Labukas

nu kaip įspūdžiai, kiek atspėjai dalyvių?

niekaip nesuprantu, kaip tokia Čekija praėjo..

nu naftalinų naftalinas.. jau Airijos ir Nyderlandų tikrai geresnės dainos buvo..
Visumoj tai nykuma.. blaivai labai buvo sunku išžiūrėt

Moldova, man rodos, Kalušus bandė kopijuot..nu bet bent vokalistas toks visai jamamas
QUOTE(tuktuk @ 2023 05 09, 21:50)
Nu ką, užkandukai paruošti, vyno neturiu, tai nežinau ar iškęsiu visas dainas be vynelio
-
eina sau: Nu tikrai net nepagalvotum, kad čia kovidas gali būt, jei po savaitės simptomai reikštis pradėjo. Aš jau irgi kažkaip visai pamiršau tą covidą, o pasirodo, jis dar kimba ir dar pavasarį.
---
Kažin Monika bent jau suknelę susiveikė ar ne Nu ant tiek atrodo atmestinai viską daro. Tą suknelę jau reikėjo senų senovėj turėt, o dabar kaip studentė prieš sesiją - viskas paskutinę naktį Iš vis kam tą suknelę reikėjo keist, man ta pirma buvo geriausia. Ir spalva žymiai gražesnė nei tų oranžinių
---
aš irgi skaičiau, kad visi rašo, jog Lietuva silpnesniame pusfinalyje. Tai gal yra šansų patekt į finalą :l
---
Kažin ant kokių narkotikų nesėdęs?
Arba šiaip tiesiog netinka tie ilgi plaukai ir ūsiukai..
Pats koncertas tai toks šiaip sau. Vien dėl TT laukiau O kadangi paskutiniai pasirodė, tai teko visą pažiūrėt
Aš ir karūnavimą žiūrėjau :
__
Žiūriu dabar Zilnio laidą apie EV, kur dalyvius kalbina. Tai tavo mylimą Loreen kalbino Dar ukrainiečius ir kažkokias panas
Kroatai pasakoja apie dainą ir taip per aplinkui suka, o gi visiems aišku apie ką ta daina
Aš vyno turėjau, bet kažkaip nenorėjau alkoholio gert išvis..martinio neisigyjau, tai..

ką jau čia..
-
Aš nežinau, ar kibo savaitę, bet iš kur dar tada neįsivaizduoju..matai, aš tai nesiskiepijau 4-tu skiepu.. nu kažkaip galvojau per daug ir nuo gripo ir covido.. bet matyt reikia, nes imunitetą taip suvarė
bet koks virusiukas kimba..
-
Nu aš irgi nesuprantu, tiek laiko buvo pasiruošimui.. atrodo prieš savaitę būtų atrinkta.. kita vertus, suknelė nebelabai ir gelbės kai tokia daina

Oj.. tai koks tada antras, jei pirmas dar stipresnis skaitos..

nu grynai - tokios silpnos EV nepamenu seniai
-
Tu čia manęs klausi?

nu žinai, kaip tai ant tiek nesidomiu juo

o ką tau labai apsinarkašinęs atrodo?

kad gal ne.. per karūnaciją keistai atrodė, bet šiaip neatrodo kažką vartojantis, va pvz apynaujis intervas
https://m.youtube.co...gUJbWFyayBvd2Vu
Ne, nu aš iki šiol neatsigaunu - toks gražus bernas buvo gi

aš suprantu, kad niekas nejaunėja, nu bet niekas taip ir nesenėja.. va Garis nu biškį pasenęs, bet adekvačiai per tiek laiko, pvz nuo čia..
https://m.youtube.co...SB0aGF0IFNoaW5l
Ir šukuosena kokia faina čia buvo, nu dabar kas ?! kaip iš negyvenamos salos ištrauktas

kažkaip ne į sveikatą jam ta USA
Ne nu, kad netinka tai faktas, čia jau labai švelniai pasakyta

nežinau kam tiktų.. : D bet net ir tembras toks gražus buvo, dabar kažkoks erzinantis pasidarė..
Aha, labai šiaip sau..nu Lionelis Richie visai man patiko.. bet kažko labai ir nesitikėjau po Karalienės jubilijaus konco.. karūnavimą tik viena akim žiūrėjau, nes draugės į svečius atvarė, reikėjo pagamint kažką

-
Aš arbatos išėjau darytis

bet biškį girdėjau
Kroatai tai lb juokingi
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Mark Twain