QUOTE(blackkiss @ 2023 01 01, 19:55)
Su Naujais metais!!!
svarbiausia ramių ir sveikų mums visiems! :wub : kažkaip vakar sėdėjau ir galvojau nu kiškis gi ramus nepiktybiškas gyvūnas, gal gi jau baigsis tie siaubai pagaliau..Kaip atšventei? aš tai tradiciškai keistuoliuose,
---
paskui pažiūrėjau one republic koncą ir dukart Garetto koncą - plem nu priklausoma nuo jo pasidariau :lol :
Nu bet tu pažiūrėk kaip gražu! ; ) antrą dieną negaliu iš youtubės išeit :lol
https://m.youtube.co...h?v=YZ87d_Wqm9Y
Iki šiol negaliu susitaikyt, kad keli koncai kažkur pro mane pro šalį praėjo
-----
O šiandien irgi traciškai tą Vienos koncertą žiūrėjau :wub : Taip greit man jis pralėkė šiemet
---
Nu vieni sako, kad gal reik pakartot po5metų, bet kiek girdėjau irgi - kad visam gyvenimui.
Nu bet per vieną dieną klausyk. Tipo sepsis išsivystė.. baisu.. vaiko kaip gaila, mažiukas gi visai..
Nu vat negali, nes jei sodra patikrins.. aš draugės medikės klausiau ar irgi taip tuyčiojas iš pacientų, sako nu jo, kitaip negalim. Irgi sakė moteriškė skambino sako man 39 temp, kur aš važiuosiu. Draugė sako o ką aš niekuo negaliu padėt, tokia tvarka
-
Mačiau :oh blem aš pati vos nenusitrenkiau per kūčias : D kažkaip valiau pavakary dulkes, ir galvoju pavalysiu šviestuvo vidų atsargiai.. ir prisilietė skuduras prie lemputės netyčia, ta sprogo..nu žodžiu nebūčiau aš :lol
-
Ooooij.. plem : D pamiršau, nu čia per tą Garetą! : D
Einu stebėt ale rusų pagaliau nėr, kažkam atsiras šansas sunkvežimius laimėt.. ten gi niekas net nestebėdavo, neįdomu būdavo, nes aišku kad pirmos 3 vietos visada tas pats

---
paskui pažiūrėjau one republic koncą ir dukart Garetto koncą - plem nu priklausoma nuo jo pasidariau :lol :
Nu bet tu pažiūrėk kaip gražu! ; ) antrą dieną negaliu iš youtubės išeit :lol
https://m.youtube.co...h?v=YZ87d_Wqm9Y
Iki šiol negaliu susitaikyt, kad keli koncai kažkur pro mane pro šalį praėjo
-----
O šiandien irgi traciškai tą Vienos koncertą žiūrėjau :wub : Taip greit man jis pralėkė šiemet
---
Nu vieni sako, kad gal reik pakartot po5metų, bet kiek girdėjau irgi - kad visam gyvenimui.
Nu bet per vieną dieną klausyk. Tipo sepsis išsivystė.. baisu.. vaiko kaip gaila, mažiukas gi visai..
Nu vat negali, nes jei sodra patikrins.. aš draugės medikės klausiau ar irgi taip tuyčiojas iš pacientų, sako nu jo, kitaip negalim. Irgi sakė moteriškė skambino sako man 39 temp, kur aš važiuosiu. Draugė sako o ką aš niekuo negaliu padėt, tokia tvarka
-
Mačiau :oh blem aš pati vos nenusitrenkiau per kūčias : D kažkaip valiau pavakary dulkes, ir galvoju pavalysiu šviestuvo vidų atsargiai.. ir prisilietė skuduras prie lemputės netyčia, ta sprogo..nu žodžiu nebūčiau aš :lol
-
Ooooij.. plem : D pamiršau, nu čia per tą Garetą! : D
Einu stebėt ale rusų pagaliau nėr, kažkam atsiras šansas sunkvežimius laimėt.. ten gi niekas net nestebėdavo, neįdomu būdavo, nes aišku kad pirmos 3 vietos visada tas pats
Ačiū! Su Naujais ir tave!!! Ir, kaip sakai, svarbiausia, tai sveikų ir ramių metų mums visiems

O kaip tau keistuoliuose? Fainai buvo? : )
---
O per kur tu Garetto koncertą žiūrėjai? Youtube?
Aha, labai fainai

Kažkurią šventinę dieną žiūrėjau Aerosmith koncą. Tai blem kaip pasigailėjau, kad nebuvau, kai buvo atvykę jie. Kažkaip įsivaizdavau, kad Tyleris prasčiau atrodys, bet visai dar palyginus neblogai ištraukė natas ir palakstė jis ten toj scenoj

---
Aš irgi žiūrėjau

---
tikrai, atrodo, net nepagalvotum, kad šitaip staigiai gali atsitikt... Vargšas jos berniukas ir jos mama...Jiems tai visiškas košmaras.
---
nu blem nesikeikus :oh Nu tai va tokie dalykai ir davaro iki plaučių uždegimų paskui :oh Jau įsivaizduoju kaip aš eičiau su tokia temperatūra :oh Man kai 38 užkyla, aš jau paslika guliu ir negaliu pajudėt, viskas beveik sukasi aplink. Nu kas per nesąmonės nesuprantu...Nu ar jiems gaila, kad gydytojai per telefoną pratęstų tą biuletenį :oh
---
eina sau

---
loool tai jau nemenkai užnešė, kad net Dakarą pamiršai :lol
Aš kažką skaičiau, kad rusai kaip kirgizai dabar važiuoja :oh Bet su sunkvežimiais, tai jau taip 'nepasislėps'.
Iš tikrųjų tai labai pikta, kad rusai vis sugeba tas sankcijas apeit..
QUOTE(blackkiss @ 2023 01 01, 20:29)
Nu šaunuolis Baciuška - kol kas vėl gerai varo šiemet : ) o Vanagas taip konkrečiai užblūdijo kažkur :blink :
Tai jau, kaip suprantu, iš mūsiškių tik Baciuška šansą laimėt tebeturi? Jei pernai 3 buvo, tai šįmet galėtų ir 1 vietą paimt