Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2022 05 13, 22:28)
kokiu?
---
O šiandien tipo visa grupė buvo lifte užstrigę kuriam laikui
---
bet iš dalies gerai - padeda labai neįsisvaigt, kai apsirengia kokią nesąmonę
---
aha, va jeigu toks visada būtų kaip tame video iš radio, tai tada jau tikrai pavojinga būtų į jį žiūrėt
---
va va Tai šįmet gerai, kad kažkaip nėra nieko verto dėmesio
---
man ta jų euroviznė daina tai laabai patiko Tembras tai joa, labai specifinis, jaučiu kitas dainas klausant gal ir erzintų.

Borns toks dainininkas, nežinau, ar dar dainuoja
——-
Vakar ryškiai ne liftų diena buvo lotuliukas.gif aš irgi užstrigau, tik trumpam, gal minutei, ir labiau per savo durnumą biggrin.gif
——-
Nu bet žinai kaip sakoma, gražiam žmogui viskas tinka biggrin.gif tikiuos ir šiandien apsirengs durnai, o ne kokiu gražiu kostiumu, kaip kažkuriam renginy buvo, ir jam taip tiko biggrin.gif žodžiu prašom nesipuošti, ir saugot žmones nuo pinklių biggrin.gif
———
Tai va man kaip tik tie iš radio video ir iššoko biggrin.gif
——-
Man ir pernai neatsimenu, kad kažkas vertas dėmesio būtų buvęs.. hmm.gif
———
Jų visos dainos su elektroniniu prieskoniu, bet.. nu ne, negaliu aš jų klausyt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 14, 19:00)
Borns toks dainininkas, nežinau, ar dar dainuoja
——-
Vakar ryškiai ne liftų diena buvo lotuliukas.gif aš irgi užstrigau, tik trumpam, gal minutei, ir labiau per savo durnumą biggrin.gif
——-
Nu bet žinai kaip sakoma, gražiam žmogui viskas tinka : D
---
tikiuos ir šiandien apsirengs durnai, o ne kokiu gražiu kostiumu, kaip kažkuriam renginy buvo, ir jam taip tiko biggrin.gif žodžiu prašom nesipuošti, ir saugot žmones nuo pinklių biggrin.gif
———
Tai va man kaip tik tie iš radio video ir iššoko : D
——-
Man ir pernai neatsimenu, kad kažkas vertas dėmesio būtų buvęs..

Lyg ir girdėtas smile.gif
---
eik tu sau doh.gif Mane jaučiu klaustrofobija ištiktų :oh Man ir šiaip nelabai jauku liftais važinėt : D
---
Nu jo..iki kol kokius aukštakulnius užsideda ar korsetą doh.gif :lol
---
looool aha, tegul tuos aukštakulnius apsiauna, tai bus ramu :lol
---
gal ir per koncą taip atrodys bigsmile.gif
---
Pernai man tik Maneskin ir buvo : D Nu bet vistiek ne iki tokio lygio kaip mes čia kartais svaigstam :lol
---

aha, čipsų turiu, traškių barankyčių, sūrio pasipjaustysiu, šį kartą jau gal reiks su vyneliu žiūrėt biggrin.gif O tu ką pasiruošei? Kažin Braškei neteks Eurovizijos sutikt kelyje biggrin.gif

Bet tai kaip greit ta Eurovizinė savaitė baigėsi.. Atrodo, tik prasidėjo visas šurmulys ir jau finalas doh.gif

O tu savo ciuckiu tikiuosi skanukų paruošei? Jis juk irgi tos savo mėgstamos dainos turbūt laukia :lol
Papildyta:
Žiūriu laidą "Valanda iki Eurovizijos", vedėjas sako turbūt ruošiatės gardų vaišių stalą laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 gegužės 2022 - 20:01
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 14, 20:03)
eik tu sau Mane jaučiu klaustrofobija ištiktų Man ir šiaip nelabai jauku liftais važinėt
---
Nu jo..iki kol kokius aukštakulnius užsideda ar korsetą
---
looool aha, tegul tuos aukštakulnius apsiauna, tai bus ramu
---
gal ir per koncą taip atrodys
---
aha, čipsų turiu, traškių barankyčių, sūrio pasipjaustysiu, šį kartą jau gal reiks su vyneliu žiūrėt tu ką pasiruošei?
——-
Bet tai kaip greit ta Eurovizinė savaitė baigėsi.. Atrodo, tik prasidėjo visas šurmulys ir jau finalas
——-
O tu savo ciuckiu tikiuosi skanukų paruošei? Jis juk irgi tos savo mėgstamos dainos turbūt laukia
Papildyta:
Žiūriu laidą "Valanda iki Eurovizijos", vedėjas sako turbūt ruošiatės gardų vaišių stalą laugh.gif

Klaustrofobija nespėjo apimt, nes apėmė šiaip panika ir liftofobija biggrin.gif aš šiaip jų bijau nuo vaikystės..
———
lotuliukas.gif
——
Tai vargu, jei su ramentais sakei smile.gif
——
Konce gal su pūkavykais biggrin.gif 11 laipsnių mačiau žada vakare biggrin.gif ta prasme, čia aš pergyvenu, kad sušalsiu, o jie italai biggrin.gif
———
Aš kažkaip nieko kol kas..nežinau.. su arbata sėdžiu biggrin.gif gal sūrio reiks pasipjaustyt.. ryt išvarau, tai nenoriu jokių vynelių, neatsikelsiu ryte..
——-
Aha.. nu bet ir atėjo greit biggrin.gif atrodo, kątik roopai dainavo biggrin.gif
———
Aha, jau sėdi ant zopkės prie teliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 14, 22:23)
Tai vargu, jei su ramentais sakei smile.gif
——
Konce gal su pūkavykais biggrin.gif 11 laipsnių mačiau žada vakare biggrin.gif ta prasme, čia aš pergyvenu, kad sušalsiu, o jie italai biggrin.gif
———
Aš kažkaip nieko kol kas..nežinau.. su arbata sėdžiu biggrin.gif gal sūrio reiks pasipjaustyt.. ryt išvarau, tai nenoriu jokių vynelių, neatsikelsiu ryte..
——-
Aha.. nu bet ir atėjo greit biggrin.gif atrodo, kątik roopai dainavo biggrin.gif
———
Aha, jau sėdi ant zopkės prie teliko biggrin.gif

ai, nu jo doh.gif kažin ar ir į sceną su ramentais eis unsure.gif
---
rimtai? blink.gif kokia nesąmonė, jei čia taip atšals doh.gif jau ir taip pavasaris toks vėsus, dar net alyvos nežydi.
---
ai tiesa, gi atostogausi sakei :super O kur išvarai?
---
bet tikrai...atrodo tik prieš kokius pusę metų ta EV buvo doh.gif
---
thumbup.gif

____

Įsivaizduoji, skaičiau, kad rusai bandys programišius pasitelkt ir nulaužt balsavimo linijas, kad Ukraina nelaimėtų :oh Net ir čia jie nerimsta, kokie šlykštūs...
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 14, 20:32)
ai, nu jo  kažin ar ir į sceną su ramentais eis
---
rimtai? blink.gif kokia nesąmonė, jei čia taip atšals doh.gif jau ir taip pavasaris toks vėsus, dar net alyvos nežydi.
---
ai tiesa, gi atostogausi sakei :super O kur išvarai?
---

____

Įsivaizduoji, skaičiau, kad rusai bandys programišius pasitelkt ir nulaužt balsavimo linijas, kad Ukraina nelaimėtų :oh Net ir čia jie nerimsta, kokie šlykštūs...

Nu gal išvis iš namų filmuos, kaip su IL VOlo buvo..
——-
Ne nu tai ten koncas kokia 22h prasidės, tai vakarai šalti visad birželį būna..
———-
Biškį į Birštoną, biškį į Nidą smile.gif
———
Aha, įdomu ką biggrin.gif visi ITišnikai iš ten seniai pabėgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 14, 23:01)
Nu gal išvis iš namų filmuos, kaip su IL VOlo buvo..
——-
Biškį į Birštoną, biškį į Nidą smile.gif
———
Aha, įdomu ką biggrin.gif visi ITišnikai iš ten seniai pabėgo biggrin.gif

nu tikiuosi ne.. unsure.gif
---
kaaaip fainai! wub.gif
---
biggrin.gif tikėkimės neišdegs jiems.

Nu ką, einam žiūrėt thumbup.gif
Atsakyti
bet jau italų organizacija doh.gif Rodo ukrainiečių pakartojimą, o filmuoja tame kambaryje vokiečius doh.gif Arba kišo mikrofoną prie ukrainiečių ir patraukė galiausiai blink.gif Kažkaip liūdna, kad tokio dydžio konkurse apie karą buvo nešnekama. Tiksliau draudžiama šnekėt. Bet va kirkorovui vip ložę atrado italai blink.gif doh.gif
Taip norėtųsi, kad laimėtų Ukraina.. Bet kažkaip jau abejot pradėjau, kad taip bus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 gegužės 2022 - 23:37
oi negaliu biggrin.gif sakau “uz Mika va balsuočiau”, ir čia po keleto sekundžių Zilnio komentaras “ o galima už jį balsuot?” lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Plem ot ačiū, dabar užsimaniau į Mikos koncą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 14, 23:35)
bet jau italų organizacija doh.gif Rodo ukrainiečių pakartojimą, o filmuoja tame kambaryje vokiečius doh.gif
——
Arba kišo mikrofoną prie ukrainiečių ir patraukė galiausiai :
—-
Kažkaip liūdna, kad tokio dydžio konkurse apie karą buvo nešnekama. Tiksliau draudžiama šnekėt. Bet va kirkorovui vip ložę atrado italai blink.gif doh.gif
Taip norėtųsi, kad laimėtų Ukraina.. Bet kažkaip jau abejot pradėjau, kad taip bus..

Ten jaučiu techniniai nesklandumai, po to juos vienus parodė po visų dainų smile.gif
——-
Matyt pasakė į ausinę - neduok jiem mikrafo..
——-
Man tai pikta - tipo apsimeskim, kad nėr karo.. nu žiauru… jau jie tikrai turi teisę pasakyt.. prieš keletą dienų vienas draugas vokalisto žuvo kare..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 15, 01:59)
oi negaliu biggrin.gif sakau “uz Mika va balsuočiau”, ir čia po keleto sekundžių Zilnio komentaras “ o galima už jį balsuot?” lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---

Ten jaučiu techniniai nesklandumai, po to juos vienus parodė po visų dainų smile.gif
——-
Man tai pikta - tipo apsimeskim, kad nėr karo.. nu žiauru… jau jie tikrai turi teisę pasakyt.. prieš keletą dienų vienas draugas vokalisto žuvo kare..

lotuliukas.gif Šiaip Zilnys gerų bajerių paskaldė šiandien biggrin.gif
---
nu gal..
---
eina sau..vargšas..

Va, beveik nieko neduoda Ukrainai komisijos blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Nu kas per parazitai Ukrainos komisijoj?! biggrin.gif atsiminsiu! biggrin.gif

Blem bet vargšas Damiano..
Atsakyti
valioooooooooo!

Papildyta:
Jau buvau išsigandus, kad nelaimės Ukraina, bet laimėjo!!!! Mūsų Monika irgi šaunuolė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 15, 02:29)
Nu kas per parazitai Ukrainos komisijoj?! biggrin.gif atsiminsiu! biggrin.gif
---
Blem bet vargšas Damiano..

aha, kaip ir pernai biggrin.gif Bet užtat gal žiūrovai kažkiek davė biggrin.gif
---
gaila į jį net žiūrėt buvo, kai šlubavo ir perkreiptu veidu stovėjo.

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 15, 01:07)
Jau buvau išsigandus, kad nelaimės Ukraina, bet laimėjo!!!! Mūsų Monika irgi šaunuolė
——

aha, kaip ir pernai biggrin.gif Bet užtat gal žiūrovai kažkiek davė biggrin.gif
---
gaila į jį net žiūrėt buvo, kai šlubavo ir perkreiptu veidu stovėjo.

Bet kaip nustebau, dėl Prancūzijos ir Vokietijos.. Prancūzų man išvis patiko lb originali daina, Vokietijos irgi lb faina.. nu tikrai ne blogiausia.. jei britai pelnytai pernai paskutiniai liko, tai šiemet Vokiečiai tikrai ne!..

O mes iš žiūrovų dar vieni daugiausiai gavusių palygint, jei ne komisijos, būtume daug aukščiau biggrin.gif
———
Kad daugelio šalių komisijoj kažkokių grybų pririnkta - jei jiem Ispanija high level, nu tai sorry..
———
Aš neįsivaizduoju, kaip jis atidainavo dar tas dainas per skausmus.. nu būtų žmogui kėdutę kokią išnešę..
Atsakyti