QUOTE(blackkiss @ 2022 09 20, 18:00)
Nu pas mus kaip visada - orų kraštutinumai
man tai tie 32 laipsniai per žiauri buvo.. o kažkada su magnetinėm bangom sutapo tai išvis košmaras - vos nenumirau
spaudimas krito iki 50 ant 80..
-
O aš šiemet nei vieno karto nebuvausu dviračiu, kažkaip net nebuvo kada
tai tas, tai anas,o dabar jau irgi per šalta..
-
Eik jau? : D kur čia taip?
-
Nu žinok ne : / tiksliau lyg ir buvo sugiję, bet Kretoj po kalnus pasikabarojau keturiom, ir supratau, kad matyt per anksti vis tik buvo : D
-
Aha, šitą irgi žiūriu
man išvis patinka per LRT paskutiniu metu rodomi, ir Portofino labai fainas (šitas vien jau dėl vaizdų) ir Seserų Fontanų siuvykla
oi geras.. nu va, įdomiausią dalį ir praleidau čempo : D o už ką technines gavo? Lėkė į aikštę?

-
O aš šiemet nei vieno karto nebuvausu dviračiu, kažkaip net nebuvo kada

-
Eik jau? : D kur čia taip?
-
Nu žinok ne : / tiksliau lyg ir buvo sugiję, bet Kretoj po kalnus pasikabarojau keturiom, ir supratau, kad matyt per anksti vis tik buvo : D
-
Aha, šitą irgi žiūriu

oi geras.. nu va, įdomiausią dalį ir praleidau čempo : D o už ką technines gavo? Lėkė į aikštę?

---
aš kai dviračių fanė, tai vasaros metu visada, kai tik galiu, stengiuosi pravažiuot bent kažkiek

---
Dėl Viktorijos užcenzūravo, nes jai nukrito palaidinė ar kažkas ten panašaus (nors Damiano aprangėlė, tai irgi tokia prie įdomesnių :lol ) Čia necenzūruota versija (tiksliau pablurinta tik

---
oiii, nelabai gerai, kad iki galo nesusigydei. Nu svarbu, kad jau bent dabar ramiau palaikytum tą koją, kad neužleistum tos traumos

---
Seserų Fontanų siuvyklą esu mačius gal net kelis kartus. Šiaip LRT tikrai jau ne pirmą kartą gerų serialų parodo. O tie "Jaunieji slaugytojai", tai jau turbūt tuoj baigsis :hm
---
Nu žinai, tikrai, ten ir buvo įdomiausia šio čempo dalis

Joo, bėgo jis ir į aikštę, teisėjus vis auklėjo rankomis maskatuodamas : D Ir turbūt kiekvienas rungtynes jis bent su viena technine baigdavo : D Jau kai dvi gavo, tai teko išeit visai iš salės, bet paskui veržėsi atgal :lol Ten jau ir komentatoriams kaip atrakcija tas italų treneris buvo