QUOTE(blackkiss @ 2022 05 13, 16:51)
Ne, nu skėlei tai skėlei

tokios beskonybės pas Maneskinus nerasta kol kas

ten išvis net nėr pavadinimo tam reiškiniui pavadint.. nėr buvę kol kas tokio..
O man jie pernai net nelabai patiko.. kai išgirdau itališką roką išvis atrodė keista : D
dar kai po EV visi kliedėjo, oi kad tik atvažiuotų koncertuot, galvoju.. pff
baisiai čia.. : D
---
vakar galvoju paklausysiu naują dainą, ir vsio! : D sėdžiu dabar, atsiplėšt negaliu : D ot ir reikėjo klausyt! : D nauja, beje, neužkabino, užtat visos likusios!! : D
Ne, visi

aš kažkaip ramiai (kol kas bent

).. ėjo, ir praėjo su visa EV
-
Irgi faina : ) ir šita lb faina : D
https://m.youtube.co...h?v=VD0FmIWwWO8
Nu kas abejotų, jei buvai pasinešus.. : D
Mačiau ištrauką, fui.. irgi vulgarybė.. rodeo neperspjaus, matyt.. : D bet ne kažką.. ir svarbiausia, gan aukštą vietą jai žada
Nu Achille Lauro, sakau kad ne ant tiek mano fantazija laki, kad pati sugalvočiau : D
-
Aha, kuris? Ispanija ar britas ant pastolių : D ne, nu bet pats sugadino savo dainą.. :oh :
Maneskinukų laukiu

nelabai man tas jų Supermodelis, bet vis tiek laukiu
tai sakau, pigi kopija

Norėjo turbūt kaip jie pavaryt, bet gavosi Palangos atrakcionų parkas :lol Nors skaičiau, kad jis kaip tik Italijoj jau nuo seniai žinomas(dar prieš Maneskin iškilimą), bet nepavyko jam niekaip su Italija papult į EV, tai pas San Mariną nuvarė. Kai kurie EV fanai sako, kad čia tipo Maneskin jį nukopijavo

Kažkaip nelabai panašu man į tai :lol
---
nu vat man irgi, kai tik išgirdau jų studijinę versiją, kažkaip nebuvo tokio labai wow. Daina buvo kaip ir nebloga, bet, pamenu, nesupratau, kodėl jai pergalę pranšauja. Bet paskui jau viskas aišku pasidarė, kai pamačiau jų gyvą pasirodymą. Nebepaliko abejonių : )
---
nu va, ir įkliuvai į pinkles :lol Nu bet gerai prieš koncą :super Prie pat scenos varyk, bus smagiau tūsintis :super
---
ta prasme visi, kurie buvo pasinešę ant Maneskin, tai vistiek labiausiai dėl Damiano svaigo, ne kokio kito

Nors buvo tokių, kuriems ir būgininkas labai patiko.
---
aha, tikrai
---
nu matai, aš labiau fotkes gūglinau, ne repertuarą, tai ir galvojau, kad daug dainų praleidau

---
aha, keista kažkaip, kad aukštą žada. Gal čia daugumoj vyrai lažinasi : D
---
loool
---
nu jo Ispaniją gal atmest reiktų, o va britą gal reiks nusisukus nuo teliko klausyt : D Bet kaip šitaip sugalvot tokį nesąmoningą įvaizdį :oh
---
Perskaičiau meškinukų :lol
Kol daėjo kas čia per Supermodelis

Galėtų geriau seną eurovizinę atlikt : )