Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labukas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2022 02 25, 21:00)
Vakarchukas iš Okean Elzy ane? smile.gif Poliakovą, man atrodo, žinau irgi. Nors iš jos kažko įdomesnio nesitikėčiau tikriausiai.
---
Šaunuoliai estai su suomiais.
Pagaliau susivokė tie rengėjai, nes nu tiesiog nesuprantamas buvo tas leidimas Jie gal nemato visų tų žudomų žmonių, verkiančių vaikų slėptuvėse...
---
Ne tai kad apvažiuotų, bet specialiai tiesiai. Bet gerai, kad gyvas bent jau liko tas žmogelis.
——-
Man pikčiausia, kad vakariečiams neypatingai rūpi tie ukrainiečiai. Skaičiau straipsnį/įžvalgas apie tai, kaip tada islamistams Prancūzijoje susprogdinus redackciją, į gatves visoje Europoje išėjo minios žmonių.
——-
Kur Vokietija buvo, kai Lenkija ir Baltijos šalys sakė užraukt tą dujotiekį dar pačioje pradžioje statybų?? viskas ir išsipildė kaip pagal tą scenarijų. Tai dabar jau sustabdė. O reikėjo net nepradėt.
---
jetau jetau... net nežinau ką pasakyt.. Laikykitės: Jeigu jau man tokia baimė, kai neturiu jokių giminių ten, tai ką jau tau bekalbėt...Reikia tikėtis, kad viskas ten jiems bus gerai.
---
matyt, jau apsigalvojo, susiprato. Mačiau jau rašė, kad Rusija nepatenkinta tuo.
——-
Košmaras kažkoks, kas galėjo pagalvot, kad šitaip puls tie brudai iš visų pusių.

Aha.. ta Olia tai jo, nieko gero, nu bet dabar jau koks skirtumas, nebėr Voice
——
Tai manau nelabai mato.. žinai toks požiūris tipo “ten kažkur toli, svarbu ne mes”
——-
Tai net ne tai kad tiesiai, bet dar nusuko, kad užvažiuotų.. nu be žodžių išvis.. matyt apnarkašinti išleisti, nes normalus žmogus nesielgtų taip..
——-
Na buvo tų išėjimų, bet.. man pikčiausia, kad viskas Vakaruose flegmatiškai vyksta, visos sankcijos kol sugalvojo kiek žmonių spėjo žūt..
——-
Bet žinai nieks nesitikėjo, kad puls.. čia net ir ne karas, skerdynės kažkokios.. nu koks čia karas, kare irgi taisyklės yra, kariuomenė prieš kariuomenę, o ne prieš gyventojus, vaikus.. humanitariniai koridoriai turi būt suteikiami, kurių neapšaudo.. o čia 21amžiuj bombarduoja miestus!
——
Ačiū! 4u.gif
——
Tai va… o vaikams kokia trauma, visam gyvenimui liks.. draugė viena savanoriavo registracijos centre, tai sakė stovi viena šeima laukia, o mergaitė kokių 5metų, sakė kaip mesis po stalų..žmonės sako, “čia jau refleksas pas ją..”

QUOTE(tuktuk @ 2022 02 25, 21:40)
Matei, Ukrainos prezidentas išėjo į gatvę pasirodyt, nes jau buvo pradėtas skleist melas, kad dingo iš šalies. O aš pačioje pradžioje, kai jį išrinko, net netikėjau, kad jis bus toks tvirtas lyderis...

Va va.. biggrin.gif visi juokės.. klounas, klounas..o dabar tikriausiai stipriausias išvis iš visų kada buvusių prezidentų bet kur.. uztai kiti prezidentai kaip klounai dabar elgiasi…
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 16 kovo 2022 - 17:10
Laba 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2022 03 16, 19:08)
ta Olia tai jo, nieko gero, nu bet dabar jau koks skirtumas, nebėr Voice
——
Tai net ne tai kad tiesiai, bet dar nusuko, kad užvažiuotų.. nu be žodžių išvis.. matyt apnarkašinti išleisti, nes normalus žmogus nesielgtų taip..
——-
Na buvo tų išėjimų, bet.. man pikčiausia, kad viskas Vakaruose flegmatiškai vyksta, visos sankcijos kol sugalvojo kiek žmonių spėjo žūt..
——-
Bet žinai nieks nesitikėjo, kad puls.. čia net ir ne karas, skerdynės kažkokios.. nu koks čia karas, kare irgi taisyklės yra, kariuomenė prieš kariuomenę, o ne prieš gyventojus, vaikus.. humanitariniai koridoriai turi būt suteikiami, kurių neapšaudo.. o čia 21amžiuj bombarduoja miestus!
——
Tai va… o vaikams kokia trauma, visam gyvenimui liks.. draugė viena savanoriavo registracijos centre, tai sakė stovi viena šeima laukia, o mergaitė kokių 5metų, sakė kaip mesis po stalų..žmonės sako, “čia jau refleksas pas ją..”
-----
Va va.. biggrin.gif visi juokės.. klounas, klounas..o dabar tikriausiai stipriausias išvis iš visų kada buvusių prezidentų bet kur.. uztai kiti prezidentai kaip klounai dabar elgiasi…

verysad.gif
-----
Ten net keli su tais tankais video buvo. Tiesiog net trūksta žodžių tokiems išgamoms apibūdint.
Šiandien eilinį kartą likau be žodžių, kai tie šlykštynės sušaudė žmones laukusius eilėje prie duonos. Šiandien subombardavo ir teatro pastatą, kuriame slėpėsi moterys ir vaikai. Tiesiog nesuvokiama kaip galima žudyti beginklius žmones, kaip jiems nesudreba rankos. Jie specialiai tai daro. Tada kai tuos gimdymo namus subombardavo... Pradėjo skleist melą iki tokio absurdo, kad ten aktoriai.
Čia grynai niekas jau nebesiskiria nuo antro pasaulinio. O dar kai kurie vadina tai konfliktu ar krize...Čia gi grynas genocidas. Mariupoly kas darosi - žmonės be vandens ir be maisto jau daugiau kaip dvi savaitės rusų apsupty, negalėdami evakuotis.
---
Nu taip, jau po to, kai parašiau, tai buvo tų išėjimų. Berlyne didelė demonstracija vyko, dar kažkur. Bet kaip ir sakai, sankcijos labai sulėtintai vykdosi. Gerai, kad bent dabar atsipeikėjo visas vakarų pasaulis.
Man kas dar baisu, tai kad Rusijos gyventojai dauguma palaiko karą. Kiek žiūrėjau įvairių interviu, tai kokie 90 procentų atsako, kad labai gerai jų valdžia elgiasi. Šitaip užzombinti žmonės... Ir tipo tos sankcijos jiems dzin. Nu bet dar nepasijautė turbūt jiems. Kažin ką vėliau kalbės.
---
Taip, čia grynas XXI a. genocidas.. Viską naikina kas pasitaiko jų kelyje - beginkliai žmonės, architektūrinis paveldas,mokyklos, ligoninės.
Kažkaip ir čia jau man dingo saugumo jausmas. Iš kur čia gali žinot ką tas psichas sugalvos.
---
Vargšai vaikai, jie jau niekad nepamirš to siaubo. Neįsivaizduoju kiek reiks psichologinio/psichiatrinio gydymo visiems tiems žmonėms. Ir iš vis ar įmanoma išgydyti tokias traumas.
Džiaugiuosi, kad lietuviai taip susivienijo ir padeda viskuo. Labai juntama ta vienybė aplinkui smile.gif
----
Tikrai taip..
Kaip jis sakė, jis yra tikslas ir taikinys nr.1. Ir tai, kad pasiliko ten vietoj kartu su visa tauta ir neišvyko į saugią vietą, tai labai daug ką sako apie jį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 16 kovo 2022 - 22:08
Blackkiss, sveikinu su gimimo diena!!! Linkiu ramybės širdyje ir svajonių išsipildymo 4u.gif Būk sveika ir laiminga! birthday.gif 000552.gif friends.gif happybday.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2022 03 16, 22:05)
Ten net keli su tais tankais video buvo. Tiesiog net trūksta žodžių tokiems išgamoms apibūdint.
Šiandien eilinį kartą likau be žodžių, kai tie šlykštynės sušaudė žmones laukusius eilėje prie duonos. Šiandien subombardavo ir teatro pastatą, kuriame slėpėsi moterys ir vaikai.
———
Čia grynai niekas jau nebesiskiria nuo antro pasaulinio.
———
O dar kai kurie vadina tai konfliktu ar krize...Čia gi grynas genocidas.
---
Man kas dar baisu, tai kad Rusijos gyventojai dauguma palaiko karą. Kiek žiūrėjau įvairių interviu, tai kokie 90 procentų atsako, kad labai gerai jų valdžia elgiasi.
---
Vargšai vaikai, jie jau niekad nepamirš to siaubo. Neįsivaizduoju kiek reiks psichologinio/psichiatrinio gydymo visiems tiems žmonėms. Ir iš vis ar įmanoma išgydyti tokias traumas.
——
Džiaugiuosi, kad lietuviai taip susivienijo ir padeda viskuo. Labai juntama ta vienybė aplinkui

Jo, čia įtariu daugiausiai tie kadyrovcai, jie gi išvis ne žmonės.. nuo vaikystės su šautuvais laksto.. kažkoks buvo nutekintas pokalbis kažkokio kario su mama, tai sakė tie viską ką mato šaudo, civilius, vaikus, rusų karius, savo karius tarpusavy susišaudo.. plėšia namus, pardes.. nu košmaras..
O aš manau kaip tik praalenkė, man atrodo, net vokiečiai taip nesielgė - nešaudė specialiai vaikų, humanitarinių koridorių, neplėšė pardžių..
——-
Va būtent genocidas.. jokių karo taisyklių nėr..konfliktu tai prorusai tik ir vadina..
Nu bet blyn net iš rusų zviazdų visi apsiš.. sėdi.. pasisakė ir surengė koncus paremti ukrainiečių pabėgeliams trys žmones: Oksimironas, Zemfira ir Grebenščikovas.. viskas biggrin.gif kiti visi “Mesneprieko”-sai..taip pikta.. nu ir aktorių pora prieš karą griežtai pasisakė, iš kurių irgi mažiausiai tikėjaus.. bet va kaip gerai išgrynina žmones tie karai.. iškart pasimato, kas per žmonės..
——-
Taip jie šventai įsitikinę, kad jie čia su nacizmu kovoja biggrin.gif ir nieko kad tas “nacizmas” jų vadinamas, bet kokių atveju svetimoj šaly, vykstac tai kur jūs lendat?!.. ir jokie argumentai neveikia, sako tai kurie tie žuvę vaikai 2 ar 5 metų didžiausią grėsmę keliantys nacistai? Sako”ne, ne, jų ten nieks nežudo”… nu žlugus tauta visiškai…
Žmonės ten avinai, geriau nuogais užpakaliais sėdės, bet svarbu už idėją… va gi atidarė Dėdę Vanią vietoj Mako biggrin.gif iškaba dar neatsidarius nukrito biggrin.gif bet net neslepia kad vagia, kažkokia ištrauka buvo iš laidos dėl lėktuvų, sako o tai iš kur siųs atsargines dalis? Tie sako rimtais veidais, ne, tai negausim, nes atėmės svetimà turtą, biškį paskraidys, vėliau dalim išrinksim.. nu dievaži, man rodos ant jų purškia kažką biggrin.gif
———
Oj vaikai išvis vargšiukai, aš nežinau.. ypač paaugliai kurių ir taip psichika jautri..
———
Aha, atsimeni ir ES sakė buvo ant ribos iširimo, žiūrėk kaip susivienijo dabar biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2022 03 25, 15:08)
Blackkiss, sveikinu su gimimo diena!!! Linkiu ramybės širdyje ir svajonių išsipildymo 4u.gif Būk sveika ir laiminga! birthday.gif  000552.gif  friends.gif  happybday.gif  drinks_cheers.gif

Ačiū labai! 4u.gif wub.gif
Papildyta:
Tuktuk, matei Maneskinai atvažiuoja, neisi?
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2022 03 28, 18:18)
Va būtent genocidas.. jokių karo taisyklių nėr..konfliktu tai prorusai tik ir vadina..
-------
Nu bet blyn net iš rusų zviazdų visi apsiš.. sėdi.. pasisakė ir surengė koncus paremti ukrainiečių pabėgeliams trys žmones: Oksimironas, Zemfira ir Grebenščikovas.. viskas kiti visi “Mesneprieko”-sai..taip pikta.. nu ir aktorių pora prieš karą griežtai pasisakė, iš kurių irgi mažiausiai tikėjaus.. bet va kaip gerai išgrynina žmones tie karai.. iškart pasimato, kas per žmonės..
——-
Taip jie šventai įsitikinę, kad jie čia su nacizmu kovoja : D ir nieko kad tas “nacizmas” jų vadinamas, bet kokių atveju svetimoj šaly, vykstac tai kur jūs lendat?!.. ir jokie argumentai neveikia, sako tai kurie tie žuvę vaikai 2 ar 5 metų didžiausią grėsmę keliantys nacistai? Sako”ne, ne, jų ten nieks nežudo”… nu žlugus tauta visiškai…
------
bet net neslepia kad vagia, kažkokia ištrauka buvo iš laidos dėl lėktuvų, sako o tai iš kur siųs atsargines dalis? Tie sako rimtais veidais, ne, tai negausim, nes atėmės svetimà turtą, biškį paskraidys, vėliau dalim išrinksim.. nu dievaži, man rodos ant jų purškia kažką
———
Tuktuk, matei Maneskinai atvažiuoja, neisi?

Aš ką pastarosiomis dienomis perskaičiau ir pamačiau, tai geriau jau būčiau nemačius. Kokį žiaurumą jie vykdo prieš visus civilius... Siaube siaube... Absoliučiai niekuo nesiskiria nuo WWII karo nusikaltimų. Žmogiškumo prasme absoliučiai nepasistūmėję niekšai... Klausiau Tiktoke daug perimtų rusų pokalbių su jų žmonom, motinom. Tai tos lygiai tokios pačios - liepia kuo daugiau šaudyt ir viską vogt iš ukrainiečių. Vienas pasigyrė kaip kažkoks jo draugelis pavogė iš ukrainičių namų kompiuterį, tai to ruso boba sako, kad va jų dukra bus irgi pirmoj klasėj, taigi ir jai reikia nešiojamo kompo, kad ir jis paimtų doh.gif
---
Dėl Zemfiros tai taip ir tikėjausi, kad pareikš savo pozociją, tai nenuvylė. Mačiau dainos "Ne streliaite" video įrašė įdėdama vaizdus iš karo. Grebenščikovas irgi nenuvylė. O kiti tyli...
Paprastų kai rusų klausinėja, tai jie dauguma už karą. Kaip išplautos jiems smegenys su ta tv propaganda tai ne tas žodis.

Beje, o kaip Ukrainos žvaigždės? Danas kur iš vis yra? Kažkaip nemačiau info jokios. Tina, Monatikas, Potapas? Turbūt išvykę? Kaip baisu, kai tie rusai tiek gyvenimų sugriovė... Gyveno žmonės sau ramiai, gražiai ir staiga viskas pasikeitė...

-----
Aha, susigalvojo kažkokį nacizmą. Vaikai nacistai jiems matai. Toks vaizdas, kad jiems nieko nebėra švento. Sukrėtė perskaitytas tekstas apie mergaites su išdraskytais lytiniais organais, kurių vyriausiai 10 metų... Prievartautos moterys prie savo vaikų, viena mergina šešiolikmetė išprievartauta ir ant jos kūno dar svastikos ženklas išdegintas... Kažkoks vyras pasakodamas ašarų negalėjo sulaikyt. Kitos moterys sušaudytos ir tankais pervažiuotos.
Kariai išlaisvino kažkurį miestą, tai ten rado daug sušaudytų civilių vyrų, kai kurie surištom rankom. Kiti jau sušaudyti iš karto duobėje ar prie duobės. Nu niekuo nesiskiria nuo to kaip žydus naikino per 2 pasaulinį. Vyksta tie baisiausi karo nusikaltimai, kuriuos aprašė karo knygose. Kaip gaila tų visų vargšų žmonių...
Mariupoly žmonės apsupti nebeturi nei maisto, nei vandens. Skaičiau žiaurų liudijimą išlaisvintos paauglės.
Jau vienas ir lietuvis (žymus režisierius) žuvo Mariupoly bandydamas evakuotis...
----

doh.gif Grynai kažkokie nevispročiai.
Buvo video kaip jie svetimą išgrobstytą ukrainiečių turtą iš Baltarusijos pašto saviems siunčia. Nu kokie brudai negaliu.

-----
Aha, mačiau smile.gif Būtų Kaune, tai gal visai ir nuvaryčiau. Į Vilnių tai turbūt tingėsiu, nes šiaip tai tik dvi jų dainas žinau biggrin.gif Nebent ekspromtu sugalvočiau, nes bilietų tai turbūt vistiek visų neišpirks Vingio parke. Kas gerai, kad lauke vyks, tai čia jau didelis pliusas smile.gif
O tu varysi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 03 balandžio 2022 - 14:26
QUOTE(tuktuk @ 2022 04 03, 14:24)
Aš ką pastarosiomis dienomis perskaičiau ir pamačiau, tai geriau jau būčiau nemačius. Kokį žiaurumą jie vykdo prieš visus civilius... Siaube siaube... Absoliučiai niekuo nesiskiria nuo WWII karo nusikaltimų. Žmogiškumo prasme absoliučiai nepasistūmėję niekšai...
---
Grebenščikovas irgi nenuvylė. O kiti tyli...
Paprastų kai rusų klausinėja, tai jie dauguma už karą. Kaip išplautos jiems smegenys su ta tv propaganda tai ne tas žodis.
——-
Beje, o kaip Ukrainos žvaigždės? Danas kur iš vis yra? Kažkaip nemačiau info jokios. Tina, Monatikas, Potapas? Turbūt išvykę? Kaip baisu, kai tie rusai tiek gyvenimų sugriovė...
——-
Gyveno žmonės sau ramiai, gražiai ir staiga viskas pasikeitė...
-----
Kariai išlaisvino kažkurį miestą, tai ten rado daug sušaudytų civilių vyrų, kai kurie surištom rankom. Kiti jau sušaudyti iš karto duobėje ar prie duobės. Nu niekuo nesiskiria nuo to kaip žydus naikino per 2 pasaulinį. Vyksta tie baisiausi karo nusikaltimai, kuriuos aprašė karo knygose. Kaip gaila tų visų vargšų žmonių...
Mariupoly žmonės apsupti nebeturi nei maisto, nei vandens. Skaičiau žiaurų liudijimą išlaisvintos paauglės.
----
Grynai kažkokie nevispročiai.
Buvo video kaip jie svetimą išgrobstytą ukrainiečių turtą iš Baltarusijos pašto saviems siunčia. Nu kokie brudai negaliu.
-----
Aha, mačiau smile.gif Būtų Kaune, tai gal visai ir nuvaryčiau. Į Vilnių tai turbūt tingėsiu, nes šiaip tai tik dvi jų dainas žinau biggrin.gif Nebent ekspromtu sugalvočiau, nes bilietų tai turbūt vistiek visų neišpirks Vingio parke. Kas gerai, kad lauke vyks, tai čia jau didelis pliusas smile.gif
O tu varysi?

Labukas smile.gif sorry dingau, kažkaip lb daug darbų prisikaupė prieš atostogas..
Tai va kad skirias, kaip sako vokiečiai tik pagal komandas vykdė, o šitie dar ir mėgaujas kankinimais.. dabar skaitei, dar užsimojo Moldovą pult.. nežinau, jau kartais tokia neviltis apima.. nežinau, iš kur Ukraina tiek stiprybės randa..
——-
Nu visi išvažiavę, Zemfira jų tarpe.. kas iš neišvažiavusių netyli tai Oksimironas, kur dar ir pinigėlius renka ukrainiečiam.. reperis toks.
Paprasti nu bijo žmonės (ir kurie ne vatnikai). Ten kaip sakė vyksta perklausos - paskambina pagal adresus, ir sako “jūs už karą?”.. nu ir pabandyk ne pasakyt, kai žino, kur gyveni..
———
Danas nežinau kur, Tina, Ruslana ir Potapo Nastia, ir kompanija tai va pas jus turėjo koncetuot kažkada smile.gif pas mus buvo Monatikas, Babkinas, ta mergička, kurios neleido į EV šiemet..
———
Nu va būtent, zarazai užkliuvo, kad žmonės ne tinginiai, ne degradai, skirtingai nuo kai ko, ir susikūrė sau gražų gyvenimą.. ir dar girdėjai šiandien sulygino Zelenskį su hitleriu biggrin.gif nu čia kaip savi į savus buvo…
———
Aš stengiuos net neskaityt nes.. nu tai yra labai baisu… aš nežinau, net smegenys neišneša kaaaip gali taip būt..
———
Aha tik kqžkaip baltarusiai nebesiuntė po to..
——-
Ai, nusipirkau kažkaip lb pasiilgau koncertų po atviru dangum smile.gif aš biškį daigiau nei dvi girdėjau biggrin.gif tik kad lievai, kad ten festas.. lb sunku apskaičiuot kada eit, dar jei geras oras tiek to, bet jei lis, tikrai nesinori visų kitų atklausyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2022 05 02, 18:06)
Labukas smile.gif sorry dingau, kažkaip lb daug darbų prisikaupė prieš atostogas..
----
dabar skaitei, dar užsimojo Moldovą pult.. nežinau, jau kartais tokia neviltis apima.. nežinau, iš kur Ukraina tiek stiprybės randa..
——-
Paprasti nu bijo žmonės (ir kurie ne vatnikai). Ten kaip sakė vyksta perklausos - paskambina pagal adresus, ir sako “jūs už karą?”.. nu ir pabandyk ne pasakyt, kai žino, kur gyveni..
———
ir dar girdėjai šiandien sulygino Zelenskį su hitleriu  nu čia kaip savi į savus buvo…
———
Ai, nusipirkau kažkaip lb pasiilgau koncertų po atviru dangum  aš biškį daigiau nei dvi girdėjau  tik kad lievai, kad ten festas.. lb sunku apskaičiuot kada eit, dar jei geras oras tiek to, bet jei lis, tikrai nesinori visų kitų atklausyt

Labukas! Pagaliau pargrįžai tongue.gif Tai jau dabar atostogauji ar dar tik atostogausi? Pavydžiu, nes man dar nenusimato biggrin.gif
---
Joo.. Tiesiog jau niekas nebestebina. Kaip diena, taip naujiena. Provokacijas rengia Padniestrėj.. Ir pastovūs grasinimai visiems iš eilės. Ir dabar galės dar labiau džiaugtis kai Suomija ir Švedija į nato įstos. Prisidirbo rusai visuose frontuose.
---
Tai taip yra daug tokių, bet va pavyzdžiui mačiau vieną video, kur blogeris vienas klausinėja gatvėj, tai vienas diedas, kai pašnekėjo doh.gif Sakė reikia Lenkiją ir Baltijos šalis nušluot. Kai pradėjo jis ten vardint šalis su tokia neapykanta, tai pasibaisėjus likau. Ir tada vėl susimąstai kiek tarp paprastų rusų va tokių šlykštynių.
---
aha, ir ant žydų Lavroas užvarė, kad tipo patys žydai didžiausi naciai buvo doh.gif Kaip šitaip sugebėt nusišnekėt, tai trūksta žodžių. Nu bet pas rusus, kaip sakai, visada tas pats kaltinimas "savi šaudė į savus". Vakar vėl perskaičiau apie tai, kaip rusai kankina žmones, tai geriau nebūčiau skaičius... Tokių baisybių sveiko proto žmonės nesugalvotų.

----

Tai gal visai fainai bus ir kitos grupės. Ir tai kad po atviru dangumi, tai didelis pliusas wub.gif
____

Nu dabar biškį linksmesne tema - ar jau EV pasiruošus? Klausei jau kokias nors dainas? biggrin.gif
Kažkaip jau visai iš galvos iškrito per tas visas karo naujienas. O jau gi visai čia pat. Dar taip pagalvojau, kad Eurovizijai kažkaip nelabai sėkmingi pastarieji metai - tai korona, tai dabar karas...

Man šiaip Italijos daina vėl labai patinka wub.gif Tik tiek, kad gyvai jiems kažkaip nelabai einasi. Nors per San Remo tai gerai sudainavo g.gif Tai nelabai suprantu kaip taip gali būt.
Šiais metais man italų studijinė versija geresnė nei gyva, o va Maneskin atvirkščiai - kaip tik man jie atsiskleidė gyvai. Iš studijinės versijos nebūčiau pagalvojus, kad laimės, bet gyvai tiesiog visus nušlavė ir jokių abejonių nepaliko smile.gif

O Ispanija kas per vulgarybė šiais metais doh.gif Kažkaip nesitikėjau iš jų biggrin.gif Blogąja prasme perspjovė visus iki šiol buvusius tokio tipo pasirodymus. Su nostalgija prisimenų garbanių "čikitytą" ir kitus fainus ispaniškus pasirodymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 gegužės 2022 - 22:27
Sveikos,

kaip gyvenat? Sorry, kad tiek laiko nerašiau. Užsiėmus mamystę, darbais ir dar buvusios bendradarbės šeimą esam priėmę į savo sodybą.

Žiūrėjot EV? Kokios nuomonės? Pirmi metai man, kaip nieko prieš tai nebuvau girdėjus. Patiko Nyderlandai, Portugalija, Ukraina ir žinoma Lietuva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 11, 16:07)
Sveikos,
kaip gyvenat? Sorry, kad tiek laiko nerašiau. Užsiėmus mamystę, darbais

ir dar buvusios bendradarbės šeimą esam priėmę į savo sodybą.
----
Žiūrėjot EV? Kokios nuomonės? Pirmi metai man, kaip nieko prieš tai nebuvau girdėjus. Patiko Nyderlandai, Portugalija, Ukraina ir žinoma Lietuva  biggrin.gif

Labas, Braškyt! Kaip faina, kad nepamiršti mūsų kasmetinės tradicijos wub.gif
Aš taip ir galvojau, kad tu tikriausiai mamystės rūpesčiuose paskendus. Jau mažylė ropinėja turbūt?

Gal ukrainiečių šeimą priėmėt?
----
Aha, kaip gi praleisi EV biggrin.gif Aš irgi tik kelias dainas esu girdėjus šįmet, tai viskas naujai skambėjo. Man irgi tie tavo išvardinti labiausiai patiko. Atspėjau 9 iš 10 finalistus. Negalvojau, kad Norvegija paklius. Galvojau, kad ta beskonybė albanė praeis, bet gerai, kad nepraėjo biggrin.gif
Šiaip Moldova tokį tūsiuką neblogą užkūrė biggrin.gif Taip ir įsivaizdavau vietinių lentom iškaltą barą, kur linguoji susėdus pagal jų tautišką muziką biggrin.gif

Beje, nesitikėjau tokio siurprizo, kad italas Diodato dainuos 2020 metų EV dainą bigsmile.gif
https://www.youtube....h?v=A410y4a0oWU
Va čia tai buvo wooooow wub.gif Žodžiu, man jis buvo šio pusfinalio nugalėtojas nors ir nedalyvavo. Nors ką čia, gal ir visos šių metų Eurovizijos. Kažin ar šįmet dar išgirsiu gražesnę dainą EV. Pagaliau išgirdau ją ant eurovizinės scenos (tais metais juk taip norėjau, kad jis laimėtų, bet gi net nebuvo Eurovizijos).

O Moncė tai faina biggrin.gif Labai skoningas, rafinuotas pasirodymas. Kažkokie lietuviai žvaigždūnai kritikavo suknelę(nesuvokiu kas ten jiems neįtiko doh.gif ), o italų Vanity Fair kaip tik išgyrė. Man ta suknelė nerealiai graži. Ir iš vis tas visas įvaizdis labai geras kartu su šukuosena.

Beje, visumoje, tai man kažkokia prastai organizuota EV. Tie atvirukai prieš pasirodymus kažkoks nesusipratimas (pvz iš krioklio išlenda atlikėja unsure.gif laugh.gif doh.gif) Nelabai supratau ar čia kokios naujos vizualų dizaino tendencijos ar šiaip kokiam pirmakursiui studentui davė padaryt tas užsklandas biggrin.gif Toks vaizdas, kad italai nepersistengė visiškai su apipavidalinimu biggrin.gif
Ta saulė nepanaudojama scenoj. Atlikėjai turėjo savo atsivežtus scenografijos planus keist.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 gegužės 2022 - 14:48
QUOTE(tuktuk @ 2022 05 11, 14:44)

Aš taip ir galvojau, kad tu tikriausiai mamystės rūpesčiuose paskendus. Jau mažylė ropinėja turbūt?

Gal ukrainiečių šeimą priėmėt?
----

Šiaip Moldova tokį tūsiuką neblogą užkūrė biggrin.gif Taip ir įsivaizdavau vietinių lentom iškaltą barą, kur linguoji susėdus pagal jų tautišką muziką biggrin.gif

Beje, nesitikėjau tokio siurprizo, kad italas Diodato dainuos 2020 metų EV dainą bigsmile.gif

Beje, visumoje, tai man kažkokia prastai organizuota EV.

Varo kiaurai visur doh.gif Spėk tik gaudyt biggrin.gif

Aha. Kartu su ta ukrainiete Londone dirbom ir abi beveik tuo pačiu metu lauk išėjom. Ji namo grįžo, antrą vaiką spėjo pasigimdyt, o dabar yra kaip yra..

Aš tai galvoju, kad Moldova išėjo, nes trečią kart ta pati grupė dalyvauja. Turi jie savo fanų Europoje, bet nėra ką šitos dainos lygint su buvusiom

Jo, mačiau ir aš. Smagu, kad leido bent taip žmogui EV padalyvauti smile.gif

Man tai viskas šitoj EV beskonybių beskonybė. Nu jau iš ko, bet iš italų nesitikėjau. Čia kokia balkanų šalis pirmą kart laimėjus galėtų tokį vizualų š... padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2022 05 11, 17:55)
Varo kiaurai visur doh.gif Spėk tik gaudyt 

Aha. Kartu su ta ukrainiete Londone dirbom ir abi beveik tuo pačiu metu lauk išėjom.
-----------------
Ji namo grįžo, antrą vaiką spėjo pasigimdyt, o dabar yra kaip yra..

Aš tai galvoju, kad Moldova išėjo, nes trečią kart ta pati grupė dalyvauja. Turi jie savo fanų Europoje, bet nėra ką šitos dainos lygint su buvusiom

Jo, mačiau ir aš. Smagu, kad leido bent taip žmogui EV padalyvauti  smile.gif

Man tai viskas šitoj EV beskonybių beskonybė. Nu jau iš ko, bet iš italų nesitikėjau. Čia kokia balkanų šalis pirmą kart laimėjus galėtų tokį vizualų š... padaryt doh.gif

Įsivaizduoju biggrin.gif Nu dabar jau turbūt ramiai nepasėdėsi biggrin.gif
---
kokie šaunuoliai jūs, kad priėmėt wub.gif
---
nu žiauriai gaila žmonių.. Ir kada čia viskas baigsis net sunku įsivaizduot..
---
Aš labiausiai atsimenu tą su bobute, kur būgną mušė biggrin.gif Įdomu ar antrame pusfinaly bus kas nors kas judesio duos biggrin.gif Kažkaip pasigendu tų grynai eurovizinių dainų, kurių šiaip neklausytum, bet kurios Eurovizijoj gerai sueina biggrin.gif

Man šiaip italų ir šiais metais buvo graži daina, kol tik Sanremo girdėjau. Bet kažkaip per repeticijas nebesiklauso man ji g.gif
---
Aha, atidavė tokią kaip ir skolą italai jam smile.gif Pagaliau davė žmogui pilnoj arenoj padainuot wub.gif Nors tas pasirodymas prieš du metus tuščioj Veronos arenoj irgi toks simboliškas buvo pandemijos metu. O dabar tai labai graži mintis su tais šokėjais buvo ir kaip visa arena dainavo wub.gif
---
joo, grynai doh.gif : D Kažkaip jau įsivaizdavau, kad bus vos ne geriausia EV su italų dizaino pajutimu. O gavosi, kaip sakai, kažkokie balkanai biggrin.gif Matosi, kad Italija nelabai turi patirties su šiuolaikinės Eurovizijos rengimu. Ir tie pristatymo atvirukai kokie faini anksčiau būdavo. Jau nekalbant apie scenas, efektus visokius. O dabar tik dainininkai iš krioklių ir bokštų išlindo :lol Ko čia reik būt apsivartojus, kad tokius vizualus išmąstyt : D
Atsakyti
Geras, pasirodo jau yra italų visa daina įdėta g.gif
https://www.youtube....h?v=9B4S5faMsl0

Nu šį kartą visai gerai sudainavo smile.gif To Blanco balso tembras man gražus. Prie Mahmood'o balso tai teko pratintis dar nuo senų laikų, kol galiausiai pripratau ir paskui jau nebeerzino biggrin.gif
Bet vistiek kažko dar man čia trūksta tame jų pasirodyme. Iki galo neužkabina, nors melodija tai labai graži. Emociškai, tai Ukraina vistiek labiau užkabino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 gegužės 2022 - 16:58