Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2022 05 12, 23:44)

beje, Rasmusų visai kabint pradėjo daina smile.gif nu jau nekalbant, kad šiandieniniam kontekste tai išvis jie zviazdų zvizdos buvo, atrodė, kaip netyčia ne į ta balių patekę biggrin.gif

Nu aš irgi norėjau pasitikrint ar tikrai EV žiūriu biggrin.gif Kai vaizdas geras, tai ir tie nusidainavimai ne taip girdisi. Matosi, kad YLE gerai pabašliavo juos, arba gal patys nori karjerą gaivint ir gerai investavo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 13, 02:05)
Oi ne, čia jau kitas grąsina biggrin.gif už Starlinką biggrin.gif
——-
Jo brit rocką, bet kažkokią net konkrečią grupę.. tik dabar neatfiltruoju kurią..

ai, tai čia naujas reiškia doh.gif nu bet kas per šlykštynės juokdariai :oh
---
gal iš vis koks grupių miksas g.gif Mačiau kažkas rašė ir apie Eltoną Johną
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 13, 00:00)
nu žinai, aš jau sakiau man anas pusfinalis nuobodus buvo, bet tenka atsiimt žodžius palyginus su šituo
——
Jo, italiukai atgaiva buvo, bet va ir jiems nepasisekė - vienas vargšas turėjo per atstumą dainuot
——-
Kitus rašiausi ir braukiau, nes nu grynai neįsivaizdavau kas paklius :oh Kai vakar tai 9 atspėjau.
---
oi negaliu Kaip Zilnys sakė - jis apvogė Palangos atrakcionų parką : D Man irgi grynai asociacija su tais atrakcionais, kurie Palangoj būdavo.
---
tu tai pirmam pusfinaly žinojai kur koncentruotis, tai bent jau itališkų vaizdų pamatei
——-
Dar mintis buvo - gal čia italai specialiai patrolint Euroviiją sugalvojo.
——-
Rasmusus visus keturis tai į ežerą kažkokį patupdė
——-
Kam jam tų pastolių ir blizgučių prisireikė nesuprasi
----
nu jo, gerai sakai, gal geriau negūglinsiu D Bet šių metų EV visai nėr į ką akis paganyt
---
ai, nugi tikrai, kažkaip nepagalvojau : Tu kaip reikiant su pilna amunicija apsirūpinus buvai :super

Va, va biggrin.gif as irgi galvoju, jau ir Moldova nieko, su šiandieniniais palyginus biggrin.gif
———
Ir pats fainiausias kaip tyčia! Man jo balsas labiausiai patinka.. doh.gif
———
O man šitam kaip tik viskas labai aišku buvo biggrin.gif nu apart Rumuniją doh.gif
———
Nu kažkas panašaus biggrin.gif
———
Nu tai užtat dabar jau tų itališkų vaizdų nemačiau tik tą “kalėdinę 3D pasaką” biggrin.gif
———-
Bet buvo beje tokių kalbų smile.gif tipo parodyt, kad jiem nėra čia svarbiausias renginys.. kita vertus, nu ką tu ten skoningai įrengsi viską, kai atvažiuoja tokie kaip va albanė.. biggrin.gif nu.. nesiderins biggrin.gif
——-
biggrin.gif nieko nepasarysi konkurentai Maneskinų biggrin.gif
——-
Pastolių lotuliukas.gif nu bet tikrai.. patys sugadina savo pasirodymus, ir po to verkia, kodėl už juos nebalsuoja.. doh.gif
——-
Nu Tuktuk.. Achilas taip stengėsi, o tu..?! biggrin.gif ne bet šiaip su tavim pilnai sutinku.. nėr tikrų vyrų šiemet biggrin.gif
——-
Oi jo, aš visad apsidraudžiu prieš EV biggrin.gif be martinio, bijau,kad būčiau neišžiūrėjus iki galo tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 13, 02:29)
Va, va biggrin.gif as irgi galvoju, jau ir Moldova nieko, su šiandieniniais palyginus biggrin.gif
———
Ir pats fainiausias kaip tyčia! Man jo balsas labiausiai patinka.. doh.gif
———
Nu tai užtat dabar jau tų itališkų vaizdų nemačiau tik tą “kalėdinę 3D pasaką” biggrin.gif
———-
Bet buvo beje tokių kalbų smile.gif tipo parodyt, kad jiem nėra čia svarbiausias renginys.. kita vertus, nu ką tu ten skoningai įrengsi viską, kai atvažiuoja tokie kaip va albanė.. : D nu.. nesiderins
——-
Nu Tuktuk.. Achilas taip stengėsi, o tu..?! biggrin.gif
ne bet šiaip su tavim pilnai sutinku.. nėr tikrų vyrų šiemet biggrin.gif
——-
Oi jo, aš visad apsidraudžiu prieš EV biggrin.gif be martinio, bijau,kad būčiau neišžiūrėjus iki galo tikrai biggrin.gif

aha, taip ir gaunasi, kad vieni geresnių šiais metais biggrin.gif Bent jau tūsiuko sukūrė biggrin.gif
---
ir gražiausias biggrin.gif
----
loooool Žodžiu, pagelbėjom tau pamatyti tikrą grožį, o tai būtum taip ir nepastebėjus su savo martiniu : D
---
oi neprimink jos : D nu kas ten per beskonybė (nors kai pagalvoji, tai EV be tokių pasirodymų nebūtų EV)
---
lool Achilas : D
Aha, nei Serhato nėr unsure.gif
---
biggrin.gif nu va, nepriminei ir man, būtų bent tie atvirukai geriau susižiūrėję unsure.gif
Atsakyti
Labukas! smile.gif plem kaip pasinešiau ant Maneskin’ų, nesuprantu, kas čia pasidarė taip staiga, gal tas San Marino zviazda taip paveikė, kad reabilituotis ausim reik lotuliukas.gif

Va ypač šitą dainą per šiandien gal 10 kartų jau perklausiau wub.gif doh.gif jau priklausoma pasidariau biggrin.gif

https://m.youtube.co...h?v=Lm8rn4c2bk8
Ir kaip superiškai jis dainuoja čia, nė kiek nuo įrašo nesiskiria wub.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 13, 00:42)
aha, taip ir gaunasi, kad vieni geresnių šiais metais biggrin.gif Bent jau tūsiuko sukūrė biggrin.gif
---
ir gražiausias biggrin.gif
----
loooool Žodžiu, pagelbėjom tau pamatyti tikrą grožį, o tai būtum taip ir nepastebėjus su savo martiniu
---
oi neprimink jos nu kas ten per beskonybė (nors kai pagalvoji, tai EV be tokių pasirodymų nebūtų EV)
---
lool Achilas
——
Aha, nei Serhato nėr
---
biggrin.gif nu va, nepriminei ir man, būtų bent tie atvirukai geriau susižiūrėję unsure.gif

Nu labai skambiai jau čia.. biggrin.gif aš sakyčiau vieni mažiausiai blogiausių biggrin.gif
———
Nu ir tas irgi biggrin.gif
———
Ir nesakyk - šiuolaikinį meną būčiau pražioplinus biggrin.gif
———
Aha, net sunerimčiau, jei staiga nei vieno neliktų biggrin.gif
———
A ne toks to rodeo vardas?
———
Ale tikrai šito senokai jau nebuvo lotuliukas.gif
——-
biggrin.gif žodžiu italiska EV tik su itališku martiniu žiūrėtina biggrin.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 13, 15:58)
plem kaip pasinešiau ant Maneskin’ų, nesuprantu, kas čia pasidarė taip staiga, gal tas San Marino zviazda taip paveikė, kad reabilituotis ausim reik lotuliukas.gif
----
Va ypač šitą dainą per šiandien gal 10 kartų jau perklausiau wub.gif doh.gif jau priklausoma pasidariau biggrin.gif
https://m.youtube.co...h?v=Lm8rn4c2bk8
Ir kaip superiškai jis dainuoja čia, nė kiek nuo įrašo nesiskiria  wub.gif
-----

Nu labai skambiai jau čia.. biggrin.gif aš sakyčiau vieni mažiausiai blogiausių : D
———
Aha, net sunerimčiau, jei staiga nei vieno neliktų : D
———
A ne toks to rodeo vardas?
———
biggrin.gif žodžiu italiska EV tik su itališku martiniu žiūrėtina

oi negaliu lotuliukas.gif Ta San Marino zviozda man kaip pigi Maneskin kopija pasirodė lotuliukas.gif
Bet blem Blackkiss, neprimink man tų Maneskin, nes aš taigi pernai biškį buvau pasinešus ant jų biggrin.gif Tiksliau ant vieno (nu kaip ir visi :lol ) Atsimenu gi sakiau, kad Damiano vienintelis iš tų metų vyriokų, į kuriuos galima akis paganyt man pasirodė, kai dar tik ant to raudono kilimo žygiavo biggrin.gif Kažkaip tada labai atkreipiau dėmesį į juos, nes labai gerai atrodė.
---
Tikrai gražu bigsmile.gif Aš tai labai mėgstu jų šitą dainą:
https://www.youtube....h?v=p2TRiVOBvfc

Šiaip dabar youtube žiūrinėju jų dainas, tai, pasirodo, kad aš jų ir daugiau žinau, ne tik porą kaip galvojau biggrin.gif Šiaip man Damiano balso tembras labai labai wub.gif
---
nu, ko gero biggrin.gif
---
aha, va dar ispanės bus per finalą :lol Duos vaizdų žodžiu biggrin.gif
---
net nežinau :lol Galvojau tu čia jį taip pavadinai lotuliukas.gif
---
nu grynai :oh Biškį išgelbėjo tie intarpai per balsavimus biggrin.gif Nu finale dar kiek pagelbės gal tie big 5, bent kažkokios gal kokybės įneš :hm Nu ir Maneskin būsimas pasirodymas : D
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 13, 14:24)
Ta San Marino zviozda man kaip pigi Maneskin kopija pasirodė
——
Bet blem Blackkiss, neprimink man tų Maneskin, nes aš taigi pernai biškį buvau pasinešus ant jų
———
Tiksliau ant vieno (nu kaip ir visi ) Atsimenu gi sakiau, kad Damiano vienintelis iš tų metų vyriokų, į kuriuos galima akis paganyt man pasirodė,
---
Tikrai gražu: Aš tai labai mėgstu jų šitą dainą:
https://www.youtube....h?v=p2TRiVOBvfc
——
Šiaip dabar youtube žiūrinėju jų dainas, tai, pasirodo, kad aš jų ir daugiau žinau, ne tik porą kaip galvojau D
—-
Šiaip man Damiano balso tembras labai labai  :
---
aha, va dar ispanės bus per finalą :lol Duos vaizdų žodžiu
---
net nežinau  Galvojau tu čia jį taip pavadinai
---
Nu finale dar kiek pagelbės gal tie big 5,
—-
bent kažkokios gal kokybės įneš Nu ir Maneskin būsimas pasirodymas

Ne, nu skėlei tai skėlei biggrin.gif tokios beskonybės pas Maneskinus nerasta kol kas biggrin.gif ten išvis net nėr pavadinimo tam reiškiniui pavadint.. nėr buvę kol kas tokio..
———
O man jie pernai net nelabai patiko.. kai išgirdau itališką roką išvis atrodė keista : D dar kai po EV visi kliedėjo, oi kad tik atvažiuotų koncertuot, galvoju.. pff… baisiai čia.. : D vėliau kažkaip visai nieko, galvoju ne taip jau lb patinka, bet į koncą reik nueit, nu faina parkiuke vasarą, ir draugė sakė varom.. vakar galvoju paklausysiu naują dainą, ir vsio! : D sėdžiu dabar, atsiplėšt negaliu biggrin.gif ot ir reikėjo klausyt! : D nauja, beje, neužkabino, užtat visos likusios!! : D
———
Ne, visi biggrin.gif aš kažkaip ramiai (kol kas bent lotuliukas.gif).. ėjo, ir praėjo su visa EV biggrin.gif
———-
Irgi faina smile.gif ir šita lb faina biggrin.gif
https://m.youtube.co...h?v=VD0FmIWwWO8
———
Nu kas abejotų, jei buvai pasinešus.. biggrin.gif
———
Aha wub.gif toks itališkas prikimęs wub.gif
——
Mačiau ištrauką, fui.. irgi vulgarybė.. rodeo neperspjaus, matyt.. biggrin.gif bet ne kažką.. ir svarbiausia, gan aukštą vietą jai žada blink.gif
———
Nu Achille Lauro, sakau kad ne ant tiek mano fantazija laki, kad pati sugalvočiau biggrin.gif
———-
Aha, kuris? Ispanija ar britas ant pastolių biggrin.gif ne, nu bet pats sugadino savo dainą.. doh.gif
———
Maneskinukų laukiu wub.gif nelabai man tas jų Supermodelis, bet vis tiek laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 13 gegužės 2022 - 14:52
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 13, 16:51)
Ne, nu skėlei tai skėlei biggrin.gif tokios beskonybės pas Maneskinus nerasta kol kas biggrin.gif ten išvis net nėr pavadinimo tam reiškiniui pavadint.. nėr buvę kol kas tokio..
———
O man jie pernai net nelabai patiko.. kai išgirdau itališką roką išvis atrodė keista : D
dar kai po EV visi kliedėjo, oi kad tik atvažiuotų koncertuot, galvoju.. pff… baisiai čia.. : D
---
vakar galvoju paklausysiu naują dainą, ir vsio! : D sėdžiu dabar, atsiplėšt negaliu : D ot ir reikėjo klausyt! : D nauja, beje, neužkabino, užtat visos likusios!! : D
———
Ne, visi biggrin.gif aš kažkaip ramiai (kol kas bent lotuliukas.gif).. ėjo, ir praėjo su visa EV biggrin.gif
———-
Irgi faina : ) ir šita lb faina : D
https://m.youtube.co...h?v=VD0FmIWwWO8
———
Nu kas abejotų, jei buvai pasinešus.. : D
———
Mačiau ištrauką, fui.. irgi vulgarybė.. rodeo neperspjaus, matyt.. : D bet ne kažką.. ir svarbiausia, gan aukštą vietą jai žada blink.gif
———
Nu Achille Lauro, sakau kad ne ant tiek mano fantazija laki, kad pati sugalvočiau : D
———-
Aha, kuris? Ispanija ar britas ant pastolių : D ne, nu bet pats sugadino savo dainą.. :oh :
———
Maneskinukų laukiu  wub.gif nelabai man tas jų Supermodelis, bet vis tiek laukiu

tai sakau, pigi kopija biggrin.gif Norėjo turbūt kaip jie pavaryt, bet gavosi Palangos atrakcionų parkas :lol Nors skaičiau, kad jis kaip tik Italijoj jau nuo seniai žinomas(dar prieš Maneskin iškilimą), bet nepavyko jam niekaip su Italija papult į EV, tai pas San Mariną nuvarė. Kai kurie EV fanai sako, kad čia tipo Maneskin jį nukopijavo doh.gif biggrin.gif Kažkaip nelabai panašu man į tai :lol
---
nu vat man irgi, kai tik išgirdau jų studijinę versiją, kažkaip nebuvo tokio labai wow. Daina buvo kaip ir nebloga, bet, pamenu, nesupratau, kodėl jai pergalę pranšauja. Bet paskui jau viskas aišku pasidarė, kai pamačiau jų gyvą pasirodymą. Nebepaliko abejonių : )
---
nu va, ir įkliuvai į pinkles :lol Nu bet gerai prieš koncą :super Prie pat scenos varyk, bus smagiau tūsintis :super
---
ta prasme visi, kurie buvo pasinešę ant Maneskin, tai vistiek labiausiai dėl Damiano svaigo, ne kokio kito biggrin.gif Nors buvo tokių, kuriems ir būgininkas labai patiko.
---
aha, tikrai wub.gif
---
nu matai, aš labiau fotkes gūglinau, ne repertuarą, tai ir galvojau, kad daug dainų praleidau doh.gif laugh.gif
---
aha, keista kažkaip, kad aukštą žada. Gal čia daugumoj vyrai lažinasi : D
---
loool
---
nu jo Ispaniją gal atmest reiktų, o va britą gal reiks nusisukus nuo teliko klausyt : D Bet kaip šitaip sugalvot tokį nesąmoningą įvaizdį :oh
---
Perskaičiau meškinukų :lol
Kol daėjo kas čia per Supermodelis biggrin.gif Galėtų geriau seną eurovizinę atlikt : )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 gegužės 2022 - 15:35
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 13, 15:32)
Norėjo turbūt kaip jie pavaryt, bet gavosi Palangos atrakcionų parkas
——
ai kurie EV fanai sako, kad čia tipo Maneskin jį nukopijavo  Kažkaip nelabai panašu man į tai
---
nu vat man irgi, kai tik išgirdau jų studijinę versiją, kažkaip nebuvo tokio labai wow. Daina buvo kaip ir nebloga, bet, pamenu, nesupratau, kodėl jai pergalę pranšauja. Bet paskui jau viskas aišku pasidarė, kai pamačiau jų gyvą pasirodymą. Nebepaliko abejonių
---
nu va, ir įkliuvai į pinkles Nu bet gerai prieš koncą :super Prie pat scenos varyk, bus smagiau tūsintis
---
ta prasme visi, kurie buvo pasinešę ant Maneskin, tai vistiek labiausiai dėl Damiano svaigo, ne kokio kito Nors buvo tokių, kuriems ir būgininkas labai patiko.
---
nu matai, aš labiau fotkes gūglinau, ne repertuarą, tai ir galvojau, kad daug dainų praleidau:
---
aha, keista kažkaip, kad aukštą žada. Gal čia daugumoj vyrai lažinasi : D
---
o va britą gal reiks nusisukus nuo teliko klausyt
---
Perskaičiau meškinukų
Kol daėjo kas čia per Supermodelis Galėtų geriau seną eurovizinę atlikt : )

biggrin.gif Man tai labiau primena pigią kopija Alice Cooperio.. nepateko sakai su Italija? Kaži kodėl? hmm.gif lotuliukas.gif
——-
Sakai, Maneskinai norėjo Palangos atrakcionų parku būt? biggrin.gif tik va nesigavo niekaip vargšams biggrin.gif ir šast tik rodeo ir aplenkė biggrin.gif
——-
Man nei studijinė versija, nei gyvai.. net nebalsavau už juos : ) ilgo laiko matai prireikė prisijaukint : D
——-
Nuuu, kaip žiauru būtų! Nuvarai, koncas nepatinka, o praeina koks mėnuo ir pasineši : D ne, va gal prie scenos nereik,maža ką - po to ir aš dar pradėsiu tik fotkes googlint lotuliukas.gif
——
Man biškį per moteriškų bruožų, labai jau saldus.. biggrin.gif nu o būgnininkas išvis ne mano skonio.. tai va bent tuo klausimu ramu biggrin.gif tik dainų klausimu pasinešimas.. bent kol kas lotuliukas.gif
——-
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
———
Nu matyt, kad tikrai biggrin.gif o kaip tau Ukrainos daina? Nes jei atmetus visas aplinkybes, man nepatinka.. nepalygint su ta Alinos Pash daina.. ir kaip aktuali ji šiuo metu būtų…
——-
lotuliukas.gif arba nutildyt garsą ir pasileist tą įrašą kur įdėjai biggrin.gif
———
Dabar jau aš perskaičiau, kad perskaitei mašiniukų lotuliukas.gif doh.gif va taip ir sklinda pletkai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 13 gegužės 2022 - 17:00
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 13, 18:52)
biggrin.gif Man tai labiau primena pigią kopija Alice Cooperio..
----
nepateko sakai su Italija? Kaži kodėl?
——-
Sakai, Maneskinai norėjo Palangos atrakcionų parku būt?  tik va nesigavo niekaip vargšams : D ir šast tik rodeo ir aplenkė : D
——-
Nuuu, kaip žiauru būtų! Nuvarai, koncas nepatinka, o praeina koks mėnuo ir pasineši : D
----
ne, va gal prie scenos nereik,maža ką - po to ir aš dar pradėsiu tik fotkes googlint :lol :
——
Man biškį per moteriškų bruožų, labai jau saldus.. : D  nu o būgnininkas išvis ne mano skonio.. tai va bent tuo klausimu ramu : D tik dainų klausimu pasinešimas.. bent kol kas :lol -----
Nu matyt, kad tikrai  o kaip tau Ukrainos daina? Nes jei atmetus visas aplinkybes, man nepatinka.. nepalygint su ta Alinos Pash daina.. ir kaip aktuali ji šiuo metu būtų…
——-
arba nutildyt garsą ir pasileist tą įrašą kur įdėjai 
———
Dabar jau aš perskaičiau, kad perskaitei mašiniukų : va taip ir sklinda pletkai : D

rimtai, kai pasakei biggrin.gif
---
aha, man irgi įdomu kodėl g.gif lotuliukas.gif
---
oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif :lol
---
joo, toks lag'as nelabai smagus būtų biggrin.gif Geriau jau iš karto, kad patiktų einant į koncą : D
Beje, skaičiau, kad Maneskinams trukdžių kažkokių iškilo, ir iš vis Damiano su ramentais vaikšto blink.gif Tai kaip jie dainuos :hm
---
ne, nu prašyčiau blush2.gif :lol Iš tikrųjų tai tokia susigėdus biškį jaučiausi tada, kai sužinojau, kad jie visai pacukai :oh Atrodė kažkaip vyresni :lol
---
oi nesakyk, kad ramu :lol Paminėsi mano žodį, jaučiu po konco ypač :lol
Šiaip man ir pačiai keista, kad Damiano man kažkuo žavus, nes turėtų būti visiškai ne mano skonio. Bet va nekliudo jo tas saldumas kažkaip, nei tie kartais tikrai durni aprėdai :lol Nu aišku, dažnai ir perspaudžia su tuo garderobu, į lankas nušoka. Bet šiaip labai gražūs man jo veido bruožai. Prisimenu pernai viena pažįstama sako - blem, niekad man taip nebuvo, bet pirmą kartą per EV kažkoks bernas (net vyru sunku pavadint dar tokio amžiaus : D) patiktų. Aš taip mintyse pagalvojau - oi jei tu žinotum kas vykdavo mūsų temoj kai kuriais metais per EV :lol
---
Man reikėjo kelių kartų paklausymo, kol patiko. Dabar tai faina man smile.gif Viena labiausiai išsiskiriančių iš visos EV. Aišku, gal dar užsiprogramuoja mintyse ir tas, kad būtent Ukraina, nu bet šiaip man patinka. Nors pernykštė pamenu, tai iš karto gal ar iš antro paklausymo užkabino. Kadangi man nėra šiais metais daugiau kažkokios vienos dainos, kurią būčiau įsimylėjus, tai linkiu Ukrainai pergalės kaip niekad : ) Oi jaučiu rusai riaumotų su savo visais propagandistais.
---
nu va, gera idėja bigsmile.gif
---
loool sugedęs telefonas : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 gegužės 2022 - 18:01
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 13, 18:00)
joo, toks lag'as nelabai smagus būtų Geriau jau iš karto, kad patiktų einant į koncą
——-
Maneskinams trukdžių kažkokių iškilo, ir iš vis Damiano su ramentais vaikšto: Tai kaip jie dainuos
---
ne, nu prašyčiau Iš tikrųjų tai tokia susigėdus biškį jaučiausi tada, kai sužinojau, kad jie visai pacukai Atrodė kažkaip vyresni
---
oi nesakyk, kad ramu Paminėsi mano žodį, jaučiu po konco ypač
——-
Šiaip man ir pačiai keista, kad Damiano man kažkuo žavus, nes turėtų būti visiškai ne mano skonio. Bet va nekliudo jo tas saldumas kažkaip, nei tie kartais tikrai durni aprėdai
———-
Bet šiaip labai gražūs man jo veido bruožai.
———-
Prisimenu pernai viena pažįstama sako - blem, niekad man taip nebuvo, bet pirmą kartą per EV kažkoks bernas (net vyru sunku pavadint dar tokio amžiaus patiktų.
—-
Aš taip mintyse pagalvojau - oi jei tu žinotum kas vykdavo mūsų temoj kai kuriais metais per EV
---
Man reikėjo kelių kartų paklausymo, kol patiko. Dabar tai faina man smile.gif Viena labiausiai išsiskiriančių iš visos EV. Aišku, gal dar užsiprogramuoja mintyse ir tas, kad būtent Ukraina, nu bet šiaip man patinka. Nors pernykštė pamenu, tai iš karto gal ar iš antro paklausymo užkabino.

Yra man buvę taip su vienu koncu, atsimenu..
———
???Nu čia dabar.. ką jau pasidarė?
———
lotuliukas.gif nu kiti gal ir atrodo savo amžiaus, bet Damiano tikrai geroookai vyresnis atrodo… nu kaip ir būdinga pietiečiams..
———-
Nu neprikarksėk gal, a?! biggrin.gif doh.gif
——-
Oi, aprėdai tai tikrai pagerinti būna biggrin.gif
——
Tai aš sakau - per gražus biggrin.gif nu va iš to radio Italia kur įmečiau video, ten labai, labai.. rolleyes.gif
——
biggrin.gif nu.. ką galiu pasakyt.. gerai, kad tik pirmą biggrin.gif
——-
doh.gif neprimink.. biggrin.gif kad būtų bent pasibaigę kartu su EV - tai kur ten , dar ir ilgą, ilgą laiką po EV biggrin.gif
——-
Oj nu GoA išvis ne mano grupė.. netinka man jos tembras nors tu ką… puskės mano mėgstamiausia grupė dabar biggrin.gif neišlenda iš jų koncertų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 13, 22:23)
Yra man buvę taip su vienu koncu, atsimenu..
———
???Nu čia dabar.. ką jau pasidarė?
———
nu kiti gal ir atrodo savo amžiaus, bet Damiano tikrai geroookai vyresnis atrodo… nu kaip ir būdinga pietiečiams..
———-
Nu neprikarksėk gal, a?!
——-
Oi, aprėdai tai tikrai pagerinti būna : D
——
Tai aš sakau - per gražus : D nu va iš to radio Italia kur įmečiau video, ten labai, labai..
——
doh.gif neprimink.. : D kad būtų bent pasibaigę kartu su EV - tai kur ten , dar ir ilgą, ilgą laiką po EV
——-
Oj nu GoA išvis ne mano grupė.. netinka man jos tembras nors tu ką… puskės mano mėgstamiausia grupė dabar biggrin.gif neišlenda iš jų koncertų biggrin.gif

kokiu? biggrin.gif
---
per kažkokį filmavimą lygtai susižeidė unsure.gif O šiandien tipo visa grupė buvo lifte užstrigę kuriam laikui :oh
---
aha, grynai, žiauriai apgaulinga išvaizda biggrin.gif
----
loool nepažadu :lol
---
bet iš dalies gerai - padeda labai neįsisvaigt, kai apsirengia kokią nesąmonę lotuliukas.gif O jis tai daro tikrai dažnai :lol
---
aha, va jeigu toks visada būtų kaip tame video iš radio, tai tada jau tikrai pavojinga būtų į jį žiūrėt laugh.gif
---
va va doh.gif lotuliukas.gif Tai šįmet gerai, kad kažkaip nėra nieko verto dėmesio biggrin.gif
---
man ta jų euroviznė daina tai laabai patiko biggrin.gif Tembras tai joa, labai specifinis, jaučiu kitas dainas klausant gal ir erzintų. Bet va EV dainai tai man labai gerai susiklausė, toks elektroninis skambesys : D
Atsakyti