Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(VanilineBraske @ 2021 11 15, 19:46)
Laba,
nu aš vėl tik už sveikinimus ateinu padėkoti  biggrin.gif  4u.gif Vardas Elii  smile.gif
---
Turėjau truputi visokio smulkaus darbo prie kompo, tai uošvienė į lauką išvarė, o aš galvoju tuo pačiu jums parašysiu  rolleyes.gif

Labukas 4u.gif
Koks fainas wub.gif Bet turiu pasitikslint - berniukas, ar mergaitė? Nes skambesys tai ir mergaitei atrodo tinkamas būtų smile.gif Šiaip tikrai labai gražus vardas wub.gif
---

awww... kaip miela, kad nepamiršti wub.gif

O ar naktim ramiai leidžia miegot ar tenka dažnai keltis? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 15 lapkričio 2021 - 18:11
QUOTE(tuktuk @ 2021 11 15, 18:10)
Labukas 4u.gif
Koks fainas wub.gif Bet turiu pasitikslint - berniukas, ar mergaitė? Nes skambesys tai ir mergaitei atrodo tinkamas būtų smile.gif Šiaip tikrai labai gražus vardas wub.gif
---

awww... kaip miela, kad nepamiršti wub.gif

O ar naktim ramiai leidžia miegot ar tenka dažnai keltis? smile.gif

Mergina mirksiukas.gif

Žinok, neįtikėtinai gerai miega kolkas. Iki tokio lygio, kad naktį netgi būna prabundu žiūrėt ar viskas gerai. Pavalgo ir toliau miegot biggrin.gif
O šiaip jau rutina šiokia tokia atsiranda. Vis daugiau "kišenių" dienoje ir dėl savęs kažką nuveikti. Dar man labai pasisekė, kad uošvienė ateina pagelbėti. Atvažiavo mėnesiui, bet pas draugę apsistojo, tai išsikviečiu, kai reikia, o taip ramu biggrin.gif

Viršininkė jau nerimsta, tai vėl kada užbėgsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 11 15, 20:41)
Mergina  mirksiukas.gif

Žinok, neįtikėtinai gerai miega kolkas. Iki tokio lygio, kad naktį netgi būna prabundu žiūrėt ar viskas gerai. Pavalgo ir toliau miegot 
------
O šiaip jau rutina šiokia tokia atsiranda. Vis daugiau "kišenių" dienoje ir dėl savęs kažką nuveikti. Dar man labai pasisekė, kad uošvienė ateina pagelbėti. Atvažiavo mėnesiui, bet pas draugę apsistojo, tai išsikviečiu, kai reikia, o taip ramu 
----
Viršininkė jau nerimsta, tai vėl kada užbėgsiu  mirksiukas.gif

aa, kaip aš čia taip buvau įsitikinus, kad vaikinas biggrin.gif
Dabar pagalvojau ir pas mus yra panašus vardas - Elija. Gal kilmė panaši smile.gif Šiaip labai gražus Elii skambesys.
---
oi, tai gerai bigsmile.gif Žinau, kad kiti kūdikiai iš viso beveik neleidžia miegot - pastoviai juos maitint reikia biggrin.gif Pažįstama dvynukus neseniai pagimdė, tai sakė vienas pradeda rėkt, ir kitą prižadina doh.gif laugh.gif O tada ir tas kitas įsijungia į duetą biggrin.gif
---
biggrin.gif Labai fainai, kai yra kas padeda bent pačioj pradžioj. Nenuvargsi gal per daug, į kokį spa nueisi : )
---
4u.gif dabar jau yra kas vadovauja namie biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2021 11 15, 19:23)

Dabar pagalvojau ir pas mus yra panašus vardas - Elija. Gal kilmė panaši smile.gif Šiaip labai gražus Elii skambesys.
---
oi, tai gerai bigsmile.gif Žinau, kad kiti kūdikiai iš viso beveik neleidžia miegot - pastoviai juos maitint reikia biggrin.gif Pažįstama dvynukus neseniai pagimdė, tai sakė vienas pradeda rėkt, ir kitą prižadina doh.gif laugh.gif O tada ir tas kitas įsijungia į duetą biggrin.gif

Tai įvairių to vardo kilmių yra. Vien jau kiek vardų gali būti sutrumpinta kaip Elli biggrin.gif

Va čia tai tikrai vargšė unsure.gif
Aš galvoju, kad maniškė taip gerai miega, nes bezda kaip užsukta doh.gif biggrin.gif Žarnyne niekas neužsilaiko, neskauda, ir naktim gali ramiai parpti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 11 18, 19:14)
Tai įvairių to vardo kilmių yra. Vien jau kiek vardų gali būti sutrumpinta kaip Elli  biggrin.gif

Va čia tai tikrai vargšė  unsure.gif
---
Aš galvoju, kad maniškė taip gerai miega, nes bezda kaip užsukta doh.gif  biggrin.gif Žarnyne niekas neužsilaiko, neskauda, ir naktim gali ramiai parpti  biggrin.gif

O kai rinkot vardą greit išrinkot, ar buvo ginčų? biggrin.gif
---
nu tikrai sunku jai, nes labai neramūs piliečiai biggrin.gif Ten ir seneliai atskrenda pasikeisdami padėt. Nu biškį vargelis, bet kai paaugs, gal nebus taip sunku biggrin.gif
---
loooool doh.gif lotuliukas.gif nu kad prajuokinai negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet rimtai gal čia to ramumo priežastis biggrin.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 11 09, 13:41)

Blackkiss!! Vėl tu nori mane įklampint ane :
Jei rimtai, tai tikrai įdomiai labai skamba : Aš dar kai mėgėja visokių kosminių dalykų.
———
Vis stebiu, kai Musk'as raketas leidžia Žiūrėjau ir kai Bezos skrido.
——-
Lygtai kažkokia aktorė ten skrido ir filmavosi? O gal čia dar kažkas kito
———
O kokį serialą žiūri?
Aš dabar nieko nežiūriu, galvoju gal pradėt tą visų labai liaupsinamą Squid Game, bet neįsivaizduoju ar įdomus
———
aha, dariausi. Dabar vėl galvoju pasidaryt įdomumo dėlei. Prisiminiau, kad kažkada jau ir trečias skiepas artėja. Tada kai dariausi po antro, tai apie 1000 buvo
O tu dareisi?
---
aš anksčiau irgi iš biblės imdavau, dabar per tą pandemiją apstojau, man vaidenasi virusai visur
---
Nors dabar tai net nežinau ar išdrįsčiau eit į sausakimšą areną..
---
Tau tau turbūt dėl sausumo niežti, o kai akys sausos, tai tikrai pavojinga linzes nešiot. Nes kai akys sudirgusios galima labai lengvai jas pažeist ir infekciją įnešt.
O tu lašus kokius vartoji nuo sausumo? Aš tai vartoju, nes mano irgi labai sausėja nuo kompo.
---
Rusijos voice? ko tai visai nenustebau, kad įsitraukus jau sėdi O kokia trenerių sudėtis? Seriožka yra?
----
oi netgi taip? aš galvojau, kad kai padaro, tai visam gyvenimui. O jei dar kartot reikia, tai tikrai nesąmonė tada ta operacija. Juk ta ragenos sluoksnį turi išplonint..
---
aha, labai gražiai Galėtų jam per x faktorių duot pasirinkt savo repertuarą ir stilių, nes jau matau, kaip jį pradeda visokie scenaristai lipdyt pagal
___
Beje, matei kas prie mūsų sienų vyksta?

Oi,jei patinka, tai tiesiog privalu pažiūrėt biggrin.gif
——
aš irgi pažiūriu, bet ten neįdomu, tipo nuo žemės ataiplėšia ir vsio biggrin.gif o čia rodė ir kaip iš orbitos išeina.. nu lb įdomu! biggrin.gif gyvai stebėjau smile.gif
———-
Aha, trise skrido - aktorė, režisierius ir kosmonautas.. bet šiaip tai rizika, aš galvoju, o jei kosmonautui kas su sveikata (nu ten perkrova 8g būna, tai maža kas, maža kada gali būt), ir ką tie dviese? Nu apmokyti, bet stresinėj situacijoj, ką ten atsikintų…tai tu įsivaizduok kaip tyčia automatinis prisisvartavimas nepavyko, kas gana retai būna biggrin.gif
———
Ai medicininį tokį greitoji pagalba.. ta squid game pirmą seriją bandžiau žiūrėt, tai.. nežinau, nu matosi kokybiškas, bet kaip tai netraukia.. gal ta korėjiečių kultūra tolima man, bet.. biggrin.gif nu toks džekičaniškas..gal reiks dar kada pažiūrėt…
———
Aha, aš du mėn po skiepo dariaus, buvo 2300, dabar darkart dariaus prieš trečia - jau tik 300 beliko.. o tu gal jau pasiskiepijai? Aš dar laukiu kol mėn praeis po gripo skiepo..
———
Tai dvi dienas palaikai kažkur karantinuotis, ir viskas smile.gif
——-
Nu šiaip gerai sakai.. o dar su kaukėm.. fui.. pusė fainumo dingsta smile.gif
———
Tai va aš prisimenu kad reik įsilašint, kai jau visai ne kažkas būna biggrin.gif jo, linzių aš visai negaliu nešiot, nes ir šiaip alergizuoja pastoviai kas nors tas akis
———
Aha.. oi, ne, jis gi rusiškam niekas ir nebuvo.. oi tiesa, prajuokino mane VK (nu čia jų vietinis facebookas) - išmetė notificationa neseniai “do you know Sergey Lazarev?” lotuliukas.gif ir gi nenaudoju to VK n laiko jau, svarbiausia biggrin.gif
——-
Aš irgi taip galvojau biggrin.gif bet va pasirodo nieko amžino nèr biggrin.gif max 4metai ir pradeda prastėt.. ir kažkaip dar sakė tamsoj atstumą biškį iškreipia-nu čia vairuojant svarbu..
——-
Įmesk ką Antuanas dainuos, visai įdomu paklausyt bus smile.gif
———
Oi ir nesakyk, jau trūksta net piktumo.. dar gerai, bent vėliau pradėjo nebeįleist.. bet kas svarbiausia tuos 4tūkst vis tiek teks kažkada paleist, tai baisu pagalvot, kas dėsis..

Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 11 15, 18:41)
Mergina  mirksiukas.gif

Žinok, neįtikėtinai gerai miega kolkas. Iki tokio lygio, kad naktį netgi būna prabundu žiūrėt ar viskas gerai. Pavalgo ir toliau miegot  biggrin.gif
O šiaip jau rutina šiokia tokia atsiranda. Vis daugiau "kišenių" dienoje ir dėl savęs kažką nuveikti. Dar man labai pasisekė, kad uošvienė ateina pagelbėti. Atvažiavo mėnesiui, bet pas draugę apsistojo, tai išsikviečiu, kai reikia, o taip ramu  biggrin.gif

Viršininkė jau nerimsta, tai vėl kada užbėgsiu  mirksiukas.gif

Geras, aš irgi galvojau, kad berniukas, gal Tuktuk čia įtikino biggrin.gif labai gražus vardas smile.gif
———
Tai super, matyt jau ir bus ramiakė smile.gif o mano viena draugė sakė kas pusvalandį, kas valandą keldavos.. tai košmaras kažkoks.. fainai, kad turi kas padeda smile.gif o kiek tau dekreto atostogos? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 11 18, 17:14)
Tai įvairių to vardo kilmių yra. Vien jau kiek vardų gali būti sutrumpinta kaip Elli  biggrin.gif

Va čia tai tikrai vargšė  unsure.gif
Aš galvoju, kad maniškė taip gerai miega, nes bezda kaip užsukta doh.gif  biggrin.gif Žarnyne niekas neužsilaiko, neskauda, ir naktim gali ramiai parpti  biggrin.gif

Looooool biggrin.gif nu gal ir taip biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif kaip nauja Roopų daina? smile.gif kaip suprantu, jie dalyvaus atrankoj su šita. Aš tai nežinau, aš dar vis viską lyginu su jų pirma EV daina biggrin.gif ir visos nublanksta
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2021 11 22, 19:27)
Oi,jei patinka, tai tiesiog privalu pažiūrėt :
aš irgi pažiūriu, bet ten neįdomu, tipo nuo žemės ataiplėšia ir vsio  o čia rodė ir kaip iš orbitos išeina.. nu lb įdomu! gyvai stebėjau
———-
Aha, trise skrido - aktorė, režisierius ir kosmonautas.. bet šiaip tai rizika, aš galvoju, o jei kosmonautui kas su sveikata (nu ten perkrova 8g būna, tai maža kas, maža kada gali būt), ir ką tie dviese? Nu apmokyti, bet stresinėj situacijoj, ką ten atsikintų…tai tu įsivaizduok kaip tyčia automatinis prisisvartavimas nepavyko, kas gana retai būna
———
ta squid game pirmą seriją bandžiau žiūrėt, tai.. nežinau, nu matosi kokybiškas, bet kaip tai netraukia.. gal ta korėjiečių kultūra tolima man, bet..  nu toks džekičaniškas..gal reiks dar kada pažiūrėt…
———
Aha, aš du mėn po skiepo dariaus, buvo 2300, dabar darkart dariaus prieš trečia - jau tik 300 beliko.. o tu gal jau pasiskiepijai? Aš dar laukiu kol mėn praeis po gripo skiepo..
———
Tai dvi dienas palaikai kažkur karantinuotis, ir viskas
——-
Aha.. oi, ne, jis gi rusiškam niekas ir nebuvo.. oi tiesa, prajuokino mane VK (nu čia jų vietinis facebookas) - išmetė notificationa neseniai “do you know Sergey Lazarev?”  ir gi nenaudoju to VK n laiko jau, svarbiausia
——-
Įmesk ką Antuanas dainuos, visai įdomu paklausyt bus

O kur čia galima pažiūrėt? Link'ą gal turi kokį? biggrin.gif

Vienas dalykas tai žiauriai mane nustebino (kažkaip nebuvau susimąsčius apie tai) - pvz, kosmonautai perdirba šlapimą į vandenį ir vėl geria biggrin.gif Blem kaip būtų šlykštu :oh Kad ir vanduo, bet morališkai save nuteikt sunku būtų :oh
---
aha, tikrai keistai. Kaži kodėl ne keturiese bent jau skrido g.gif Gal ten viskas automatizuota ir, blogiausiu atveju, iš Žemės valdymas įmanomas g.gif
---
nu manęs irgi ta korėjiečių kultūra visai netraukia, tai kažkaip ir nepradedu žiūrėt. Dar kažkas pasakė, kad Takeši pilį primena :lol Tai galvoju, gal tokiu atveju tikrai čia ne man : D
---
aha, jau pasiskiepijau trečiu. O antikūnus kai dariausi prieš skiepą, tai jau buvo iki 100 nukritę.. :oh
Dar tau nepraėjo mėnesis nuo gripo skiepo? Šiaip skaičiau, kad galima ir iš karto skiepytis net trim skiepais - nuo kovido, gripo ir pneumokoko. Aš nuo pneumokoko pernai pasiskiepijau : )
Po trečio covid skiepo, tai net rankos beveik neskaudėjo. Temperatūros, tai irgi labai mažai buvo.
Papasakok, kai pasiskiepysi kokia tavo savijauta bus smile.gif

---
nu šiaip jo, nepagalvojau, kad galima į karantiną jas uždaryt : D
---
loool :oh tai jau dabar laikykis, vėl pradės tave persekiot jis :lol
---
tai kad žinok nėr ką mest, deja :oh Kaip ir sakiau, taip ir įvyko - sugadino jie Antuaną :oh Supopsino, sumergaitino ir psio :oh Dainas kažkokias visai netinkamas jo balsui duoda, kad, atrodo, nieko nebepadainuoja net :oh Žodžiu, žiauriai nusivyliau tais visais jų prodiuseriais. Nu reikia sugebėjimo iš potencialaus laimėtojo, kuris turi visus nugalėtojo duomenis (kaip atrodė po jo pirmo pasirodymo) padaryt eilinį :oh
---

QUOTE(blackkiss @ 2021 11 26, 15:50)
kaip nauja Roopų daina? kaip suprantu, jie dalyvaus atrankoj su šita. Aš tai nežinau, aš dar vis viską lyginu su jų pirma EV daina  ir visos nublanksta

jau porą kartų girdėjau : D Sakai, dalyvaus jie EV? :hm Kažkaip aš buvau įsitikinus, kad šiais metais praleis :hm
Šiaip tai man tokia tikrai ne laimėtoja daina.. Kad ir viskas padaryta kokybiškai kaip visada, bet kažko trūksta man :hm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 01 gruodžio 2021 - 21:32
Labukas smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2021 12 01, 21:30)
Labukas
O kur čia galima pažiūrėt? Link'ą gal turi kokį?
——-
Vienas dalykas tai žiauriai mane nustebino (kažkaip nebuvau susimąsčius apie tai) - pvz, kosmonautai perdirba šlapimą į vandenį ir vėl geria Blem kaip būtų šlykštu Kad ir vanduo, bet morališkai save nuteikt sunku būtų
---
aha, tikrai keistai. Kaži kodėl ne keturiese bent jau skrido Gal ten viskas automatizuota ir, blogiausiu atveju, iš Žemės valdymas įmanomas
---
nu manęs irgi ta korėjiečių kultūra visai netraukia, tai kažkaip ir nepradedu žiūrėt. Dar kažkas pasakė, kad Takeši pilį primena Tai galvoju, gal tokiu atveju tikrai čia ne man :
---
Dar tau nepraėjo mėnesis nuo gripo skiepo?
——-
Po trečio covid skiepo, tai net rankos beveik neskaudėjo. Temperatūros, tai irgi labai mažai buvo.
Papasakok, kai pasiskiepysi kokia tavo savijauta bus
---
tai kad žinok nėr ką mest, deja Kaip ir sakiau, taip ir įvyko - sugadino jie Antuaną Supopsino, sumergaitino ir psio :l Dainas kažkokias visai netinkamas jo balsui duoda, kad, atrodo, nieko nebepadainuoja net :Žodžiu, žiauriai nusivyliau tais visais jų prodiuseriais. Nu reikia sugebėjimo iš potencialaus laimėtojo, kuris turi visus nugalėtojo duomenis (kaip atrodė po jo pirmo pasirodymo) padaryt eilinį
---
jau porą kartų girdėjau : D Sakai, dalyvaus jie EV? Kažkaip aš buvau įsitikinus, kad šiais metais praleis
Šiaip tai man tokia tikrai ne laimėtoja daina.. Kad ir viskas padaryta kokybiškai kaip visada, bet kažko trūksta man

Dabar ne namie, paieškosiu grįžus smile.gif o youtube nėr įvedus «вызов»?
——-
Aa kažką minėjo, aš dar pagalvojau whaaat? biggrin.gif bet tai nieko keisto, dabar šiuolaikinės kanalizacijos sistemos irgi taip išfiltruoja vandenį, kad paverčia į švarų geriamą.. bet jo vien psichologiškai kažkaip britku biggrin.gif bet žinai, jei nėr kito, gertum dar kaip.. čia kaip ataimenu, kai Kanadoj buvau komandiruotėj - įspėjo jokiais, būdais negerti iš krano vandens nevirinto.. kad ir kaip troškins.. tai spėk ar lietuviai tau paklausys biggrin.gif “tipo nieko mes dar netokį geriam” - po to porą dienų lovose gulėjo..
———
Netelpa biggrin.gif kapsulė trim.. nu automatizuota, o jei nepavyksta automatizuotai prišvartuot, tenka patiem, kaip kad ir teko šįkart.. nu čia retas atvejis.. jie dar į šėšėlį pateko - prarado ryšį pora val biggrin.gif nu čia jau sakė dažnai pasitaiko..
———-
Oi takeshi pilis gera buvo biggrin.gif labai žiūrėjau vaikystėj biggrin.gif man tas jo tarimas koks juokingas buvo biggrin.gif
———-
Ai, nelaukiau, žinok, pilno men..
———
Tai aš jau senokai pasiskiepyjau - lapkričio pab biggrin.gif bet nėr net ką papasakot- biškį ranką skaudėjo, bet tik tiek smile.gif
——-
Nu va.. gal specialiai, kad užsienietis nelaimėtų? Nu keistai kažkaip.. sakau, man išvis nesuprantama paskirtis šito projekto, ir koks tikslas biggrin.gif
O su voiciuku kaip liūdnai baigės - mirė vienas iš žiuri narių.. dar porą laidų įrašę buvo, parodė, nu bet taip awkward žiūrėt buvo, net nejauku kažkaip.. dabar išvis nežinau, ar rodys.. nu matyt rodys.. bet ar naują kažką paims (ciniška būtų), ar paskirstys tarp kitų.. nežinia..
———
Apgavau, žinok nedalyvaus biggrin.gif čia jaučiu reklaminis triukas buvo, trumpam uždėjo tą EV 2022, ir nuėmė..
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2021 12 13, 19:09)
o youtube nėr įvedus «вызов»?
——-
bet žinai, jei nėr kito, gertum dar kaip..
----
čia kaip ataimenu, kai Kanadoj buvau komandiruotėj - įspėjo jokiais, būdais negerti iš krano vandens nevirinto.. kad ir kaip troškins.. tai spėk ar lietuviai tau paklausys : D “tipo nieko mes dar netokį geriam” - po to porą dienų lovose gulėjo..
———
Oi takeshi pilis gera buvo : D labai žiūrėjau vaikystėj : D man tas jo tarimas koks juokingas buvo : D
———-
Tai aš jau senokai pasiskiepyjau - lapkričio pab biggrin.gif bet nėr net ką papasakot- biškį ranką skaudėjo, bet tik tiek smile.gif
——-
Nu va.. gal specialiai, kad užsienietis nelaimėtų? Nu keistai kažkaip.. sakau, man išvis nesuprantama paskirtis šito projekto, ir koks tikslas
----
O su voiciuku kaip liūdnai baigės
———
Apgavau, žinok nedalyvaus biggrin.gif čia jaučiu reklaminis triukas buvo, trumpam uždėjo tą EV 2022, ir nuėmė..

Reiks paieškot smile.gif Dabar nežinau kada pavyks pažiūrėt, prieš tai porą savaičių laisvesnių turėjau, tai kaip tyčia neturėjau ką žiūrėt. Susiradau Viešbučio paskutinį sezoną. Bet jau taip išsikvėpęs.. Kai pradėjo nuo Virtuvės, tai labai ilgai ištempė visus tuos sezonus.
---
jo jo, jaučiu tokiais atvejais nelabai ir begalvotum, kad kažkas ten išfiltruota biggrin.gif Bear'as va ir nefiltruotą geria lotuliukas.gif
---
Lol doh.gif biggrin.gif Nu, aišku, čia menkas juokas, taip galima ir labai rimtai prisidirbt doh.gif
Aš irgi prisimenu berods Vokietijoj bebūnant (o gal Austrijoj g.gif ) įspėjo iš krano negert. Paskui tik supratau, kad pas juos ten išvalomas pervalomas vanduo. O Lietuvoj tai skaitosi labai geras geriamasis vanduo, nes iš giluminių gręžinių išgaunamas. Tai aš beveik niekad vandens buteliukų ir neperku. Aišku, dar ir nuo vamzdynų būklės priklauso. Jei ten kokie seni, tai gali ir geriausią vandenį sugadint.
---
biggrin.gif tai gal tada tau ir tas serialas patiktų biggrin.gif Nu šiaip lyg i norisi pažiūrėt, kad susidaryt tą savo įspūdį, bet vis patingiu doh.gif
---
Tai tau kuris sunkiausias buvo? Man tai visi trys panašūs. Kažkurio labai neišskirčiau g.gif
---
Tai paskirtis kaip ir Voice panaši - yra treneriai ir jie turi savo mokinius, kuriems skiria dainas. Skirtumas gal tik tas, kad šitie per tiesiogines transliacijas kas savaitę krenta smile.gif
---
eina sau... Nu prodiuseriai tai kažkaip keistokai pasielgė. Tai reikėjo iš vis jau neberodyt.. Nes tikrai nei žiūrovams jauku žiūrėt, nei šiaip.. Iš vis kaip dalyviams jaustis, kurie pas jį papuolę buvo.
---
ale ot kokie biggrin.gif Įdomu ar tik erzina. Man atrodo, tuoj turėtų paaiškėt dalyvių sąrašai : D

_____

ai, beje, kaip tau šiųmetinės lietuviškos kalėdinės reklamos? Kuri gražiausia? : D Man tai Maximos faina (jau kelinti metai vis kažką įdomaus sugalvoja) ir Eurovaistinės su šuniuku blush2.gif Bet to šuniuko vis gaila kiekvieną kartą žiūrint doh.gif
Dar fainas Lrt kalendorius bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 15 gruodžio 2021 - 20:27
Sveikos,

su prėjusiom šventėm ir naujais metais 4u.gif Iki sausio 6 dar galima sveikinti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! smile.gif
Ačiū, Braške! smile.gif jūs, irgi, merginos, su Naujais metais!! Tikėkimės bus sėkmingesni ir lengvesni smile.gif
Atsakyti