Beje, Blackkiss, o prieš kiek laiko reikia rezervuot Nidoje vietas šiuo metu? Labai norėčiau nuvaryt, bet skaičiau, kad jau beveik viskas užimta visai vasarai. Tai įdomu ar iš tikrųjų, ar čia žurnalistai perdeda :hm
Sveikos 
Nu kaip.. jau iš principo kažkur išvykt it pakeist aplinką po karantino yra super cool
bet šiaip tai buvo stabiliai šalta - kasdien 12C
bet džiaugiuos, kad bent jau nelijo, o žadėjo prognozės, kad lis kasdien
net kas nuvylė, tai Nida perkasta absoliučiai visa.. visas centras ir visas kelias iki kopos.. gali pasivaikščiot pamariu ir parkeliais..
Ačiū!!
nu kad žinok bent retriveriu klausimu, tai jų charakteriai skirias labiau ne pagal lytį .. šitas tai velnio neštas ir pamestas
-
Tai aš ir sakau
kažkoks slaptas čempas 
-
Matai kaip įdomiai
o man tai žiauriai blogai buvo.. miriau parą su puse gal..
Ane? Nežinau..Man tai ir buvo gražus
-
Oi, kad vokiečių viena mažiausiai pasikeitusių rinktinių dar palygint.. nu dar portugalų, o va ispanų išvis atsinaujinus.. net Pique nebėr ;(
Neee..?
o kas ten su ja buvo?
Bus 3 mėn už poros dienų
nu nelabai leidžiu krėst, nes iš namų dirbu.. bet tik nusisuk - nu pvz šiandien buvo callas 7min.. per tą laiką buvo išpakuotos bulvės, ir spardomos po visą virtuvę 
Papildyta:
Oi dabar nežinau, aš, matai, dar ne sezono metu variau
tai prieš mėnesį bookinaus.. dar žiūrint kur nori, aš visad būnu Jūratės viešbuty.. tai pilnas nebuvo. Bet sakau, turėk omeny, kad Nida perkasta.. aš būčiau žinojus, būčiau rinkusis Palangą šįkart gal..

QUOTE(tuktuk @ 2021 06 16, 22:34)
taip ir galvojau, kad išvarei, nes minėjai, kad atostogauji Tai kaip pailsėjai?:
---
awww, kaip fainai!!!: Sveikinu su nauju šeimos nariu!
vėl patinėlis? Įdomu ar skiriasi patinėlių ir patelių charakteriai.
Bet tai kad kažkaip nei reklamų mačiau jokių, nei nieko Keista net
-
visai normaliai kažkaip praėjo: Buvo daugiausiai iki ~37.3-37.4 pakilus temperatūra. O savijauta tai netgi geresnė nei po pirmo buvo Po pirmo tai naktį jaučiau kaip prakaitas išpylė (o kai matavausi, tai buvo truputį virš 37). Rankos tai iš vis neskaudėjo antrą kartą.
O tau kaip po antro?
---
aha, jau kai dėjo, tai dėjo Bet toks išgražėjęs pasirodė
Bet kiek jau daug man jų nepažįstamų, tik keli senbuviai.
Neapsisprendžiau dar už ką sirgt Sakiau gal už italus, kad Bonucci nebeverktų eilinį kartą Immobile irg žaidžia
---
Norėjau dar klaust gal pagal šių dienų lietuviškas aktualijas - 10 dienų Nidoj Nežinau ar girdėjai šitą istoriją
---
kokie fainuoliai man tie retriveriukai: O kiek taviškiui laiko? Jau spėjo ką nors iškrėst?
---
awww, kaip fainai!!!: Sveikinu su nauju šeimos nariu!
vėl patinėlis? Įdomu ar skiriasi patinėlių ir patelių charakteriai.
Bet tai kad kažkaip nei reklamų mačiau jokių, nei nieko Keista net
-
visai normaliai kažkaip praėjo: Buvo daugiausiai iki ~37.3-37.4 pakilus temperatūra. O savijauta tai netgi geresnė nei po pirmo buvo Po pirmo tai naktį jaučiau kaip prakaitas išpylė (o kai matavausi, tai buvo truputį virš 37). Rankos tai iš vis neskaudėjo antrą kartą.
O tau kaip po antro?
---
aha, jau kai dėjo, tai dėjo Bet toks išgražėjęs pasirodė
Bet kiek jau daug man jų nepažįstamų, tik keli senbuviai.
Neapsisprendžiau dar už ką sirgt Sakiau gal už italus, kad Bonucci nebeverktų eilinį kartą Immobile irg žaidžia
---
Norėjau dar klaust gal pagal šių dienų lietuviškas aktualijas - 10 dienų Nidoj Nežinau ar girdėjai šitą istoriją
---
kokie fainuoliai man tie retriveriukai: O kiek taviškiui laiko? Jau spėjo ką nors iškrėst?
Nu kaip.. jau iš principo kažkur išvykt it pakeist aplinką po karantino yra super cool

Ačiū!!

-
Tai aš ir sakau

-
Matai kaip įdomiai

Ane? Nežinau..Man tai ir buvo gražus

-
Oi, kad vokiečių viena mažiausiai pasikeitusių rinktinių dar palygint.. nu dar portugalų, o va ispanų išvis atsinaujinus.. net Pique nebėr ;(
Neee..?

Bus 3 mėn už poros dienų

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2021 06 16, 23:05)
Beje, Blackkiss, o prieš kiek laiko reikia rezervuot Nidoje vietas šiuo metu? Labai norėčiau nuvaryt, bet skaičiau, kad jau beveik viskas užimta visai vasarai. Tai įdomu ar iš tikrųjų, ar čia žurnalistai perdeda :hm
Oi dabar nežinau, aš, matai, dar ne sezono metu variau

Labas
bet tau vis pavyksta, žiūriu, papult ant tokio šalto oro
Nors man jau geriau turbūt toks, nei 35 laipsniai. Kai šalta, tai bent apsirengt gali šilčiau, o kai karšta, tai jau nieko nebenusirengsi :lol Čia kas dėjosi prieš keletą dienų, tai vaje.. nu taip išvargino tie karščiai, kad siaubas :oh
Bet va pliusas karščio Nidoj, tai galima plaukt saulėlydžio žiūrėt
Tada nerealiai jaukūs vakarai būna.
---
oi čia tai tikrai nefainai.. sugalvoja ant vasaros perkast :oh Tai galėjo bent ankstyvą pavasarį tai daryt.
O tas kelias iki kopos man taip patinka. O tas miškelis gal bent jau neperkastas?
---
looool : D Nu bet smagu su tokiu nenuorama : D
---
oho...
Temperatūra didelė buvo ar dar kažkas darėsi?
Bet tai va kaip skirtingai visiems ir tie skiepai reaguoja. Matyt, kaip ir serga skirtingai, taip ir su skiepais. Tik įdomu jei tokia stipri reakcija būna, tai gal sirgimas būtų iš vis stiprus :hm Šiaip po Pfizer antro daug kas vis sako, kad užkyla didelė temperatūra, o po Astros - po pirmo.
----
tai ir man, bet dabar man dar pagražėjęs atrodo
Ir Immobile
Nu bet kaaaip man patinka žiūrėt kaip italai himną gieda
Vien dėl to stengiuosi niekad pradžios nepraleist, kai jie žaidžia :lol Komentatoriai irgi sakė, kad blogiausia italų himno dalis - kai jis baigiasi :lol Visi tiek iš širdies įsijautę traukia : D
----
aha, ispanų aš jau net ir nebepažįstu atrodo :oh vokiečių tai labai atjauninta rinktinė..
---
nu va, čia sunku ir nupasakot:
https://www.lrytas.l...etus--19703335/
----
oi negaliu
Mažasis futbolistas 
---
Aš tai vis skirtingose apsistoju.bet jaučiu čia žurnalistai eilinį kartą perdeda, kad viskas užkimšta. Tuo labiau jei sakai Nida perkasta.. Bet tai plem, kažin kada jie sutvarkys. Jaučiu nepabaigs šią vasarą.. Į Palangą tokiu metu tai nenoriu visai, nebent rudenį, nes dabar baisu kas ten darosi - vien iš nuotraukų matosi, kad žmonių kaip niekad daug :oh

QUOTE(blackkiss @ 2021 06 23, 19:46)
šiaip tai buvo stabiliai šalta - kasdien 12C bet džiaugiuos, kad bent jau nelijo, o žadėjo prognozės, kad lis kasdien
----
kas nuvylė, tai Nida perkasta absoliučiai visa.. visas centras ir visas kelias iki kopos.. gali pasivaikščiot pamariu ir parkeliais..
šitas tai velnio neštas ir pamestas : D
-
Matai kaip įdomiai : ) o man tai žiauriai blogai buvo.. miriau parą su puse gal..
Ane? Nežinau..Man tai ir buvo gražus : D
-
Oi, kad vokiečių viena mažiausiai pasikeitusių rinktinių dar palygint.. nu dar portugalų, o va ispanų išvis atsinaujinus.. net Pique nebėr ; (
Neee..? : D o kas ten su ja buvo?
Bus 3 mėn už poros dienų nu nelabai leidžiu krėst, nes iš namų dirbu.. bet tik nusisuk - nu pvz šiandien buvo callas 7min.. per tą laiką buvo išpakuotos bulvės, ir spardomos po visą virtuvę
-------
Oi dabar nežinau, aš, matai, dar ne sezono metu variau tai prieš mėnesį bookinaus.. dar žiūrint kur nori, aš visad būnu Jūratės viešbuty.. tai pilnas nebuvo. Bet sakau, turėk omeny, kad Nida perkasta.. aš būčiau žinojus, būčiau rinkusis Palangą šįkart gal..
----
kas nuvylė, tai Nida perkasta absoliučiai visa.. visas centras ir visas kelias iki kopos.. gali pasivaikščiot pamariu ir parkeliais..
šitas tai velnio neštas ir pamestas : D
-
Matai kaip įdomiai : ) o man tai žiauriai blogai buvo.. miriau parą su puse gal..
Ane? Nežinau..Man tai ir buvo gražus : D
-
Oi, kad vokiečių viena mažiausiai pasikeitusių rinktinių dar palygint.. nu dar portugalų, o va ispanų išvis atsinaujinus.. net Pique nebėr ; (
Neee..? : D o kas ten su ja buvo?
Bus 3 mėn už poros dienų nu nelabai leidžiu krėst, nes iš namų dirbu.. bet tik nusisuk - nu pvz šiandien buvo callas 7min.. per tą laiką buvo išpakuotos bulvės, ir spardomos po visą virtuvę
-------
Oi dabar nežinau, aš, matai, dar ne sezono metu variau tai prieš mėnesį bookinaus.. dar žiūrint kur nori, aš visad būnu Jūratės viešbuty.. tai pilnas nebuvo. Bet sakau, turėk omeny, kad Nida perkasta.. aš būčiau žinojus, būčiau rinkusis Palangą šįkart gal..
bet tau vis pavyksta, žiūriu, papult ant tokio šalto oro

Bet va pliusas karščio Nidoj, tai galima plaukt saulėlydžio žiūrėt

---
oi čia tai tikrai nefainai.. sugalvoja ant vasaros perkast :oh Tai galėjo bent ankstyvą pavasarį tai daryt.
O tas kelias iki kopos man taip patinka. O tas miškelis gal bent jau neperkastas?
---
looool : D Nu bet smagu su tokiu nenuorama : D
---
oho...

Bet tai va kaip skirtingai visiems ir tie skiepai reaguoja. Matyt, kaip ir serga skirtingai, taip ir su skiepais. Tik įdomu jei tokia stipri reakcija būna, tai gal sirgimas būtų iš vis stiprus :hm Šiaip po Pfizer antro daug kas vis sako, kad užkyla didelė temperatūra, o po Astros - po pirmo.
----
tai ir man, bet dabar man dar pagražėjęs atrodo

Nu bet kaaaip man patinka žiūrėt kaip italai himną gieda

----
aha, ispanų aš jau net ir nebepažįstu atrodo :oh vokiečių tai labai atjauninta rinktinė..
---
https://www.lrytas.l...etus--19703335/
----
oi negaliu

---
Aš tai vis skirtingose apsistoju.bet jaučiu čia žurnalistai eilinį kartą perdeda, kad viskas užkimšta. Tuo labiau jei sakai Nida perkasta.. Bet tai plem, kažin kada jie sutvarkys. Jaučiu nepabaigs šią vasarą.. Į Palangą tokiu metu tai nenoriu visai, nebent rudenį, nes dabar baisu kas ten darosi - vien iš nuotraukų matosi, kad žmonių kaip niekad daug :oh
Labas
sorry dingau, visai nebuvo laiko su tuo mano šuniu
dar darbe pusė komandos išėjo, tai už du ariu
kaip tu laikaisi? Ar buvai iki jūros nuvažiavus?
Tai jo, viskas pasislinko, tokiu metu dar šaltoka būna.. ai nu bet kai aš ne degintis, ir ne pliaže vartaliotis, visai gerai - svarbu žmonių kuo mažiau būtų
Žodžiu, šiemet labai nepatenkinta likau Nida 
-
Kuris?
te trys keliai iki jūros
tas kraštinis, kur pro ligoninę, tai visas kelias perkastas, ir jau balažino kiek laiko
neskuba žodžiu. Tas antras (aš šituo visad vaikštau), kur pro Jelita, tai viskas ok, nors ten irgi stato namus kažkokius, daro papildomus miško takelius
Tempa maximum 37.5, bet šiaip labai blogai jaučiaus - galva, silpnumas žiaurus..
O maryte..
net neturiu ką pasakyt..

QUOTE(tuktuk @ 2021 06 28, 13:50)
bet tau vis pavyksta, žiūriu, papult ant tokio šalto oro :
Bet va pliusas karščio Nidoj, tai galima plaukt saulėlydžio žiūrėt: Tada nerealiai jaukūs vakarai būna.
-
-
oho...: Temperatūra didelė buvo ar dar kažkas darėsi?
-
Bet va pliusas karščio Nidoj, tai galima plaukt saulėlydžio žiūrėt: Tada nerealiai jaukūs vakarai būna.
-
-
oho...: Temperatūra didelė buvo ar dar kažkas darėsi?
-
Tai jo, viskas pasislinko, tokiu metu dar šaltoka būna.. ai nu bet kai aš ne degintis, ir ne pliaže vartaliotis, visai gerai - svarbu žmonių kuo mažiau būtų

-
Kuris?

Tempa maximum 37.5, bet šiaip labai blogai jaučiaus - galva, silpnumas žiaurus..
O maryte..

QUOTE(blackkiss @ 2021 08 12, 16:15)
Labas
sorry dingau, visai nebuvo laiko su tuo mano šuniu : D dar darbe pusė komandos išėjo, tai už du ariu kaip tu laikaisi? Ar buvai iki jūros nuvažiavus?
-----
ai nu bet kai aš ne degintis, ir ne pliaže vartaliotis, visai gerai - svarbu žmonių kuo mažiau būtų Žodžiu, šiemet labai nepatenkinta likau Nida
-
Kuris?te trys keliai iki jūros : D tas kraštinis, kur pro ligoninę, tai visas kelias perkastas, ir jau balažino kiek laiko neskuba žodžiu. Tas antras (aš šituo visad vaikštau), kur pro Jelita, tai viskas ok, nors ten irgi stato namus kažkokius, daro papildomus miško takelius

-----
ai nu bet kai aš ne degintis, ir ne pliaže vartaliotis, visai gerai - svarbu žmonių kuo mažiau būtų Žodžiu, šiemet labai nepatenkinta likau Nida
-
Kuris?te trys keliai iki jūros : D tas kraštinis, kur pro ligoninę, tai visas kelias perkastas, ir jau balažino kiek laiko neskuba žodžiu. Tas antras (aš šituo visad vaikštau), kur pro Jelita, tai viskas ok, nors ten irgi stato namus kažkokius, daro papildomus miško takelius
Laaabas!
Jau buvau susirūpinus kur pradingai. Svarbu viskas ok

Įdomu kaip Braškė laikosi

Nu taip, menkas smagumas, kai tenka art už kelis. Man pastaruoju metu kaip tik laisviau, tai darbas ant relaksinio režimo

Tai sakiau, grįšiu prie kažko paprastesnio. Gal turi kokių rekomendacijų? Nes kažkaip sunku man atrast, kad knyga būtų ne per daug banali, bet ir ne per daug filosofinė.
---
Prie jūros, tai taip ir neišvažiavau. Tai kad plem - pilni kurortai žmonių

---
Ne, ne apie gatvę iki jūros kalbėjau, paskui jau pamačiau ir aš fotkėse iki kokio lygio ten viskas iškasta

---
Tai reiškia temperatūra kaip ir man panaši buvo. Tik tiek, kad aš nelabai ką jaučiau, tik drebuliuką, kuris per kokią valandą praėjo.
____
Prisiminiau kaip policija gerą bajerį suskėlė vakar ar užvakar - parašė, kad per mitingą vakciną purkš :lol Kažin kiek antivaksų nuo mitingo atbaidys : D
Labukas
sorriukas buvau išvykus atostogaut, vėliau vėl į darbus ir treniruotes įsisukau
kaip tu laikais?
Man birželį taip buvo
tai dabar atsigriebiu
_____
Kur buvai, ką aplankei?
o aš taip ir nespėjau į kadagių slėnį - uždarė
Aš paskutinių metų ant trilerių peršokos, tai kas iš paskutinių patiko prieš nukrentant į jūrą - šita tikrai superinė, tada stiklainis širdžių , auklė ai nu ir knyga, viena geriausių kada skaitytų, turbūt (ne trileris šita) Petruškos sindromas.. tokia gražia kalba parašyta.. nu tikrai knyga iš didžiosios raidės.. leidykloj mačiau 3 eur tekainavo
Nu tai ten va irgi prakasta iki kopos nuo sporto mokyklos
Nu aš apie šitą ir kalbėjau, kad amžiaus kasybos dabar.. aš to nemėgstu, retai juo einu - labai nūdnas ir pats ilgiausias
-
Kaip švęstas vandenėlis velniui
o galėtų purkšt
atsargų tai yra

QUOTE(tuktuk @ 2021 08 20, 23:39)
Man pastaruoju metu kaip tik laisviau, tai darbas ant relaksinio režimo
Spėju ir pakeliaut po Lietuvą, ir šiaip prasmingai praleist laiką,
-
Tai sakiau, grįšiu prie kažko paprastesnio. Gal turi kokių rekomendacijų? Nes kažkaip sunku man atrast, kad knyga būtų ne per daug banali, bet ir ne per daug filosofinė.
---
Ne, ne apie gatvę iki jūros kalbėjau, paskui jau pamačiau ir aš fotkėse iki kokio lygio ten viskas iškasta Aš labai mėgstu pavaikštinėt toj vietoj, kur netoli sporto mokykla ir tas miškelis prie marių
-
O prie jūros, tai Taikos pr. einu dažniausiai, kur dabar visi pagrindiniai darbai vyksta
---
parašė, kad per mitingą vakciną purkš Kažin kiek antivaksų nuo mitingo atbaidys D
Spėju ir pakeliaut po Lietuvą, ir šiaip prasmingai praleist laiką,
-
---
Ne, ne apie gatvę iki jūros kalbėjau, paskui jau pamačiau ir aš fotkėse iki kokio lygio ten viskas iškasta Aš labai mėgstu pavaikštinėt toj vietoj, kur netoli sporto mokykla ir tas miškelis prie marių
-
O prie jūros, tai Taikos pr. einu dažniausiai, kur dabar visi pagrindiniai darbai vyksta
---
parašė, kad per mitingą vakciną purkš Kažin kiek antivaksų nuo mitingo atbaidys D
Man birželį taip buvo

_____
Kur buvai, ką aplankei?

Aš paskutinių metų ant trilerių peršokos, tai kas iš paskutinių patiko prieš nukrentant į jūrą - šita tikrai superinė, tada stiklainis širdžių , auklė ai nu ir knyga, viena geriausių kada skaitytų, turbūt (ne trileris šita) Petruškos sindromas.. tokia gražia kalba parašyta.. nu tikrai knyga iš didžiosios raidės.. leidykloj mačiau 3 eur tekainavo

Nu tai ten va irgi prakasta iki kopos nuo sporto mokyklos

Nu aš apie šitą ir kalbėjau, kad amžiaus kasybos dabar.. aš to nemėgstu, retai juo einu - labai nūdnas ir pats ilgiausias

-
Kaip švęstas vandenėlis velniui

QUOTE(blackkiss @ 2021 09 23, 15:58)
Labukas sorriukas buvau išvykus atostogaut, vėliau vėl į darbus ir treniruotes įsisukau
kaip tu laikais? Man birželį taip buvo tai dabar atsigriebiu
_____
Kur buvai, ką aplankei? o aš taip ir nespėjau į kadagių slėnį - uždarė
Kaip švęstas vandenėlis velniui : D o galėtų purkšt : D atsargų tai yra

_____
Kur buvai, ką aplankei? o aš taip ir nespėjau į kadagių slėnį - uždarė
Kaip švęstas vandenėlis velniui : D o galėtų purkšt : D atsargų tai yra
Labukas!

O kas per treniruotės? Čiuožimo?
Aš tai dar vis nepaatostogauju kaip planavau. Sakiau gi kad jau rudenį tai tikrai į pajūrį varysiu, bet nu plem kai oras subjuręs. Kažkoks netipinis rugsėjis, kai anksčiau visada šiltas būdavo. Gal dar bent jau kokia bobų vasarą bus

----
Suvalkijoj nemažai važinėjau, aišku, kaip visada ir savo mylimu Panemunės pilių maršrutu(kažkaip vasarą visada man norisi per ten pravažiuot), dar įdomu buvo pamatyt tą vienintelę Vaiguvos gatvę-upelį Lietuvoje

Į Kadagių slėnį labai norėjau irgi, bet nespėjau iki tų remontų :oh Nors žinau, kad kiti vistiek važiavo, bet tai nesamonė ne per takelius vaikščiot, kai viskas išgriauta.
---
Dėkui už rekomendacijas, reiks pažiūrėt ar į skaityklę galėsiu atsisiųst

---
Loool

_________
Aną vakarą žiūrinėjau youtube senų laikų video

https://www.youtube....h?v=Fi3dhoffdqM
Prisiminiau, kad mano simpatija jis buvo

Nors ir dabar labai gerai man jis atrodo

QUOTE(tuktuk @ 2021 09 28, 21:53)
Labukas! Kur atostogavai? Gal į užsienį jau buvai kur palėkus?
-
Aš tai dar vis nepaatostogauju kaip planavau. Sakiau gi kad jau rudenį tai tikrai į pajūrį varysiu, bet nu plem kai oras subjuręs. Kažkoks netipinis rugsėjis, kai anksčiau visada šiltas būdavo. Gal dar bent jau kokia bobų vasarą bus
----
Suvalkijoj nemažai važinėjau, aišku, kaip visada ir savo mylimu Panemunės pilių maršrutu(kažkaip vasarą visada man norisi per ten pravažiuot), dar įdomu buvo pamatyt tą vienintelę Vaiguvos gatvę-upelį Lietuvoje Jei specialiai važiuot, tai nelabai apsimoka, nes neilga ji labai, bet jei netoli būnant, tai fainai visai apžiūrėt. Sudarge į likusius piliakalnius užkopiau, kurių praeitą kartą neįveikiau. Nerealiai gražios ten vietos - nuostabūs vaizdai atsiveria
-
Į Kadagių slėnį labai norėjau irgi, bet nespėjau iki tų remontų Nors žinau, kad kiti vistiek važiavo, bet tai nesamonė ne per takelius vaikščiot, kai viskas išgriauta.
---
Dėkui už rekomendacijas, reiks pažiūrėt ar į skaityklę galėsiu atsisiųst Nervina, kad nedidelis pasirinkimas lietuviškų el. knygų.
---
Loool Joo.. ne pro šalį būtų Aš, beje, pasiskiepijau nuo gripo prieš kelias dienas Kaip yra antivakseriai, tai aš čia jau kaip vakserių vakserė žiūriu gaunuosi, nes šįmet jau ketvirtas man skiepas
_________
Aną vakarą žiūrinėjau youtube senų laikų video Užėjau ant šito ir pagalvojau, kad pleeem nu koks šitam video Alanas panašus į Maneskin lyderį, šakės Ypač iš profilio, kai iš arti pritraukia
Prisiminiau, kad mano simpatija jis buvo :
Nors ir dabar labai gerai man jis atrodo Kažkaip didėjantis metų skaičius jam tinka.
-
----
Suvalkijoj nemažai važinėjau, aišku, kaip visada ir savo mylimu Panemunės pilių maršrutu(kažkaip vasarą visada man norisi per ten pravažiuot), dar įdomu buvo pamatyt tą vienintelę Vaiguvos gatvę-upelį Lietuvoje Jei specialiai važiuot, tai nelabai apsimoka, nes neilga ji labai, bet jei netoli būnant, tai fainai visai apžiūrėt. Sudarge į likusius piliakalnius užkopiau, kurių praeitą kartą neįveikiau. Nerealiai gražios ten vietos - nuostabūs vaizdai atsiveria
-
Į Kadagių slėnį labai norėjau irgi, bet nespėjau iki tų remontų Nors žinau, kad kiti vistiek važiavo, bet tai nesamonė ne per takelius vaikščiot, kai viskas išgriauta.
---
Dėkui už rekomendacijas, reiks pažiūrėt ar į skaityklę galėsiu atsisiųst Nervina, kad nedidelis pasirinkimas lietuviškų el. knygų.
---
Loool Joo.. ne pro šalį būtų Aš, beje, pasiskiepijau nuo gripo prieš kelias dienas Kaip yra antivakseriai, tai aš čia jau kaip vakserių vakserė žiūriu gaunuosi, nes šįmet jau ketvirtas man skiepas
_________
Aną vakarą žiūrinėjau youtube senų laikų video Užėjau ant šito ir pagalvojau, kad pleeem nu koks šitam video Alanas panašus į Maneskin lyderį, šakės Ypač iš profilio, kai iš arti pritraukia
Prisiminiau, kad mano simpatija jis buvo :
Nors ir dabar labai gerai man jis atrodo Kažkaip didėjantis metų skaičius jam tinka.
Labukas

Ne, įsivaizduoji, ant tiek išnuomotas ledas, kad nėr kada treniruočių daryt.. taip sunervino.. o einu į badmintoną ir tenisą.. nu dabar peršalau, nuekur nebeinu

-
Nu va dabar, žiūrėk, gražus oras, lėk!

Ech, fainai

-
Nu bet žinai.. sprando irgi nesinori nusisukt : D
-
aa, aš nesinaudoju, tai nežinau, kaip ten situacija : D man kažkaip patinka pačiupinėt knygą, su tom naršyklėm negaliu susikaupt

Provakserė

Aha, rimtai panašus

Labukas
Fainai
Tai jau tikrai, kad turėjo būt relaksas
O kaip ten su suvaržymais pas juos? Ar pasijautė?
---
oho, kaip keista
Atsimenu, kai Kaune Akropoly būdavo ledas, tai tų žmonių neypatingai matydavosi - vienas kitas čiuožinėdavo. Ką matydavau, tai ledo ritulininkų treniruotes. Tie tai labai dažnai ten maldavosi.
O kas tau fainiau - ar badmintonas, ar tenisas? Aš vaikystėj labai mėgdavau badmintoną, bet, aišku, tik kiemo lygoje
---
nedarei testo? Tas mieguistumas toks gana keistas prie peršalimo
---
aha, oras tai gražus, kol tik per langą žiūri
Kaip tik buvau sodyboj, tai eina sau kaaaip šalta buvo
Viskas dėl laaabai stipraus vėjo :oh Tikėjausi, kad va, jau bobų vasara, tai bus maloniai šilta, nu bet kur tau..
Prisirengiau ką tik turėjau ir kaip meška šiaurėj vaikščiojau.
---
aha, šiaip ruduo labai tinkamas tokioms trumpoms išvykoms. Aišku, jei gražus ir saulėtas ruduo : ) Jeigu lyja ir apsiniaukę, tai visiškai niekur nesinori varyt.
O ciucikas jau nebekrečia išdaigų?
---
Tai taip, skaityt tikrai maloniau tikrą knygą
Bet skaityklę labai patogu visada su savim turėt, daug vietos neužima. O kitas dar pliusas, kad nesikaupia perskaitytos knygos. Nu bet čia aišku, kaip kam, jei vietos yra, tai gražiai tos knygų lentynos atrodo. Gaunasi graži interjero detalė.
---
aha, aš irgi labai daug dainų mokėjau : D Tuo laiku iš lietuviškų grupių man turbūt NP labiausiai patikdavo. Paskui jie kažkaip labai nusipopsino ne į tą pusę, po to dingo visai, nebesidomėjau kaip ten kas pas juos (Dabar mačiau Alanas su Somovu bendradarbiauja). Neteko ir man jų konce būt. Peržiūrėjau daug tų senų video ir tokia nostalgija sukilo
Kažkaip jau tas dainas primiršus buvau, labai daug atminty atsigamino. Klausiau žodžių ir galvojau kas negerai dabartiniams LT atlikėjams, kad nieko panašaus ir prasmingo nebesukurpia. Kai kurių NP dainų žodžiai ir dabar klausant yra wow
Smagu, kad ir tada tai įvertinau ir nebuvau ten kokio sel'o gerbėja : D

QUOTE(blackkiss @ 2021 10 04, 10:17)
aha, Kretoj buvau žiauriai faina buvo pailsėt nuo tų pandemijų
Ne, įsivaizduoji, ant tiek išnuomotas ledas, kad nėr kada treniruočių daryt.. taip sunervino.. o einu į badmintoną ir tenisą..
-----
nu dabar peršalau, nuekur nebeinu bet neatsimenu, kada taip šlykščiai sirgau kokias tris dienas taip miegas ėmė, kad praktiškai tik miegojau
-
Nu va dabar, žiūrėk, gražus oras, lėk! faina ten turėtų dabar būt.. : ) tik dabar mačiau stiprų vėją porą dienų rodo, čia jau nieko gero pajūry..
šuo paaugo, reiks ir man kažkur labiau pakeliaut.. nes mano Lietuvos pažinimas apsiriboja.. ai, patylėsiu geriau, net gėda sakyt : D
-
aa, aš nesinaudoju, tai nežinau, kaip ten situacija : D man kažkaip patinka pačiupinėt knygą, su tom naršyklėm negaliu susikaupt : )
Aha, rimtai panašus : ) oj, aha, ir mano simpatija buvo : D bet pagal dabartinį skonį jau nebūtų : D ir grupę kaip mėgau, visas dainas atmintinai mokėjau : D man rodos, čia tas koncas, kur norėjau lb eit, bet tėvai aišku gi neiškeido vienos mažos : D
Ne, įsivaizduoji, ant tiek išnuomotas ledas, kad nėr kada treniruočių daryt.. taip sunervino.. o einu į badmintoną ir tenisą..
-----
nu dabar peršalau, nuekur nebeinu bet neatsimenu, kada taip šlykščiai sirgau kokias tris dienas taip miegas ėmė, kad praktiškai tik miegojau
-
Nu va dabar, žiūrėk, gražus oras, lėk! faina ten turėtų dabar būt.. : ) tik dabar mačiau stiprų vėją porą dienų rodo, čia jau nieko gero pajūry..
šuo paaugo, reiks ir man kažkur labiau pakeliaut.. nes mano Lietuvos pažinimas apsiriboja.. ai, patylėsiu geriau, net gėda sakyt : D
-
aa, aš nesinaudoju, tai nežinau, kaip ten situacija : D man kažkaip patinka pačiupinėt knygą, su tom naršyklėm negaliu susikaupt : )
Aha, rimtai panašus : ) oj, aha, ir mano simpatija buvo : D bet pagal dabartinį skonį jau nebūtų : D ir grupę kaip mėgau, visas dainas atmintinai mokėjau : D man rodos, čia tas koncas, kur norėjau lb eit, bet tėvai aišku gi neiškeido vienos mažos : D
Fainai

---
oho, kaip keista

O kas tau fainiau - ar badmintonas, ar tenisas? Aš vaikystėj labai mėgdavau badmintoną, bet, aišku, tik kiemo lygoje

---
nedarei testo? Tas mieguistumas toks gana keistas prie peršalimo

---
aha, oras tai gražus, kol tik per langą žiūri

---
aha, šiaip ruduo labai tinkamas tokioms trumpoms išvykoms. Aišku, jei gražus ir saulėtas ruduo : ) Jeigu lyja ir apsiniaukę, tai visiškai niekur nesinori varyt.
O ciucikas jau nebekrečia išdaigų?

---
Tai taip, skaityt tikrai maloniau tikrą knygą

---
aha, aš irgi labai daug dainų mokėjau : D Tuo laiku iš lietuviškų grupių man turbūt NP labiausiai patikdavo. Paskui jie kažkaip labai nusipopsino ne į tą pusę, po to dingo visai, nebesidomėjau kaip ten kas pas juos (Dabar mačiau Alanas su Somovu bendradarbiauja). Neteko ir man jų konce būt. Peržiūrėjau daug tų senų video ir tokia nostalgija sukilo

Sveikos
Pradėjau nuo šios savaitės vien tik iš home office dirbt, tai bent jau ateinantį mėnesį galėsiu dažniau prisijunkt
Kaip gyvenant? Kaip rudenėlis?

Pradėjau nuo šios savaitės vien tik iš home office dirbt, tai bent jau ateinantį mėnesį galėsiu dažniau prisijunkt

QUOTE(VanilineBraske @ 2021 10 11, 18:52)
Sveikos
Kaip gyvenant? Kaip rudenėlis?

Laaabas, Braškyt!
Turėjau rūpesčių visokių dėl sveikatos(tiksliau akių kaip visada), tai niekaip iš poliklinikų neišlindau :oh
Nu toks vaizdas kaip prasidėjo problemos nuo linzių prieš keletą metų, tai dabar vis pasireiškia kas nors.
Dabar pas mus fainas visai rudenėlis - saulė šviečia

O kaip tu? Gal jau yra naujas žemės gyventojas/gyventoja? Sakei berods rudenį ta didžioji diena?

---
Vakar žiūrėjau lietuvišką X faktorių ir supratau, kad šiais metais vėl žiūrėsiu finalus

https://www.youtube....h?v=QFLT2OsLvRM
QUOTE(tuktuk @ 2021 10 26, 12:03)
Turėjau rūpesčių visokių dėl sveikatos(tiksliau akių kaip visada), tai niekaip iš poliklinikų neišlindau :oh
Dabar pas mus fainas visai rudenėlis - saulė šviečia

O kaip tu? Gal jau yra naujas žemės gyventojas/gyventoja? Sakei berods rudenį ta didžioji diena?

Nu kaaaaaaip man patiko šitas pasirodymas!

Aš tai irgi dabar kažkaip ant akinių persimetus