Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2021 12 15, 20:24)
Reiks paieškot Dabar nežinau kada pavyks pažiūrėt, prieš tai porą savaičių laisvesnių turėjau, tai kaip tyčia neturėjau ką žiūrėt. Susiradau Viešbučio paskutinį sezoną. Bet jau taip išsikvėpęs.. Kai pradėjo nuo Virtuvės, tai labai ilgai ištempė visus tuos sezonus.
---
jo jo, jaučiu tokiais atvejais nelabai ir begalvotum, kad kažkas ten išfiltruota Bear'as va ir nefiltruotą geria
---
O Lietuvoj tai skaitosi labai geras geriamasis vanduo, nes iš giluminių gręžinių išgaunamas. Tai aš beveik niekad vandens buteliukų ir neperku. Aišku, dar ir nuo vamzdynų būklės priklauso. Jei ten kokie seni, tai gali ir geriausią vandenį sugadint.
---
gal tada tau ir tas serialas patiktų biggrin.gif Nu šiaip lyg i norisi pažiūrėt, kad susidaryt tą savo įspūdį, bet vis patingiu
---
Tai tau kuris sunkiausias buvo? Man tai visi trys panašūs. Kažkurio labai neišskirčiau
---
Tai paskirtis kaip ir Voice panaši - yra treneriai ir jie turi savo mokinius, kuriems skiria dainas. Skirtumas gal tik tas, kad šitie per tiesiogines transliacijas kas savaitę krenta
---
eina sau... Nu prodiuseriai tai kažkaip keistokai pasielgė. Tai reikėjo iš vis jau neberodyt.. Nes tikrai nei žiūrovams jauku žiūrėt, nei šiaip.. Iš vis kaip dalyviams jaustis, kurie pas jį papuolę buvo.
---
ale ot kokie Įdomu ar tik erzina. Man atrodo, tuoj turėtų paaiškėt dalyvių sąrašai

_____

ai, beje, kaip tau šiųmetinės lietuviškos kalėdinės reklamos? Kuri gražiausia? Man tai Maximos faina (jau kelinti metai vis kažką įdomaus sugalvoja) ir Eurovaistinės su šuniuku : Bet to šuniuko vis gaila kiekvieną kartą žiūrint
Dar fainas Lrt kalendorius

Oj man jau ten ir pirmas išsikvėpęs buvo biggrin.gif visai neužkabino..
——
Nu žinai.. būnant tokiose sąlygose, tai bet kur bet kokio ieškai smile.gif
—
Aš tai skiedžiu su mineralke, nes pas mane labai neskanus filtruotas ( nuo geležies ir kalkių) :/ toks.. išvis be skonio..
——-
Bet takeshi ten japonų biggrin.gif nežinau, nu prie progos užmesiu aky, kad nebūčiau kaip balta varna bent biggrin.gif aš va pvz Matricos nemačius iki šiol, vienintelė turbūt biggrin.gif
——-
Antras tik ir buvo sunkus smile.gif
———
Nu kad ne, čia toks jausmas, kad tikslas sudirbt žmones ir iš jų pasityčiot biggrin.gif
—-
Matai, kaip vienas iš trenerių pasakė, ir aš pilnai sutinku, kad čia žiūrovams šou, o dalyviam gal ir likimas sprendžias… tai iš tos pusės nu tikrai būtų nelabao teisinga nutraukt.. bet jo, sunku buvo į tą tuščią kėdę žiūrėt..
——
Manau tikrai šiemet nebus jų.. bet kas kitas galėtų nežinau biggrin.gif
———-
Ai kad aš jei ką žiūriu iš LT tai tik per LRT/LRT plius atsisukus biggrin.gif tai tiek temačiau, bet va eurovaistinės irgi labai patiko wub.gif o šiaip dar apple faina su tuo besmegeniu, bet nežinau, ar LT rodė?

_________
Koks Dakaras šiemet liūdnas :/ tai Laisvydas, tai dabar Beno ekipažas.. be pastarųjų man išvis ne Dakaras jau..gerai bent sveiki gyvi, nes jau vertėsi, tai vertėsi..

______
Tiesa, o jum nėr jausmo, kad šventės pasibaigė, ir toliau metų pabaiga tęsiasi? biggrin.gif nu man šiemet kaip niekad taip biggrin.gif atrodo tas pats Gruodis.. gal kad apsiniaukę ir sniego nėr..
Atsakyti
Braške, Blackkiss - ačiū 4u.gif Ir jus su praėjusiom šventėm! Linkiu tiesiog labai gerų Naujų metų 4u.gif

QUOTE(blackkiss @ 2022 01 05, 19:47)
Oj man jau ten ir pirmas išsikvėpęs buvo : D visai neužkabino..
——
Aš tai skiedžiu su mineralke, nes pas mane labai neskanus filtruotas ( nuo geležies ir kalkių) :/ toks.. išvis be skonio..
——-
Bet takeshi ten japonų  nežinau, nu prie progos užmesiu aky, kad nebūčiau kaip balta varna bent  aš va pvz Matricos nemačius iki šiol, vienintelė turbūt
——-
Antras tik ir buvo sunkus
———
Nu kad ne, čia toks jausmas, kad tikslas sudirbt žmones ir iš jų pasityčiot : D
—-
Manau tikrai šiemet nebus jų.. bet kas kitas galėtų nežinau
———-
Ai kad aš jei ką žiūriu iš LT tai tik per LRT/LRT plius atsisukus : D tai tiek temačiau, bet va eurovaistinės irgi labai patiko  o šiaip dar apple faina su tuo besmegeniu, bet nežinau, ar LT rodė?
_________
Koks Dakaras šiemet liūdnas  tai Laisvydas, tai dabar Beno ekipažas.. be pastarųjų man išvis ne Dakaras jau..gerai bent sveiki gyvi, nes jau vertėsi, tai vertėsi..
______
Tiesa, o jum nėr jausmo, kad šventės pasibaigė, ir toliau metų pabaiga tęsiasi? : D nu man šiemet kaip niekad taip : D atrodo tas pats Gruodis.. gal kad apsiniaukę ir sniego nėr..

Tai taip, geriausi buvo Virtuvė, bet paskutiniame berods sezone irgi ten truputį nusivažiavo. Būdavo, kad išsišokdavo koks sezonas ir to Eleon ir Grand, bet visumoj apibendrinus, tai neverta žiūrėt, jeigu ir nematei.
---
ai, jeigu geležies skonis, tai tada joa, ir man nepatiktų. Matyt, kažkas su vamzdynais. Pas mane tai nei filtro nereikia, nes skonis tikrai geras. Labai panašus kaip kaip tas parduotuvinis stalo vanduo biggrin.gif Juokiuosi, kad galima būtų pilstyt ir pardavinėt : D
---
Žinok ir aš nemačius biggrin.gif Svarbiausia, įsivaizduoju, kad man turėtų tikrai patikt ir vis atidėlioju doh.gif Nes tipo reikia kaip kokį gerą daiktą taupyt šventiškai progai :oh Jau galvojau per Kalėdas gal pažiūrėsiu, bet vėl nepažiūrėjau.
---
beje, į tą pačią temą - matei kas su Džokovičium atsitiko? Bet kas per naglumas - prie ko čia jam turėtų būti suteiktos išskirtinės sąlygos :oh Dėl to, kad žvaigždė, tai tipo galima viskas :oh Gerai Australija principus parodė. Tikiuosi ir nenusileis..
---
ai, tu apie tai biggrin.gif Kažkaip gal jau ir baigėsi ta patyčių mada, nes bent šįmet tai nebepastebėjau tokių dalykų. Man kaip tik pasirodė, kad per daug ten visiems nuolaidžiauja ir nesako teisybės, nors dainuoja tikrai nekaip :oh Juokingiausia, kai teisėjai aikčioja dėl visiškai prastų atlikimų.
Tiesa, laimėjo Antoine kaip ir buvau spėjus. Bet tai plem, kažkaip tikrai daugiau iš jo tikėjausi po to pirmo pasirodymo. Žodžiu, be reikalo žiūrėjau tą x faktorių :oh
---
jau šį savaitgalį prasidės atrankos biggrin.gif net nežinau kas ten galimi potencialūs laimėtojai gali būt, kas ten iš vis per sąrašai.
---
oi ta Apple tai iš viso nereali! Mane tai pastoviai sugraudina tokio tipo reklamos :oh Per Lt televizijas nežinau ar rodė, nes aš irgi tik lrt žiūriu ir tiktai x faktorių per tv3 žiūrėjau, tai per tv3 nemačiau,kad būtų rodę su besmegeniu.
---
oi joo, nekas dakaristams šįmet. Ta Vanago avarija, tai eina sau... tikrai keista, kaip jie nesusižeidė. O beje, kaip tau po to skandalo į Vanagą žiūrėt? Man tai kažkoks dvejopas jausmas.. Nors jį ten ir išteisino, kaip supratau, bet vistiek man liko toks kartėlis.
---
ane? biggrin.gif Aš tai šiaip irgi dar neįsivažiavus į Naujus metus. Man tai šįmet labai greit pralėkė jos. Atrodo tik reikėjo puošt eglutę, o jau ir nupuošinėja visi :oh Nu bet jeigu lapkritį pasipuošia. Kai prieš Kūčias puoši, tai norisi ilgiau dar palaikyt smile.gif
Bet kaip džiaugiausi, kad pagaliau Kalėdos buvo snieguotos kaip senais laikais wub.gif Nu tokios tikros Kalėdos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 06 sausio 2022 - 21:13

labas 4u.gif
QUOTE(tuktuk @ 2022 01 06, 21:08)
Ir jus su praėjusiom šventėm! Linkiu tiesiog labai gerų Naujų metų
---
ai, jeigu geležies skonis, tai tada joa, ir man nepatiktų. Matyt, kažkas su vamzdynais. Pas mane tai nei filtro nereikia, nes skonis tikrai geras.
---
beje, į tą pačią temą - matei kas su Džokovičium atsitiko? Bet kas per naglumas - prie ko čia jam turėtų būti suteiktos išskirtinės sąlygos
---
Žodžiu, be reikalo žiūrėjau tą x faktorių
---
jau šį savaitgalį prasidės atrankos net nežinau kas ten galimi potencialūs laimėtojai gali būt, kas ten iš vis per sąrašai.
---
oi joo, nekas dakaristams šįmet. Ta Vanago avarija, tai eina sau... tikrai keista, kaip jie nesusižeidė. O beje, kaip tau po to skandalo į Vanagą žiūrėt? Man tai kažkoks dvejopas jausmas.. Nors jį ten ir išteisino, kaip supratau, bet vistiek man liko toks kartėlis.
---
ane? Aš tai šiaip irgi dar neįsivažiavus į Naujus metus. Man tai šįmet labai greit pralėkė jos. Atrodo tik reikėjo puošt eglutę, o jau ir nupuošinėja visi Nu bet jeigu lapkritį pasipuošia. Kai prieš Kūčias puoši, tai norisi ilgiau dar palaikyt
----
Bet kaip džiaugiausi, kad pagaliau Kalėdos buvo snieguotos kaip senais laikais : Nu tokios tikros Kalėdos.

ačiū 4u.gif
-----
oi, ne, ne, ne taip supratai, ne geležies skonis, o daug geležies vandeny smile.gif tokia sudėtis tiesiog, bet nesveika kai viršyja kiekį. O skonis būtent po filtravimo neskanus, tiksliau beskonis.. toks net gal biškį į saldumą.. žodžiu, fui jei geriu prasiskiedžiu šiek tiek su mineralke biggrin.gif o vamzdžiai pas mane nauji - vanduo ne miesto, o iš gręžinio, todėl matyt toks..
------
aha, nu tai bet kažkodėl nenustebino.. bet klausyk, ten į finalą dar geresnis fruktas pateko biggrin.gif kur žiūrovai jam kalti vis buvo - tai per garsiai plojo, tai nepalaikė doh.gif iš kur ten tenise tokių priviso, niekad nebūdavo tokio turginio lygio biggrin.gif
-----
biggrin.gif Ukrainos voice'as prasidėjo, bet kažkaip irgi.. pastebėjau, kad net dainų niekad blindsuose nepasirenka.. o, beje spėk kas į žiuri grįžo biggrin.gif taip ir įtariau, kad ilgam Potapo jiems nepavyks atsikratyt biggrin.gif
------
nu ir kaip tau nugalėtoja? aš gal labiau už Augustę buvau.. Monikos daina tikrai ne eurovizijai, ne ta nuotaika, ne tas nusiteikimas būna.. nors šiaip faina tokia retro wub.gif žodžiu trūks Roopų biggrin.gif o beje Moldovos vėl skaičiau varys Zdob si zdoob'ai bigsmile.gif
aš kątik supratau, kaip reik dainą EVzijai daryt - sudainuot po sakinį kokiom 15 kalbų, kad susišluot iš jų po 12 balsų, ir žiūrėk laimėsim biggrin.gif
Ukrainos šiemet faina, bent man žymiai fainesnė už GO A smile.gif
------
nu biškį iš vienos pusės dvejopas jausmas, bet iš kitos tai aš kažkaip susilaikau nuo vertinimų, nes nežinau kokia ir kieno ten tiesa, iš tikrųjų.. bet manau, nu nebūtų gi taip paprastai išteisinę..
-----
bet kaip neprais greit, skaityk dvi dienos biggrin.gif nu tai kaip ir savaitgalis pralekia biggrin.gif nors man šiemet dar ne visai ir greit smile.gif gal kad iš namų dirbu, užteko laiko atsidžiaugt biggrin.gif
-----
jooo, šiemet super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 12 vasario 2022 - 23:25
Tuktuk, su gimtadieniuuuu!!! Palinkėsiu visko, ko tavo širdelė geidžia, ir svarbiausia aišku svekatytės ir lenvesnių, geresnių metų! Būk laiminga! 000552.gif birthday.gif clap.gif happybday.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Ačiū už sveikinimus, Blackkiss!!! 4u.gif

Kur taip dingus buvai? Jau galvojau gal kokią koroną pasigavai, kai taip visi serga unsure.gif

QUOTE(blackkiss @ 2022 02 13, 01:24)
aha, nu tai bet kažkodėl nenustebino.. bet klausyk, ten į finalą dar geresnis fruktas pateko  kur žiūrovai jam kalti vis buvo - tai per garsiai plojo, tai nepalaikė :oh iš kur ten tenise tokių priviso, niekad nebūdavo tokio turginio lygio
-----
Ukrainos voice'as prasidėjo, bet kažkaip irgi.. pastebėjau, kad net dainų niekad blindsuose nepasirenka.. o, beje spėk kas į žiuri grįžo  taip ir įtariau, kad ilgam Potapo jiems nepavyks atsikratyt
------
nu ir kaip tau nugalėtoja? aš gal labiau už Augustę buvau.. Monikos daina tikrai ne eurovizijai, ne ta nuotaika, ne tas nusiteikimas būna.. nors šiaip faina tokia retro :wub
----
o beje Moldovos vėl skaičiau varys Zdob si zdoob'ai
----
aš kątik supratau, kaip reik dainą EVzijai daryt - sudainuot po sakinį kokiom 15 kalbų, kad susišluot iš jų po 12 balsų, ir žiūrėk laimėsim
----
Ukrainos šiemet faina, bent man žymiai fainesnė už GO A

oi joo, ten tas tai pagerintas doh.gif Nu toks bjaurus tipelis, matyt doh.gif Per kažurį match'ą rėkė ant operatoriaus kam per arti pritraukė teisėjo veidą į ekraną, nes tipo to teisėjo veidas jį gąsdino lotuliukas.gif Ten lyg rusas kažkoks? Yra dar vienas - berods Vokietijos rusas, tai tas irgi kažkoks baisiai pasikėlęs.
---
Tipo Potapas grįžo? doh.gif Taigi sakė nebegrįš jau biggrin.gif O tai pala, tai Tina su Monatiku išėjo kaip ir žadėjo?
---
Man tai Monikos pasirodymas labiausiai ir patiko. Augustės daina irgi nieko visai, bet Monikos man visas vaizdas kažkaip labai užkabino. Aišku, eilinį kartą nelaimėsim su šia daina, nes toli gražu ne masiniam skoniui, labai jau specifinė retro. Bet kas man labiausiai patiko, tai kaip ji savimi užpildo visą sceną beveik nieko nedarydama biggrin.gif Įdomu į ją žiūrėt ir tas pasirodymas toks kinematografinis gaunasi - ji kaip koks personažas iš tolimos praeities. Dar vienas pliusas man, tai kad lietuvių kalba pagaliau po ilgo laiko tarpo vėl bus EV wub.gif Turbūt prisimenat kaip aš čia vis zyzdavau dėl LT kalbos biggrin.gif Nu nors kartą gi galima pabandyt ir tokį variantą. Biškį juokinga, kai žiūrint apžvalgas youtube, ne vienas užsienietis sako, kad lietuvė prancūzų kalba dainuoja doh.gif :lol Man tai atrodo visai nepanašu. Bet jiems, matyt, yra kažkokių sąskambių.
---
ane? bigsmile.gif Kiek pamenu faini jie buvo. Nors dabar jau tiksliai nepamenu ką dainavo, žinau tik kad prie tų smagesnių.
---
o čia idėja laugh.gif
---
plem, bet lygtai nebevarys jau ta, kurią išrinko? Kažkoks ten skandalas buvo, tai nežinau kaip ten užsibaigė. Ta išrinkta daina, tai tokia stipri vėl pasirodė, kabinanti emociškai.

Klausei dar ko nors? Aš italus paklausiau, tai vėl man jų daina faina wub.gif Žiūriu, kažkaip kasmet gerai suvaibinu aš su jų muzika biggrin.gif Nepamenu dar nei vienų metų, kad man jie būtų visai nepatikę. Vistiek daugiau mažiau geri būna.
Beje, mūsų Monika su savo stiliuku, tai labai gerai tiks į Italiją biggrin.gif Tikiuosi šukuosenos nepakeis kaip kad jai visi siūlo : D Aš tame jos pasirodyme iš vis nieko nekeisčiau - nei šukuosenos, nei suknelės. Viskas labai skoningai ir stilingai atrodo : )

_____

Žiūrėjai olimpiadą? Kaip keista, kad taip greit praėjo..
Atsakyti
Blackkiss, ar stebi kas vyksta Ukrainoj? Jau rusų tankai Donbase. Dabar Zelenskis turi tiesiogiai kalbą sakyt kažkada.
Kas per brudas, suknistas okupantas caras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 vasario 2022 - 00:17
Labukas
QUOTE(tuktuk @ 2022 02 20, 18:04)
Kur taip dingus buvai? Jau galvojau gal kokią koroną pasigavai, kai taip visi serga
———
Ten lyg rusas kažkoks? Yra dar vienas - berods Vokietijos rusas, tai tas irgi kažkoks baisiai pasikėlęs.
---
Tipo Potapas grįžo? Taigi sakė nebegrįš jau O tai pala, tai Tina su Monatiku išėjo kaip ir žadėjo?
---
Man tai Monikos pasirodymas labiausiai ir patiko. Augustės daina irgi nieko visai, bet Monikos man visas vaizdas kažkaip labai užkabino.
——-
Biškį juokinga, kai žiūrint apžvalgas youtube, ne vienas užsienietis sako, kad lietuvė prancūzų kalba dainuoja Man tai atrodo visai nepanašu. Bet jiems, matyt, yra kažkokių sąskambių.
---
ane?: Kiek pamenu faini jie buvo. Nors dabar jau tiksliai nepamenu ką dainavo, žinau tik kad prie tų smagesnių.
---
plem, bet lygtai nebevarys jau ta, kurią išrinko? Kažkoks ten skandalas buvo, tai nežinau kaip ten užsibaigė. Ta išrinkta daina, tai tokia stipri vėl pasirodė, kabinanti emociškai.
——-
Klausei dar ko nors? Aš italus paklausiau, tai vėl man jų daina faina :
——-
Beje, mūsų Monika su savo stiliuku, tai labai gerai tiks į Italiją
_____
Žiūrėjai olimpiadą? Kaip keista, kad taip greit praėjo..

Ai kažkaip užsisukus labai, šunį dar vedėm į mokyklą, tai taip gavos, kad visi vakarai beveik užimti :/ dar kolegę apmokiau, tai nelabai jau būdavo jėgų dar prie kompo sėst po darbo biggrin.gif dabar biškį laisviau.
——
Aha, tas iš Vokietijos..bet dar su tuo palygint visai normalus pasirodė, kiek mačiau.. bet mačiau gal vienam mače tik biggrin.gif
——-
Nu tai va! biggrin.gif Aš sakiau neilgam jis čia.. dabar laidoj sakė “aš čia amžiams” biggrin.gif doh.gif Monatikas, Olegas ir Tina išėjo.. tiesa Tina jau buvo atėjus į aną laidą biggrin.gif
——-
Man tai vis tik labiausiai Augustės daina patiko.. nu nepateks Monika į finalą tikrai..
——-
Jo, tai pasakojau kažkada kad kai lietuviškai Graikijoj su mama kalbėjom, palaikė amerikiečiai prancūzėm biggrin.gif man irgi kažkaip nepanaši, bet užsieniečiam geriau panašumas girdisi, matyt smile.gif
———
Dukart dalyvavo, antrą kartą tai lievai jau buvo daina, bet pirma tokia kabinanti..
——-
Aha, plem kaip gaila, mano absoliuti favoritė, nežinau kiek kartų perklausiau.. nu tokia stipri daina.. garantuotai laimėtų. Bet dabar klausimas ar ir šitie Kalushai važiuos, kai tokia situacija..
——-
Italus klausiau irgi, nu bet šiemet man kažkokia nūdna daina pasirodė.. ai dar latvių girdėjau, nu ten baisuma su skambiu pavadinimu “valgyk savo salotas” doh.gif biggrin.gif
———-
Tai ji ir sakė, kad tik dėl to dalyvauja, kad Italijoj bus smile.gif
———
Aha bet kažkaip tik čiuožimą ir snowboardus smile.gif kaip tau atidarymas? Aš iki paskutinės sekundės vis laukiau, gal dar kokią normalią ugnį vis tik uždegs biggrin.gif nu kur tau - fakelą įkišo į snaigę ir gerai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2022 02 22, 00:17)
Blackkiss, ar stebi kas vyksta Ukrainoj? Jau rusų tankai Donbase. Dabar Zelenskis turi tiesiogiai kalbą sakyt kažkada.
Kas per brudas, suknistas okupantas caras...

Oi ir nesakyk… aš tai išvis ten ir giminių turių, tėvų draugų ten kiek.. labai baisu dabar..
brudas absoliutus, aš vis galvoju, nu kiek milijonų žmonių jam blogo linki dabar, ir nieko, niekaip šito bjaurasties karma nepaveikia..
Atsakyti
Labukas..
QUOTE(blackkiss @ 2022 02 24, 23:36)
Aha, tas iš Vokietijos..bet dar su tuo palygint visai normalus pasirodė, kiek mačiau.. bet mačiau gal vienam mače tik
——-
Nu tai va! : D Aš sakiau neilgam jis čia.. dabar laidoj sakė “aš čia amžiams” Monatikas, Olegas ir Tina išėjo.. tiesa Tina jau buvo atėjus į aną laidą
——-
Man tai vis tik labiausiai Augustės daina patiko.. nu nepateks Monika į finalą tikrai..
——-
Jo, tai pasakojau kažkada kad kai lietuviškai Graikijoj su mama kalbėjom, palaikė amerikiečiai prancūzėm : D man irgi kažkaip nepanaši, bet užsieniečiam geriau panašumas girdisi, matyt
———
Dukart dalyvavo, antrą kartą tai lievai jau buvo daina, bet pirma tokia kabinanti..
——-
Aha, plem kaip gaila, mano absoliuti favoritė, nežinau kiek kartų perklausiau.. nu tokia stipri daina.. garantuotai laimėtų. Bet dabar klausimas ar ir šitie Kalushai važiuos, kai tokia situacija..
——-
ai dar latvių girdėjau, nu ten baisuma su skambiu pavadinimu “valgyk savo salotas”
———-
Aha bet kažkaip tik čiuožimą ir snowboardus
----
kaip tau atidarymas? Aš iki paskutinės sekundės vis laukiau, gal dar kokią normalią ugnį vis tik uždegs  nu kur tau - fakelą įkišo į snaigę ir gerai

----------
Oi ir nesakyk… aš tai išvis ten ir giminių turių, tėvų draugų ten kiek.. labai baisu dabar..
brudas absoliutus, aš vis galvoju, nu kiek milijonų žmonių jam blogo linki dabar, ir nieko, niekaip šito bjaurasties karma nepaveikia..

Žinok tas Zverevas ir vėl siautėjo blink.gif Su rakete daužė bokštelio teisėjo kėdę, vos ne per kojas :oh nu koks normalus taip darytų :oh
--
oi tai net visi trys išėjo unsure.gif Kaip keista... O tai kas kiti atėję be Potapo?
---
Nu toks ant ribos turbūt bus tas patekimas. Šiaip lopai Eurovizijos rengėjai, nes rusams leido dalyvaut. Turėtų visos šalys iš vis boikotuot tokiu atveju tą Euroviziją.
---
geras biggrin.gif nu va, sakau, kad jiems kažkaip keistai girdisi : D
---
Ta daina tikrai būtų laimėjus ypač kai tokia situacija Ukrainoje. Neįsivaizduoju kaip dabar bus iš vis su ta EV... Jau atrodo korona pradėjo išsikvėpt po truputį ir dabar tas karas prasidėjo verysad.gif nėra ramybės.
---
oooi, latvių tai kokia pieva šiais metais. Nu tiksliau muzika tai dar dar, nu bet žodžiai :oh
---
jo, aš irgi šituos žiūrėjau, dar biatloną, kur mūsiškiai dalyvavo. O per čiuožimą tai ruskiai sunervino eilinį kartą su savo dopingu. Kaip šitaip vaikus išnaudoja :oh
---
nu su ta ugnim, tai :oh biggrin.gif aš irgi laukiau laukiau ir nesupratau, kad jau čia ta Olimpinė ugnis :oh Ant tiek silpnai sugalvojo. Pradžioj net neįžiūrėjau, kad ten uždegė, turėjau arčiau teliko prieit.
---

aš tiesiog atrodo negaliu patikėt kad tokie dalykai vyksta 21 amžiuje verysad.gif Tas bjaurastis tikrai nenormalus ir visiškai neprognozuojamas. Visą dieną tiesiogines transliacijas žiūriu, skaitau portalus ir nervuojuosi. Tie visi video ir nuotraukos, tai baisu... Kaip man gaila tų žmonių verysad.gif Ir niekas negalvojo, kad puls keliais frontais. Kad puls, tai jau buvo aišku, kai tankai pradėjo važiuot, bet kad taip..

O tavo giminės, tėvų draugai saugūs? Jetus, baisu net įsivaizduot kaip jaučiatės...
________

Kažin kaip kitose šalyse nuotaikos. Gal Braškė papasakos.. Skaičiau, kad Suomija jau lygtai irgi norėtų į nato.

Dabar gi dar ir Černobilį jie užėmė. Kai tokie neprognozuojami, tai neaišku ką gali sugalvot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 24 vasario 2022 - 23:48
QUOTE(tuktuk @ 2022 02 24, 23:40)
Žinok tas Zverevas ir vėl siautėjo: Su rakete daužė bokštelio teisėjo kėdę, vos ne per kojas :oh nu koks normalus taip darytų
--
oi tai net visi trys išėjo : Kaip keista... O tai kas kiti atėję be Potapo?
---
Šiaip lopai Eurovizijos rengėjai, nes rusams leido dalyvaut. Turėtų visos šalys iš vis boikotuot tokiu atveju tą Euroviziją.
---
Ta daina tikrai būtų laimėjus ypač kai tokia situacija Ukrainoje. Neįsivaizduoju kaip dabar bus iš vis su ta EV... Jau atrodo korona pradėjo išsikvėpt po truputį ir dabar tas karas prasidėjo nėra ramybės.
---
oooi, latvių tai kokia pieva šiais metais. Nu tiksliau muzika tai dar dar, nu bet žodžiai
---
jo, aš irgi šituos žiūrėjau, dar biatloną, kur mūsiškiai dalyvavo. O per čiuožimą tai ruskiai sunervino eilinį kartą su savo dopingu. Kaip šitaip vaikus išnaudoja
---
nu su ta ugnim, tai aš irgi laukiau laukiau ir nesupratau, kad jau čia ta Olimpinė ugnis  tiek silpnai sugalvojo. Pradžioj net neįžiūrėjau, kad ten uždegė, turėjau arčiau teliko prieit.
---
aš tiesiog atrodo negaliu patikėt kad tokie dalykai vyksta 21 amžiuje ..Tas bjaurastis tikrai nenormalus ir visiškai neprognozuojamas. Visą dieną tiesiogines transliacijas žiūriu, skaitau portalus ir nervuojuosi. Tie visi video ir nuotraukos, tai baisu... Kaip man gaila tų žmonių Ir niekas negalvojo, kad puls keliais frontais. Kad puls, tai jau buvo aišku, kai tankai pradėjo važiuot, bet kad taip..
——
O tavo giminės, tėvų draugai saugūs? Jetus, baisu net įsivaizduot kaip jaučiatės...
________

Skaičiau, kad Suomija jau lygtai irgi norėtų į nato.
———
Dabar gi dar ir Černobilį jie užėmė. Kai tokie neprognozuojami, tai neaišku ką gali sugalvot.

Omg.. nu bet kas per laukinė tauta, nesuprantu…
———
Tai kanalas balsavimą darė, ką žmonės norėtų matyt smile.gif nu be Potapo Nadia, Poliakova tokia ir Vakarchukas..
———
Jau nebeleido biggrin.gif ačiū Estijai ir Suomijai wub.gif kurios reikalavo vėl kad pašalintų ir sakė tada pačios nedalyvaus..
———
O vat žinok man jau taip vienodai ta korona, aš jau ir pamiršau kad tokia egzistuoja per pastarąsias dienas.. kaip sakoma, viskas pažįstama palyginus..
———
Aš jos, žinok, kažkaip net nedaklausiau iki galo biggrin.gif neužteko kantrybės biggrin.gif ir jau Latvija tai tikrai turi iš ko rinktis.. kaip ir Ukraina, ir va tau - Kalioshų orkestras kažkoks biggrin.gif doh.gif
———
Ot tai naujiena, nuo kada jiem vaikų gaila.. o kai kareivėlius beveik vaikus siunčia mirt, ką gaili jų?..
Bet va kaip jiem tas dopingas padeda čiuožime niekaip nesuprantu.. ir ispanų porą dabar sugavo apsidopinus..
——-
Nuuu bet grynai biggrin.gif galėjo pabaigoj ir negesint, via tiek nesimatė biggrin.gif
———
Ir čia net karu sunku pavadint, čia kažkoks visuotinis teroristinis antpuolis - nu nevyksta taip karai - kare kariuomenė prieš kariuomenė, o ne prieš civilius beginklius žmones, vaikus.. košmaras kažkoks.. va skaičiau prieš porą valandų 14-kos metų vaikas žuvo..
O diena išvis, negalėjau akim patikėt - važiavo tankas.. tada pristabdė, ten džipas kelkrašty stovėjo, ir žmogus viduj sėdėjo, tas tankas pavažiavo atgal, nusuko, sutraiškė tą džipą, ir nuvažiavo toliau.. nu protas neišneša.. aš nežinau ko jiem uždavė nes taip negali elgtis nei sveiko nei nesveiko proto žmonės..
———
Oi kur ten saugūs.. va skambinom giminėm, tai 5min kalbėjom, tieeek sprogimų per tą laiką girdėjos.. o jie net negali bėgt į slėptuves, nes senas žmogus šeimoj yra, tai sakė kol aprengsim, suruošim, ir karas baigsis…
O kiek dar ir kareivių pažįstamų ukrainiečių turi tėvai.. kad ir nepažįstamų ne mažiau gaila - va kur buvo į Druskininkus atvažiavę 200 kareivių reabilitacijai po Donbaso karo, tai per vakar šiandien 100 jau žuvo..
———
Ane? Vakar dar nenorėjo..
———
Nu sako Černobilį užėmė, kad tipo vienintelis kelias jiem pro ten, nes gi tokioj zonoj niekas į juos nešaudys.. šlykštynės, negaliu..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2022 02 25, 21:31)
Omg.. nu bet kas per laukinė tauta, nesuprantu…
———
Tai kanalas balsavimą darė, ką žmonės norėtų matyt smile.gif nu be Potapo Nadia, Poliakova tokia ir Vakarchukas..
———
Jau nebeleido biggrin.gif ačiū Estijai ir Suomijai wub.gif kurios reikalavo vėl kad pašalintų ir sakė tada pačios nedalyvaus..
———
O vat žinok man jau taip vienodai ta korona, aš jau ir pamiršau kad tokia egzistuoja per pastarąsias dienas.. kaip sakoma, viskas pažįstama palyginus..
———
Ir čia net karu sunku pavadint, čia kažkoks visuotinis teroristinis antpuolis - nu nevyksta taip karai - kare kariuomenė prieš kariuomenė, o ne prieš civilius beginklius žmones, vaikus.. košmaras kažkoks.. va skaičiau prieš porą valandų 14-kos metų vaikas žuvo..
O diena išvis, negalėjau akim patikėt - važiavo tankas.. tada pristabdė, ten džipas kelkrašty stovėjo, ir žmogus viduj sėdėjo, tas tankas pavažiavo atgal, nusuko, sutraiškė tą džipą, ir nuvažiavo toliau.. nu protas neišneša.. aš nežinau ko jiem uždavė nes taip negali elgtis nei sveiko nei nesveiko proto žmonės..
———
Oi kur ten saugūs.. va skambinom giminėm, tai 5min kalbėjom, tieeek sprogimų per tą laiką girdėjos.. o jie net negali bėgt į slėptuves, nes senas žmogus šeimoj yra, tai sakė kol aprengsim, suruošim, ir karas baigsis…
O kiek dar ir kareivių pažįstamų ukrainiečių turi tėvai.. kad ir nepažįstamų ne mažiau gaila - va kur buvo į Druskininkus atvažiavę 200 kareivių reabilitacijai po Donbaso karo, tai per vakar šiandien 100 jau žuvo..
———
Ane? Vakar dar nenorėjo..

jų protu nesuprast...
---
Vakarchukas iš Okean Elzy ane? smile.gif Poliakovą, man atrodo, žinau irgi. Nors iš jos kažko įdomesnio nesitikėčiau tikriausiai.
---
wub.gif Šaunuoliai estai su suomiais.
Pagaliau susivokė tie rengėjai, nes nu tiesiog nesuprantamas buvo tas leidimas :oh Jie gal nemato visų tų žudomų žmonių, verkiančių vaikų slėptuvėse...
---
man irgi... jau apie nieką kitą nebeišeina galvot, tik apie tą suknistą karą. Antra diena nebesidirba net normaliai, vis įvykius stebiu. Ir baimė ima, jau nervinis drebulys užėjęs kažkoks, ašaros kaupiasi akyse. Per lrt žinias parodė tokius mažiukus vaikučius verkiančius, tai taip širdį suspaudė...
---
taip, mačiau tą video su tanku.. Bet ant kiek reikia būti šlykščiu žmogysta aš nesuvokiu. Važiuoja sau senukas savo automobiliu, o per jį tankas pervažiuoja. Ne tai kad apvažiuotų, bet specialiai tiesiai. Bet gerai, kad gyvas bent jau liko tas žmogelis.
Man pikčiausia, kad vakariečiams neypatingai rūpi tie ukrainiečiai. Skaičiau straipsnį/įžvalgas apie tai, kaip tada islamistams Prancūzijoje susprogdinus redackciją, į gatves visoje Europoje išėjo minios žmonių. Arba per Black Lives Matter - iki šiol nerimsta protestai. O dabar ką tie vakariečiai daro? Ogi beveik nieko. Jeigu kokios šalys ir eina į gatves palaikymo išreikšt, tai tik Lenkija, Baltijos šalys. Kokioj Vokietijoj ar Prancūzijoj grupelės nedidelės kaip tas žurnalistas rašė-daugiausiai pačių ukrainiečių gyvenančių ten. Man žiauriai pikta ir gėda dėl tokio vakariečių požiūrio. Kur Vokietija buvo, kai Lenkija ir Baltijos šalys sakė užraukt tą dujotiekį dar pačioje pradžioje statybų?? viskas ir išsipildė kaip pagal tą scenarijų. Tai dabar jau sustabdė. O reikėjo net nepradėt.
---
jetau jetau... net nežinau ką pasakyt.. Laikykitės console.gif Jeigu jau man tokia baimė, kai neturiu jokių giminių ten, tai ką jau tau bekalbėt...Reikia tikėtis, kad viskas ten jiems bus gerai.
---
matyt, jau apsigalvojo, susiprato. Mačiau jau rašė, kad Rusija nepatenkinta tuo.

Košmaras kažkoks, kas galėjo pagalvot, kad šitaip puls tie brudai iš visų pusių.
Atsakyti
Matei, Ukrainos prezidentas išėjo į gatvę pasirodyt, nes jau buvo pradėtas skleist melas, kad dingo iš šalies. O aš pačioje pradžioje, kai jį išrinko, net netikėjau, kad jis bus toks tvirtas lyderis...
Atsakyti
Blackkiss, kaip laikaisi?
Atsakyti