Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Man šiandien Moldovos Hey ho, let's go skamba doh.gif laugh.gif Pasirodo, jų klipas labai fainas biggrin.gif Kitokį įsivaizdavau/
https://www.youtube....h?v=bGNT5Uh-WKw
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 gegužės 2022 - 17:07
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 12, 16:48)

Kaip personažas iš to filmo apie Euroviziją : D Jaučiu tas visas įvaizdis gali jam pagadint reikalus biggrin.gif

Šiaip gaila jau tų britų, kad jiems taip nesiseka. Pernai iš vis su nuliu liko doh.gif Turbūt tik Blue jiems aukščiausią vietą ir užėmė. Nepamenu, kad būtų kas dar aukščiau buvę.

geeras bigsmile.gif Įdomu ar čia dėl to, kad iš tikrųjų patiko, ar dėl to, kad pažiūrėjo tris dainas ir pagalvojo - ai, užteks :lol Nu bet tikiuosi pirmas variantas : D

Man tai ten perspausta viskas. Reikėjo arba tą aprangą rinktis, arba tas konstrukcijas, bet ne viską kartu.

Buvo prieš Blue tokia mergina, kuri aLloyd Weberio daina dainavo ir jei gerai pamenu, tai net į penketuką įsipaišė biggrin.gif
Šiaip tai niekas kitas nekaltas, kad visišką š siunčia...

Sakai, gal Monikos pasirodymą pamatė ir nusprendė šiemet nebežiūrėt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 12, 21:00)
Man tai ten perspausta viskas. Reikėjo arba tą aprangą rinktis, arba tas konstrukcijas, bet ne viską kartu.

Buvo prieš Blue tokia mergina, kuri aLloyd Weberio daina dainavo ir jei gerai pamenu, tai net į penketuką įsipaišė  biggrin.gif
Šiaip tai niekas kitas nekaltas, kad visišką š siunčia...

Sakai, gal Monikos pasirodymą pamatė ir nusprendė šiemet nebežiūrėt?  biggrin.gif

kažkaip tikrai vyriokas ne minimalistas biggrin.gif
---
ai jo, dabar ir aš prisiminiau ją su Weberio daina. Kažin kaip Blue gyvena, jau labai seniai gūglinau biggrin.gif
---
nu čia žinai visaip gali būt :lol Nu bet tikiuosi, kad ne dėl to biggrin.gif
_______

Reikia jau eit duonos išsikept, užkandukų kokių pasiruošt biggrin.gif Per 1 pusfinalį normalaus vyno neturėjau, per šį irgi užmiršau nusipirkt doh.gif Reiks gal to kompotinio atsikimšt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 12, 19:41)

Reikia jau eit duonos išsikept, užkandukų kokių pasiruošt biggrin.gif Per 1 pusfinalį normalaus vyno neturėjau, per šį irgi užmiršau nusipirkt doh.gif Reiks gal to kompotinio atsikimšt biggrin.gif

O tai tu taip rimtai ir pusfinalius žiūri? Aš kažin ar ką rasiu užkast. Morku su humusu nebent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 12, 21:45)
O tai tu taip rimtai ir pusfinalius žiūri? Aš kažin ar ką rasiu užkast. Morku su humusu nebent  biggrin.gif

nu tai jo, man būtinai turi būt kokių nors užkandukų net ir per pusfinalius. Per finalą gal reiks kažko daugiau pasigamint biggrin.gif Dabar tai taip simboliškai biggrin.gif Gal dar reiks kapučino pasidaryt, kad jau Italijoj vyksta Eurovizija : D Nors gal jau biškį vėloka, paskui neužmigsiu pusę nakties unsure.gif Žodžiu, pagal situaciją - jeigu labai migdys dainos, tai teks pasidaryt : D
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 12, 20:01)
nu tai jo, man būtinai turi būt kokių nors užkandukų net ir per pusfinalius. Per finalą gal reiks kažko daugiau pasigamint biggrin.gif Dabar tai taip simboliškai biggrin.gif Gal dar reiks kapučino pasidaryt, kad jau Italijoj vyksta Eurovizija : D Nors gal jau biškį vėloka, paskui neužmigsiu pusę nakties unsure.gif Žodžiu, pagal situaciją - jeigu labai migdys dainos, tai teks pasidaryt : D

Jeigu nori kaip italijoje pasijusti, tai būtinai reikia kavą vakare gerti biggrin.gif
Manęs tai pvz kava visiškai neveikia. Kartais net migdanti poveikį turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 12, 22:13)
Jeigu nori kaip italijoje pasijusti, tai būtinai reikia kavą vakare gerti  biggrin.gif
Manęs tai pvz kava visiškai neveikia. Kartais net migdanti poveikį turi  biggrin.gif

Nu va, reiškia teks gert, jei pas juos tokia tradicija biggrin.gif

Žiūriu dabar EV laidą per lrt, Zilnys kalbina The Rasmus, tai blem toks vaizdas, kad jie nei kiek nepasenę biggrin.gif Grynai atrodo tokie pat kaip buvo biggrin.gif
Groja dabar kaip tik ištrauką, tai man visai graži ta daina. Reik tikėtis, kad nenusidainuos vokalistas.
Atsakyti
Nu kaip? Man gal Rasmusai net ir geriausiai šįvakar bigsmile.gif Dar Australija ir Švedija nieko, o šiaip š... pusfinalis
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 13, 00:40)
Nu kaip? Man gal Rasmusai net ir geriausiai šįvakar  bigsmile.gif Dar Australija ir Švedija nieko, o šiaip š... pusfinalis

Man irgi Rasmusai geriausi šiame biggrin.gif Australija, Belgija, Švedija dar kažkas normaliau, bet visumoj, tai man prastesnis nei pirmas. Toks jausmas, kad big 5 šįmet kažkiek pakels EV lygį biggrin.gif Man atrodo, anksčiau atvirkščiai būdavo unsure.gif Kai išgirdau tas visas dainas, tai dar labiau nesuprantu kodėl Monika buvo pastatyta priešpaskutinė lažybininkų doh.gif

Šiandien tik 6 atspėjau finalininkus :oh
Atsakyti
Eina sau, kokia tragedija šitas pusfinalis blink.gif biggrin.gif nu bet ir pasiskirstyk tu man taip, kad pirmas žiauriai patiko, o čia dvi dainos smile.gif apart Azero ir Rasmusų niekas nepatiko.. beje, Rasmusų visai kabint pradėjo daina smile.gif nu jau nekalbant, kad šiandieniniam kontekste tai išvis jie zviazdų zvizdos buvo, atrodė, kaip netyčia ne į ta balių patekę biggrin.gif ačiū dar Il Volams, net atsigavau biškį wub.gif ale vargšai visai iš konteksto iškrito biggrin.gif
——-
Nu bet tą Achilą aš man rodos, dar ilgai košmaruose sapnuosiu, ant to jo jaučio.. doh.gif nu jį namolio.. lotuliukas.gif
———
Ai tiesa, kai pasakėt, jau ir mane erzino tie atvirukai biggrin.gif Kažkaip pirmam pusfinaly aš tų projekcijų net nepastebėjau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 12, 23:20)

Šiandien tik 6 atspėjau finalininkus :oh

Aš visus, išskyrus Rumuniją. Galvojau Sakartvelai praeis.. visai smagūs šiaip buvo palygint smile.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 12, 22:40)
Nu kaip? Man gal Rasmusai net ir geriausiai šįvakar  bigsmile.gif

Nu tai faktas! biggrin.gif australas būtų nieko, bet man tas įvaizdis taip pjovės su daina..
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 12, 20:13)
Manęs tai pvz kava visiškai neveikia. Kartais net migdanti poveikį turi  biggrin.gif

Lygiai tas pats ir man.. atsimenu, kaip ruošiaus egzui, ir galvoju nu išgersiu double espresso.. ir kaaaaip smigau.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 12, 19:41)
kažkaip tikrai vyriokas ne minimalistas biggrin.gif
---
Kažin kaip Blue gyvena, jau labai seniai gūglinau biggrin.gif
---
Per 1 pusfinalį normalaus vyno neturėjau, per šį irgi užmiršau nusipirkt

Man patiko variantas, kur tu įkėlus buvai, bet iš to, ką šiandien rodė.. nu ką žinau.. tokia faina, miela daina, nu jai išvis NIEKO nereik, nei tokių rūbų, nei konstrukcijų..
——-
biggrin.gif gal tu nebelipk ant to paties grėblio.. biggrin.gif
———
biggrin.gif aaa tai va ko jūs kibot prie to pirmo pusfinalio biggrin.gif man su Martiniu labai puikiai susižiūrėjo.. tiesa, antram ir Martinis nepadėjo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 12 gegužės 2022 - 23:34
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 13, 01:39)
Eina sau, kokia tragedija šitas pusfinalis blink.gif  biggrin.gif nu bet ir pasiskirstyk tu man taip, kad pirmas žiauriai patiko, o čia dvi dainos  apart Azero ir Rasmusų niekas nepatiko.. beje, Rasmusų visai kabint pradėjo daina : ) nu jau nekalbant, kad šiandieniniam kontekste tai išvis jie zviazdų zvizdos buvo, atrodė, kaip netyčia ne į ta balių patekę biggrin.gif ačiū dar Il Volams, net atsigavau biškį  wub.gif ale vargšai visai iš konteksto iškrito biggrin.gif
——-
Nu bet tą Achilą aš man rodos, dar ilgai košmaruose sapnuosiu, ant to jo jaučio.. doh.gif nu jį namolio..
———
Ai tiesa, kai pasakėt, jau ir mane erzino tie atvirukai : D    Kažkaip pirmam pusfinaly aš tų projekcijų net nepastebėjau

nu žinai, aš jau sakiau man anas pusfinalis nuobodus buvo, bet tenka atsiimt žodžius palyginus su šituo biggrin.gif
Jo, italiukai atgaiva buvo, bet va ir jiems nepasisekė - vienas vargšas turėjo per atstumą dainuot doh.gif Dėl Rasmusų tai ir buvau labiausiai garantuota, kad pateks. Kitus rašiausi ir braukiau, nes nu grynai neįsivaizdavau kas paklius :oh Kai vakar tai 9 atspėjau.
---
oi negaliu :lol Kaip Zilnys sakė - jis apvogė Palangos atrakcionų parką : D Man irgi grynai asociacija su tais atrakcionais, kurie Palangoj būdavo.
---
tu tai pirmam pusfinaly žinojai kur koncentruotis, tai bent jau itališkų vaizdų pamatei biggrin.gif O aš kai iš karto pastebėjau pirmą "projekciją", ir viskas, nebegalėjau atmatyt ir nebemačiau nei tų Italijos vaizdų :oh : D Dar mintis buvo - gal čia italai specialiai patrolint Euroviiją sugalvojo. Rasmusus visus keturis tai į ežerą kažkokį patupdė unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 13, 01:44)
Man patiko variantas, kur tu įkėlus buvai, bet iš to, ką šiandien rodė.. nu ką žinau.. tokia faina, miela daina, nu jai išvis NIEKO nereik, nei tokių rūbų, nei konstrukcijų..
——-
biggrin.gif gal tu nebelipk ant to paties grėblio.. biggrin.gif
———
biggrin.gif aaa tai va ko jūs kibot prie to pirmo pusfinalio biggrin.gif man su Martiniu labai puikiai susižiūrėjo.. tiesa, antram ir Martinis nepadėjo doh.gif

Tai va man irgi tas gerai susižiūrėjo ir susiklausė biggrin.gif Kam jam tų pastolių ir blizgučių prisireikė nesuprasi doh.gif
----
nu jo, gerai sakai, gal geriau negūglinsiu : D Bet šių metų EV visai nėr į ką akis paganyt doh.gif
---
ai, nugi tikrai, kažkaip nepagalvojau laugh.gif Tu kaip reikiant su pilna amunicija apsirūpinus buvai :super
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 12, 00:28)
Dar net nežinau konkrečiai, bet gaila, kad pavasarį neišeis, nors labai mėgstu atostogaut pavasarį bent trumpai
---
čia gal kur tas kadyrovcas twittery jam grasino? doh.gif Ar čia jau koks naujas?
——
Tada Muskas buvo net vardą į Elona pasikeitęs vietoj Elon, nes kadyrovcas jį taip pavadino doh.gif : D
------
looool :lol nu va, kokį ištikimą faną norvegai įsigijo :super Pamatė jis turbūt vos ne savus per teliką
---
Nors mūsų Monikos, tai dar palyginus neblogas buvo, neuždėjo jos ant kokio krioklio
---
nu bet gerai čia visai mum italai paserviravo - man 1 pusfinaly, tau - 2: Įdomu bus pamatyt ką Il Volo dainuos.
---
O pusfinalio pasirodymą aš biškį kitaip prainterpretavau - nu tipo pradžioj, kai vienas prie pianino sėdėjo ir tą pačią natą grojo, tai buvo užuomina į pandemijos pradžią, psichologinę tuštumą, izoliacijas. Pagalvojau - nu va, pagaliau visi gali būti ir dainuoti kartu, nebe vienumoje.
---
aha, tikrai. Man tai gal 90-ųjų brit rocką primena :hm Bet va kurią konkrečiai grupę, tai neišmąstau

Aha, tikrai smagu, tik kad šiemet tas pavasaris toks vėluojantis smile.gif
——-
Oi ne, čia jau kitas grąsina biggrin.gif už Starlinką biggrin.gif
——-
lotuliukas.gif as negirdėjus buvau šitos istorijos, o tą Elona mačiau, ir niekaip nepagavau kampo prie ko čia ta Elona doh.gif lotuliukas.gif
———
Nuu, grynai tą patį pagalvojau biggrin.gif
——-
Aha wub.gif ai, aš tai net neabejojau kad grande amore dainuos smile.gif
——-
Gali būt, turbūt kad taip ir buvo, bet vis tiek.. labai man jie trukdė..
——
Jo brit rocką, bet kažkokią net konkrečią grupę.. tik dabar neatfiltruoju kurią..
Atsakyti