Labukas
QUOTE(tuktuk @ 2021 11 09, 13:41)
Blackkiss!! Vėl tu nori mane įklampint ane :
Jei rimtai, tai tikrai įdomiai labai skamba : Aš dar kai mėgėja visokių kosminių dalykų.
Vis stebiu, kai Musk'as raketas leidžia Žiūrėjau ir kai Bezos skrido.
-
Lygtai kažkokia aktorė ten skrido ir filmavosi? O gal čia dar kažkas kito
O kokį serialą žiūri?
Aš dabar nieko nežiūriu, galvoju gal pradėt tą visų labai liaupsinamą Squid Game, bet neįsivaizduoju ar įdomus
aha, dariausi. Dabar vėl galvoju pasidaryt įdomumo dėlei. Prisiminiau, kad kažkada jau ir trečias skiepas artėja. Tada kai dariausi po antro, tai apie 1000 buvo
O tu dareisi?
---
aš anksčiau irgi iš biblės imdavau, dabar per tą pandemiją apstojau, man vaidenasi virusai visur
---
Nors dabar tai net nežinau ar išdrįsčiau eit į sausakimšą areną..
---
Tau tau turbūt dėl sausumo niežti, o kai akys sausos, tai tikrai pavojinga linzes nešiot. Nes kai akys sudirgusios galima labai lengvai jas pažeist ir infekciją įnešt.
O tu lašus kokius vartoji nuo sausumo? Aš tai vartoju, nes mano irgi labai sausėja nuo kompo.
---
Rusijos voice? ko tai visai nenustebau, kad įsitraukus jau sėdi O kokia trenerių sudėtis? Seriožka yra?
----
oi netgi taip? aš galvojau, kad kai padaro, tai visam gyvenimui. O jei dar kartot reikia, tai tikrai nesąmonė tada ta operacija. Juk ta ragenos sluoksnį turi išplonint..
---
aha, labai gražiai Galėtų jam per x faktorių duot pasirinkt savo repertuarą ir stilių, nes jau matau, kaip jį pradeda visokie scenaristai lipdyt pagal
___
Beje, matei kas prie mūsų sienų vyksta?
Oi,jei patinka, tai tiesiog privalu pažiūrėt
aš irgi pažiūriu, bet ten neįdomu, tipo nuo žemės ataiplėšia ir vsio

o čia rodė ir kaip iš orbitos išeina.. nu lb įdomu!

gyvai stebėjau

-
Aha, trise skrido - aktorė, režisierius ir kosmonautas.. bet šiaip tai rizika, aš galvoju, o jei kosmonautui kas su sveikata (nu ten perkrova 8g būna, tai maža kas, maža kada gali būt), ir ką tie dviese? Nu apmokyti, bet stresinėj situacijoj, ką ten atsikintų
tai tu įsivaizduok kaip tyčia automatinis prisisvartavimas nepavyko, kas gana retai būna

Ai medicininį tokį greitoji pagalba.. ta squid game pirmą seriją bandžiau žiūrėt, tai.. nežinau, nu matosi kokybiškas, bet kaip tai netraukia.. gal ta korėjiečių kultūra tolima man, bet..

nu toks džekičaniškas..gal reiks dar kada pažiūrėt
Aha, aš du mėn po skiepo dariaus, buvo 2300, dabar darkart dariaus prieš trečia - jau tik 300 beliko.. o tu gal jau pasiskiepijai? Aš dar laukiu kol mėn praeis po gripo skiepo..
Tai dvi dienas palaikai kažkur karantinuotis, ir viskas
-
Nu šiaip gerai sakai.. o dar su kaukėm.. fui.. pusė fainumo dingsta

Tai va aš prisimenu kad reik įsilašint, kai jau visai ne kažkas būna

jo, linzių aš visai negaliu nešiot, nes ir šiaip alergizuoja pastoviai kas nors tas akis
Aha.. oi, ne, jis gi rusiškam niekas ir nebuvo.. oi tiesa, prajuokino mane VK (nu čia jų vietinis facebookas) - išmetė notificationa neseniai do you know Sergey Lazarev?

ir gi nenaudoju to VK n laiko jau, svarbiausia
-
Aš irgi taip galvojau

bet va pasirodo nieko amžino nèr

max 4metai ir pradeda prastėt.. ir kažkaip dar sakė tamsoj atstumą biškį iškreipia-nu čia vairuojant svarbu..
-
Įmesk ką Antuanas dainuos, visai įdomu paklausyt bus

Oi ir nesakyk, jau trūksta net piktumo.. dar gerai, bent vėliau pradėjo nebeįleist.. bet kas svarbiausia tuos 4tūkst vis tiek teks kažkada paleist, tai baisu pagalvot, kas dėsis..
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 11 15, 18:41)
Mergina
O šiaip jau rutina šiokia tokia atsiranda. Vis daugiau "kišenių" dienoje ir dėl savęs kažką nuveikti. Dar man labai pasisekė, kad uošvienė ateina pagelbėti. Atvažiavo mėnesiui, bet pas draugę apsistojo, tai išsikviečiu, kai reikia, o taip ramu
Viršininkė jau nerimsta, tai vėl kada užbėgsiu
Geras, aš irgi galvojau, kad berniukas, gal Tuktuk čia įtikino

labai gražus vardas
Tai super, matyt jau ir bus ramiakė

o mano viena draugė sakė kas pusvalandį, kas valandą keldavos.. tai košmaras kažkoks.. fainai, kad turi kas padeda

o kiek tau dekreto atostogos?
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2021 11 18, 17:14)
Tai įvairių to vardo kilmių yra. Vien jau kiek vardų gali būti sutrumpinta kaip Elli

Žarnyne niekas neužsilaiko, neskauda, ir naktim gali ramiai parpti
Looooool

nu gal ir taip