QUOTE(tuktuk @ 2021 12 15, 20:24)
Reiks paieškot Dabar nežinau kada pavyks pažiūrėt, prieš tai porą savaičių laisvesnių turėjau, tai kaip tyčia neturėjau ką žiūrėt. Susiradau Viešbučio paskutinį sezoną. Bet jau taip išsikvėpęs.. Kai pradėjo nuo Virtuvės, tai labai ilgai ištempė visus tuos sezonus.
---
jo jo, jaučiu tokiais atvejais nelabai ir begalvotum, kad kažkas ten išfiltruota Bear'as va ir nefiltruotą geria
---
O Lietuvoj tai skaitosi labai geras geriamasis vanduo, nes iš giluminių gręžinių išgaunamas. Tai aš beveik niekad vandens buteliukų ir neperku. Aišku, dar ir nuo vamzdynų būklės priklauso. Jei ten kokie seni, tai gali ir geriausią vandenį sugadint.
---
gal tada tau ir tas serialas patiktų
Nu šiaip lyg i norisi pažiūrėt, kad susidaryt tą savo įspūdį, bet vis patingiu
---
Tai tau kuris sunkiausias buvo? Man tai visi trys panašūs. Kažkurio labai neišskirčiau
---
Tai paskirtis kaip ir Voice panaši - yra treneriai ir jie turi savo mokinius, kuriems skiria dainas. Skirtumas gal tik tas, kad šitie per tiesiogines transliacijas kas savaitę krenta
---
eina sau... Nu prodiuseriai tai kažkaip keistokai pasielgė. Tai reikėjo iš vis jau neberodyt.. Nes tikrai nei žiūrovams jauku žiūrėt, nei šiaip.. Iš vis kaip dalyviams jaustis, kurie pas jį papuolę buvo.
---
ale ot kokie Įdomu ar tik erzina. Man atrodo, tuoj turėtų paaiškėt dalyvių sąrašai
_____
ai, beje, kaip tau šiųmetinės lietuviškos kalėdinės reklamos? Kuri gražiausia? Man tai Maximos faina (jau kelinti metai vis kažką įdomaus sugalvoja) ir Eurovaistinės su šuniuku : Bet to šuniuko vis gaila kiekvieną kartą žiūrint
Dar fainas Lrt kalendorius
---
jo jo, jaučiu tokiais atvejais nelabai ir begalvotum, kad kažkas ten išfiltruota Bear'as va ir nefiltruotą geria
---
O Lietuvoj tai skaitosi labai geras geriamasis vanduo, nes iš giluminių gręžinių išgaunamas. Tai aš beveik niekad vandens buteliukų ir neperku. Aišku, dar ir nuo vamzdynų būklės priklauso. Jei ten kokie seni, tai gali ir geriausią vandenį sugadint.
---
gal tada tau ir tas serialas patiktų

---
Tai tau kuris sunkiausias buvo? Man tai visi trys panašūs. Kažkurio labai neišskirčiau
---
Tai paskirtis kaip ir Voice panaši - yra treneriai ir jie turi savo mokinius, kuriems skiria dainas. Skirtumas gal tik tas, kad šitie per tiesiogines transliacijas kas savaitę krenta
---
eina sau... Nu prodiuseriai tai kažkaip keistokai pasielgė. Tai reikėjo iš vis jau neberodyt.. Nes tikrai nei žiūrovams jauku žiūrėt, nei šiaip.. Iš vis kaip dalyviams jaustis, kurie pas jį papuolę buvo.
---
ale ot kokie Įdomu ar tik erzina. Man atrodo, tuoj turėtų paaiškėt dalyvių sąrašai
_____
ai, beje, kaip tau šiųmetinės lietuviškos kalėdinės reklamos? Kuri gražiausia? Man tai Maximos faina (jau kelinti metai vis kažką įdomaus sugalvoja) ir Eurovaistinės su šuniuku : Bet to šuniuko vis gaila kiekvieną kartą žiūrint
Dar fainas Lrt kalendorius
Oj man jau ten ir pirmas išsikvėpęs buvo

Nu žinai.. būnant tokiose sąlygose, tai bet kur bet kokio ieškai

Aš tai skiedžiu su mineralke, nes pas mane labai neskanus filtruotas ( nuo geležies ir kalkių) :/ toks.. išvis be skonio..
-
Bet takeshi ten japonų

-
Antras tik ir buvo sunkus

Nu kad ne, čia toks jausmas, kad tikslas sudirbt žmones ir iš jų pasityčiot

-
Matai, kaip vienas iš trenerių pasakė, ir aš pilnai sutinku, kad čia žiūrovams šou, o dalyviam gal ir likimas sprendžias tai iš tos pusės nu tikrai būtų nelabao teisinga nutraukt.. bet jo, sunku buvo į tą tuščią kėdę žiūrėt..
Manau tikrai šiemet nebus jų.. bet kas kitas galėtų nežinau

-
Ai kad aš jei ką žiūriu iš LT tai tik per LRT/LRT plius atsisukus

_________
Koks Dakaras šiemet liūdnas :/ tai Laisvydas, tai dabar Beno ekipažas.. be pastarųjų man išvis ne Dakaras jau..gerai bent sveiki gyvi, nes jau vertėsi, tai vertėsi..
______
Tiesa, o jum nėr jausmo, kad šventės pasibaigė, ir toliau metų pabaiga tęsiasi?