QUOTE(tuktuk @ 2022 02 25, 21:00)
Vakarchukas iš Okean Elzy ane?
Poliakovą, man atrodo, žinau irgi. Nors iš jos kažko įdomesnio nesitikėčiau tikriausiai.
---
Šaunuoliai estai su suomiais.
Pagaliau susivokė tie rengėjai, nes nu tiesiog nesuprantamas buvo tas leidimas Jie gal nemato visų tų žudomų žmonių, verkiančių vaikų slėptuvėse...
---
Ne tai kad apvažiuotų, bet specialiai tiesiai. Bet gerai, kad gyvas bent jau liko tas žmogelis.
-
Man pikčiausia, kad vakariečiams neypatingai rūpi tie ukrainiečiai. Skaičiau straipsnį/įžvalgas apie tai, kaip tada islamistams Prancūzijoje susprogdinus redackciją, į gatves visoje Europoje išėjo minios žmonių.
-
Kur Vokietija buvo, kai Lenkija ir Baltijos šalys sakė užraukt tą dujotiekį dar pačioje pradžioje statybų?? viskas ir išsipildė kaip pagal tą scenarijų. Tai dabar jau sustabdė. O reikėjo net nepradėt.
---
jetau jetau... net nežinau ką pasakyt.. Laikykitės: Jeigu jau man tokia baimė, kai neturiu jokių giminių ten, tai ką jau tau bekalbėt...Reikia tikėtis, kad viskas ten jiems bus gerai.
---
matyt, jau apsigalvojo, susiprato. Mačiau jau rašė, kad Rusija nepatenkinta tuo.
-
Košmaras kažkoks, kas galėjo pagalvot, kad šitaip puls tie brudai iš visų pusių.

---
Šaunuoliai estai su suomiais.
Pagaliau susivokė tie rengėjai, nes nu tiesiog nesuprantamas buvo tas leidimas Jie gal nemato visų tų žudomų žmonių, verkiančių vaikų slėptuvėse...
---
Ne tai kad apvažiuotų, bet specialiai tiesiai. Bet gerai, kad gyvas bent jau liko tas žmogelis.
-
Man pikčiausia, kad vakariečiams neypatingai rūpi tie ukrainiečiai. Skaičiau straipsnį/įžvalgas apie tai, kaip tada islamistams Prancūzijoje susprogdinus redackciją, į gatves visoje Europoje išėjo minios žmonių.
-
Kur Vokietija buvo, kai Lenkija ir Baltijos šalys sakė užraukt tą dujotiekį dar pačioje pradžioje statybų?? viskas ir išsipildė kaip pagal tą scenarijų. Tai dabar jau sustabdė. O reikėjo net nepradėt.
---
jetau jetau... net nežinau ką pasakyt.. Laikykitės: Jeigu jau man tokia baimė, kai neturiu jokių giminių ten, tai ką jau tau bekalbėt...Reikia tikėtis, kad viskas ten jiems bus gerai.
---
matyt, jau apsigalvojo, susiprato. Mačiau jau rašė, kad Rusija nepatenkinta tuo.
-
Košmaras kažkoks, kas galėjo pagalvot, kad šitaip puls tie brudai iš visų pusių.
Aha.. ta Olia tai jo, nieko gero, nu bet dabar jau koks skirtumas, nebėr Voice
Tai manau nelabai mato.. žinai toks požiūris tipo ten kažkur toli, svarbu ne mes
-
Tai net ne tai kad tiesiai, bet dar nusuko, kad užvažiuotų.. nu be žodžių išvis.. matyt apnarkašinti išleisti, nes normalus žmogus nesielgtų taip..
-
Na buvo tų išėjimų, bet.. man pikčiausia, kad viskas Vakaruose flegmatiškai vyksta, visos sankcijos kol sugalvojo kiek žmonių spėjo žūt..
-
Bet žinai nieks nesitikėjo, kad puls.. čia net ir ne karas, skerdynės kažkokios.. nu koks čia karas, kare irgi taisyklės yra, kariuomenė prieš kariuomenę, o ne prieš gyventojus, vaikus.. humanitariniai koridoriai turi būt suteikiami, kurių neapšaudo.. o čia 21amžiuj bombarduoja miestus!
Ačiū!

Tai va o vaikams kokia trauma, visam gyvenimui liks.. draugė viena savanoriavo registracijos centre, tai sakė stovi viena šeima laukia, o mergaitė kokių 5metų, sakė kaip mesis po stalų..žmonės sako, čia jau refleksas pas ją..
QUOTE(tuktuk @ 2022 02 25, 21:40)
Matei, Ukrainos prezidentas išėjo į gatvę pasirodyt, nes jau buvo pradėtas skleist melas, kad dingo iš šalies. O aš pačioje pradžioje, kai jį išrinko, net netikėjau, kad jis bus toks tvirtas lyderis...
Va va..