Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Paklausiau dar ką tik tą EV’inę dainą Loreen, nu tikrai nereali (aš jaučiu, kažkokią kitą buvau girdėjus prieš tai 🙈 lotuliukas.gif ) nuneš aišku visus be konkurencijos.. nu įvaizdis tik man nepatinka tas Edvardo žirkliarankio biggrin.gif nu wtf.. apie Fredį kriugerį tik dainuot du tokiais nagais biggrin.gif

Ir paklausiau Marco dainą.. nu kooooookia man graži wub.gif labai, labai.. žymiai gražesnė už tą aną, su kuria dalyvavo rolleyes.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2023 05 01, 09:56)
Sveikos smile.gif sorry, dingau, labai ilgai atsigavinėjau po covido ;(
-----
Nu pasiruošusios EV? Aš šiemet kaip niekad ne  beveik nieko negirdėjau dar, jaučiu bus surprise per EV
----
mane labai erzina tas čiūto tūto :oh : tai įtariu, kad ne mane viena erzins biggrin.gif dėl patekimo aš nedrįsčiau ginčytis, nes turint omeny kokie briedai kartais patenka tai.. toks jausmas kuo blogiau, tuo geriau biggrin.gif
Ai nu kaip ir sakiau, reik Roopus priverstine tvarka į EV siųst :lol : nieka nebus čia kitaip 
——-
Žiaaaaauriai nemėgstu Loreeen
----
O vat iš suomių ir aš roko tikėjaus.. man atrodo, tokią kaip čia Suomijoj sunkiau rast, nei normalią roko grupę

vaje..tai vistik nepavyko išsisukt nuo to brudo.. O kur pasigavai? Ir kokia ligos eiga buvo? Sunkiai sirgai?
---
Aš tokią santrauką pasiklausiau, pilnų dainų tik keletą girdėjau, vis neprisiruošiu perklausyt.
---
mane ne tiek kad erzina, bet šiaip nelabai suprantu prie ko jis dainoj doh.gif Iš vis aš pirmą kartą tą čiūto tūto iš Monikos sužinojau. Nors ir esu tų sutartinių girdėjus, bet kažkaip neužsifiksavo man čiuto tūto.
Jaučiu roopai dar dalyvaus biggrin.gif
Bet blem kaip keista, kad jau vėl Eurovizija blink.gif Atrodo, tik neseniai buvo doh.gif biggrin.gif Skaičiau, kad Monika jau išvažiavo irgi. Gal jau ir repetuos : )
----
o kodėl nemėgsti? Kažkaip nepamenu tokio fakto :lol Gal daugiau ką žinai apie ją? : D
---
Nu va grynai suomiai tai žiaurai didelis netikėtumas buvo : D Nu niekad nebūčiau pasakius, kad čia jų daina gali būt, jei būtų kas sakęs atspėt kieno : D

QUOTE(blackkiss @ 2023 05 01, 18:18)
Paklausiau dar ką tik tą EV’inę dainą Loreen, nu tikrai nereali (aš jaučiu, kažkokią kitą buvau girdėjus prieš tai 🙈 lotuliukas.gif ) nuneš aišku visus be konkurencijos..
nu įvaizdis tik man nepatinka tas Edvardo žirkliarankio  nu wtf.. apie Fredį kriugerį tik dainuot du tokiais nagais : D
---
Ir paklausiau Marco dainą.. nu kooooookia man graži :wub :  labai, labai.. žymiai gražesnė už tą aną, su kuria dalyvavo  :rolleyes :

tai ką tu ten klausei prieš tai lotuliukas.gif
Loooool Fredis Kriugeris :lol Ai, man kažkaip neužkliuvo tie nagai, nors dabar gal jų ir nebebus (kai neleido tokių dekoracijų EV scenoj, tai ir tokie nagai nebelabai gal į temą : D )
---
Man irgi laaabai patinka wub.gif Tai man šita daina ir yra pirmoj vietoj (bent kol kas), antroj vietoj Loreen daina. Nu gal dar atsiras kokių įdomesnių.
Matei kroatų dainos klipą? :lol Aš kažkaip galvojau, kad nepraleis jų su ta daina : D

Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(tuktuk @ 2023 05 02, 01:02)

vaje..tai vistik nepavyko išsisukt nuo to brudo.. O kur pasigavai? Ir kokia ligos eiga buvo? Sunkiai sirgai?
---
Aš tokią santrauką pasiklausiau, pilnų dainų tik keletą girdėjau, vis neprisiruošiu perklausyt.
---
mane ne tiek kad erzina, bet šiaip nelabai suprantu prie ko jis dainoj  Iš vis aš pirmą kartą tą čiūto tūto iš Monikos sužinojau. Nors ir esu tų sutartinių girdėjus, bet kažkaip neužsifiksavo man čiuto tūto.
——
Jaučiu roopai dar dalyvaus :
——
Bet blem kaip keista, kad jau vėl Eurovizija :m
----
o kodėl nemėgsti? Kažkaip nepamenu tokio fakto  Gal daugiau ką žinai apie ją?
---
Nu va grynai suomiai tai žiaurai didelis netikėtumas buvo :Nu niekad nebūčiau pasakius, kad čia jų daina gali būt, jei būtų kas sakęs atspėt kieno

——
Nors dabar gal jų ir nebebus (kai neleido tokių dekoracijų EV scenoj, tai ir tokie nagai nebelabai gal į temą
---
Man irgi laaabai patinka : Tai man šita daina ir yra pirmoj vietoj (bent kol kas), antroj vietoj Loreen daina. Nu gal dar atsiras kokių įdomesnių.
Matei kroatų dainos klipą?  Aš kažkaip galvojau, kad nepraleis jų su ta daina

Žinok neįsivaizduoju, nes prieš tai savaitę namie sėdėjau.. labai keista, nei prieš savaitę prikibo, ir tik po sav simptomai reikštis pradėjo.. aš jau išvis pamiršus tą covidą buvau, priskreto kosulys ir tperatūra, tai galvoju pasidarysiu gripo testą.. net į galvą neatėjo, kad covidas gali būt biggrin.gif bet testas tai bendras.. nu ir kaip užšvietė ryški juosta biggrin.gif
Bet tooooks šlykštus virusas.. tempa laikės aukšta gal 3 dienas, bet išvis dvi sav sirgau.. ir taip keistai, jei nuo gripo pora dienų blogai ir jau ima gerėt, tai čia būna blogai, sekančia dieną gerai, ir jau atrodo pasveikai ir tada vėl blogai dar kitą dieną.. ir taip kas antrą biggrin.gif o po to labai ilgai jėgų nebūna..
———
Aš paiklausiau, patiko 4 dainos - dar tokios EV nebuvo biggrin.gif žiūriu jau be martinio iškęst ją išvis be šansų lotuliukas.gif bet kaip užkabliavo mane vokiečių dainą biggrin.gif nu žodžiai tik durni, bet atgaiva visame tam kontekste bus biggrin.gif
——-
Taip, grynai dirbtinai įkištas.. ten lopšinėse matyt liaudiškose, ne sutartinėse, bet kai natūraliai ir nepastebi.. o kai į standartinę EV dainą įgrūda, nu va taip ir gaunas..
——-
Nėr kitos išeities biggrin.gif
——-
O man kažkaip šiemet atrodo, kad labai seniai ta EV buvo biggrin.gif
——-
Nu vat net negaliu paaiškint kodėl biggrin.gif vat tiesiog..
——-
Bet jie tragedija.. mane tai užtraumavo taip normaliai biggrin.gif
——-
Aha, šaltas ginklas beveik lotuliukas.gif
——-
Mačiau biggrin.gif ir dabar jau suabejojau ar nepateksim į finalą biggrin.gif

________
Klausyk, o tu matei karūnavimo koncą??? kaip mane šokiravo take that’ai biggrin.gif net priėjau arčiau pažiūrėt, ar tikrai jie.. kada Markas spėjo taip pasent? blink.gif nu kaip 80-metis rančos dėdulė atrodė .. unsure.gif
Atsakyti
Labukas! 4u.gif Nu ką, užkandukai paruošti, vyno neturiu, tai nežinau ar iškęsiu visas dainas be vynelio lotuliukas.gif

QUOTE(blackkiss @ 2023 05 09, 11:27)
Žinok neįsivaizduoju, nes prieš tai savaitę namie sėdėjau.. labai keista, nei prieš savaitę prikibo, ir tik po sav simptomai reikštis pradėjo.. aš jau išvis pamiršus tą covidą buvau, priskreto kosulys ir tperatūra, tai galvoju pasidarysiu gripo testą.. net į galvą neatėjo, kad covidas gali būt  bet testas tai bendras.. nu ir kaip užšvietė ryški juosta : D
Bet tooooks šlykštus virusas.. tempa laikės aukšta gal 3 dienas, bet išvis dvi sav sirgau.. ir taip keistai, jei nuo gripo pora dienų blogai ir jau ima gerėt, tai čia būna blogai, sekančia dieną gerai, ir jau atrodo pasveikai ir tada vėl blogai dar kitą dieną.. ir taip kas antrą : D o po to labai ilgai jėgų nebūna..
———
Aš paiklausiau, patiko 4 dainos - dar tokios EV nebuvo : D žiūriu jau be martinio iškęst ją išvis be šansų :lol bet kaip užkabliavo mane vokiečių dainą : D nu žodžiai tik durni, bet atgaiva visame tam kontekste bus : D
——-
Taip, grynai dirbtinai įkištas.. ten lopšinėse matyt liaudiškose, ne sutartinėse, bet kai natūraliai ir nepastebi.. o kai į standartinę EV dainą įgrūda, nu va taip ir gaunas..
——-
Mačiau  ir dabar jau suabejojau ar nepateksim į finalą

________
Klausyk, o tu matei karūnavimo koncą???  kaip mane šokiravo take that’ai biggrin.gif net priėjau arčiau pažiūrėt, ar tikrai jie.. kada Markas spėjo taip pasent?  :blink : nu kaip 80-metis rančos dėdulė atrodė .. :unsure :

eina sau unsure.gif Nu tikrai net nepagalvotum, kad čia kovidas gali būt, jei po savaitės simptomai reikštis pradėjo. Aš jau irgi kažkaip visai pamiršau tą covidą, o pasirodo, jis dar kimba ir dar pavasarį. Nu bent jau gal nebesusirgsi greitai 4u.gif
---
Tai va aš irgi nežinau kaip čia be vyno reiks žiūrėt biggrin.gif Bus įdomu žiūrėt, nes beveik nieko negirdėjau normaliai, tik ištraukas.
---
Kažin Monika bent jau suknelę susiveikė ar ne :oh Nu ant tiek atrodo atmestinai viską daro. Tą suknelę jau reikėjo senų senovėj turėt, o dabar kaip studentė prieš sesiją - viskas paskutinę naktį :oh Iš vis kam tą suknelę reikėjo keist, man ta pirma buvo geriausia. Ir spalva žymiai gražesnė nei tų oranžinių :oh
---
aš irgi skaičiau, kad visi rašo, jog Lietuva silpnesniame pusfinalyje. Tai gal yra šansų patekt į finalą : D
---
Mačiau ir irgi žiauriai nustebau kaip čia Markas taip susigadinęs išvaizdą :oh Kažin ant kokių narkotikų nesėdęs? Arba šiaip tiesiog netinka tie ilgi plaukai ir ūsiukai..
Pats koncertas tai toks šiaip sau. Vien dėl TT laukiau :lol O kadangi paskutiniai pasirodė, tai teko visą pažiūrėt biggrin.gif
Aš ir karūnavimą žiūrėjau :lol

__
Žiūriu dabar Zilnio laidą apie EV, kur dalyvius kalbina. Tai tavo mylimą Loreen kalbino biggrin.gif Dar ukrainiečius ir kažkokias panas.
Papildyta:
Kroatai pasakoja apie dainą ir taip per aplinkui suka, o gi visiems aišku apie ką ta daina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 gegužės 2023 - 20:46
Labukas smile.gif nu kaip įspūdžiai, kiek atspėjai dalyvių? biggrin.gif niekaip nesuprantu, kaip tokia Čekija praėjo.. blink.gif nu naftalinų naftalinas.. jau Airijos ir Nyderlandų tikrai geresnės dainos buvo..
Visumoj tai nykuma.. blaivai labai buvo sunku išžiūrėt biggrin.gif Moldova, man rodos, Kalušus bandė kopijuot..nu bet bent vokalistas toks visai jamamas biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2023 05 09, 21:50)
Nu ką, užkandukai paruošti, vyno neturiu, tai nežinau ar iškęsiu visas dainas be vynelio
——-
eina sau: Nu tikrai net nepagalvotum, kad čia kovidas gali būt, jei po savaitės simptomai reikštis pradėjo. Aš jau irgi kažkaip visai pamiršau tą covidą, o pasirodo, jis dar kimba ir dar pavasarį.
---
Kažin Monika bent jau suknelę susiveikė ar ne Nu ant tiek atrodo atmestinai viską daro. Tą suknelę jau reikėjo senų senovėj turėt, o dabar kaip studentė prieš sesiją - viskas paskutinę naktį Iš vis kam tą suknelę reikėjo keist, man ta pirma buvo geriausia. Ir spalva žymiai gražesnė nei tų oranžinių
---
aš irgi skaičiau, kad visi rašo, jog Lietuva silpnesniame pusfinalyje. Tai gal yra šansų patekt į finalą :l
---
Kažin ant kokių narkotikų nesėdęs?
——
Arba šiaip tiesiog netinka tie ilgi plaukai ir ūsiukai..
——
Pats koncertas tai toks šiaip sau. Vien dėl TT laukiau  O kadangi paskutiniai pasirodė, tai teko visą pažiūrėt
Aš ir karūnavimą žiūrėjau :
__
Žiūriu dabar Zilnio laidą apie EV, kur dalyvius kalbina. Tai tavo mylimą Loreen kalbino Dar ukrainiečius ir kažkokias panas
Kroatai pasakoja apie dainą ir taip per aplinkui suka, o gi visiems aišku apie ką ta daina

Aš vyno turėjau, bet kažkaip nenorėjau alkoholio gert išvis..martinio neisigyjau, tai.. biggrin.gif ką jau čia..
——-
Aš nežinau, ar kibo savaitę, bet iš kur dar tada neįsivaizduoju..matai, aš tai nesiskiepijau 4-tu skiepu.. nu kažkaip galvojau per daug ir nuo gripo ir covido.. bet matyt reikia, nes imunitetą taip suvarė… bet koks virusiukas kimba..
——-
Nu aš irgi nesuprantu, tiek laiko buvo pasiruošimui.. atrodo prieš savaitę būtų atrinkta.. kita vertus, suknelė nebelabai ir gelbės kai tokia daina biggrin.gif
——
Oj.. tai koks tada antras, jei pirmas dar stipresnis skaitos.. biggrin.gif nu grynai - tokios silpnos EV nepamenu seniai
——-
Tu čia manęs klausi? lotuliukas.gif nu žinai, kaip tai ant tiek nesidomiu juo biggrin.gif o ką tau labai apsinarkašinęs atrodo? biggrin.gif kad gal ne.. per karūnaciją keistai atrodė, bet šiaip neatrodo kažką vartojantis, va pvz apynaujis intervas
https://m.youtube.co...gUJbWFyayBvd2Vu
Ne, nu aš iki šiol neatsigaunu - toks gražus bernas buvo gi lotuliukas.gif aš suprantu, kad niekas nejaunėja, nu bet niekas taip ir nesenėja.. va Garis nu biškį pasenęs, bet adekvačiai per tiek laiko, pvz nuo čia..
https://m.youtube.co...SB0aGF0IFNoaW5l
Ir šukuosena kokia faina čia buvo, nu dabar kas ?! kaip iš negyvenamos salos ištrauktas biggrin.gif kažkaip ne į sveikatą jam ta USA…
——
Ne nu, kad netinka tai faktas, čia jau labai švelniai pasakyta biggrin.gif nežinau kam tiktų.. : D bet net ir tembras toks gražus buvo, dabar kažkoks erzinantis pasidarė.. rolleyes.gif
——
Aha, labai šiaip sau..nu Lionelis Richie visai man patiko.. bet kažko labai ir nesitikėjau po Karalienės jubilijaus konco.. karūnavimą tik viena akim žiūrėjau, nes draugės į svečius atvarė, reikėjo pagamint kažką smile.gif
——-
Aš arbatos išėjau darytis biggrin.gif bet biškį girdėjau
Kroatai tai lb juokingi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 10 gegužės 2023 - 10:31
Laba 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2023 05 10, 12:26)
nu kaip įspūdžiai, kiek atspėjai dalyvių? : D niekaip nesuprantu, kaip tokia Čekija praėjo.. :blink  nu naftalinų naftalinas.. jau Airijos ir Nyderlandų tikrai geresnės dainos buvo..
Visumoj tai nykuma.. blaivai labai buvo sunku išžiūrėt : D Moldova, man rodos, Kalušus bandė kopijuot..nu bet bent vokalistas toks visai jamamas
——-
Oj.. tai koks tada antras, jei pirmas dar stipresnis skaitos.. : D nu grynai - tokios silpnos EV nepamenu seniai
——-
Tu čia manęs klausi? :lol : nu žinai, kaip tai ant tiek  nesidomiu juo  : D o ką tau labai apsinarkašinęs atrodo? biggrin.gif kad gal ne..  per karūnaciją keistai atrodė, bet šiaip neatrodo kažką vartojantis, va pvz apynaujis intervas
https://m.youtube.co...gUJbWFyayBvd2Vu
Ne, nu aš iki šiol neatsigaunu - toks gražus bernas buvo gi lotuliukas.gif aš suprantu, kad niekas nejaunėja, nu bet niekas taip ir nesenėja.. va Garis nu biškį pasenęs, bet adekvačiai per tiek laiko, pvz nuo čia..
https://m.youtube.co...SB0aGF0IFNoaW5l
Ir šukuosena kokia faina čia buvo, nu dabar kas ?! kaip iš negyvenamos salos ištrauktas : D kažkaip ne į sveikatą jam ta USA…
——
Aha, labai šiaip sau..nu Lionelis Richie visai man patiko.. bet kažko labai ir nesitikėjau po Karalienės jubilijaus konco.. karūnavimą tik viena akim žiūrėjau, nes draugės į svečius atvarė, reikėjo pagamint kažką : )
——-
Kroatai tai lb juokingi :lol :

Įspūdžiai, tai tokie įdomesni :lol Aš jau nusiteikiau stipriam pusfinaliui, o pasirodo, kad ne toks ir stiprus atrodo biggrin.gif Tai gal ten kažkas sumaišė ir antras skaitosi, kad bus stipresnis nei pirmas :lol
Aš tai labiausiai nustebau, kad Portugalija praėjo ir kad Nyderlandai nepraėjo blink.gif Dėl jų tai kažkaip tikrai vos ne garantuota buvau unsure.gif
Ai, beje, suomiai tai visai gerai susiklausė vakar. Bent jau pasidarė kažkas panašiau į EV(nors daina tai vistiek erzinanti : D ), o tai visai nuobodu buvo. Ir kroatai patiko : D Moldova ką dainavo tai jau ir pamiršau : D Reiks atkreipt dėmesį kas ten per vyriokas.
O Loreen tai matei, vėl su tais nagais unsure.gif Kažkaip anksčiau neužfiksuodavau jų taip, bet kai pasakei, tai visą dainą į tuos baisius nagus ir pražiūrėjau :oh : D
Ir nesupratau kokia ten vos ne suknele Marco aprengė :oh Kam tie blizgučiai jam. Per repeticijas su paprasta balta maike geriau atrodė.
---
tikrai kažkaip labai silpna atrodo.
---
nu gal sakau būsi ką girdėjus : D Man ne tai kad apsvaigęs atrodė, bet šiaip kai būna vartojantys žmonės pasimato ant veido labai. Bet dabar kai žiūriu tą tavo video įdėtą, tai neatrodo narkomanas. Labiausiai jam reikalus tie ūsiukai pagadina doh.gif Nu kąąą jis čia sumąstė, tai nesuprantu.
Ir tie ilgi plaukai toli gražu ne kiekvienam vyrui tinka. Nu bet vistiek pirmiausia, tai tuos ūsus jam reiktų nuskust : D
---
šiaip labai ištęstas tas karūnavimas buvo, aš viso irgi normaliai nemačiau. Įdomiausias momentas buvo, kai jau ten karūnas tas uždėjo : D
---
Aha, tokie linksmi vyriokai : D
Kažkaip dar atkreipiau dėmesį, kad Zilnys mažiau bajeriukų skaldė šįmet : D Man patiko, kai pernai jis dėjo kalbos. Gal labiau pasiruošęs apie kiekvieną buvo : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 gegužės 2023 - 15:52
Pamiršau atrašyt kiek atspėjau dalyvių biggrin.gif Tai šį kartą mažai - tik 6. Man atrodo, praėjusiais metais geriau sekėsi spėt biggrin.gif O tu kiek atspėjai?
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2023 05 10, 16:50)

Aš tai labiausiai nustebau, kad Portugalija praėjo ir kad Nyderlandai nepraėjo: Dėl jų tai kažkaip tikrai vos ne garantuota buvau
———
Ai, beje, suomiai tai visai gerai susiklausė vakar. Bent jau pasidarė kažkas panašiau į EV(nors daina tai vistiek erzinanti : D ),
———
Kažkaip anksčiau neužfiksuodavau jų taip, bet kai pasakei, tai visą dainą į tuos baisius nagus ir pražiūrėjau
——
Ir nesupratau kokia ten vos ne suknele Marco aprengė Kam tie blizgučiai jam. Per repeticijas su paprasta balta maike geriau atrodė.
---
nu gal sakau būsi ką girdėjus Man ne tai kad apsvaigęs atrodė, bet šiaip kai būna vartojantys žmonės pasimato ant veido labai.
---
šiaip labai ištęstas tas karūnavimas buvo, aš viso irgi normaliai nemačiau. Įdomiausias momentas buvo, kai jau ten karūnas tas uždėjo
---
Kažkaip dar atkreipiau dėmesį, kad Zilnys mažiau bajeriukų skaldė šįmet

Oi jo, Portugalija irgi tragedija biggrin.gif
——
Nu bet tas cha cha cha cha kaip įsiėda:D
——-
Loooool biggrin.gif nu ir dar viena žirkliarankė matei buvo? biggrin.gif
———
Aha aš irgi nesupratau.. taip tiktų šitai dainai balti marškiniai, juodas švarkas elegantiškas ir varlytė.. nu ar Italiją dar stiliaus reik mokyt biggrin.gif
——-
Kiek atsimenu, jis buvo rehabe, nu gal nesėdo vėl ant alko.. ne, bet tikrai turbūt nuvarius jį į kirpyklą greičiausiai vėl atvirstų į Marką biggrin.gif
——
Aha labai ištęsta.. ir kažkaip keista - 21 amžius už lango, o ten visokius kardus dalina biggrin.gif
——-
Nu kokia EV tokie ir bajeriukai biggrin.gif
Atsakyti
Laba! Štai ir atėjo didžioji diena biggrin.gif
QUOTE(blackkiss @ 2023 05 13, 23:01)
Nu bet tas cha cha cha cha kaip įsiėda:D
——-
Loooool biggrin.gif nu ir dar viena žirkliarankė matei buvo? biggrin.gif
———
Aha aš irgi nesupratau.. taip tiktų šitai dainai balti marškiniai, juodas švarkas elegantiškas ir varlytė.. nu ar Italiją dar stiliaus reik mokyt biggrin.gif
——-
Nu kokia EV tokie ir bajeriukai biggrin.gif

Žiauuuuriai biggrin.gif Visą dieną niūniavau doh.gif biggrin.gif
----
nea, nepastebėjau biggrin.gif Kas tokia?
---
grynai biggrin.gif
---
loooool

___
kokia faina pradžia wub.gif Visi susivieniję - britai ir ukrainiečiai wub.gif Ir Kate fortepijonu grojo bigsmile.gif
Papildyta:
Nerealiai fainas atidarymas! wub.gif Britai parodė, kad sugeba tokius renginius organizuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2023 05 11, 00:44)
Pamiršau atrašyt kiek atspėjau dalyvių biggrin.gif Tai šį kartą mažai - tik 6. Man atrodo, praėjusiais metais geriau sekėsi spėt biggrin.gif O tu kiek atspėjai?

Nu Čekijos ir Portugalijos neatspėjau

Žodžiu šiemet man faini tik vokiečiai, australai, italai, prancūzai ir Kipras smile.gif nu ir Loreen, bet jau spėjo atsibost, po poros paklausymų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 13 gegužės 2023 - 21:47
QUOTE(tuktuk @ 2023 05 13, 22:16)

Žiauuuuriai Visą dieną niūniavau
----
nea, nepastebėjau Kas tokia?
---
kokia faina pradžia wub.gif Visi susivieniję - britai ir ukrainiečiai wub.gif Ir Kate fortepijonu grojo m
Nerealiai fainas atidarymas! wub.gif Britai parodė, kad sugeba tokius renginius organizuot smile.gif

Bet juokingiausia kad kažkuo ji pradeda kabint biggrin.gif
——
Nu kažkuri.. va, Zilnys sakė ne viena biggrin.gif
——
Aha labai fainai smile.gif ir Andrew Lloydas buvo smile.gif
Man labai fainas pristatymas šalių, kai rodo toj šalį tarkim pilį , tada Ukrainoj ir UK smile.gif

va, pasirodo, Versace aprengė ta "suknele" biggrin.gif
Atsakyti