QUOTE(VanilineBraske @ 2017 02 01, 17:18)
Jau galvojau, kad niekas neateis per mano priverstines išeigines pašnekėt. Pas mane darbe karantinas. Iš 22 žmonių- 15 gripu serga

Išsikvietėm įmonę, kad viską išdezinfekuotų, šią savaitę nedirbsim

Po to jau vakar žiūrėjau tą pusfinalių traukimą. Vedėjai tai tragiški buvo, visai angliškai neprašnekėjo
Daina irgi tragiška, su kuo tie komentatoriai klauso, aš nelabai suprantu. Man prasčiausia iš Aminatos dainų, kurias žinau. Gal kontroversiškai nuskambės, bet man Heartbeat geresnė buvo už Love Injected
Aš iš to, ką girdėjau, balsuočiau už ją. Mano manymu, kad daugiausiai būtų galima išspausti iš jos dainos vizualiai ant didžiosios EV scenos. Padirbėjus prie vokalo ir truputi aranžuotę pakeitus, tikrai į top 10 patektų.
https://www.youtube....h?v=ElqbLPcTHAI
Čia irgi gripo epidemija

Trečdalis Lietuvos jau serga. Aš irgi tame tarpe(nors tfu tfu tfu, man lyg ir ne gripas, tik šiaip matyt virusas šlykštus labai)
---
Iš pradžių pagalvojau prie ko čia suomiai angliškai kalba

Paskui tik supratau, kad jau ne apie Suomiją tu
---

Tai tu ne mum sakyk

---
Man atrodo, kad tik per EV atrankas ji ir pasirodo

Šiaip tai jo, atrodo silpniausia Aminatos daina iš trijų. Bet audio versija man dar palyginus normaliai nuskambėjo, bet va su visu vaizdu, tai visai nekas

Atrodo, kad Aistė "pritempta" prie tos dainos. Ir tos perspaustos mimikos kažkaip man nesižiūri. Tokia nerealiai pikta man ji pasirodė dainuodama :oh Jaučiu Aminatai dainuojant visai kitaip viskas atrodytų.
Love Injected tai patiko. Tiksliau net ne kaip pati daina kaip tokia(aš gal jos po EV ir neklausiau net

), bet tas eurovizinis pasirodymas su visu vaizdu. Kaip daina, tai Justelio geresnė ir man.
---
Man fainai, kad ji viena iš tų šviežių veidų, kurių taip trūksta. Dar man patinka, kad nefyfinė tokia. Daug kas jos judesius kritikuoja, o man kaip tik jie patinka

Kažkokio cinkelio turi tie trypčiojimai

Ir man visai nekliudo, kad pasak kai kurių, ji neatrodo moteriškai. Man kaip tik fainai
---
Ai, apie tokias tu. Nu jo, šitos tai ne kažką - labai nuobodžios būna dažniausiai :oh
---
Geras, jei nedainuotų baltarusiškai, tai net nepagalvočiau, kad Baltarusijos daina

Čia jau kažkas jiems neįprasto. Smagi labai ir fainai, kad baltarusiškai :super O ir klipas toks paprastas, bet mielas.