliukas.gif Tai tu ne mum sakyk lotuliukas.gif
---
Man atrodo, kad tik per EV atrankas ji ir pasirodo unsure.gif Šiaip tai jo, atrodo silpniausia Aminatos daina iš trijų. Bet audio versija man dar palyginus normaliai nuskambėjo, bet va su visu vaizdu, tai visai nekas doh.gif Atrodo, kad Aistė "pritempta" prie tos dainos. Ir tos perspaustos mimikos kažkaip man nesižiūri. Tokia nerealiai pikta man ji pasirodė dainuodama :oh Jaučiu Aminatai dainuojant visai kitaip viskas atrodytų.
Love Injected tai patiko. Tiksliau net ne kaip pati daina kaip tokia(aš gal jos po EV ir neklausiau net g.gif ), bet tas eurovizinis pasirodymas su visu vaizdu. Kaip daina, tai Justelio geresnė ir man.
---
Man fainai, kad ji viena iš tų šviežių veidų, kurių taip trūksta. Dar man patinka, kad nefyfinė tokia. Daug kas jos judesius kritikuoja, o man kaip tik jie patinka biggrin.gif Kažkokio cinkelio turi tie trypčiojimai biggrin.gif Ir man visai nekliudo, kad pasak kai kurių, ji neatrodo moteriškai. Man kaip tik fainai smile.gif
---
Ai, apie tokias tu. Nu jo, šitos tai ne kažką - labai nuobodžios būna dažniausiai :oh
---
Geras, jei nedainuotų baltarusiškai, tai net nepagalvočiau, kad Baltarusijos daina bigsmile.gif Čia jau kažkas jiems neįprasto. Smagi labai ir fainai, kad baltarusiškai :super O ir klipas toks paprastas, bet mielas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 01 vasario 2017 - 22:01
QUOTE(tuktuk @ 2017 02 01, 22:00)
Čia irgi gripo epidemija doh.gif Trečdalis Lietuvos jau serga. Aš irgi tame tarpe(nors tfu tfu tfu, man lyg ir ne gripas, tik šiaip matyt virusas šlykštus labai)
---

Tai tu ne mum sakyk lotuliukas.gif
---
Atrodo, kad Aistė "pritempta" prie tos dainos. Ir tos perspaustos mimikos kažkaip man nesižiūri. Tokia nerealiai pikta man ji pasirodė dainuodama :oh Jaučiu Aminatai dainuojant visai kitaip viskas atrodytų.

Man fainai, kad ji viena iš tų šviežių veidų, kurių taip trūksta. Dar man patinka, kad nefyfinė tokia. Daug kas jos judesius kritikuoja, o man kaip tik jie patinka biggrin.gif Kažkokio cinkelio turi tie trypčiojimai biggrin.gif Ir man visai nekliudo, kad pasak kai kurių, ji neatrodo moteriškai. Man kaip tik fainai smile.gif
---

Geras, jei nedainuotų baltarusiškai, tai net nepagalvočiau, kad Baltarusijos daina bigsmile.gif Čia jau kažkas jiems neįprasto. Smagi labai ir fainai, kad baltarusiškai

Tame esmė, kad pas mus grynai tik mano darbas išgulęs. Aš praktiškai žinau, kas tą gripą atsinešė, bet žinai, pirštai nerodysi biggrin.gif O aš grynai vien dėlto neužsikrėčiau, kad paskutinę dieną vėlavau į darbą ir su visais kavutės negėriau, o po pietų į susitikimą išvažiavau ir nebegrįžau biggrin.gif

Tai bent jau jūs nebalsuokit biggrin.gif Čia visokių skaitytojų pastoviai užsuka, tai va gal ir jie pamatys, kad nebalsuotų laugh.gif

Dabar vėl pažiūrėjau, tai jo, ant Aminatos visai kitaip žiūrėtus, bet į Aistę žiūrint, tai grynai juokas ima biggrin.gif doh.gif
Jau du metus iš eilės girdėjom tuos Aminatos beat'us, bus jau visiems atsibodę.
Išvis tas antras pusfinalis toks keistas, su belenkokia daina nepraslysi biggrin.gif

Tie judesiai, tai ne kažką, bet čia greit patvarkomas dalykas. Bet vat aš kai žiūriu tas atrankines dainas, tai bandau įsivaizduot, kaip pačioj EV atrodys , tai sakau, tai dainai neribotos galimybės, labai gerai galima padaryt biggrin.gif

Nu jo, kažkas naujo jiems. Jie ten gi pastoviai su visokiais disco kamuoliais, projekcijom ir t.t. biggrin.gif Čia jaučiu pirmas kartas, kai aš baltarusų kalbą išgirdau g.gif

Atsakyti
Sveikos!!! smile.gif ateinu pasirodyt, kad nepamiršau jūsų biggrin.gif žiuriai užsiknisus paskutiniu laiku buvau, tai visai nebuvo net laiko prisėst prie kompo namie smile.gif čia vieną laisvą dieną apturėjau, tai paskyriau dailio čiuožimo čempui biggrin.gif
EV nei mūsų, nei kitų šalių nespėju sekt dainų, tik va gitaros mokytojo dukros paklausiau, smalsu buvo.. tai paklausysiu, daugiau pakomentuosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 02 vasario 2017 - 08:32
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 02 02, 00:43)
Tame esmė, kad pas mus grynai tik mano darbas išgulęs. Aš praktiškai žinau, kas tą gripą atsinešė, bet žinai, pirštai nerodysi   O aš grynai vien dėlto neužsikrėčiau, kad paskutinę dieną vėlavau į darbą ir su visais kavutės negėriau, o po pietų į susitikimą išvažiavau ir nebegrįžau 

Tai bent jau jūs nebalsuokit  Čia visokių skaitytojų pastoviai užsuka, tai va gal ir jie pamatys, kad nebalsuotų

Dabar vėl pažiūrėjau, tai jo, ant Aminatos visai kitaip žiūrėtus, bet į Aistę žiūrint, tai grynai juokas ima 
Jau du metus iš eilės girdėjom tuos Aminatos beat'us, bus jau visiems atsibodę.
---
Išvis tas antras pusfinalis toks keistas, su belenkokia daina nepraslysi 

Tie judesiai, tai ne kažką, bet čia greit patvarkomas dalykas. Bet vat aš kai žiūriu tas atrankines dainas, tai bandau įsivaizduot, kaip pačioj EV atrodys , tai sakau, tai dainai neribotos galimybės, labai gerai galima padaryt

Nu jo, kažkas naujo jiems. Jie ten gi pastoviai su visokiais disco kamuoliais, projekcijom ir t.t.   Čia jaučiu pirmas kartas, kai aš baltarusų kalbą išgirdau

Oho unsure.gif Nu bet rimtai nesuprantu aš žmonių, kurie sergantys į darbą vaikšto doh.gif Nesuvokia, kad ne tik sau, bet ir kitiems žalą daro doh.gif O gripas tai juk ne šiaip koks peršalimas..:oh
--
biggrin.gif Aš tai iš viso labai retai balsuoju per lietuvišką EV. Turi arba labai patikt, arba kokia kita svarbi priežastis būt biggrin.gif
---
Nu sakau, kažkaip perspaustai ji dainuoja unsure.gif Manęs neįtikina mimikos :hm Gal bando Aminatą vaizduot :hm Bet niekada neišeis kažkas gero, jei bandysi kopijuot, o ne būt savimi.
---
Jau daug dainų girdėjai? Ar yra kokios geros šviežienos? lotuliukas.gif
---
Aha, daug ką galima su ja nuveikt. Beje, tą dainą parašė Donato anų metų dainos kūrėjai. Nu turi tie švedai talentą eurovizines dainas kept biggrin.gif
---
Aš turbūt irgi biggrin.gif Šiaip tai turi daug panašumo su rusų kalba.

QUOTE(blackkiss @ 2017 02 02, 10:32)
Sveikos!!!  ateinu pasirodyt, kad nepamiršau jūsų
žiuriai užsiknisus paskutiniu laiku buvau, tai visai nebuvo net laiko prisėst prie kompo namie
--
čia vieną laisvą dieną apturėjau, tai paskyriau dailio čiuožimo čempui
--
EV nei mūsų, nei kitų šalių nespėju sekt dainų, tik va gitaros mokytojo dukros paklausiau, smalsu buvo.. tai paklausysiu, daugiau pakomentuosiu

Labas 4u.gif Gerai, kad pasirodei pagaliau thumbup.gif
Ko tiek užsiknisus?Tik nesakyk, kad nuo mūsų paslapčia Eurovizijai ruošiesi laugh.gif Paimk ir mus į bekus lotuliukas.gif
--
Kaip fainai bigsmile.gif O kur čia vyko? Kažkaip nei reklamų jokių nemačiau unsure.gif
--
Aha, lauksim vertinimų biggrin.gif Man šiais metais nebuvo nei vienos dainos, kuri iš karto labai įsimintų unsure.gif Nu neskaitant tos, kuri pakopinta biškį nuo One Republic. Tai vien dėl tos šimtą kartų girdėtos melodijos aš ją įsidėmėjau. Kitos įsiminė po dviejų - trijų paklausymų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 02 vasario 2017 - 13:29
QUOTE(blackkiss @ 2017 02 02, 08:32)
Sveikos!!! smile.gif ateinu pasirodyt, kad nepamiršau jūsų biggrin.gif žiuriai užsiknisus paskutiniu laiku buvau, tai visai nebuvo net laiko prisėst prie kompo namie

Labas, seniai girdėta biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 02 02, 13:25)
Nu bet rimtai nesuprantu aš žmonių, kurie sergantys į darbą vaikšto doh.gif Nesuvokia, kad ne tik sau, bet ir kitiems žalą daro doh.gif O gripas tai juk ne šiaip koks peršalimas..:oh
--

Jau daug dainų girdėjai? Ar yra kokios geros šviežienos? lotuliukas.gif
---

Aš turbūt irgi biggrin.gif Šiaip tai turi daug panašumo su rusų kalba.

Ko tiek užsiknisus?Tik nesakyk, kad nuo mūsų paslapčia Eurovizijai ruošiesi laugh.gif Paimk ir mus į bekus lotuliukas.gif

Ai, aš kai pati neužsikrėčiau, tai per daug nepykstu. Turėjau pagaliau laiko vazonus išpiešt, o tai pastoviai laiko nerasdavau doh.gif

Ne, nėra ten dar dainų. Baltarusų dainą vienintelė iš to pusfinalio jau paskelbta. Bet šalys tokios keistos, nu pirmas pusfinalis jau dabar daug lengviau nuspėjamas biggrin.gif

Nu man, kaip nemokančiai rusiškai, tai jų kalba skamba kaip lenkų ir rusų kalba būtų sumaišyta biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tarėmės visos praeitais metais kaip grupė varyt, o dabar blackkiss be mūsų išsiruošė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 02 02, 18:00)

Ai, aš kai pati neužsikrėčiau, tai per daug nepykstu.
----
Turėjau pagaliau laiko vazonus išpiešt, o tai pastoviai laiko nerasdavau doh.gif

Nu man, kaip nemokančiai rusiškai, tai jų kalba skamba kaip lenkų ir rusų kalba būtų sumaišyta  biggrin.gif

Tarėmės visos praeitais metais kaip grupė varyt, o dabar blackkiss be mūsų išsiruošė doh.gif lotuliukas.gif

Aš tai jau moralą atskaityčiau kažkam ten labai neatsakingam tongue.gif
Neseniai žiūrėjau laidą, kaip viena mergina po gripo koją prarado. Nesigydė namie, o ėjo į darbą ir, matyt, komplikavosi..
---

O kaip tu juos išpieši? bigsmile.gif Su kažkokiais specialiais dažais? Ir gal vazonais specialūs turi būt?
Tai taip pat gal ir puodelius galima išpiešt? g.gif
---
Aha, yra kažkokio panašumo į abi kalbas drinks_cheers.gif
---
Nuu unsure.gif doh.gif laugh.gif Vėl nuo sofos žiūrėsim doh.gif
Jai gerai, kai pažinčių ten turi laugh.gif
Atsakyti
Šiandien kavinėj išgirdau, tai dabar visą dieną galvoj groja doh.gif biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=_ifJapuqYiU

QUOTE(tuktuk @ 2017 02 02, 17:34)

Neseniai žiūrėjau laidą, kaip viena mergina po gripo koją prarado. Nesigydė namie, o ėjo į darbą ir, matyt, komplikavosi..
---

O kaip tu juos išpieši? bigsmile.gif Su kažkokiais specialiais dažais? Ir gal vazonais specialūs turi būt?
Tai taip pat gal ir puodelius galima išpiešt? g.gif
---

Nuu unsure.gif doh.gif laugh.gif Vėl nuo sofos žiūrėsim doh.gif

Rimtai? blink.gif Kaip žiauriai unsure.gif
Pas mus tai jis labai staigiai išplito, bet šiaip visi lyg ir normaliai jaučias. Laiku spėjo susigriebt ir pradėt gydytis.
Tas, kur atsinešė, tai ką tik susirgęs buvo, dar visai sveikas atrodė. Jis ketvirtadienį iš Sankt Peterburgo grįžo, o penktadienį jau atsinešė gripą darban biggrin.gif
Šeštadienį jau sužinojau, kad visi masiškai iškrito doh.gif

Paprasti rudi tie mano vazonai. Su akriliniais dažais nudažiau, o po to piešiau ant viršaus ir kai nudžius pilnai, su laku akrilui nupurkšiu.
Nežinau, ar čia tas mano variantas geras g.gif Grynai eksperimentavau. Mažų įdomių vazonų galima pilną rasti parduotuvėje. Turiu tokių nestandartiškai didelių augalų, o didelių vazonų galima rasti tiktai tų rudų g.gif Čia žinai, panašiai kaip su liemenukais, kuo didesnė krūtinė, tuo mažesni šansai ką nors gražaus rast lotuliukas.gif
Palikau dar vieną vazoną sūnėnui ir dukterėčiai, gali pasireikšt savaitgalį biggrin.gif
Ant puodelių nesu piešus, bet jaučiu keramikai dažų reikia g.gif

Tai čia tradicijos biggrin.gif Jau 7 EV kartu žiūrėsim blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 02 02, 23:33)
Šiandien kavinėj išgirdau, tai dabar visą dieną galvoj groja doh.gif  biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=_ifJapuqYiU
---

Rimtai?  blink.gif Kaip žiauriai  unsure.gif
--
Pas mus tai jis labai staigiai išplito, bet šiaip visi lyg ir normaliai jaučias. Laiku spėjo susigriebt ir pradėt gydytis.
Tas, kur atsinešė, tai ką tik susirgęs buvo, dar visai sveikas atrodė. Jis ketvirtadienį iš Sankt Peterburgo grįžo, o penktadienį jau atsinešė gripą darban
Šeštadienį jau sužinojau, kad visi masiškai iškrito

Čia žinai, panašiai kaip su liemenukais, kuo didesnė krūtinė, tuo mažesni šansai ką nors gražaus rast lotuliukas.gif
----
Palikau dar vieną vazoną sūnėnui ir dukterėčiai, gali pasireikšt savaitgalį  biggrin.gif

Tai čia tradicijos  biggrin.gif Jau 7 EV kartu žiūrėsim  blink.gif  blink.gif

Geras, tokia sena daina smile.gif Aš iš panašios operos neseniai girdėjau Joe Dassin "A Toi", tai irgi paskui visą dieną buvo įstrigus ji man.
--
Aha, dėl to ir baisus gripas, kai kartais nutinka visokios komplikacijos. Geriausia turbūt pasiskiepyt :hm Nors kiti sako ir po skiepų suserga :oh O gripas tai staigiai užpuola - čia sveikas, čia jau - lovoj doh.gif
---
lotuliukas.gif Neturiu tokios problemos. Gaila laugh.gif
---
Tai jau džiaugsmo turės thumbup.gif O jie mažiukai dar ar jau dideli? Jei maži, tai tau ne tik ant vazonų pasireikš lotuliukas.gif
--
O ne šeštą? Bet tai kai pagalvoji, kaip jau ilgai tęsiasi ta mūsų tradicija bigsmile.gif wub.gif
Beje, vakar užėjau pas Blue į twitterį biggrin.gif
Tai va kokią pirmą žinutę įsimetę thumbup.gif
https://twitter.com/...620915128913921
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 02 02, 23:04)
Aš iš panašios operos neseniai girdėjau Joe Dassin "A Toi", tai irgi paskui visą dieną buvo įstrigus ji man.
--
Aha, dėl to ir baisus gripas, kai kartais nutinka visokios komplikacijos. Geriausia turbūt pasiskiepyt :hm Nors kiti sako ir po skiepų suserga :oh
---
lotuliukas.gif Neturiu tokios problemos. Gaila laugh.gif
---
O jie mažiukai dar ar jau dideli? Jei maži, tai tau ne tik ant vazonų pasireikš lotuliukas.gif
--
O ne šeštą? Bet tai kai pagalvoji, kaip jau ilgai tęsiasi ta mūsų tradicija bigsmile.gif  wub.gif

Tai va kokią pirmą žinutę įsimetę thumbup.gif

Nu dabar šita man vietoj "Paroles, paroles" gros doh.gif biggrin.gif

Ai, aš kažkaip nepripažįstų tų gripo skiepų. Taigi ten įvairių jo atmainų yra ir t.t.
Jeigu neprivaloma, tai aš ir nesiskiepiju. Esu savo noru tik nuo ŽPV pasiskiepijus ir viskas.

Nu aš irgi laugh.gif Čia tik iš kitų pasakojimų žinau biggrin.gif

Vienam 4, o kitam 6 biggrin.gif Nu jau nebe tas amžius, kai paišo ant sienų. Man atrodo g.gif unsure.gif biggrin.gif

Nu ant pirštų skaičiavau, tai 7 gavos laugh.gif

Nevarysi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 02 03, 01:26)
Nu dabar šita man vietoj "Paroles, paroles" gros doh.gif  biggrin.gif

Ai, aš kažkaip nepripažįstų tų gripo skiepų. Taigi ten įvairių jo atmainų yra ir t.t.
Jeigu neprivaloma, tai aš ir nesiskiepiju. Esu savo noru tik nuo ŽPV pasiskiepijus ir viskas.

Vienam 4, o kitam 6  biggrin.gif Nu jau nebe tas amžius, kai paišo ant sienų. Man atrodo g.gif  unsure.gif  biggrin.gif

Nu ant pirštų skaičiavau, tai 7 gavos laugh.gif

Nevarysi?  bigsmile.gif

lotuliukas.gif
----
Gydytojai sako, kad po skiepų ne toks stiprus tas gripas būna. Bet kaip ten iš tikrųjų tai nežinia unsure.gif Ir kasmet reikia skiepytis.
--
oi, tai dar čia visko gali būt įtariu laugh.gif laugh.gif
---
aha, tu teisi(ir aš perskaičiavau ant pirštų blush2.gif ) Gaunasi 6 mūsų metai ir septinta EV bigsmile.gif
--
Nea, nebūsiu Kaune (bent jau tokie planai buvo, kad nebūsiu doh.gif ) Dabar jau nežinau ar vistik neteks man namie tupėt, jei nepasveiksiu doh.gif Toks šlykštus virusas prikibęs, kad šakės :oh Savijauta visai ne kažką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 02 vasario 2017 - 23:43